Õnneks ta ei ole suss. Vägagi isane mees. Me ei sobi ainult seksi osas.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:04Jaa, nii tore. Kõlab samasuguse õigustusena, nagu paljud liiderdajatest meestest oma naisele ütlevad: ma armastan sind küll, aga seksida tahaks ikka võimalikult paljude teiste naistega. Seksi osas sa mulle üldse huvi ei paku. Oled tore laste ema ja teed hästi süüa. Mina sellise mehega küll elada ei tahaks. Ja kõige hullem on sinu juures siiski see, et sa ei ole ju aus oma mehe vastu. Varjad oma liiderdamist. Ja oled enda jaoks vabanduse välja mõelnud, et ta ei taha lahku minna, sest aastaid tagasi ju ei tahtnud. Aga siis sa ju veel ka enda sõnul ei petnud. Äkki nüüd tahab, sa ei tea. Aga sul on mugav seda kodust sussi seal pidada ja tema eest kõike varjata.
Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.
-
Külaline
-
Külaline
Väga isane mees, kes ei käi kodustki väljas ja pole ühtki inimest, kellega suhtleb? See on küll naerukoht.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:34Õnneks ta ei ole suss. Vägagi isane mees. Me ei sobi ainult seksi osas.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:04Jaa, nii tore. Kõlab samasuguse õigustusena, nagu paljud liiderdajatest meestest oma naisele ütlevad: ma armastan sind küll, aga seksida tahaks ikka võimalikult paljude teiste naistega. Seksi osas sa mulle üldse huvi ei paku. Oled tore laste ema ja teed hästi süüa. Mina sellise mehega küll elada ei tahaks. Ja kõige hullem on sinu juures siiski see, et sa ei ole ju aus oma mehe vastu. Varjad oma liiderdamist. Ja oled enda jaoks vabanduse välja mõelnud, et ta ei taha lahku minna, sest aastaid tagasi ju ei tahtnud. Aga siis sa ju veel ka enda sõnul ei petnud. Äkki nüüd tahab, sa ei tea. Aga sul on mugav seda kodust sussi seal pidada ja tema eest kõike varjata.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:48
Tundub suhe seksi osas talutav*
Sa ei saagi seda mõista. Kõik inimesed ei seo seksi armastusega.
-
Külaline
Muidugi on tal inimesi, kellega ta suhtleb. Väljas ei käi tõesti, kui siis perega või kahekesi.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:35Väga isane mees, kes ei käi kodustki väljas ja pole ühtki inimest, kellega suhtleb? See on küll naerukoht.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:34Õnneks ta ei ole suss. Vägagi isane mees. Me ei sobi ainult seksi osas.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:04
Jaa, nii tore. Kõlab samasuguse õigustusena, nagu paljud liiderdajatest meestest oma naisele ütlevad: ma armastan sind küll, aga seksida tahaks ikka võimalikult paljude teiste naistega. Seksi osas sa mulle üldse huvi ei paku. Oled tore laste ema ja teed hästi süüa. Mina sellise mehega küll elada ei tahaks. Ja kõige hullem on sinu juures siiski see, et sa ei ole ju aus oma mehe vastu. Varjad oma liiderdamist. Ja oled enda jaoks vabanduse välja mõelnud, et ta ei taha lahku minna, sest aastaid tagasi ju ei tahtnud. Aga siis sa ju veel ka enda sõnul ei petnud. Äkki nüüd tahab, sa ei tea. Aga sul on mugav seda kodust sussi seal pidada ja tema eest kõike varjata.
-
Külaline
Juba teist korda sööd oma sõnu. Oledki siis läbinisti valelik inimene, kui isegi suva foorumis kogu aeg valetad ja vassid mingeid mõttetuid detaile.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:39Muidugi on tal inimesi, kellega ta suhtleb. Väljas ei käi tõesti, kui siis perega või kahekesi.
-
Külaline
Tundub, et siin foorumis on veel teisigi, kes minuga sarnaselt mõtlevadAnonymous kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:17Olen ka väga sarnases suhtes, nagu teemaalgataja ja samade tunnetega. Olen meest korduvalt 20a jooksul petnud ja alati peale head seksi on mõneks ajaks kodus jälle ka suhe minu jaoks talutav. Ka seksi osas. Rääkida ei plaani oma abikaasale, sest miks? Ma ei plaani lahku minna, abikaasa kannab mind kätel ja on hea isa. Ta poleks ka elusees nõus lahkuminekuga, olen üritanud.
-
Külaline
Kui tegevus toimub väikeses asulas, siis see võib nii olla, suures linnas on kõik anonüümne, tuhanded inimesed ja keegi ei tea midagi, kui hoolsalt toimetada. Avalikes kohtades lihtsalt pole vaja käia koos ja ei näe keegi midagi.
-
Külaline
Aga võib ju ka nii olla, et naine ei soovi peale 25 aastast kooselu enam seksida (no ok üks kord kuus kannatab välja). Mees käib vaikselt paar korda kuus vasakul, oma naist ülemäära magamistoas ei tülita (no korra kuus ehk). win win olukord, kas pole?
-
Külaline
Assoo, Huviline on siis see liiderdajast keskealine, kellel on kodus suss mees, kes ei käi väljas ja keda peab kuidagi teiste meeste abil välja kannatama. See selgitab seda suurt huvi suunamudijate elude vastu ja KH-a maniakaalset kaitsmist. Ja kui midagi ei oska öelda, siis tuleb isiklik rünnak, et kindlasti oled mingi aseksuaalne (mitte antiseksuaalne) kuivik, kui teised sellist elu ei taha elada.Huviline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:44Juba teist korda sööd oma sõnu. Oledki siis läbinisti valelik inimene, kui isegi suva foorumis kogu aeg valetad ja vassid mingeid mõttetuid detaile.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 10:39
Muidugi on tal inimesi, kellega ta suhtleb. Väljas ei käi tõesti, kui siis perega või kahekesi.
-
Külaline
Palun tarkadelt kommenteerijatelt enda olukorrale lahendust:
Koos 10a, 1 laps. Seks oli regulaarne ja hea esimesed 3 aastat, siis mehel huvi vähenes ja sai seda korra kuus, siis aina vähem ja vähem. Viimastel aastatel kord iga 4-6 kuu tagant, üks raund 5 minutit, klassikaline, ta ei soovi anda ega ise oraalseksi saada. Mina tahaks palju rohkem, mitu raundi, eksperimenteerida ja nautida. Olen rääkinud, küsinud, uurinud. Mees ütleb, et kõik on korras, tal on lihtsalt väiksem huvi ja väiksem stressitaluvus. Lahkuminekust keeldub kategooriliselt. Kui küsin, kas peaksin oma vajadused kodust väljaspool rahuldama, siis vaikib ja ei ütle midagi. Kodus on kõik olemas ja mees n-ö kannab kätel: kingitused, lilled, puhkusereisid. Ainult seksi pärast ühist elu lammutama hakata tundub tobe ja liialt suur ettevõtmine. Kaks suguvõsa saavad omavahel kenasti läbi, meil on suur ja ilus kodu, ajame viimased 5 aastat edukat pereäri, kus oleme ka ainsad töötajad. Mida teha? Mina ise näen ainult ühte lahendust.
Koos 10a, 1 laps. Seks oli regulaarne ja hea esimesed 3 aastat, siis mehel huvi vähenes ja sai seda korra kuus, siis aina vähem ja vähem. Viimastel aastatel kord iga 4-6 kuu tagant, üks raund 5 minutit, klassikaline, ta ei soovi anda ega ise oraalseksi saada. Mina tahaks palju rohkem, mitu raundi, eksperimenteerida ja nautida. Olen rääkinud, küsinud, uurinud. Mees ütleb, et kõik on korras, tal on lihtsalt väiksem huvi ja väiksem stressitaluvus. Lahkuminekust keeldub kategooriliselt. Kui küsin, kas peaksin oma vajadused kodust väljaspool rahuldama, siis vaikib ja ei ütle midagi. Kodus on kõik olemas ja mees n-ö kannab kätel: kingitused, lilled, puhkusereisid. Ainult seksi pärast ühist elu lammutama hakata tundub tobe ja liialt suur ettevõtmine. Kaks suguvõsa saavad omavahel kenasti läbi, meil on suur ja ilus kodu, ajame viimased 5 aastat edukat pereäri, kus oleme ka ainsad töötajad. Mida teha? Mina ise näen ainult ühte lahendust.
-
Külaline
Mul oli sama. Hiljem tuli täiesti juhuslikult tuli välja, et mehel oli aastaid armuke. Mul polnud mitte ühtki kahtlust, ta polnud kunagi öösiti ära, omavahelised suhted olid väga head. Lahutasime.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 13:13 Palun tarkadelt kommenteerijatelt enda olukorrale lahendust:
-
Külaline
No näed kui tore, leidsid veel ühe viie lehekülje vastajate seast, kellele truudus on ainult juhuse puudus... ülejäänutele on selline elu tülgastav. Kuigi võib arvata, et ka siin vastajate seas on petetuid, kes sellest ei teagi, mida nende "kallis kaasa" teinud ja käinud on ja kellel on samuti petturist partner.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:32Tundub, et siin foorumis on veel teisigi, kes minuga sarnaselt mõtlevadAnonymous kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:17Olen ka väga sarnases suhtes, nagu teemaalgataja ja samade tunnetega. Olen meest korduvalt 20a jooksul petnud ja alati peale head seksi on mõneks ajaks kodus jälle ka suhe minu jaoks talutav. Ka seksi osas. Rääkida ei plaani oma abikaasale, sest miks? Ma ei plaani lahku minna, abikaasa kannab mind kätel ja on hea isa. Ta poleks ka elusees nõus lahkuminekuga, olen üritanud.
-
Külaline
Sellise loetelu peale oleks teiste lihtsurelike suhtes lausa karjuvalt ebaaus, kui teil ka fantastiline intiimelu veel lisaks oleks.
Eks igal perel peab üks nõrkus olema.
-
Külaline
Teemaalgataja võiks kaaluda osaajaga prostituudiks hakata. Saab oma ihad rahuldatud ja teenib ka kenasti.
-
Külaline
Catherine Deneuve tegi kunagi väga hea rolli filmis Belle de Jour. Seal läks igavlev abielunaine päevabordelli tööle, et oma elu ja tunnetega hakkama saada.
-
Külaline
Üks toimiv lahendus on leida endale mõni teine mees ja asuda vaikselt kõrvalt toimetama. Paar korda kuus algatuseks, siis pole vahelejäämist karta. Soovitav päevasel ajal. Su mehel võib olla samuti armuke.Anonymous kirjutas: ↑03 Dets 2024 13:13Ainult seksi pärast ühist elu lammutama hakata tundub tobe ja liialt suur ettevõtmine. Kaks suguvõsa saavad omavahel kenasti läbi, meil on suur ja ilus kodu, ajame viimased 5 aastat edukat pereäri, kus oleme ka ainsad töötajad. Mida teha? Mina ise näen ainult ühte lahendust.
-
Külaline
Tänan sind kommentaari eest!Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 14:00Mul oli sama. Hiljem tuli täiesti juhuslikult tuli välja, et mehel oli aastaid armuke. Mul polnud mitte ühtki kahtlust, ta polnud kunagi öösiti ära, omavahelised suhted olid väga head. Lahutasime.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 13:13 Palun tarkadelt kommenteerijatelt enda olukorrale lahendust:
Kas oleksid nõus jagama, kuidas armukeselugu päevavalgele tuli? Minule on ka veidi kummaline, et keegi naine on nõus olema armuke aastaid ja aastaid ilma, et ühtegi ööd või pikemat aega koos saaks veeta. Kas mees läks peale lahutust armukese juurde või leidis kellegi teise?
-
Külaline
Elasid selle armukesega veel umbes 5 aastat koos, siis võttis mees 20 aastat noorema. Välja tuli see nii, et armuke töötas ühes ilusalongis, kus töötas ka üks minu tuttava tuttav. Ta teadis, et see mees, kes seal aeg-ajalt käib ning kellest armuke räägib, on minu mees. Neil oli üüritud ühine korter, kus siis naine elas ning mees oma vaba aja veetis. Kuna tööaja suhtes oli ta iseenda peremees, siis nende kohtumised olidki ilmselt vahemikus 09.00-20.00. Koos käidi isegi trennisKülaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 17:18Tänan sind kommentaari eest!Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 14:00Mul oli sama. Hiljem tuli täiesti juhuslikult tuli välja, et mehel oli aastaid armuke. Mul polnud mitte ühtki kahtlust, ta polnud kunagi öösiti ära, omavahelised suhted olid väga head. Lahutasime.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 13:13 Palun tarkadelt kommenteerijatelt enda olukorrale lahendust:
Kas oleksid nõus jagama, kuidas armukeselugu päevavalgele tuli? Minule on ka veidi kummaline, et keegi naine on nõus olema armuke aastaid ja aastaid ilma, et ühtegi ööd või pikemat aega koos saaks veeta. Kas mees läks peale lahutust armukese juurde või leidis kellegi teise?
-
Külaline
Olen isiklikult kuulnud seda lugulaulu oma eksilt, kelle vanemad on abielus, kuidas just selline kooseluvorm on tema jaoks x, y, z põhjustel tähtis....Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 09:35
Huvitav oli, et siin toodi etteheitena sisse ka katkisest perekonnast pärinemine, justkui keegi oleks ise selles süüdi, kust ta tulnud on. Peremudel on üsna tühine mõjutaja eeskuju osas. Olen isiklikult kuulnud seda lugulaulu oma eksilt, kelle vanemad on abielus, kuidas just selline kooseluvorm on tema jaoks x, y, z põhjustel tähtis. Tegelikkuses oli ta tugevalt omandihimuline ja kontrollivajadusega (seepärast tuli ka sõrmus väga kiiresti), mis samal ajal muidugi ei seganud tal endal petmast. Kui siin toodi sisse see klammerdumise teema, siis vot see oli see tüüp, kes ähvardas iga kord enesetapuga, kui ma rääkisin lahkuminekust.
Samal ajal aga mõni purunenud perekonnast pärit laps tahab täiskasvanuna just seda, millest ta ise ilma jäi.
Ja sa ei ole kordagi selle peale tulnud, et selle eksi vanemate abielu oligi täpselt selline - (tõenäoliselt) isa pool kontrolliv ja omandihimuline jne. Vanal ajal, kui lahutamine oli hirmus häbiasi, püsisid sellised abielud väga ilusti koos ja sageli paistsid nad teistele inimestele eeskujulike ja tugevate paaridena. See, mis fassaadi taga toimus, oli iseasi. Ja vat selle mustri võttis sinu eks kaasa ka oma koosellu. Just! Õppis oma isa pealt.
Samamoodi näiteks kipuvad need mehed füüsilist vägivalda naiste peal tarvitama, kelle isad olid kodus vägivaldsed. Selline elu tundus lapsele normaalsus, mille võttis oma täiskasvanu ellu. Sama kehtib ka meeste (või naiste) vahetamise kohta. Üks tuleb teine läheb. Sellisest perest pärit laps ei pruugigi teada, et tegelikult on normaalne elada terve elu ühe ja sama kaasaga. Näe, siin üks tegelane ei jaksa mitte kuidagi ära imestada ja teistele selgeks teha, kui lollid ja igavad nad on, et ei plaanigi oma meest petta.
Eks erandeid on ka kindlasti - kes käituvad ja teevad oma otsused vastupidiselt sellele, mis neile nende kodus vale või koguni hirmus tundus. Aga paljud võtavad siiski oma ellu kaasa selle, mille keskel nad üles kasvasid.
-
Külaline
Kas see ei ole sinu kommentaar?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 08:48Väärastunud peremudel? See, et mul on oma fertiilse 40 aasta jooksul olnud 3 meest, lapsed sama mehega, on sinu jaoks väärastunud peremudel? Ma ei ole mitte iialgi rääkinud oma vanemate imelisest kooselust, pealegi suri mu ema verinoorena. Ammugi pole kiitnud heaks truudusetust. Minu kõige tähtsam suhe saigi minupoolse lõpu truudusetuse tõttu. Ise olen oma suhtes samuti truu. Mida sa lahmid ja topid erinevaid inimesi ühte patta?Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 23:32Jah, mis sinuga nii viltu läks, et sul endal selline väärastunud peremudel on?
Mäletan sinu heietusi samal teemal juba perekoolist - kuidas su vanematel oli ikka imeline kooselu kuni ema surmani. Ja mäletan katkematut imestamist: "Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks."
Aga ongi maailma tähtsaim asi! Paarisuhtes on emotsionaalne ja füüsiline truudus üks kõige olulisemaid asju üldse. Ilma usalduseta ei ole suhe hea. Sina teaksid seda ka, kui su enda eluga midagi viltu poleks läinud. Ja ilmselgelt kujundab inimest just tema lapsepõlvekodu ja vanemate eeskuju. Normaalse peremudeliga perest ei tule sellise mõtteviisiga inimest.
Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Mina mõistan sind. Ma ei viitsiks ka nii elada.
-
Külaline
Mehed (sõbrad) omavahel ikka teavad selliseid asju. Teinekord võetakse selliseid asju lausa koos ette.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:33Kui tegevus toimub väikeses asulas, siis see võib nii olla, suures linnas on kõik anonüümne, tuhanded inimesed ja keegi ei tea midagi, kui hoolsalt toimetada. Avalikes kohtades lihtsalt pole vaja käia koos ja ei näe keegi midagi.
Mingi küla või linn ei mängi siinkohal üldse rolli.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], YaCy [Bot] ja 10 külalist