Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

MariLaan kirjutas: 28 Nov 2024 11:20See Heinmetsa teema on nii õudne! Just selles valguses, et kes julgeb nüüd edukast mehest lahutada, ilma et kardaks lapsi kaotada?
Kui sa lahkud eduka mehe juurest, kaotad sa kindlasti palju tuttavaid, sul on ka raskem majanduslikult. Sa võtad selle riski - ja siis kui mehel on võimu ja raha võib ta sinult lapsed võtta!
Vastus peitub ju siin. Alati on nii olnud ja on ka tulevikus. Üks salm sulle lugeda, kogu laulu saad ise kuulata
Kes on rikas, võidab kohtus kõik protsessid,
kes on vaene, tasub kongis kõik ekstsessid.
Kes on rikas, teeb küll sageli pankrotti,
kes on vaene, talle puistama peab kotti.
https://www.youtube.com/watch?v=h4smkExIP6g
Külaline

MariLaan kirjutas: 28 Nov 2024 11:20 See Heinmetsa teema on nii õudne! Just selles valguses, et kes julgeb nüüd edukast mehest lahutada, ilma et kardaks lapsi kaotada?
Kui sa lahkud eduka mehe juurest, kaotad sa kindlasti palju tuttavaid, sul on ka raskem majanduslikult. Sa võtad selle riski - ja siis kui mehel on võimu ja raha võib ta sinult lapsed võtta!

Mõlemad osapooled on vigu teinud. Aga miks Eesti Vabariik automaatselt ainult ühe inimese poolele kandub? kes tegelikult veel last kasvatanud ei olegi? Miks ühe vanema õigused on suuremad kui teise vanema? Miks last ei kuulata.
Nõme tõesti. Kannan 9 kuud last, sünnitan ta, õpetan ja hoolitsen, laps on terve, ei ole näljas ega paljas ega unarusse jäetud ja korraga öeldakse, et ma olen oma lapse röövel. Need ütlejad ei ole iial mu lapse eest hoolitsenud. Kummaline maailm, kus me elame.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 16:39
MariLaan kirjutas: 28 Nov 2024 11:20 See Heinmetsa teema on nii õudne! Just selles valguses, et kes julgeb nüüd edukast mehest lahutada, ilma et kardaks lapsi kaotada?

Mõlemad osapooled on vigu teinud. Aga miks Eesti Vabariik automaatselt ainult ühe inimese poolele kandub? kes tegelikult veel last kasvatanud ei olegi? Miks ühe vanema õigused on suuremad kui teise vanema? Miks last ei kuulata.
Nõme tõesti. Kannan 9 kuud last, sünnitan ta, õpetan ja hoolitsen, laps on terve, ei ole näljas ega paljas ega unarusse jäetud ja korraga öeldakse, et ma olen oma lapse röövel. Need ütlejad ei ole iial mu lapse eest hoolitsenud. Kummaline maailm, kus me elame.
Omamoodi huvitav lähenemine. Okei naisena sa tõesti rasestud ja kannad last, aga et nüüd keegi peab sulle selle eest maksma, see on uus mood. Kes sulle siis maksab kui sa jääd rasedaks, sünnitad, oled lapsega kodus? Kes see on? See on MAKSUMAKSJA. Tema maksab kinni sinu sünnitamise, lapse arengu, sinu kodusolemise, kõik eks. Kui sa peaks kõik selle ise maksma, siis sa oleksid täiesti rahatu ja ihuüksi.
Okei sa kandsid last 9 kuud? Mis sellest siis on, ka sinu ema kandis sind 9 kuud. Ilma isata ei kannaks sa kedagi 9 kuud. Tõesti on kummaline maailm kus MAKSUMAKSJA maksab kinni sinu lapse saamise.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:22
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 16:39

Omamoodi huvitav lähenemine. Okei naisena sa tõesti rasestud ja kannad last, aga et nüüd keegi peab sulle selle eest maksma, see on uus mood. Kes sulle siis maksab kui sa jääd rasedaks, sünnitad, oled lapsega kodus? Kes see on? See on MAKSUMAKSJA. Tema maksab kinni sinu sünnitamise, lapse arengu, sinu kodusolemise, kõik eks. Kui sa peaks kõik selle ise maksma, siis sa oleksid täiesti rahatu ja ihuüksi.
Okei sa kandsid last 9 kuud? Mis sellest siis on, ka sinu ema kandis sind 9 kuud. Ilma isata ei kannaks sa kedagi 9 kuud. Tõesti on kummaline maailm kus MAKSUMAKSJA maksab kinni sinu lapse saamise.
Mõni on end täitsa segi kamminud. Mina kannan last ja sünnitan ta ja mina olen ju ka maksumaksja - käin terve täiskasvanuelu aja tööl ja maksan riigile makse.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:31

Mõni on end täitsa segi kamminud. Mina kannan last ja sünnitan ta ja mina olen ju ka maksumaksja - käin terve täiskasvanuelu aja tööl ja maksan riigile makse.
Palju sa neid makse siis maksnud oled?? Ühe lapse sünnitamine maksab tuhandeid eurosid, arvuta nüüd kokku kui palju sa oma palgast oled maksnud sotsiaaltoetust ehk siis täna 10% igakuisest palgast. Kui su palk on 2000 eurot, siis maksad 20% ravikindlustust mis on 200 eurot. Kui su palk on väiksem või polegi elus tööl käinud, siis maksab selle kinni keegi teine, mitte sina. Lapsetoetused maksab kinni ka keegi teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:36

Palju sa neid makse siis maksnud oled?? Ühe lapse sünnitamine maksab tuhandeid eurosid, arvuta nüüd kokku kui palju sa oma palgast oled maksnud sotsiaaltoetust ehk siis täna 10% igakuisest palgast. Kui su palk on 2000 eurot, siis maksad 20% ravikindlustust mis on 200 eurot. Kui su palk on väiksem või polegi elus tööl käinud, siis maksab selle kinni keegi teine, mitte sina. Lapsetoetused maksab kinni ka keegi teine.
St sinu tööandja maksab 13% sinu pensionifondi ja 10% maksab sinu ravikindlustust, st 2000 eurose palga pealt 200 eurot kuus.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:37

St sinu tööandja maksab 13% sinu pensionifondi ja 10% maksab sinu ravikindlustust, st 2000 eurose palga pealt 200 eurot kuus.
Kuule onu, ära trolli. Kas ma pean oma lapsed siis andma kellelegi anonüümsele maksumaksjale kasvatada, olles samas ise ka samasugune maksumaksja, või mida sa nüüd täpsemalt öelda tahadki?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:43

Kuule onu, ära trolli. Kas ma pean oma lapsed siis andma kellelegi anonüümsele maksumaksjale kasvatada, olles samas ise ka samasugune maksumaksja, või mida sa nüüd täpsemalt öelda tahadki?
Miks sa pead talle kasvatada andma? Lasteaiatoetus, tasuta kool, tasuta ravi, keegi maksab selle kinni. Võiksid olla ühiskonnale tänulik kuna nad aitavad sinu last kasvatada ehk siis sinu laps ei olegi sinu omand. Sinu tõekspidamised on lihtsalt väär.
Külaline

Juba 2016 maksis keskmine sünnitus 1200 eurot https://raha.geenius.ee/rubriik/uudis/k ... lud-kokku/
Külaline

st 2019 maksis 1200 eurot juhul kui sünnitus oli lihtne. Aga kui oleks tegemist juba enneaegse lapsega, siis summad kohe kasvavad.
Külaline

Hawthoriacooperi kirjutas: 28 Nov 2024 23:52 Kuule, kodanik maksumaksja, sa oled millestki valesti aru saanud. Lapse sünnitamine ja areng küll midagi ei maksa. Emad on saanud lapsi ja neid suureks kasvatanud inimkonna algusest peale ja aegadel, kui inimlooma hallid ajurakud mingitest maksudest veel unistadagi ei osanud. Jah, tänapäeval meie riigis tõesti tervishoidu rahastatakse solidaarselt kõigi maksudest ja muuhulgas ja rasedad ja lapsed saavad selle eest arstiabi. Mis siis? Kõik teised, sh sina ise, saavad ju samamoodi. Kui sa jalaluu murrad, kopsuvähki jääd või paranoilise skisofreenia tõttu statsionaarset haiglaravi vajad, siis selle maksab samuti kinni maksumaksja. Ei, sina ise ei maksa nii palju makse, et omaenda antipsühhootikumid ja kipslahase ise kinni plekkida suudaks. Ikka teised maksumaksjad, muuhulgas see ema, kes sinu raha eest lapse sünnitas. Ja mis veelgi hullem, see kõigi maksumaksjate kollektiiv-laps maksab pärast suureks saades sulle pensioni ja koguni su hooldekodu ja isegi matuseid doteerib ta natuke oma maksudega.
Hmm, hakkab tunduma, et kuna ühiskond maksab kinni sinu elu ja tervise, siis äkki pole ka sinul põhjust end iseenese omanikuks pidada. Sa oleksid lombakas lalisev hull, kes vanemas eas abitult sureks ja pärast surma maa peale jääks, kui emad ja nende sünnitatud lapsed makse ei maksaks.
No vaata luumurru kipsi panemine ja röntgen, juhul kui polnud mingi hull lugu kus oleks vaja olnud operatsiooni, siis maksis see HK mingi 600 eurot. Aga see on ühekordne, pannakse kipsi, kasvab luu kokku ja siis võetakse kips maha ja ongi korras, vbl vanemal inimesele ka 5 korda füsioteraapiat kuna kipsis olnud jäse ei pruugi enam nii hästi töötada. Aga lapsed, need on kallis kulu. Nii et kodanik ülalpeetav, sul tõesti selles tõsi taga, et me kõik oleme kellegi maksurahast üles kasvatatud, aga vanasti lihtsalt ei peetud seda 9 kuud rasedust ja sünnitust eriliseks, lihtsalt bioloogiline ülesanne.
Külaline

Hawthoriacooperi kirjutas: 28 Nov 2024 23:52 Sa oleksid lombakas lalisev hull, kes vanemas eas abitult sureks ja pärast surma maa peale jääks, kui emad ja nende sünnitatud lapsed makse ei maksaks.
Ka sina oled kunagi lalisev vanainimene, ei pääse sinagi sellest ja sinu lalisemise maksavad kinni maksumaksjad. Püüa konstruktiivne olla!!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 23:28
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 23:24

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sama soovitus sullegi, kuigi nii vanale see enam vist ei mõika.
Minu eest on makstud makse 35 aastat. Lisaks ei kasuta ma pea kunagi tasuta arstiabi. Nii et ära seleta, eladki minu maksudest.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:56

Miks sa pead talle kasvatada andma? Lasteaiatoetus, tasuta kool, tasuta ravi, keegi maksab selle kinni. Võiksid olla ühiskonnale tänulik kuna nad aitavad sinu last kasvatada ehk siis sinu laps ei olegi sinu omand. Sinu tõekspidamised on lihtsalt väär.
Mida sa, trollionu, nüüd täpsemalt ütelda tahadki? Et kõik lapsed on ühiskondlik omand? Aga kes või mis see "ühiskond" üldsegi on? Kui ühiskond oleme meie, maksumaksjad, sh ka mina - siis mina kinnitan küll, käsi südamel, et ma pole eales himustanud Heinmetsa last endale võtta. Mul on omad lapsed olemas ja hoolitsen nende eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 08:43
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:56

Mida sa, trollionu, nüüd täpsemalt ütelda tahadki? Et kõik lapsed on ühiskondlik omand? Aga kes või mis see "ühiskond" üldsegi on? Kui ühiskond oleme meie, maksumaksjad, sh ka mina - siis mina kinnitan küll, käsi südamel, et ma pole eales himustanud Heinmetsa last endale võtta. Mul on omad lapsed olemas ja hoolitsen nende eest.
Lapsed sünnivad ühiskonda, täpsemalt Eesti vabariiki ja riik hoolitseb ema ja laste eest. Üsna märgatavalt hoolitseb. Lisaks hoolitseb lapse isa.
Sellest hoolitsusest tulenevalt on riigil ka õigused: ta sunnib täitma kehtivaid seadusi. Lapse isa õigused on lausa emaga võrdsed. Nii ütleb seadus.
KH rikkus kehtivaid seadusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 08:29
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 23:24
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Minu eest on makstud makse 35 aastat. Lisaks ei kasuta ma pea kunagi tasuta arstiabi. Nii et ära seleta, eladki minu maksudest.
Väga segane kommentaar, mida üldse öelda soovisid?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:44

Postitus on kustutatud
Seda, et ma olen panustanud suure summa ravikindlustusse, millest ise kasutanud vaevu 10%.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:45
Seda, et ma olen panustanud suure summa ravikindlustusse, millest ise kasutanud vaevu 10%.
Kuidas see võimalik on? Sa väitsid leht tagasi kuidas maksad 365 eurot ravikindlustust kuus, see teeb mingi 3600 eurose brutose kuupalga, mis on täiesti ebausutav. Kui sa kooli ära lõpetasid, läksid tööle, hakkasid sa saama 3600 eurost brutopalka eks ja seda kaua siis, 35 aastat???
Miks sa igas teemas oma alaväärsuskompleksi välja elad?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:52
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:45
Kuidas see võimalik on? Sa väitsid leht tagasi kuidas maksad 365 eurot ravikindlustust kuus, see teeb mingi 3600 eurose brutose kuupalga, mis on täiesti ebausutav. Kui sa kooli ära lõpetasid, läksid tööle, hakkasid sa saama 3600 eurost brutopalka eks ja seda kaua siis, 35 aastat???
Miks sa igas teemas oma alaväärsuskompleksi välja elad?
See palk on viimased 2 aastat. Sünnitanud olen korra. Kuhu sinu arust see raha siis läheb, et väidad, et kõikidele naistele makstakse peale? Mis krdi alaväärsuskompleksi? Sul on see, miks muidu teisi tümitad.
Külaline

Üldse kuidas nii jõukas inimene suutis teha osaühingu ja kapitaliks on kõigest sada eurot ja mitte 2500 eurot nagu on vajalik dividendide võtmiseks juhul kui on tekkinud jaotamata kasum. Miks siis seda raha ei ole? Aga muidugi kirjuta ikka kuidas kõik on tolad ja lollid, see on ühe inimese läbiv postituste viis terves foorumis ja ülla-ülla kes see isik saabki siis teine olla?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline