Kange alkohol mahedama maitsega?
Kange alkohol mahedama maitsega?
Mis on teie lemmik kange alkohol, mis samas ei ole kõige kibedama maitsega?
-
Külaline
Ouzo ja teised kanged aniisijoogid on kõige lemmikumad. Gin ja rumm on kokteilideks. Konjak-calvados talveks kohvi või teega. Ei maitse viski, viin ega tekiila jms.
-
Külaline
Seven Barrels Napoleon XO 36% 70cl brändi. Tallinna Kaubamajas on seda.
See on väga pehme maitsega brändi. Polnud eriti kallis ka.
See on väga pehme maitsega brändi. Polnud eriti kallis ka.
Noo õiges kokteilis saab ju igasuguse kange alkoholi kibeduse ära peita.
-
Külaline
Gin toonikuga. Gini puhul piisab ka vaid vähesest törtsust toonikust.
Aga üldjuhul ma kanget alkoholi juba aastaid ei tarbi.
Vein 12% kõige kangem. Mõnikord lahjendan ka seda mahlaga(jah tean, et solkimine). Või lahjendan ohtrate jääkuubikutega.
Aga üldjuhul ma kanget alkoholi juba aastaid ei tarbi.
Vein 12% kõige kangem. Mõnikord lahjendan ka seda mahlaga(jah tean, et solkimine). Või lahjendan ohtrate jääkuubikutega.
Mida elu edasi, seda vähenõudlikumaks muutub: liköör, siis viin, siis samakas, siis odekas...
-
Külaline
Gin ja tumedad rummid meeldivad mulle. Mitte koos, kui mõni võibolla sellisele järeldusele hüppab.
-
Külaline
Ma ei armasta üldse kanget alkoholi, aga kui siis ehk mõni brändi või muu konjakilaadne toode mida natuke mekkida.Kunagi nooruses olen mingit rummi ka mekkinud niiviisi, aga kas oli hele või tume enam ei mäleta.
Ei muutu, kusjuures. Odekat ei joo ma surma ähvardusel ka mitte. Samakat olen proovinud, ikka kvaliteetset tshatshat näiteks, väga hea. Ise ei aja, kannatust pole. Aga kõik joogid on head õiges olukorras ja õige seltskonnaga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist