Suunamudijate soovitused

vana hea klassika
Vasta
jõmm

Suunamudijate soovitused

Postitus Postitas jõmm »

Kas ostate suunamudijate järgi tooteid, külastate nende reklaamitud kohti (vahet pole kas makstud reklaam või niisama jagamine storydes), spad, restoranid, kohvikud?

Kas on kindlaid brände ja nende reklaame mida väldite?

Millise suunamudija järgi ja millise toote viimati ostsite?
Kas pidite pettuma või oli tegu teie jaoks hea leiuga
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

jõmm kirjutas: 02 Juun 2024 14:49 Kas ostate suunamudijate järgi tooteid, külastate nende reklaamitud kohti (vahet pole kas makstud reklaam või niisama jagamine storydes), spad, restoranid, kohvikud?

Kas on kindlaid brände ja nende reklaame mida väldite?

Millise suunamudija järgi ja millise toote viimati ostsite?
Kas pidite pettuma või oli tegu teie jaoks hea leiuga
Tõstsin teema ümber.
vanur49

Postitus Postitas vanur49 »

Kuna ei jälgi üheski kanalis ühtegi suunamudijat, pole aimugi, mida nad promovad. Aga niikuinii reklaami peale pigem asju ei osta, isiklik kogemus on see, mis loeb.
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Laureni Magrada kehakreemi ostsin - meeldis.
Mallukas kunagi soovitas ühte kohevust andvat juuksespreid - ostsin ja ka väga meeldis.

Üldiselt on välja kujunenud kindlad isikud, kelle arvamust ja soovitusi usaldan ja olen valmis ka ise katsetama. Mõni mudija on küll selline, et reklaamib absull kõike ja ei tundu eriti usaldusväärne.🤣
Kahtleja

Postitus Postitas Kahtleja »

Coral kirjutas: 03 Juun 2024 00:48 Laureni Magrada kehakreemi ostsin - meeldis.
Mallukas kunagi soovitas ühte kohevust andvat juuksespreid - ostsin ja ka väga meeldis.

Üldiselt on välja kujunenud kindlad isikud, kelle arvamust ja soovitusi usaldan ja olen valmis ka ise katsetama. Mõni mudija on küll selline, et reklaamib absull kõike ja ei tundu eriti usaldusväärne.🤣
Vot selle kreemi fenomenist ma tõesti aru ei saa, kas nimi ja nägu müübki. Lugesin sadu kiitvaid kommentaare ja tagasisidet, aga ma ei tea, võibolla inimeste isiklik sümpaatia suunamudija vastu paneb sellist ülipositiivset tagasisidet andma. Hind ka kreemitotsiku jaoks minu arvates kallis, eriti kui ise nuusutanud ja katsunud pole. Kui juhtud lugema siis seleta palun mulle rumalakesele mis teeb selle kreemi nii heaks :)
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Vot selle kreemi fenomenist ma tõesti aru ei saa, kas nimi ja nägu müübki. Lugesin sadu kiitvaid kommentaare ja tagasisidet, aga ma ei tea, võibolla inimeste isiklik sümpaatia suunamudija vastu paneb sellist ülipositiivset tagasisidet andma. Hind ka kreemitotsiku jaoks minu arvates kallis, eriti kui ise nuusutanud ja katsunud pole. Kui juhtud lugema siis seleta palun mulle rumalakesele mis teeb selle kreemi nii heaks :)
[/quote]

Ma üldjuhul olen ka pigem skeptiline nende “mudijate” soovituste osas olnud ja kohe kindlasti kõike ostma ei torma (krt kodus niigi palju asju😆), aga sõbrannal oli olemas ja proovisin tema oma. Mulle meeldis lõhn ja tekstuur ja nahk jäi tõesti mõnus. Ma üldjuhul suhteliselt pirtsakas kehakreemide osas ja kui lõhn ja tekstuur meeldivad, siis läheb ostukorvi. Ei kahetse ostu 🙂 ehk leiad ka kellegi, kellel see olemas on ja saad proovida? Päris niisama ma vist ka pigem ei julgeks osta, sest päris 5-10 eurot ju ei maksa🙄
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Poes on ka selle kreemi testrid olemas.
Ma proovisin ja mulle tundus selline meh. Lõhn, mida tundnud erinevatel kreemidel juba miljon korda.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Kahtleja kirjutas: 03 Juun 2024 10:39
Coral kirjutas: 03 Juun 2024 00:48 Laureni Magrada kehakreemi ostsin - meeldis.

Mul on ülikuiv nahk ja see kreem oli nagu samet nahal. Lõhn võibolla võiks nõks lahjem olla, aga pole ebameeldiv. Muus osas aga on tõesti väga hea kreem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 9 külalist