ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 22:42 Milline on teie lemmik nädalapäev? Mulle on meeldiv reede

(Ignoge trolli, kaob ise ära kui tähelepanu ei saa)
Mulle meeldib laupäev. Et nädalavahetust on veel terve tükk ees. Ja neljapäev, sest siis on veel rohkem näd.vahetust ees.
Külaline

Kevad on väga tore
Kevad on väga tore,
muudab kohe meele rõõmsaks.
Karud metsas veel magavad,
varsti üles ärkavad.

Varsti alguse saab suvi,
lumi varsti ära sulab.
Puud peagi lehte lähevad,
küll on kevad tore aeg.

— Luuletused
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:48
Moded on oma otsuse teinud. Kui nii siis nii. Ma ennustan, et foorumis käimist jääb vähemaks, uusi teemasid tekib vähem, kommenteeritakse vähem, valitakse sõnu hoolikalt, ei soovita endast niipalju rääkida, enda reaalseid kogemusi jagada. Minu arvamus.
Aga ma eelistangi kvaliteeti kvantiteedile ja viisakamat foorumit sadadele trolli lämisemispostitustele, kust vahelt ivasid otsida tuleb! Sõnu valida pole üldse paha mõte! Mõnel kahjuks ainult pole millegi muu kui negatiivse ja halvustava jauramise vahel valida, see võikski siit kaduda.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Näib et hetkel toimib
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:47
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:32 Mul olnud nii, et keegi on hakanud minu eest vastama mulle esitatud küsimustele ja nii mitmeid lehekülgi.
Olen aru saanud, et ka teistel on nii, kus vastatakse kellegi eest.
Kui mõni väide või küsimus on foorumis õhku visatud, siis võivad kõik kasutajad ka oma mõtted sel teemal kirja panna. Selles ongi foorumi mõte - laiem arutelu ja mõtete põrgtamine. Tsiteeri alati kommentaari, millele konkreetselt vastad ja kui tahad, et sinu mõtteid ja vastuseid seostataks ainult sinuga, siis kirjuta kasutajanime alt. Kahekõnet pea privaatsõnumites. Teeselda nt teemaalgatajat või kasutada kellegi teise kasutajanime on muidugi nõme käitumine.
Kas sina siis tahad enda kasutajanime alt mingeid isiklikke teemasid teha? Mina küll ei taha! Näiteks tervisemure või suhteteemad...
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:32
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:17
See ongi ehtne trollimine minu arust.
Mul olnud nii, et keegi on hakanud minu eest vastama mulle esitatud küsimustele ja nii mitmeid lehekülgi.
Olen aru saanud, et ka teistel on nii, kus vastatakse kellegi eest.
Mul on samamoodi. Ja nii on olnud mitmes minu algatatud teemas. Kõige nõmedam, et need vastused on sellised, et teised kasutajad ei saa aru, et vastajaks on troll ja piisavalt nõmedalt, et teised kaasarääkijad saavad naerda teemaalgataja üle.

Ja, kui sa siis igale oma kommentaarile igaks juhuks juurde lisad, et oled teemaalgataja, siis kukub troll mõnitama TA TA TA.
Külaline

Vähemalt see hea, et paar päeva on Revolvrist vaikus. Kui blokeerimist ei ole keeruline teha, siis võiks ta kohe pärast esimest vastikut kommentaari kohe ära blokeerida, mitte lasta pikalt möllata.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 11:23 Vähemalt see hea, et paar päeva on Revolvrist vaikus. Kui blokeerimist ei ole keeruline teha, siis võiks ta kohe pärast esimest vastikut kommentaari kohe ära blokeerida, mitte lasta pikalt möllata.
Kui keegi vastab külalisena, siis sa teda ju ei saa blokkida
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Troll või trollid on põhimõtteliselt tagasi. Natuke kavalam kui enne, sest nüüd enam ei labasta, aga mängib lolli, läheb isiklikuks, ärritab publiku üles ja lõpuks viib teema kõrvale. See peab ilmselt vimma terve selle foorumi peale. Teine jälitab mind mööda teemasid ja muudkui närib ja hammustab. See ei pruugi küll troll olla vaid keegi, kes personaalselt vimma kannab. Mis põhjusel, jumal seda teab.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 27 Nov 2024 23:09 Troll või trollid on põhimõtteliselt tagasi. Natuke kavalam kui enne, sest nüüd enam ei labasta, aga mängib lolli, läheb isiklikuks, ärritab publiku üles ja lõpuks viib teema kõrvale. See peab ilmselt vimma terve selle foorumi peale. Teine jälitab mind mööda teemasid ja muudkui närib ja hammustab. See ei pruugi küll troll olla vaid keegi, kes personaalselt vimma kannab. Mis põhjusel, jumal seda teab.
too näide. millises teemas näiteks?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 22:02 See troll võib ju samuti omale konto või lausa mitu teha ja oleme ikka samas olukorras. Ilmselt teebki.
Vaadates viimastel päevadel registreerunuid, siis ilmselt ongi teinud.
Külaline

Saaks ju nii teha, et foorumisse peab sisse logima, aga ei pea oma kasutajanime näitama ja ka foorumil olekut ei pea näitama. Samas saaks selle külalise enda jaoks ära blokkida. Eks siis muidugi tuleb välja, et seesama inimene kirjutab siin, seal ja kolmandas kohas, aga isegi kui ta mitu kasutajanime teeb, siis saab ikkagi enda jaoks teda vältida.
Külaline

Palun tehke külaliste blokkimise võimalus!
Kuigi ma tegelikult ise trollisin ka ühes teemas ja sain palju nalja, aga see oli madal meelelahutus. Väga ebaviisakas minust.
Ja olekski olnud paras mulle blokk saada neilt inimestelt. Aga neid, kes trollivad on palju ja kui neile ei vastata, siis nad lihtsalt trollivad õhku.
Külaline

Aga kuidas külalisi hiljem eristada, et mõnele prooviks amnestiat anda, siis kui liiklus siin väga hõredaks jäänud?
Peaks saama juurde kirjutada: eriti räme troll, tüütu troll, natuke trollija :)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 13:23 Aga kuidas külalisi hiljem eristada, et mõnele prooviks amnestiat anda, siis kui liiklus siin väga hõredaks jäänud?
Peaks saama juurde kirjutada: eriti räme troll, tüütu troll, natuke trollija :)
Vabalt saab siis ühe kasutaja näiteks sinu enda trolliks spämmida. Proovi siis enda sildistamist muuta.
Külaline

Siin on ju nii väike liiklus, kas tõesti ei suudeta modereerida? Keegi on ehk isegi tasuta nõus seda tegema.
Külaline

Ka IP või postitamiste aja (see kasutaja on kirjutanud kell..., kell...) näitamine on siin nii keeruline, perekoolis see rahustas trolle.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 13:44 Ka IP või postitamiste aja (see kasutaja on kirjutanud kell..., kell...) näitamine on siin nii keeruline, perekoolis see rahustas trolle.
Andmekaitseseadus ei luba ammu enam IPsid näidata, ole ikka eluga kursis.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 13:47Andmekaitseseadus ei luba ammu enam IPsid näidata, ole ikka eluga kursis.
Kas kellaaegasid ka ei luba?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 13:44 Ka IP või postitamiste aja (see kasutaja on kirjutanud kell..., kell...) näitamine on siin nii keeruline, perekoolis see rahustas trolle.
Kas lihtsam poleks sul külalise alt välja tulla, oma nimega postitada ja kui sa mõnele siit ei meeldi, siis ta saab su ära blokeerida ja tema sinu poste ei näe ja ei kommenteeri ka sinu arvamusi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline