Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:39 b olema väga sügav lugu taga kui nii on läinud.
Sest isa on nii otsustanud, kaasanud ametlikud jõud ja saanud oma tahtmise. See pole kuigi keeruline, kui terve meeskond juriste sinu heaks töötab.
Ongi sügav lugu, ulatub palju kaugemale minevikku, kui viimasel paaril kuul meie ees lahti on rullunud.
Kui viitsiksid otsida ja kuulata Heinmetsa podcaste, saaksid suhtest parema pildi. Mina ei soovi sinu arvamust kujundada iseenda arvamuse järgi. Siiski soovitan ka raamatut "Miks ta nii teeb". Veel soovitan erinevate inimestega suhelda, neid kuulata, püüda mõista, mitte üle sõita. Jne.
[/quote]

Ma ei ole tõesti Heinmetsa podcaste kuulanud ja mind nende peretüli ei huvita, tülitsegu kuidas tahavad. Ma avaldan siin teemas arvamust kuidas mina seda näen. Selleks foorumid ongi. Nende erimeelsuse lahendab kohus mitte mina, pole mõtet mind selles osas masseerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:39 Postitus on kustutatud
Ole hea ja leia mingi teine teema.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Nov 2024 17:41Ma ei ole tõesti Heinmetsa podcaste kuulanud ja mind nende peretüli ei huvita, tülitsegu kuidas tahavad. Ma avaldan siin teemas arvamust kuidas mina seda näen. Selleks foorumid ongi. Nende erimeelsuse lahendab kohus mitte mina, pole mõtet mind selles osas masseerida.
Arusaadav. Loodan samuti järgmistele kohtuastmetele.
Külaline

WD40 kirjutas: 30 Nov 2024 17:33
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:29
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:14

Näen, et soovid lõputult tülitseda ja ei huvita sindki see laps, olgu ta siis turvakodus.
Ema pole muidugi süüdi, kuna naine süüdi on???? Mitte kunagi, naine on süüdimatu.
Ma ei soovi, muide, üldse tülitseda. See lugu on lihtsalt nii valesti läinud.
Kõik "sulle vastu" kommentaarid pole minu kribatud, õnneks.
Kõik on ju väga hästi läinud. Laps on isa ja vendade juures oma harjunud kodus, tal on kõik hästi. Emal on õigus lapsega suhelda ja kohtuda. Kohus langetab uue otsuse lapse elukorralduse kohta.
Harjunud kodus? Abielu lahutati 2019.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:47

5 aastat tagasi. Kui poisid olid siis 10 aastased, siis on nad täna juba 15-16 eks. Aeg läheb kiirelt. On vaja niipalju kakelda kui see peamine põhjus pole mitte kopsakas elatis milleta naine hakkama ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:49

5 aastat tagasi. Kui poisid olid siis 10 aastased, siis on nad täna juba 15-16 eks. Aeg läheb kiirelt. On vaja niipalju kakelda kui see peamine põhjus pole mitte kopsakas elatis milleta naine hakkama ei saa.
Me räägime siin tütrest.
Külaline

Kas see artikkel on ka Heinmetsa lapsest? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... liga-kokku
Külaline

Väikesel tüdrukul on vaja kogu aeg ema. Mul on väga hea isa ja minu vanemad on siiani koos, aga ma oleks eelistanud lahutuse korral ema juures elamist, sest tütarlaste asju ja vajadusi oskavad ikkagi emad palju paremini korraldada. Oleneb muidugi distantsist, aga näiteks nädalavahetuseti või vaheaegadel oleks isa juures külas käinud.
Külaline

Siin artikkel https://pastebin.com/aw1ymXki kus siis kirjutatakse lahti kuidas kõik oli.

Sõimajad ei teadnud, et lastekaitse ei võtnud last emalt ära. Hoopis Harju maakohus käskis tütre isale üle anda „Tallinna linna poolt tagatud ruumides selliselt, et lapse ema ja isa ei puutu lapse üleandmisel kokku“.

Kohtumääruses hoiatati, et kui ema jätab lapse üle andmata, siis võib ta trahvi saada. Kui see ei mõju, sattuda koguni arestimajja. Ja lõpuks antakse laps ikkagi isale.
Külaline

3. oktoobril toimunud kolmanda katse eel kirjutas kogenud kohtutäitur juhendi, mida ema peab tegema.

1. Valmistada ette laps ja selgitada lapsele arusaadavas keeles ema hooldusõiguse peatamist ja lapse vajadust viibida olukorra selginemiseni isa juures;
2. toetada last, selgitades, et suhtlus ema ja lapse vahel jätkub;
3. võtta kaasa lapse riided, lemmikmänguasi, hügieenivahendid;
4. emal lapsega siseneda Tallinna laste turvakeskusesse ning seejärel kohe lahkuda.

Lihtne ja selge jutt, mida aga ema ei järginud.

Mida siis vaielda siin on? Ema siis manipuleeris lapsega, pani talle sõnad suhu mida tuleb isale öelda.
Külaline

Kõik kes selle loo läbi on lugenud, saavad aru kuidas kõik tegelikult oli. Isa ei võtnud emalt last, hoopis ema viis lapse teise riiki elama. Kõik see manipulatsioon nagu emalt võetakse laps ära ei ole tõene. Lapserööv on väga raske kuritegu.
Külaline

Ametnikud siin laupäeva veetmas? :lol:

Ka see lause, nagu nüüd on laps õnnelikult perega koos, on ühe ametniku repertuaar.
Ema valmistaski lapse ette, aga laps ei tahtnud minna, ka see on kirjas, kuigi mitte seal. Teiselgi korral üleandmine ebaõnnestub, laps klammerdub ema külge. Jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 18:15 Ametnikud siin laupäeva veetmas? :lol:

Ka see lause, nagu nüüd on laps õnnelikult perega koos, on ühe ametniku repertuaar.
Ema valmistaski lapse ette, aga laps ei tahtnud minna, ka see on kirjas, kuigi mitte seal. Teiselgi korral üleandmine ebaõnnestub, laps klammerdub ema külge. Jne.
Sa nagu ei lugenudki artiklit? Lissaboni kohus sundis ema last Eestisse tagasi tooma. Eesti kohus peatas ema õigused lapsele lapseröövi tõttu, sest isa antud luba lapsel reisida Portugali teatud kuupäevani ei peetud kinni. Laps lihtsalt eraldati Eestist, oma sõpradest, vendadest. Laps elas Lissabonis ainult ema ja tolle uue mehega. Siis räägitakse lapse heaolust?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 18:18
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 18:15 Ametnikud siin laupäeva veetmas? :lol:

Sa nagu ei lugenudki artiklit? Lissaboni kohus sundis ema last Eestisse tagasi tooma. Eesti kohus peatas ema õigused lapsele lapseröövi tõttu, sest isa antud luba lapsel reisida Portugali teatud kuupäevani ei peetud kinni. Laps lihtsalt eraldati Eestist, oma sõpradest, vendadest. Laps elas Lissabonis ainult ema ja tolle uue mehega. Siis räägitakse lapse heaolust?
Lisaks sellele, ema käis vahepeal üksi Eestis, kuid last kaasa ei võtnud, laps oli üksinda Portugalis .
Kuidas selle lapse hülgamisega oli?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

WD40 kirjutas: 30 Nov 2024 17:33
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:29

Ma ei soovi, muide, üldse tülitseda. See lugu on lihtsalt nii valesti läinud.
Kõik "sulle vastu" kommentaarid pole minu kribatud, õnneks.
Kõik on ju väga hästi läinud. Laps on isa ja vendade juures oma harjunud kodus, tal on kõik hästi. Emal on õigus lapsega suhelda ja kohtuda. Kohus langetab uue otsuse lapse elukorralduse kohta.
Just nii, harjunud kodus. Seal on ta sündinud ja elanud ka peale lahutust Isa ostis hiljem sama korteri tagasi endale.
Külaline

Mida on raske mõista, kuidas ema siis nii kaugele elama läks kui tal pojad jäid siia. Kas ta oma poegadest enam midagi kuulda ei soovinudki? Oma õest jäid ilma vennad ja õde vendadest, kõik lapsed selle sama naise lapsed. Oleks siis veel mingi kärgpere vms. Veider naine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Nov 2024 19:37 Laps elas Lissabonis ainult ema ja tolle uue mehega. Siis räägitakse lapse heaolust?
Ära nüüd siis nii valeta kah kohe. Laps elas koos onu Umberto ja tolle kahe täiskasvanud õega. Uraa!
Külaline

Mehhh, mees koos õdedega? :D :D :D
Külaline

Tädi ei anna alla

https://www.reddit.com/r/Eesti/comments ... %B5iguste/
Külaline

Soovitan videot vaadata, enne kui see võib-olla jälle maha võetakse.
"Andke siis teada, kuhu raha tuua..."
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], KollaneBanaan ja 1 külaline