Puus valutab

sh kaaluga seotud teemad
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Puusa teema lõpetuseks. Käisin täna taastusravi arsti juures, kes tegi just seda, mida ma arvasin - andis saatekirja füsioteraapiasse. Mis mulle arusaamatuks jääb on see, et miks ei tohinud perearst mulle ise seda saatekirja anda, miks ma pidin pea kuu ootama taastusraviarsti aega, sõitma 100 km? Ja nüüd siis ootama jaanuarini, mil on esimene vaba füsio aeg meie kandis saadaval? Kokkuvõttes veelkord suured tänud inimesele, kes siin puusaharjutusi jagas, ma olen juba tõesti reaalselt abi saanud! Ilma nendeta oleks ikka päris nutune jaanuari oodata.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kõik spetsialistid vajavad ju tööd. Hästi veel läks, et andis. Tavapärasem on, et tema valdkonnas viga ei leia ja oled jälle perearsti ukse taga tagasi.
Krisbiin
Kontakt:

Postitus Postitas Krisbiin »

Ja mis sa arvad, et füsioterapeut teeb? Nipsust terveks? Ikka käsib võimelda. Iga päev.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Krisbiin kirjutas: 02 Dets 2024 18:24 Ja mis sa arvad, et füsioterapeut teeb? Nipsust terveks? Ikka käsib võimelda. Iga päev.
Loomulikult. Ma juba praegu võimlen iga päev. Loodan lihtsalt, et vaatab harjutused üle ja soovitab vast ka mõne juurde. Või mis su postituse mõte oli?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Minul aitab liigesevalude korral hästi Recoxa nimeline ravim. Maksab mingi 5eur pakk, 5x10 tabletti. Pakist jagub aastateks, enne saab kõlblikuse aeg otsa, jagan seetõttu ka tuttavatele.
Kui hakkab mingi liiges, on see siis puusaliiges, põlveliiges või hüppeliiges tunda andma, ehk kergelt valutama või krõmpsuma, siis võtan tableti päevas, nii 2-5 päeva jutti ja siis on jälle mitmeks kuuks rahu majas.
Ravimit soovitas perearst ja kui ravim otsas, siis helistan talle ja ta kirjutab retsepti. Perearsti sõnul pidi tegema vere vedelamaks ja siis pidada veri paremini liigeseid määrima. Olen käinud ka doonarina verd andmas nii, et oli mõni päev möödunud ravikuurist, doonoriarst siis ei välistanud minu verd doonoriverena.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist