Mis elamine sul on, mille üür oleks 1400?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:48Muidugi saan. See on suurepärane võimalus oma investeeringuid ja sääste kasvatada. Kinnisvara on minul, mees üüri ei maksa. Väga õiglane lahendus, selle asemel 700 üüri maksta saab tasuta elamispinna, tasub toidukulud ja kommunaalid. Vedanud selle võimalusegaKülaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:45Teiste kulul parasiteerides saaks kogu palga investeeringutesse lükata. Arenguruumi veel on.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:43
Mees teenib mitu x rohkem, maksab 90% toidukuludest ja arvetest. Lapsi pole ega tule, pole vaja neid tuleviku mittekindlustatuse arvelt, kodulaenu ei ole, auto on.
Sedaviisi saab kesisest palgast julgelt üle poole investeeringutesse ja säästudesse lükata.
Reaalsed kogemused raha säästmisel
-
Külaline
-
Külaline
Lugeda oskad? 700Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:05Mis elamine sul on, mille üür oleks 1400?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:48Muidugi saan. See on suurepärane võimalus oma investeeringuid ja sääste kasvatada. Kinnisvara on minul, mees üüri ei maksa. Väga õiglane lahendus, selle asemel 700 üüri maksta saab tasuta elamispinna, tasub toidukulud ja kommunaalid. Vedanud selle võimalusegaKülaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:45
Teiste kulul parasiteerides saaks kogu palga investeeringutesse lükata. Arenguruumi veel on.
Ilmselgelt see ei ole poolitatud arv, ma ei maksaks 1400 üürist 700 mehega pooleks kui mul on oma pind olemas.
700 eur on täisüür keskmiselt ja seda peaks mees üksinda maksma, ma ei maksaks sellest pool.
-
Külaline
Ma ei küsiks enda elamise eest 700, vaid mees peaks mujal üürikorteri eest keskmiselt 500-800 vahemikus maksma. Minu juures tasuta elamine on tema jaoks boonus.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:07Lugeda oskad? 700Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:05Mis elamine sul on, mille üür oleks 1400?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:48
Muidugi saan. See on suurepärane võimalus oma investeeringuid ja sääste kasvatada. Kinnisvara on minul, mees üüri ei maksa. Väga õiglane lahendus, selle asemel 700 üüri maksta saab tasuta elamispinna, tasub toidukulud ja kommunaalid. Vedanud selle võimalusega
Ilmselgelt see ei ole poolitatud arv, ma ei maksaks 1400 üürist 700 mehega pooleks kui mul on oma pind olemas.
700 eur on täisüür keskmiselt ja seda peaks mees üksinda maksma, ma ei maksaks sellest pool.
-
Külaline
Sul vist mata 2? Sina elad ju ka seal. Seega arvutatakse pinna turuväärtus ning jagatakse kahega. Mees saaks kusagil mujal 700-800 üürides seda kahasse maksta.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:07Lugeda oskad? 700Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:05Mis elamine sul on, mille üür oleks 1400?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:48
Muidugi saan. See on suurepärane võimalus oma investeeringuid ja sääste kasvatada. Kinnisvara on minul, mees üüri ei maksa. Väga õiglane lahendus, selle asemel 700 üüri maksta saab tasuta elamispinna, tasub toidukulud ja kommunaalid. Vedanud selle võimalusega
-
Külaline
Suur säästuvõte on osta põhitoiduaineid. Kilo naturaalset liha või naturaalne maitsestamata kana on keskmise pere mitme päeva põhitoidukorra alus. Väga vinged raharaiskajad on suured heledalt valgustatud supermarketid, kus mängib tempokas muusika ja põhitoiduainete eri gruppide letid asuvad üksteisest nii kaugel kui vähegi võimalik. Kui ikka pead leivaletist piimaletini jõudmiseks rallima kilomeeter maad, iga sentimeetri peal vahtimas vastu kõiksugu mõttetud pipstükid, mis aga ilusas pakendis ahvatlemas, siis oled sattunud tõelisse piinapinki. Või siis annadki järele ja laod hiiglasliku ostukäru mõttetut ja ebatervislikku kraami täis.
Seega, kui tahad säästa, mina kas pisikesse poekesse, kus müüaksegi vaid põhitoiduaineid, või üldse turule. Turul on see hea asi, et iga leti juures tuleb ost eraldi sooritada - ühest letist ostad liha, teisest kala, kolmandast piima jne. Nii ostad täpselt seda, mida vaja on, ega teki kiusatust laduda kärusse valimatult kõike.
Seega, kui tahad säästa, mina kas pisikesse poekesse, kus müüaksegi vaid põhitoiduaineid, või üldse turule. Turul on see hea asi, et iga leti juures tuleb ost eraldi sooritada - ühest letist ostad liha, teisest kala, kolmandast piima jne. Nii ostad täpselt seda, mida vaja on, ega teki kiusatust laduda kärusse valimatult kõike.
-
Külaline
Äkki siis tuleks natuke iseloomu kasvatada, kui see nii suur probleem on, et ei suuda osta ainult neid asju, mida plaanisid, vaid toiduainete kaugus paneb igasugu jama kokku ostma. Pole endal küll sellist probleemi kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 22:12 Suur säästuvõte on osta põhitoiduaineid. Kilo naturaalset liha või naturaalne maitsestamata kana on keskmise pere mitme päeva põhitoidukorra alus. Väga vinged raharaiskajad on suured heledalt valgustatud supermarketid, kus mängib tempokas muusika ja põhitoiduainete eri gruppide letid asuvad üksteisest nii kaugel kui vähegi võimalik. Kui ikka pead leivaletist piimaletini jõudmiseks rallima kilomeeter maad, iga sentimeetri peal vahtimas vastu kõiksugu mõttetud pipstükid, mis aga ilusas pakendis ahvatlemas, siis oled sattunud tõelisse piinapinki. Või siis annadki järele ja laod hiiglasliku ostukäru mõttetut ja ebatervislikku kraami täis.
-
Külaline
Kellega ta seda kahasse maksab kui mina üüri ei maksaks ja tal keegi teine seda kahasse ei maksa? Mõtle kaKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:18Sul vist mata 2? Sina elad ju ka seal. Seega arvutatakse pinna turuväärtus ning jagatakse kahega. Mees saaks kusagil mujal 700-800 üürides seda kahasse maksta.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:07Lugeda oskad? 700
Mata oli 5, funktsionaalne lugemisoskus 5. Sellepärast saan loetust aru.
-
külaline
Su jutt kõlab nii, nagu keskmine poeskäija oleks mingi vaimupuudega.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 22:12 Suur säästuvõte on osta põhitoiduaineid. Kilo naturaalset liha või naturaalne maitsestamata kana on keskmise pere mitme päeva põhitoidukorra alus. Väga vinged raharaiskajad on suured heledalt valgustatud supermarketid, kus mängib tempokas muusika ja põhitoiduainete eri gruppide letid asuvad üksteisest nii kaugel kui vähegi võimalik. Kui ikka pead leivaletist piimaletini jõudmiseks rallima kilomeeter maad, iga sentimeetri peal vahtimas vastu kõiksugu mõttetud pipstükid, mis aga ilusas pakendis ahvatlemas, siis oled sattunud tõelisse piinapinki. Või siis annadki järele ja laod hiiglasliku ostukäru mõttetut ja ebatervislikku kraami täis.
-
Külaline
Maksaks sõbra või teise naisega. Või üüriks odavama elamise.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:44Kellega ta seda kahasse maksab kui mina üüri ei maksaks ja tal keegi teine seda kahasse ei maksa? Mõtle kaKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:18Sul vist mata 2? Sina elad ju ka seal. Seega arvutatakse pinna turuväärtus ning jagatakse kahega. Mees saaks kusagil mujal 700-800 üürides seda kahasse maksta.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:07
Lugeda oskad? 700
-
Külaline
Miks ta minuga suhtes olles võõra naisega üüri poolitama peaks :DDDKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 07:43Maksaks sõbra või teise naisega. Või üüriks odavama elamise.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:44Kellega ta seda kahasse maksab kui mina üüri ei maksaks ja tal keegi teine seda kahasse ei maksa? Mõtle kaKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 12:18
Sul vist mata 2? Sina elad ju ka seal. Seega arvutatakse pinna turuväärtus ning jagatakse kahega. Mees saaks kusagil mujal 700-800 üürides seda kahasse maksta.
Sõbraga talle ei meeldiks, seda on proovinud.
-
Külaline
Sulle on see diil muidugi kasulik, mehele mitte. Naisega, kellel pole oma elamist, maksaks elamise pooleks. Ütleme nii, et mehel oleks ilma sinu ja sinu korterita isegi soodsam.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 10:50Miks ta minuga suhtes olles võõra naisega üüri poolitama peaks :DDDKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 07:43Maksaks sõbra või teise naisega. Või üüriks odavama elamise.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:44
Kellega ta seda kahasse maksab kui mina üüri ei maksaks ja tal keegi teine seda kahasse ei maksa? Mõtle ka
-
Külaline
Miks see talle kasulik pole? Toidukulud ja kommunaalid kokku on vähem kui tema üür oleks?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:22Sulle on see diil muidugi kasulik, mehele mitte. Naisega, kellel pole oma elamist, maksaks elamise pooleks. Ütleme nii, et mehel oleks ilma sinu ja sinu korterita isegi soodsam.
Olles varem temapool elanud, pole ta mingit üüri minult küsinud. Eks ta ise ka teab, et ilma naiseta oleks soodsam elu, tal on ükskõik.
-
Külaline
Kui väga paks, lole, õel ja rumal pole vaata endale mingi jopski. See maksab üürid. Ostab süüa. Teeb kingitusi jne. Siis saad oma palga kõrvale panna. Sa ei oeagi suurt muud tegema kui pisut seksi. Seksi ajal pead ka natuke liigutama ennast, sest kui sa lihtsalt lamad siis varsti muutub jopskil igavaks ja ta jätab su kus krt. Pead hakkama jälle uut otsima. Aga vahepal tekib rahaline auk mida sa üle ei elaks.
-
Külaline
Seksi ei pea tegema, piisab kui öelda “täna pole tuju”Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 21:07 Kui väga paks, lole, õel ja rumal pole vaata endale mingi jopski. See maksab üürid. Ostab süüa. Teeb kingitusi jne. Siis saad oma palga kõrvale panna. Sa ei oeagi suurt muud tegema kui pisut seksi. Seksi ajal pead ka natuke liigutama ennast, sest kui sa lihtsalt lamad siis varsti muutub jopskil igavaks ja ta jätab su kus krt. Pead hakkama jälle uut otsima. Aga vahepal tekib rahaline auk mida sa üle ei elaks.
Liigutama selle ajal ei pea.
-
Juustup
Jälgi soodukaid ning tee endale konkreetne kuu eelarve. Söö ainult kodus ja käi turul- ka seal on vahepeal nt hakklihale soodukaid. Maximas on allahinnatud kaupade letid, kui midagi head saada on, osta rohkem ja pane kodus sügavkülma- ei juhtu midagi kui kuupäevad üle on. Olen söönud ka mitu kuud tähtajast üle läinud sügavkülmutatud vorste- toppisin ahju ja kuumutasin läbi ja mitte midagi ei olnud neil häda.
Kartulit soovitan ka kokku osta- toitev ja saab igat moodi valmistada- ahjus, praadida, keeta jne jne
Riideid võib vaadata humanast kui on need ühe ja kahe euro päevad- olen sealt väga ägedakd asju saanud. Samuti tasub suvel eelmise hooaja talveriideid netipoodidest otsida ning talvel suveriideid- saab poole odavamalt. Iluprotseduure saab paljusid väga edukalt teha kodus ja näiteks mango kehakreem mis the body shopis maksis väike tuub 7 eurot, samaväärse suure tünni saab cosmeticsist 4 euroga. Lõhn on identne.
/Juustup
Kartulit soovitan ka kokku osta- toitev ja saab igat moodi valmistada- ahjus, praadida, keeta jne jne
Riideid võib vaadata humanast kui on need ühe ja kahe euro päevad- olen sealt väga ägedakd asju saanud. Samuti tasub suvel eelmise hooaja talveriideid netipoodidest otsida ning talvel suveriideid- saab poole odavamalt. Iluprotseduure saab paljusid väga edukalt teha kodus ja näiteks mango kehakreem mis the body shopis maksis väike tuub 7 eurot, samaväärse suure tünni saab cosmeticsist 4 euroga. Lõhn on identne.
/Juustup
-
Külaline
Minul oli nii. Elasin naisega minu korteris. Laenu maksin mina. Kõik muud ka mina. Sest oli minu korter. Keeldus panustamast. Süüa ostsime 50:50. Laste suuremad kulud minu kanda. Reisid ja suuremad ostud minu kanda. Proua ütles, et mul 3 x suurem palk ja peadki. Lõpuks tekkis tal armuke kuna mul polevat tema kui naise jaoks aega olnud. Viskasin välja. Tahtis pool korteri maksumusest. Oli vaadanud mis need maksavad. ei arvestanud, et enamus korterist oli panga oma. Midagi ei saanud. Nüüd räägib mööda linna, et me kõik tegime koos ja temalt võeti kõik. Lastele räägib sama. Lapsi 2. Maksan 650 € kuus. Vähe. Nõuab juurde. Proua palk 2500 ja enam neto.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:22Sulle on see diil muidugi kasulik, mehele mitte. Naisega, kellel pole oma elamist, maksaks elamise pooleks. Ütleme nii, et mehel oleks ilma sinu ja sinu korterita isegi soodsam.
-
Külaline
Sinu palk siis 8000 neto? Krt, ei usu,Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:08Minul oli nii. Elasin naisega minu korteris. Laenu maksin mina. Kõik muud ka mina. Sest oli minu korter. Keeldus panustamast. Süüa ostsime 50:50. Laste suuremad kulud minu kanda. Reisid ja suuremad ostud minu kanda. Proua ütles, et mul 3 x suurem palk ja peadki. Lõpuks tekkis tal armuke kuna mul polevat tema kui naise jaoks aega olnud. Viskasin välja. Tahtis pool korteri maksumusest. Oli vaadanud mis need maksavad. ei arvestanud, et enamus korterist oli panga oma. Midagi ei saanud. Nüüd räägib mööda linna, et me kõik tegime koos ja temalt võeti kõik. Lastele räägib sama. Lapsi 2. Maksan 650 € kuus. Vähe. Nõuab juurde. Proua palk 2500 ja enam neto.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:22Sulle on see diil muidugi kasulik, mehele mitte. Naisega, kellel pole oma elamist, maksaks elamise pooleks. Ütleme nii, et mehel oleks ilma sinu ja sinu korterita isegi soodsam.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 10:50
Miks ta minuga suhtes olles võõra naisega üüri poolitama peaks :DDD
-
Külaline
Koos kõikide sissetulekutega märksa rohkem. Ja seda kuus. Kord paari aasta jooksul ka dividendid mille suurust siin avaldama ei hakka. Jutu mõte. Kui magad paar aastat mehega siis sul ei teki moraalset ega ka õigusliku suhet poolele mehe varast. Ja lastele rõhumine on alatu.
-
Külaline
Ja elasid mingis korteris oma perega ja kaklesite mutiga rahade pärast? Mul on samade sissetulekute juures pea mill maksev maja ja nii lolli meest ma ei võtaks ju ka.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:40 Koos kõikide sissetulekutega märksa rohkem. Ja seda kuus. Kord paari aasta jooksul ka dividendid mille suurust siin avaldama ei hakka. Jutu mõte. Kui magad paar aastat mehega siis sul ei teki moraalset ega ka õigusliku suhet poolele mehe varast. Ja lastele rõhumine on alatu.
-
Külaline
Korteril ja korteril on suur vahe sees. Ja kes sulle ennast pakkus?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 02:31Ja elasid mingis korteris oma perega ja kaklesite mutiga rahade pärast? Mul on samade sissetulekute juures pea mill maksev maja ja nii lolli meest ma ei võtaks ju ka.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:40 Koos kõikide sissetulekutega märksa rohkem. Ja seda kuus. Kord paari aasta jooksul ka dividendid mille suurust siin avaldama ei hakka. Jutu mõte. Kui magad paar aastat mehega siis sul ei teki moraalset ega ka õigusliku suhet poolele mehe varast. Ja lastele rõhumine on alatu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist