Kas kallim kreem on parem, kui odavam?

sh kaaluga seotud teemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kas kallim kreem on parem, kui odavam?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minul on kahte moodi. Näokreemid ja näovesi ajavad odavamad asja ära, aga silmaümbruse kreem ja näopuhastusvaht sobivad kallimad rohkem. Ega ma ei tea, võib-olla pole neid häid odavaid veel lihtsalt leidnud. Mida üldiselt arvate, kas kallimatel on rohkem toimet või võetakse lihtsalt raha rohkem? Isiklikud kogemused? Mul nt näopuhastusvaht kallim on rikkalikuma koostisega, kreemjam ja pehmem, mõnusam näonahal.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen kasutanud La Prairie, Avene, Vichy jms, olen kasutanud ka Neutrogena niisutavat geeli, ja viimane sobib paremini. Kõik oleneb siiski konkreetse kreemi ja naha sobivusest, su nahk ei tea hinnasilti. Isegi Eveline kehakreemid olid vägagi ok.
Külaline

Kole palju raha kulub mukkimisele.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 19:58 Kole palju raha kulub mukkimisele.
Naha eest hoolitsemist ma mukkimiseks küll ei pea.
Ise pole veel ühtki silmaümbruse kreemi leidnud, mis mul 5-6 päeva pärast nahka punetama ei paneks ja silmi kipitama. Ei odavat ega kallist.
Külaline

Mina nüüd häbiga tunnistan naisena, et ma ei ole kunagi veel siiamaani erilist näo või silmakreemi kasutanud.
Lumenet ainukesena spetsiaalselt olen kasutanud ühe väikese potsiku. Lihtsalt niisutav näokreem.
Aga ma tõmban tavalise kehakreemi näole ka.
Ma olen kohe 36. Kortse pole(kuigi suitsetan juba 15 aastat). Punne pole(mõni üksik harva). Aga vb aitab kaasa see, et ma viimased 10 ennast ei meigi eriti. Seega näonahk erilist koormust ei saa.
Või siis mul on mul naha geenidega vedanud.

Mul õde on minust 3a vanem ja tal on kortse juba päris palju juba viimased 10a. Ta ei suitseta aga meigib ennast igapäevaselt(vana akne armide pärast ikka jumestuskeem koguaeg).

Seega ühesõnaga mina ei arva kallitest kreemidest midagi. Kui odav ja koostiselt sobib nahatüübiga, on mõju ikka sama.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Nov 2024 20:48Ma olen kohe 36. Kortse pole(kuigi suitsetan juba 15 aastat). Punne pole(mõni üksik harva). Aga vb aitab kaasa see, et ma viimased 10 ennast ei meigi eriti. Seega näonahk erilist koormust ei saa.
Kannata veel viis aastat. Küll siis on kortsud platsis. Suitsust soovitan loobuda, kui saad viiekümneseks, siis on sinu näonahk nagu gomeli tapeet (nõuka aegne tapeet oli selline kortsus ja õhuke).
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:39
Anonymous kirjutas: 30 Nov 2024 20:48Ma olen kohe 36. Kortse pole(kuigi suitsetan juba 15 aastat). Punne pole(mõni üksik harva). Aga vb aitab kaasa see, et ma viimased 10 ennast ei meigi eriti. Seega näonahk erilist koormust ei saa.
Kannata veel viis aastat. Küll siis on kortsud platsis. Suitsust soovitan loobuda, kui saad viiekümneseks, siis on sinu näonahk nagu gomeli tapeet (nõuka aegne tapeet oli selline kortsus ja õhuke).
Kas on vahet kulutada raha kortsude eemale hoidmiseks ja siis nad tulevad ikkagi, sest see on inimkeha vananemise protsess. Kas kortsud 35 või 40 aastaselt on vahet? Mida see elus muudab kui pole kortse? Mehed jooksevad tormi või mis on see kasu?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:39
Mina kortse ei karda. Lihtsalt vastasin teemale, et ega need kallid kreemid imet ei tee. Ja et suur vahe saab olla ka 3 aastase vahega. Õde mul ka igasuguseid kalleid mökse näkku määrinud. Ei aita need.
5 aasta pärast ma olen 41 ja siis tõesti kortsud juba on normaalsus. Oleks ma kehva nahaga oleks ma juba nüüd krimpsus nagu kuivatatud ploom, arvestades seda, et ma suitsetan.
Isa oli surres 66. Pikalt tossanud nagu korsten. Kortse minimaalselt. Ema oli 57 ja suitsu isegi mitte proovinud aga juba tunduvalt rohkem kortsuline. Geenid loevad palju.
Koos nad ei elanud enam 20 aastat enne surma, seega ema ei mõjutanud ka passiivne suitsetamine.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Tolmukübe kirjutas: 30 Nov 2024 16:39 Minul on kahte moodi. Näokreemid ja näovesi ajavad odavamad asja ära, aga silmaümbruse kreem ja näopuhastusvaht sobivad kallimad rohkem. Ega ma ei tea, võib-olla pole neid häid odavaid veel lihtsalt leidnud. Mida üldiselt arvate, kas kallimatel on rohkem toimet või võetakse lihtsalt raha rohkem? Isiklikud kogemused? Mul nt näopuhastusvaht kallim on rikkalikuma koostisega, kreemjam ja pehmem, mõnusam näonahal.
Ma kasutan suvisel perioodil Garnieri näogeeli ja ütleks, et see on päris hea. Talvel kasutan paksema koostisega kreemi. Eelmisel talvel ostsin Bioderma kreemi, see oli ok aga nüüd vaatan mõne teise firma oma. Arvan, et katsetan ehk Neutroginalt mõnda. Silmade ümber eraldi kreemi pole kasutanud. Aga jah, kõik oleneb näonahast ka muidugi, mis kellele sobib.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 20:07
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 19:58 Kole palju raha kulub mukkimisele.
Naha eest hoolitsemist ma mukkimiseks küll ei pea.
Ise pole veel ühtki silmaümbruse kreemi leidnud, mis mul 5-6 päeva pärast nahka punetama ei paneks ja silmi kipitama. Ei odavat ega kallist.
Mul on ka väga tundlikud silmad. Kohe, kui kreem läbi naha imbub, hakkavad punetama ja kipitama nii, et käin tund hiljem kreemi maha/välja pesemas. Olen ära andnud nii kallima kui odavama otsa kreeme, sest ma ei saa neid kasutada.
Aga mõned aastad tagasi leidsin Bioderma silmageeli tundlikele silmadele ja see on väga ok. Olen selle juurde jäänud, sest pole tahtmist silmade ja rahakotiga katsetada.
https://www.euroapteek.ee/bioderma-sens ... geel-15-ml
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Selver saatis mingite reklaamidega seoses prooviks mingi palsami: Pferdebalsam (see on saksa keeles, maakeeli suksupalsam), wärmend (ehk soojendav), extra stark (eriti tugev ehk vinge). Aga kuhu määrida, seda pole selgitatud.
Külaline

Ants kirjutas: 01 Dets 2024 14:40 Selver saatis mingite reklaamidega seoses prooviks mingi palsami: Pferdebalsam (see on saksa keeles, maakeeli suksupalsam), wärmend (ehk soojendav), extra stark (eriti tugev ehk vinge). Aga kuhu määrida, seda pole selgitatud.
Tootetutvustus:
Eriti tugeva soojendava efektiga massaažigeel lihaspingete ja liigeste hoolduseks. Väärtuslikud hobukastani- ja punase viinapuuekstraktid hoolitsevad hea verevarustuse eest. Toode sisaldab lisaks ka melissi, kummelit, humalat, palderjani, raudrohtu, puuvõrikut ja apteegitilli.
Sobib kasutamiseks nii enne füüsilist pingutust kui ka lõõgastavaks massaažiks.

Kasutamisjuhised:
Määrida puhtale, hooldust vajavale piirkonnale. Masseerida kergelt sisse.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 01 Dets 2024 14:46
Ants kirjutas: 01 Dets 2024 14:40 Selver saatis mingite reklaamidega seoses prooviks mingi palsami: Pferdebalsam (see on saksa keeles, maakeeli suksupalsam), wärmend (ehk soojendav), extra stark (eriti tugev ehk vinge). Aga kuhu määrida, seda pole selgitatud.
Tootetutvustus:
Eriti tugeva soojendava efektiga massaažigeel lihaspingete ja liigeste hoolduseks. Väärtuslikud hobukastani- ja punase viinapuuekstraktid hoolitsevad hea verevarustuse eest. Toode sisaldab lisaks ka melissi, kummelit, humalat, palderjani, raudrohtu, puuvõrikut ja apteegitilli.
Sobib kasutamiseks nii enne füüsilist pingutust kui ka lõõgastavaks massaažiks.

Kasutamisjuhised:
Määrida puhtale, hooldust vajavale piirkonnale. Masseerida kergelt sisse.
Naabrimees otsustas sellega hambaid pesta, annan teada, mis sai.
Külaline

Mul on see kalliste kreemide parem mõju puhtalt enda peas kinni - kui ikka tean, et rohkem maksin, siis ka tundub parem. Lõhn on nagu meeldivam ja määrida toredam. Aga tegelikult minu nahk küll mingit vahet ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 21:29 Mul on see kalliste kreemide parem mõju puhtalt enda peas kinni - kui ikka tean, et rohkem maksin, siis ka tundub parem. Lõhn on nagu meeldivam ja määrida toredam. Aga tegelikult minu nahk küll mingit vahet ei tee.
Täpselt nii ongi.
Mul on tuttav, kes on selles äris sees ja tema ütleb alati, et kallid ja odavad ilutooted tulevad tihtipeale samast tehasest. Lihtsalt ühel on peal kalli firma logo, teisel mingi odavama oma. Retseptides suurt vahet ei ole, baas on ikka sama. Lõhnaainetega timmitakse siis need kreemid/šampoonid need tellinud firma soovidele vastavaks.
Külaline

ma pigem apteegikosmeetika usku (see ka päris kalliks läinud), aga vahel laevalt ostan ka kallimate brändide kraami.
Viimati ostsin kallid EA ilukapslid karbis, kus neid 3 eri sorti. Neist 2 olid sellised ok, aga retinooliga õli tegi küll näo täiesti nähtavalt värskeks ja säravaks. Ilmselt ostan just neid kapsleid ka tulevikus.
fiore
Kontakt:

Postitus Postitas fiore »

Minu jaoks polnud nooremana väga vahet, aga nüüd, 45-aastasena, kasutan ainult kallimat (apteegi)kosmeetikat. Lemmikud on Skin Ceuticals'i tooted - nende c-vitamiini seerum ja hüaluroonhappe seerum on naha nähtavalt paremaks teinud. Veel meeldivad Medik8 ja Murad firmade kreemid-seerumid.
Külaline

Muidugi on kallimad paremad. Vb mõni konkreetne toode mõnele lihtsalt ei sobi, aga kui võtta valik sarnaseid tooteid erinevast hinnaklassist (nt öökreem kuivale nahale) ja hakata järjest proovima, saab vahest väga hästi aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Dets 2024 23:46
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 21:29 Mul on see kalliste kreemide parem mõju puhtalt enda peas kinni - kui ikka tean, et rohkem maksin, siis ka tundub parem. Lõhn on nagu meeldivam ja määrida toredam. Aga tegelikult minu nahk küll mingit vahet ei tee.
Täpselt nii ongi.
Mul on tuttav, kes on selles äris sees ja tema ütleb alati, et kallid ja odavad ilutooted tulevad tihtipeale samast tehasest. Lihtsalt ühel on peal kalli firma logo, teisel mingi odavama oma. Retseptides suurt vahet ei ole, baas on ikka sama. Lõhnaainetega timmitakse siis need kreemid/šampoonid need tellinud firma soovidele vastavaks.
No ikka päris nii ei ole, et koostis kõigil sama aga lõhn erineb. Võibolla ise ei tunneta seda erinevust niiväga kasutades aga nahk teeb vahet ning pikaajalise kasutamise puhul on siiski erinevus ka silmga nähtav.
Külaline

See ei ole mingi 100% reegel ja võib olla küll mõni odav kreem parem kui mõni kallim. Aga tõenäosus saada hea toode on kallimaga suurem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist