Just. Ema, kelle lapsel oli sünnipäev. Kas ta peaks laste sünnipäevad siis ära unustama või?
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Absoluutselt saab, kui annad valida, kas soovib 5000 eurot kuus taskuraha ja muid hüvesid või mitte.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:58Mina ei ole mingi mehenäss ja mina ei vastanud enda kommentaarile. Proovi oma luulusid kontrolli all hoida. Kuidas saab peaaegu täiskasvanud inimest luku taga hoida? Mul on endal 15 aastane poeg, ma ei saaks hoida teda parimagi tahtmise korral kohtumast inimestega, kellega ta tahab. Ma ei saa teda ketti panna.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Oleks võinud kohtuda pojaga mujal, mitte ilmuma ootamatult kuskile aia taha. Lisaks võtma kaasa inimese, kes seda kõike filmib ja siis seda igale poole üles riputama. Kas arvad, et poeg soovis seda? Meeles pidada saab ka teisiti kui üleriigilist palagani korraldades.
-
Külaline
Endal on sul luulud. Sa ei tunne manipuleerimist ja kodust vägivalda ära, sest pole sellega kokku puutunud. Õnnitlen! Räägin omast kogemusest, et kahjuks väga hästi annab ketti panna. Kui sa teed seda ja seda, siis juhtuvad need ja need asjad. Mine, aga sel on tagajärjed. Lihtne.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:58Mina ei ole mingi mehenäss ja mina ei vastanud enda kommentaarile. Proovi oma luulusid kontrolli all hoida. Kuidas saab peaaegu täiskasvanud inimest luku taga hoida? Mul on endal 15 aastane poeg, ma ei saaks hoida teda parimagi tahtmise korral kohtumast inimestega, kellega ta tahab. Ma ei saa teda ketti panna.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Teismelise iga sammu sa ei saa kontrollida. Ja kui sa annad teismelisele 5000 eurot taskuraha, siis on tal varsti suuremaid muresid kaelas kui emaga kohtumine.Absoluutselt saab, kui annad valida, kas soovib 5000 eurot kuus taskuraha ja muid hüvesid või mitte.
-
Külaline
Ei tea, kuidas sinna aia taha siis lubati minna? Oli ju näha, mis lollus sealt tuleb jälle.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:04Endal on sul luulud. Sa ei tunne manipuleerimist ja kodust vägivalda ära, sest pole sellega kokku puutunud. Õnnitlen! Räägin omast kogemusest, et kahjuks väga hästi annab ketti panna. Kui sa teed seda ja seda, siis juhtuvad need ja need asjad. Mine, aga sel on tagajärjed. Lihtne.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:58Mina ei ole mingi mehenäss ja mina ei vastanud enda kommentaarile. Proovi oma luulusid kontrolli all hoida. Kuidas saab peaaegu täiskasvanud inimest luku taga hoida? Mul on endal 15 aastane poeg, ma ei saaks hoida teda parimagi tahtmise korral kohtumast inimestega, kellega ta tahab. Ma ei saa teda ketti panna.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Väga õieti teeb, et "palagani" korraldab. Keegi ei usuks muidu, mida ta räägib. Ja igale poole ta seda küll ei riputanud. Ootamatult, et seda ei saaks takistada. Mis mõttes teisiti kohtuda? Kuidas ema teisiti oma pojaga sinu arvates kohtuda saaks?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:01Oleks võinud kohtuda pojaga mujal, mitte ilmuma ootamatult kuskile aia taha. Lisaks võtma kaasa inimese, kes seda kõike filmib ja siis seda igale poole üles riputama. Kas arvad, et poeg soovis seda? Meeles pidada saab ka teisiti kui üleriigilist palagani korraldades.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:59Just. Ema, kelle lapsel oli sünnipäev. Kas ta peaks laste sünnipäevad siis ära unustama või?
-
Külaline
Nagu normaalsed inimesed: saadab sõnumi, palju õnne ja saame kokku seal ja seal. Sa pole kuulnud sellisest asjast? Kui teismeline olekski täiesti ketis, et loetakse kõiki ta sõnumeid, ei lubata majast lahkuda vms oleks ta ammugi selle vastu protestima hakanud. Sa vist pole elus ühtegi teismelist näinud.Kuidas ema teisiti oma pojaga sinu arvates kohtuda saaks?
-
Külaline
Mis mõttes saab siis vähem takistada, kui suvaliselt aia taha ilmud? Kui isa hoiaks lapsi niimoodi ketis, nagu sina näid arvavat, poleks aia taha lasknud ka minna.Ootamatult, et seda ei saaks takistada.
-
Külaline
Millal sa aru saad. Poeg EI SAA emaga kohtuda omal soovil. Sa vist ei saa aru kui kinnimakstud ja mõjutatud ametnike ja muude hüvedega kogu see üritus on? Meespool palkas vahepeal PR! inimene nüüd, kes käiks ja räägiks erinaves ametkondades (ka poliitilistes) kui "mures" ta oma eksnaise vaimse tervise pärast on.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:01Oleks võinud kohtuda pojaga mujal, mitte ilmuma ootamatult kuskile aia taha. Lisaks võtma kaasa inimese, kes seda kõike filmib ja siis seda igale poole üles riputama. Kas arvad, et poeg soovis seda? Meeles pidada saab ka teisiti kui üleriigilist palagani korraldades.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:59Just. Ema, kelle lapsel oli sünnipäev. Kas ta peaks laste sünnipäevad siis ära unustama või?
Selles loos pole enam kübetki inimlikkust, laste tunnetega arvestamist või õiglust. Ongi üks pimedas vihas eksmees, kes on võtnud oma elutööks eksnaine hävitada. Vahendeid valimata. Kahjuks väljuvad sellest sõjas 3 katkiste närvidega last.
-
Külaline
1. Valis mehe ainult raha järgi? Kust see lugu või argument sul pärit? Ei olnud armastusabielu, sa ütled?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:18Postitus on kustutatudHuviline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:14Katsu nüüd natuke oma käte värinat rahustada. Me saan aru, et sa oled siin kinnimakstud troll ja pead igale kommentaarile vastuskõne mõtlema, aga katsu nüüd nii, et sa seitset kommentaari jutti ei tulistaKülaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:12
Mis mõttes saab siis vähem takistada, kui suvaliselt aia taha ilmud? Kui isa hoiaks lapsi niimoodi ketis, nagu sina näid arvavat, poleks aia taha lasknud ka minna.![]()
2. Kuidas ta sai peale lahkuminekut A.A raha kasutada? Kust see infot pärineb?
3. Mis reisidel ta käis koos A.A peale lahkuminekut?
-
Külaline
Nad ei ole ketis, nagu sina seda ette kujutad. Võib olla oled samasugune manipulaator või lihtsa elu Sille. Väga lihtne on panna inimest tegema seda, mida soovid, viisil, kuidas soovid, kui nad on sinust mingilgi määral sõltuvad.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:12Mis mõttes saab siis vähem takistada, kui suvaliselt aia taha ilmud? Kui isa hoiaks lapsi niimoodi ketis, nagu sina näid arvavat, poleks aia taha lasknud ka minna.Ootamatult, et seda ei saaks takistada.
-
Külaline
Jälle on ring täis saanud. Hakkame jälle otsast peale. Ei viitsi, loe eelpool toodud artikleid.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:201. Valis mehe ainult raha järgi? Kust see lugu või argument sul pärit? Ei olnud armastusabielu, sa ütled?
Minu teismeline on minust 100 protsenti sõltuv ja ta ei tee kõike seda, mida mina tal käsin teha. Tal on oma elu ja paljusid asju ta mulle ei räägi.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:21Nad ei ole ketis, nagu sina seda ette kujutad. Võib olla oled samasugune manipulaator või lihtsa elu Sille. Väga lihtne on panna inimest tegema seda, mida soovid, viisil, kuidas soovid, kui nad on sinust mingilgi määral sõltuvad.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:12Mis mõttes saab siis vähem takistada, kui suvaliselt aia taha ilmud? Kui isa hoiaks lapsi niimoodi ketis, nagu sina näid arvavat, poleks aia taha lasknud ka minna.Ootamatult, et seda ei saaks takistada.
-
Külaline
Neid EE omasid, mis kirjutati hästi ruttu ametnike tegevuse kaitseks? Loe nüüd, kuidas artiklit tuleb kirjutada. Seda õpitakse 6-ndas klassis. Need ülaltoodud olid niivõrd ühele poole kaldu, et seda oli võimatu mitte märgata. Vaata parem Kanal2 saadet, mis oli erapooletu.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:23Jälle on ring täis saanud. Hakkame jälle otsast peale. Ei viitsi, loe eelpool toodud artikleid.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:201. Valis mehe ainult raha järgi? Kust see lugu või argument sul pärit? Ei olnud armastusabielu, sa ütled?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:18
Ta pole parem oma eksmehest mitte kuidagi. Valis ise mehe ainult raha järgi, kiannatas teda aastaid, isegi peale lahkuminekut kasutas ikka tema raha, käis temaga reisidel jne, jne, nüüd on häda.
Aga jah, näha on, et sa ei viitsi tausta süveneda.
-
Külaline
Mina lähtun sellest artiklist, mis kirjutati juba palju varem, kus nimesid ei olnud nimetatud. Seal oli kirjas kõik see, et proua hakkas peale lahkuminekut usinalt raha nõudma, tütre ülevalpidamiseks pidi kuluma 5000 eurot kuus. Ja seal oli nimetatud ka seda, et peale lahkuminekut kestsid reisid edasi ja ema oli kaasas. Alguses jäid naisele nii pojad kui maja, ta ise loobus kõigest.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:32Neid EE omasid, mis kirjutati hästi ruttu ametnike tegevuse kaitseks? Loe nüüd, kuidas artiklit tuleb kirjutada. Seda õpitakse 6-ndas klassis. Need ülaltoodud olid niivõrd ühele poole kaldu, et seda oli võimatu mitte märgata. Vaata parem Kanal2 saadet, mis oli erapooletu.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:23Jälle on ring täis saanud. Hakkame jälle otsast peale. Ei viitsi, loe eelpool toodud artikleid.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:20
1. Valis mehe ainult raha järgi? Kust see lugu või argument sul pärit? Ei olnud armastusabielu, sa ütled?
Aga jah, näha on, et sa ei viitsi tausta süveneda.
-
Külaline
Ja mina olen pärit vaimse ja füüsilise vägivalduri perest ning tunnen selle mustri eksimatult ära. Minu lapsepõlves oleks see olnud nii: nad saaksid kohtuda, aga väga salaja ja kui asi välja tuleks, karistatakse nii rikkujat kui teisi lapsi.Maasikas kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:24Minu teismeline on minust 100 protsenti sõltuv ja ta ei tee kõike seda, mida mina tal käsin teha. Tal on oma elu ja paljusid asju ta mulle ei räägi.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:21Nad ei ole ketis, nagu sina seda ette kujutad. Võib olla oled samasugune manipulaator või lihtsa elu Sille. Väga lihtne on panna inimest tegema seda, mida soovid, viisil, kuidas soovid, kui nad on sinust mingilgi määral sõltuvad.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:12
Mis mõttes saab siis vähem takistada, kui suvaliselt aia taha ilmud? Kui isa hoiaks lapsi niimoodi ketis, nagu sina näid arvavat, poleks aia taha lasknud ka minna.
Normaalne suhtlus eeldab normaalseid inimesi.
-
Külaline
Ja miks aia taha lubati siis minna? Kui oli teada, et ema filmib ja kasutab seda jälle mingiks sotsiaalmeedia etteasteks?Ja mina olen pärit vaimse ja füüsilise vägivalduri perest ning tunnen selle mustri eksimatult ära. Minu lapsepõlves oleks see olnud nii: nad saaksid kohtuda, aga väga salaja ja kui asi välja tuleks, karistatakse nii rikkujat kui teisi lapsi.
Normaalne suhtlus eeldab normaalseid inimesi.
-
Külaline
Millegipärast poolteist aastat ei tundnud mingit tungi sünnipäeval õnnitlema tulla;))))Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:59Just. Ema, kelle lapsel oli sünnipäev. Kas ta peaks laste sünnipäevad siis ära unustama või?
-
Külaline
Miks sa luuletad? Ema kutsus lapsi korduvalt endale külla ja käis Eestis. Isa keelas lastele ema juurde mineku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan, Semrush [Bot] ja 3 külalist