Kas eelistate kodus istuda ja pensioni saada, või tööl käia?
-
Külaline
Oktoobri eest siis see maja arve.
Keegi kirjutas juulist, mis see siia puutub?
Keegi kirjutas juulist, mis see siia puutub?
-
Külaline
No näe, jääb 700-st üle küll.
-
Külaline
Ma ei tea enda tutvusringkonnas ühtegi virelevat pensionäri. Neist kolm 80a prouat elavad veel Tallinnas kolmetoalistes korterites üksinda. Ja käivad üritustel ja ostavad head-paremat söögiks. Mitte mingit virinat pole kuulnud, et ei tule toime.
-
Külaline
Ega nad ei virisegi. Lihtsalt söövad odavalt või üldse mitte. Sinu prouadel annavad lapsed ilmselt 500 igakuiselt juurde. Mis ongi ok ja peaks olema elementaarne.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 19:22 Ma ei tea enda tutvusringkonnas ühtegi virelevat pensionäri. Neist kolm 80a prouat elavad veel Tallinnas kolmetoalistes korterites üksinda. Ja käivad üritustel ja ostavad head-paremat söögiks. Mitte mingit virinat pole kuulnud, et ei tule toime.
-
Külaline
Kuhu see kodulaen kadus, mis võeti enne 40-ndaid?Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 17:19Pensionäril kodulaen? Pensionäril on pigem investeerimiskorter lisaks.
-
Külaline
Ei anna keegi midagi juurde. Pigem need, kes toime ei tule annavad vist ise oma pensionist osa lastele. Miks muiodu nad toime ei tule. Toetavad oma äbarikkudest lapsi ja siis on õnnetud,et raha pole.
-
Külaline
Ei, see ei ole elementaarne. Ela ennast ise hakkama saavaks. Iga põlvkond majandab ennast+enda järeltulijaid.
-
Külaline
25 aastaga ei jõutud ära maksta?
-
Külaline
Tavaline laen on tõesti jah, 30 aastat.
-
Külaline
Sa ei aitaks oma ema, vanaema või eksämma või tema ema?Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 19:44Ei, see ei ole elementaarne. Ela ennast ise hakkama saavaks. Iga põlvkond majandab ennast+enda järeltulijaid.
-
Külaline
Mina olen ise see vanainimene, pea 70-ne. Töötan omas firmas (muidu oleks elu igav), saan renditulu, muud invest. tulu, pensioni ka. Tahaksin noortele rohkem anda, aga nemad ei taha. Tahavad ise hakkama saada. Harva kui õnnestub midagi kinkida.
-
Külaline
Olen paarkümmend aastat noorem, aga kõvasti paremal järjel. Noortele ei saa anda, sest nemad peaaqegu samal järjel. Aga ligi 90 exämm, st ta pojast lahus 25 aastat, rääkis, et Haigekassa rahad sel aastal otsas, ei saa kaed oppida, selle 600.- maksan rõõmuga ning edaspidised tuhanded, mis vajalikud, samuti.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 20:03Mina olen ise see vanainimene, pea 70-ne. Töötan omas firmas (muidu oleks elu igav), saan renditulu, muud invest. tulu, pensioni ka. Tahaksin noortele rohkem anda, aga nemad ei taha. Tahavad ise hakkama saada. Harva kui õnnestub midagi kinkida.
-
Külaline
Sul palju samas eas olevaid pensionäre, ütle, kuidas nad ära elavad. Kas on seis hull ja tõesti enamus neist virelevad või on seis ok.
-
Külaline
Miks minul neid palju peaks olema?
-
Külaline
Elad üksi pärapõegus, omamata tutvuskonnas vähemalt 10-20 samaealist inimest? Lähedasu sõpru mingi 10 ju ikka on.
-
Külaline
...ja 16 aastat noorem mees
-
Külaline
Et sulle sinna veremaa veere pääle paistab Viimsi pärapõrguna, silmad ka õuhkast udused 
-
Külaline
Viimsi ongi pärapõrgu, linna äärne enam-vähem koht, aga 17 km väljas.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 21:40 Et sulle sinna veremaa veere pääle paistab Viimsi pärapõrguna, silmad ka õuhkast udused![]()
-
Külaline
Mul kunagi ammusel perekooli ajal tütar koos sõbrannaga kirjutasid selliseid jutukesi. Mäletan nende lugulaulu kui paha on koolis ja ilma hariduseta saaks ka hakkama. Memmed hakkasid kooris kaasa kiitma, jaa-jaa neil kõik harimatud tuttavad aina kühveldavad raha kokku
-
Külaline
Pidid ju miljonär olema, finantsvabadus jne.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 22:08Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 22:02Mul kunagi ammusel perekooli ajal tütar koos sõbrannaga kirjutasid selliseid jutukesi. Mäletan nende lugulaulu kui paha on koolis ja ilma hariduseta saaks ka hakkama. Memmed hakkasid kooris kaasa kiitma, jaa-jaa neil kõik harimatud tuttavad aina kühveldavad raha kokku![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist