Šakotis
-
Külaline
Ma eelmisel aastal sain proovida, kõva oli ja vist liiga magus ka. Igatahes ise ei ostaks ja mingit isu ei tekita uuesti proovida. Välimus on jah efektne.
Neid teevad mitmed erinevad firmad. Mõned aastad tagasi käis mu mees vähemalt korra paari kuu tagant Leedus ja tõi alati kaasa. Värskelt küpsetatult oli nii mõnigi väga hea, hästi mure ja mõnus küpsis. Aga mõni ka kuiv ja kõva, maitsetu. Oli suuri ja väikeseid. Maitse erines ikka palju.
Noh, vahe nagu meie eri firmade soolapulkadel - mõned head, mõned mitte. Sõltub tootjast.
Noh, vahe nagu meie eri firmade soolapulkadel - mõned head, mõned mitte. Sõltub tootjast.
-
Külaline
Mind ei kutsu ostma. Olen seda kunagi proovinud, ühel rahvusvahelisel noorteseminaril, kus eri maade noored tõid kaasa oma maade rahvustoite. Ei suutnud süüa.
Eks selle küpsetisega ole nii, et praegu lihtsalt on tekkinud erinevate toodete populariseerimise kampaania, kus kaupmehed püüavad inimesi harjutada ostma ja sööma igasugu asju. Maitsvusega pole siin vähimatki pistmist. Seega - siin küsimisest pole eriti kasu sulle. Kui raha on, siis osta ise ja proovi. Või kui veab, saad kusagil poes või laadal degusteerida. Aga ainuüksi sellepärast, et seda küpsetist on ärilisel eesmärgil hetkel hakatud igale poole müüki paiskama, ei ole küll mõtet ostma tõtata.
Eks selle küpsetisega ole nii, et praegu lihtsalt on tekkinud erinevate toodete populariseerimise kampaania, kus kaupmehed püüavad inimesi harjutada ostma ja sööma igasugu asju. Maitsvusega pole siin vähimatki pistmist. Seega - siin küsimisest pole eriti kasu sulle. Kui raha on, siis osta ise ja proovi. Või kui veab, saad kusagil poes või laadal degusteerida. Aga ainuüksi sellepärast, et seda küpsetist on ärilisel eesmärgil hetkel hakatud igale poole müüki paiskama, ei ole küll mõtet ostma tõtata.
Mulle muidu õudsalt maitseb (Leedust olen ostnud), aga Eestis pole kunagi müügil näinud. Kus seda müüakse?
-
Külaline
siin paar kommentaari ülevalpool just kirjutati:
Kas Selverist nüüd olete ostnud, kas hea?
Miks sa ei loe?
Alati on Maximas ka olnud, vast ka nüüd.
Unustasin täpsustada, et küsisin spetsiifiliselt Pärnu kohta, kus ma pole seda kunagi näinud üheski Selveris (Maksimas ei käi, aga šakotise nimel oleks valmis minema).
-
Külaline
Üldse ei kutsu ostma ega isegi mitte maitsema.Kõuts kirjutas: ↑02 Dets 2024 00:32 Neid teevad mitmed erinevad firmad. Mõned aastad tagasi käis mu mees vähemalt korra paari kuu tagant Leedus ja tõi alati kaasa. Värskelt küpsetatult oli nii mõnigi väga hea, hästi mure ja mõnus küpsis. Aga mõni ka kuiv ja kõva, maitsetu. Oli suuri ja väikeseid. Maitse erines ikka palju.
-
Külaline
Keegi ju ei sunnigi kõike ostma, mis poodides müügil onKülaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 22:27Üldse ei kutsu ostma ega isegi mitte maitsema.Kõuts kirjutas: ↑02 Dets 2024 00:32 Neid teevad mitmed erinevad firmad. Mõned aastad tagasi käis mu mees vähemalt korra paari kuu tagant Leedus ja tõi alati kaasa. Värskelt küpsetatult oli nii mõnigi väga hea, hästi mure ja mõnus küpsis. Aga mõni ka kuiv ja kõva, maitsetu. Oli suuri ja väikeseid. Maitse erines ikka palju.
Aga kui keegi ostab ja niisama ei meeldi, siis seda saab kasutada nagu tavalisi küpsiseid kas küpsisetordiks või koogipõhjaks või kausimagustoiduks.