Kas eelistate kodus istuda ja pensioni saada, või tööl käia?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oktoobri eest siis see maja arve.
Keegi kirjutas juulist, mis see siia puutub?
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 17:37Mul oli majas vesi, elekter ja küte 200.-
No näe, jääb 700-st üle küll.
Külaline

Ma ei tea enda tutvusringkonnas ühtegi virelevat pensionäri. Neist kolm 80a prouat elavad veel Tallinnas kolmetoalistes korterites üksinda. Ja käivad üritustel ja ostavad head-paremat söögiks. Mitte mingit virinat pole kuulnud, et ei tule toime.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 19:22 Ma ei tea enda tutvusringkonnas ühtegi virelevat pensionäri. Neist kolm 80a prouat elavad veel Tallinnas kolmetoalistes korterites üksinda. Ja käivad üritustel ja ostavad head-paremat söögiks. Mitte mingit virinat pole kuulnud, et ei tule toime.
Ega nad ei virisegi. Lihtsalt söövad odavalt või üldse mitte. Sinu prouadel annavad lapsed ilmselt 500 igakuiselt juurde. Mis ongi ok ja peaks olema elementaarne.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 17:19
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 17:13
Kommud suvel 50, talvel 150. Toit 200, riideid/jalanõusid küll iga kuu vaja ei ole, puhastusvahendid vast 30 kuu kohta. Hambaravi, proteese osal. hüvitatakse. Kui suitsu, viina ei osta, siis jääb üle küll.
Paljudel veel sellel ajal kodulaen, 400-700 eurot kuus.
Pensionäril kodulaen? Pensionäril on pigem investeerimiskorter lisaks.
Kuhu see kodulaen kadus, mis võeti enne 40-ndaid?
Külaline

Ei anna keegi midagi juurde. Pigem need, kes toime ei tule annavad vist ise oma pensionist osa lastele. Miks muiodu nad toime ei tule. Toetavad oma äbarikkudest lapsi ja siis on õnnetud,et raha pole.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:38Ega nad ei virisegi. Lihtsalt söövad odavalt või üldse mitte. Sinu prouadel annavad lapsed ilmselt 500 igakuiselt juurde. Mis ongi ok ja peaks olema elementaarne.
Ei, see ei ole elementaarne. Ela ennast ise hakkama saavaks. Iga põlvkond majandab ennast+enda järeltulijaid.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:40Kuhu see kodulaen kadus, mis võeti enne 40-ndaid?
25 aastaga ei jõutud ära maksta?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 19:45
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:40Kuhu see kodulaen kadus, mis võeti enne 40-ndaid?
25 aastaga ei jõutud ära maksta?
Tavaline laen on tõesti jah, 30 aastat.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 19:44
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:38Ega nad ei virisegi. Lihtsalt söövad odavalt või üldse mitte. Sinu prouadel annavad lapsed ilmselt 500 igakuiselt juurde. Mis ongi ok ja peaks olema elementaarne.
Ei, see ei ole elementaarne. Ela ennast ise hakkama saavaks. Iga põlvkond majandab ennast+enda järeltulijaid.
Sa ei aitaks oma ema, vanaema või eksämma või tema ema?
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:56Sa ei aitaks oma ema, vanaema või eksämma või tema ema?
Mina olen ise see vanainimene, pea 70-ne. Töötan omas firmas (muidu oleks elu igav), saan renditulu, muud invest. tulu, pensioni ka. Tahaksin noortele rohkem anda, aga nemad ei taha. Tahavad ise hakkama saada. Harva kui õnnestub midagi kinkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 20:03
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 19:56Sa ei aitaks oma ema, vanaema või eksämma või tema ema?
Mina olen ise see vanainimene, pea 70-ne. Töötan omas firmas (muidu oleks elu igav), saan renditulu, muud invest. tulu, pensioni ka. Tahaksin noortele rohkem anda, aga nemad ei taha. Tahavad ise hakkama saada. Harva kui õnnestub midagi kinkida.
Olen paarkümmend aastat noorem, aga kõvasti paremal järjel. Noortele ei saa anda, sest nemad peaaqegu samal järjel. Aga ligi 90 exämm, st ta pojast lahus 25 aastat, rääkis, et Haigekassa rahad sel aastal otsas, ei saa kaed oppida, selle 600.- maksan rõõmuga ning edaspidised tuhanded, mis vajalikud, samuti.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 20:03Mina olen ise see vanainimene, pea 70-ne. Töötan omas firmas (muidu oleks elu igav), saan renditulu, muud invest. tulu, pensioni ka. Tahaksin noortele rohkem anda, aga nemad ei taha. Tahavad ise hakkama saada. Harva kui õnnestub midagi kinkida.
Sul palju samas eas olevaid pensionäre, ütle, kuidas nad ära elavad. Kas on seis hull ja tõesti enamus neist virelevad või on seis ok.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 20:33Sul palju samas eas olevaid pensionäre, ütle, kuidas nad ära elavad. Kas on seis hull ja tõesti enamus neist virelevad või on seis ok.
Miks minul neid palju peaks olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 21:07
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 20:33Sul palju samas eas olevaid pensionäre, ütle, kuidas nad ära elavad. Kas on seis hull ja tõesti enamus neist virelevad või on seis ok.
Miks minul neid palju peaks olema?
Elad üksi pärapõegus, omamata tutvuskonnas vähemalt 10-20 samaealist inimest? Lähedasu sõpru mingi 10 ju ikka on.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 17:21Jälle see uhhuu, kelle järgi on enamikel inimestel netovara 800 000 eest-oma korter ja maamaja pluss 2 investeerimiskorterit.
...ja 16 aastat noorem mees :D
Külaline

Et sulle sinna veremaa veere pääle paistab Viimsi pärapõrguna, silmad ka õuhkast udused :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 21:40 Et sulle sinna veremaa veere pääle paistab Viimsi pärapõrguna, silmad ka õuhkast udused :lol:
Viimsi ongi pärapõrgu, linna äärne enam-vähem koht, aga 17 km väljas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 21:57
Jälle see uhhuu, kelle järgi on enamikel inimestel netovara 800 000 eest-oma korter ja maamaja pluss 2 investeerimiskorterit.
Mul kunagi ammusel perekooli ajal tütar koos sõbrannaga kirjutasid selliseid jutukesi. Mäletan nende lugulaulu kui paha on koolis ja ilma hariduseta saaks ka hakkama. Memmed hakkasid kooris kaasa kiitma, jaa-jaa neil kõik harimatud tuttavad aina kühveldavad raha kokku :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 22:08
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 22:02
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 21:57
Mul kunagi ammusel perekooli ajal tütar koos sõbrannaga kirjutasid selliseid jutukesi. Mäletan nende lugulaulu kui paha on koolis ja ilma hariduseta saaks ka hakkama. Memmed hakkasid kooris kaasa kiitma, jaa-jaa neil kõik harimatud tuttavad aina kühveldavad raha kokku :lol:
Postitus on kustutatud
Pidid ju miljonär olema, finantsvabadus jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist