Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.
-
Külaline
Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.
Ma ei tea enam üldse mida ma elult ootan. Mul on olemas väga hea abikaasa. Lapsed. Oma kodu.
Kõik on olemas.
Ometi tunnen, et ma ei ole justkui rahul ja see ajab mind sisimas nii närvi. Mul on ju kõik olemas..
Ikka jäävad silma kenad mehed ja mõte kohe nendega voodisse minna. Tahan tunda seda tunnet kus keegi mind ihaldab. Keegi uus ja põnev. Et justkui avastaksin kedagi uut.
Aga ma ei taha ollla selline. Tahan olla oma mehele truu ja hea naine. Ta väärib seda. Ta on väga hea isa ja väga hea mees. Ühtegi halba sõna ei ole öelda. Aga mina idioot ei suuda seda hinnata. Kuidas suruda need tunded alla mis minus on ?
Petsin oma meest pool aastat tagasi. Hõljusin pilvedes ja see kõik oli nii ilus. Uus armumine, kirglik seks jne.
Oma mehega ei tunne ma enam seda tunnet. Kas armastus on läbi? Kirge tagasi ei saa. Olen püüdnud nii üht kui teistpidi. Uued asjad seksis , rollimängud. Mitte miski ei aita. Samas ei suuda ma tal minna lasta.
Samas tean, et see tunne tekiks ju iga uue suhtega. Algus ongi ilus ja hea ja põnev. Mida aeg edasi, siis tunned oma meest läbi ja lõhki ja siis tekibki see igavus ?
Ma vist ei oska elada ja olengi selline nõme l**s. Kurvaks teeb. Mu mees lihtsalt ei tekita minus enam neid emotsioone ja siis vahin ringi nagu mingi kiimas hull eit.
Ei, ma ei ole selle 15 abieluaasta jooksul teda petnud mitmete meestega. Oli vaid pool aastat tagasi see " libastumine " . Aga mõtted on pidevad. Kas olengi ainus selline ? Kõik elavad ilusat pereelu ja armastus on aastakümneid ja kirg ja seks ka super ? Igavesti ?
Peaksin ehk mehe vabaks laskma ja siis olemagi üksi. Võtan ühel õhtul ühe mehe ja teisel teise. Aga no mis elu see on ?
Te ilmselt ei saa aru mida ma tunnen. Ma ei oska lihtsalt end väljendada.
Vähemalt sai kirja pandud ja veidi välja elatud...
Kõik on olemas.
Ometi tunnen, et ma ei ole justkui rahul ja see ajab mind sisimas nii närvi. Mul on ju kõik olemas..
Ikka jäävad silma kenad mehed ja mõte kohe nendega voodisse minna. Tahan tunda seda tunnet kus keegi mind ihaldab. Keegi uus ja põnev. Et justkui avastaksin kedagi uut.
Aga ma ei taha ollla selline. Tahan olla oma mehele truu ja hea naine. Ta väärib seda. Ta on väga hea isa ja väga hea mees. Ühtegi halba sõna ei ole öelda. Aga mina idioot ei suuda seda hinnata. Kuidas suruda need tunded alla mis minus on ?
Petsin oma meest pool aastat tagasi. Hõljusin pilvedes ja see kõik oli nii ilus. Uus armumine, kirglik seks jne.
Oma mehega ei tunne ma enam seda tunnet. Kas armastus on läbi? Kirge tagasi ei saa. Olen püüdnud nii üht kui teistpidi. Uued asjad seksis , rollimängud. Mitte miski ei aita. Samas ei suuda ma tal minna lasta.
Samas tean, et see tunne tekiks ju iga uue suhtega. Algus ongi ilus ja hea ja põnev. Mida aeg edasi, siis tunned oma meest läbi ja lõhki ja siis tekibki see igavus ?
Ma vist ei oska elada ja olengi selline nõme l**s. Kurvaks teeb. Mu mees lihtsalt ei tekita minus enam neid emotsioone ja siis vahin ringi nagu mingi kiimas hull eit.
Ei, ma ei ole selle 15 abieluaasta jooksul teda petnud mitmete meestega. Oli vaid pool aastat tagasi see " libastumine " . Aga mõtted on pidevad. Kas olengi ainus selline ? Kõik elavad ilusat pereelu ja armastus on aastakümneid ja kirg ja seks ka super ? Igavesti ?
Peaksin ehk mehe vabaks laskma ja siis olemagi üksi. Võtan ühel õhtul ühe mehe ja teisel teise. Aga no mis elu see on ?
Te ilmselt ei saa aru mida ma tunnen. Ma ei oska lihtsalt end väljendada.
Vähemalt sai kirja pandud ja veidi välja elatud...
-
Külaline
Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Mina mõistan sind. Ma ei viitsiks ka nii elada.
-
Külaline
Ennast tuleb õppida armastama. Siis pole ka vaja seda pidevat ihaldatuse tunnet.
Kui pole vaja pidevalt seda "surinat" siis oskab inimene olla õnnelik ka üksinda.
Kui pole vaja pidevalt seda "surinat" siis oskab inimene olla õnnelik ka üksinda.
-
Külaline
Ei oska lahendusi pakkuda, aga ütlen, et sa ei ole üksi. Olen ise samasugune.
-
Külaline
See vist ikka sõltub ka, mitmes suhe käsil on. Mina olen teist korda abielus, juba üle kümne aasta ja mitte miski ei kisu mind teiste meeste manu. Olen arvatavasti vanem, kui teemaalgataja, siiski veel piisavalt noor, et "ringi vaadata", aga nagu ma ütlesin, siis huvi selleks puudub täiesti. Esimeses abielus aga... jah, pettis nii mees kui mina ja üle nelja aasta see kooselu mei ei kestnud.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:49 Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Teemaalgataja puhul on mul tunne, et tegu on noorelt abiellunud inimesega. Ehk ei olnud ka eriti võimalust enne abielu sarvi maha joosta ja seetõttu see hirmus igatsus liblikate järele.
-
Külaline
Kui mees su ükspäev mingi lehtsaba pärast maha jätab, küll ta sulle siis jälle haldusväärne tunduma hakkab.
-
Külaline
Enamus tunneb sama. Voibolla su mees ka, räägi temaga, miks mitte proovida avatud suhet, poly suhet, swinger date või mida iganes, mis teile meeldib. Pole mõtet vaikselt kannatada kuni see teie hea suhte ära myrgitab. Poly kogukond on tänapäeval ysna suur. Veidi vaheldust hoiab suhte värskena.
-
Külaline
Ma olin selline. Nüüd 50+ ja maha rahunenud. Õnneks petma ei hakanud, aga oi kuidas kibelesin. Flirtisin ikka täiega ja käisin klubides pidutsemas. Ka abielus juba 25a. Kui mu abikaasa oleks mind keelama hakanud, et ei käi väljas enam pidutsemas, siis oleks kindlasti lahutanud. Sest ma vajasin sellist flirtimist ja tantsimist ja enda väljaelamist. Mitte tihti, aga nii kord kvartalis ikka.
-
Külaline
Enamus selliseid (vähemalt unistustes) ringiliiderdajaid on väga armukadedad ja partner peab olema ainult nende oma. Suurem osa mehi on selliseid.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:49 Enamus tunneb sama. Voibolla su mees ka, räägi temaga, miks mitte proovida avatud suhet, poly suhet, swinger date või mida iganes, mis teile meeldib. Pole mõtet vaikselt kannatada kuni see teie hea suhte ära myrgitab. Poly kogukond on tänapäeval ysna suur. Veidi vaheldust hoiab suhte värskena.
-
Külaline
Arusaadav, kes viitsib elu lõpuni ühe inimesega seksida. Sa ei ole ainukene selline. Vahelduseks teist proovida nüüd suur patt ei ole. Abielu selle pärast lahutada ka vaja ei ole. Saad 50 täis, seksiisu läheb väiksemaks ja siis on hea oma mehega turvaliselt pensionipõlve poole liikuda. Mõtled veel, vaat kui hea, et omal ajal lahutama ei tõtanud.Anonymous kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:42Ei, ma ei ole selle 15 abieluaasta jooksul teda petnud mitmete meestega. Oli vaid pool aastat tagasi see " libastumine " . Aga mõtted on pidevad. Kas olengi ainus selline ? Kõik elavad ilusat pereelu ja armastus on aastakümneid ja kirg ja seks ka super ? Igavesti ?
-
Külaline
Mis point on olla mehega koos, kui enam ei armasta? Ma usun, et naine ei armasta, on vaid harjumus.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 21:34Arusaadav, kes viitsib elu lõpuni ühe inimesega seksida. Sa ei ole ainukene selline. Vahelduseks teist proovida nüüd suur patt ei ole. Abielu selle pärast lahutada ka vaja ei ole. Saad 50 täis, seksiisu läheb väiksemaks ja siis on hea oma mehega turvaliselt pensionipõlve poole liikuda. Mõtled veel, vaat kui hea, et omal ajal lahutama ei tõtanud.Anonymous kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:42Ei, ma ei ole selle 15 abieluaasta jooksul teda petnud mitmete meestega. Oli vaid pool aastat tagasi see " libastumine " . Aga mõtted on pidevad. Kas olengi ainus selline ? Kõik elavad ilusat pereelu ja armastus on aastakümneid ja kirg ja seks ka super ? Igavesti ?
-
Külaline
Tähendab, et oled frigiidses eas ja otsid potentsiaalset seemendajat.
Vanusega läheb üle.
Vanusega läheb üle.
-
Külaline
Point on selles, et vanas eas ei oma seks peaaegu mitte mingit tähtsust. Kui inimesed muidu hästi sobivad, siis ongi ju koos tore olla. Vanas eas seda enam, raske on uut kaaslast leida.
-
Külaline
Frigiidses või fertiilses eas?Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:13 Tähendab, et oled frigiidses eas ja otsid potentsiaalset seemendajat.
Vanusega läheb üle.
*On vist aeg hakata neid pärle üles tähendama.
-
Külaline
Fertiilses eas, loomulikult. Mõtlesin fertiilses, kirjutasin frigiidses
Kuigi mõtisklesin küll, kas menopausis saabuv frigiidsus võiks olla seotud fertiilsuse lõppemisega. Kindlasti tähistab fertiilse ea lõppu talje kadumine. Teate küll neid naisi peenikeste jalgadega ja jämeda ülakehaga keskeas või üle selle. Paraku jõuame kõik sinna.
-
Külaline
Ei ole frigiidsust siiani saabunud, kuigi fertiilsest east on möödas ca 15 aastat. Oma mees on vägagi armas ja seks hea. No oleme aastakümnete jooksul nii palju üksteist tundma õppinud ja teame, mis meile mõlemale meeldib. Üritame üksteisele seda pakkuda, tunneme igast liigutusest, mis on hea, mis mitte nii väga.
Liblikad kõhus oleks muidugi tore tunne, aga hakata jälle kellegi uuega kohanema ja talle oma voodielu huvisid seletama... no liblikad ei kaalu seda üles. Sest liblikad on kõigest liblikad, mitte hea kooselu ega ka hea seks. Liblikad võivad kiirelt ära lennata.
-
Külaline
Tüüpiline kehva lapsepõlvekodu mustriga inimese jutt. Emps tõi igal aastal uue issi koju. Sealt saigi inimene aru, et hästi huvitav on koguaeg "uusi inimesi" lähedalt tundma õppida.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:49 Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Millegipärast ei kadesta üldse mina sinusuguseid inimesi. Mõttetu ja sisutühi elu. Ja kohutav elu laste jaoks, kes sellise emmega peavad koos elama.
-
Külaline
Mina olen sellisest kehva mustriga perest pärit ja pigem just lapsepõlves kogetu pärast olen küll loonud turvalise suhte. Lapsepõlves saamata jäänud turvalisustunde olen püüdnud luua olevas suhtes.
Teemaalgataja kohta arvan, et kas sarved maha jooksmata või lihtsalt kehva enesehinnanguga inimene, et pidevalt vaja ihaldatuse tunnet.
Ilmselt kui teemaaalgataja oleks ringi vaadanud, teaks ta, et suurem osa mehi on (heaks)suhteks kõlbmatud. Lõpuks kui oma ringitõmbamisega mehest ilma jääb ja selle avastab, siis on nukker küll.
Lisaks - palun mõtle, mida sa teisele inimesele petmisega teha võid. Tunned üldse süümepiinu ka, et nii tegid?
Teemaalgataja kohta arvan, et kas sarved maha jooksmata või lihtsalt kehva enesehinnanguga inimene, et pidevalt vaja ihaldatuse tunnet.
Ilmselt kui teemaaalgataja oleks ringi vaadanud, teaks ta, et suurem osa mehi on (heaks)suhteks kõlbmatud. Lõpuks kui oma ringitõmbamisega mehest ilma jääb ja selle avastab, siis on nukker küll.
Lisaks - palun mõtle, mida sa teisele inimesele petmisega teha võid. Tunned üldse süümepiinu ka, et nii tegid?
-
Külaline
Haige jutt. Mu ema elas surmani ühe ja sama mehega. Häbi võiks sul olla! Mu elu on ilus ning armastust täis, suhted lastega ülimalt lähedased.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 03:16Tüüpiline kehva lapsepõlvekodu mustriga inimese jutt. Emps tõi igal aastal uue issi koju. Sealt saigi inimene aru, et hästi huvitav on koguaeg "uusi inimesi" lähedalt tundma õppida.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:49 Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Millegipärast ei kadesta üldse mina sinusuguseid inimesi. Mõttetu ja sisutühi elu. Ja kohutav elu laste jaoks, kes sellise emmega peavad koos elama.
-
Külaline
Kahju on juba tegelikult toimunud, mehele on sarved pähe tehtud ja sa oled midagi selles suhtes juba ära rikkunud.
Aus ja oma partnerit austav inimene tunnistaks kõigepealt oma teo üles ja paluks vabandust, ma olen kindel, et siis läheks ka tükiks ajaks petmise isu üle.
Kui seda ei taha teha, eks tuleb vales edasi elada ja see võib samamoodi abielu seestpoolt mürgitama hakata ja ikka oled lõpuks sellest kõigest ilma. Siis saad puhta südametunnistusega jälle rahulikult liblikaid püüdma asuda
Aus ja oma partnerit austav inimene tunnistaks kõigepealt oma teo üles ja paluks vabandust, ma olen kindel, et siis läheks ka tükiks ajaks petmise isu üle.
Kui seda ei taha teha, eks tuleb vales edasi elada ja see võib samamoodi abielu seestpoolt mürgitama hakata ja ikka oled lõpuks sellest kõigest ilma. Siis saad puhta südametunnistusega jälle rahulikult liblikaid püüdma asuda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist