Kas teile meeldib poodides käia?
Kas teile meeldib poodides käia?
Mulle ei meeldi. Poed on küll kaupa täis, aga seda, mida vaja, või mis meeldiks, eriti nagu ei ole. Ema ütleb, et mida välismaal ei osteta, see veetakse siia. Toidupood on paratamatus, aga seal see käimine lihtsam, tead kus mis riiulil miskit asub, piim on ikka piim jne.
-
Külaline
Ei, riide- ja jalatsikauplus on piin, kui esimesest sobivat ei leia. Et mõni shoppamist naudib, on minu jaoks müstika
Kusjuures toidupood mulle meeldib. Ja ikka on nii, et kui tead täpselt, missugust asja tahad, pole seda suure kaubavaliku seas ikkagi olemas.
Nii nõus olen sellega. Ostaks riideid, aga midagi pole osta. Vanusega olen nõudlikuks läinud, materjal ja lõige peavad olema seljas mugavad, midagi ei tohi häirida (kusagilt kitsas, ebamugavad nööbid, kõhule suruv, aga seljast lotendav värvel jne)
Jalanõud peavad olema kerged, kvaliteetsed ja jalakujuga sobima.
Üldse ei naudi ostlemist, tohutult väsitav.
Toidukas meeldib küll käia. Toiduka valin üsna tihti selle järgi, milline on värskete puu- ja juurviljade lett. Kas olen sealt kunagi leidnud poolmädanenud kaupa, kui suur on salatite valik, kas on aegunud pakke, kuidas kõik visuaalselt välja näeb. Peeglid, valgustus, kuidas kaup on presenteeritud... olen mõjutatav küll.
Aga selga pole ikka midagi panna
Toidupoes võin käia. Lastele riideid, jalatseid, mänguasju ka osta. Kodutarvete ja mööbliga läheb kohati juba pisut keerukamaks.
Aga endale riided, jalatsid ja prillid... Käin reaalselt ühtede ja samade aastaid vanade riietega, sest ei leia mingit motivatsiooni uusi otsima minna - nagunii ei leia ju midagi meelepärast. Olen isegi kaalunud ise õmblemist, aga oskused ei ole päris nii head ja aega ka napib.
Prillid on sellised, et varsti ei näe enam midagi. Ühe korra käisin proovimas ka, aga mood ei soosi mind absoluutselt
Aga endale riided, jalatsid ja prillid... Käin reaalselt ühtede ja samade aastaid vanade riietega, sest ei leia mingit motivatsiooni uusi otsima minna - nagunii ei leia ju midagi meelepärast. Olen isegi kaalunud ise õmblemist, aga oskused ei ole päris nii head ja aega ka napib.
Prillid on sellised, et varsti ei näe enam midagi. Ühe korra käisin proovimas ka, aga mood ei soosi mind absoluutselt
-
Külaline
Ainuke pood, kus mulle enam-vähem meeldib käia, on ehituskaupade pood. Toidupood on paratamatus, umbes nagu hambapesugi. Riideid pole endale poest vist juba 15 aastat ostnud.
-
Külaline
Nii ja naa. Tänapäeva supermarketid on niivõrd suured, et sinna minek võrdub juba väiksema trennikoormusega ja võib kesta tund kuni pool päeva. Vaba valik, kas teed oma sammunormi täis praegusaja lörtsises metsas või marketis. Samal ajal saab ka vajalikud asjad kätte.
Samas kahjuks nii ongi nagu siin üks juba mainis - et hoolimata tänapäeva poodide suurusest ja näiliselt hiiglaslikust kaubavalikust, täpselt otsitavat ei pruugi leida kaugeltki mitte alati. Riiete osas on lõpmatu hulk ühetaolisi asju, ent kui soovid midagi muud, otsid end lolliks. Näiteks, mäletan kui lapsed olid veel väikesed (praegu on nad teismelised) otsisin end supermarketites ja riidepoodides lihtsalt lolliks, et leida värvilisi rõivaid, mitte aga nii, et poisile tumesinine ja plikale roosa. Kui kollast või rohelist tahtsid, siis võisid otsima jäädagi. Nii et tegelikult on see näiline suur kaubavalik petlik ja suur osa asju on endiselt defitsiit.
Samas kahjuks nii ongi nagu siin üks juba mainis - et hoolimata tänapäeva poodide suurusest ja näiliselt hiiglaslikust kaubavalikust, täpselt otsitavat ei pruugi leida kaugeltki mitte alati. Riiete osas on lõpmatu hulk ühetaolisi asju, ent kui soovid midagi muud, otsid end lolliks. Näiteks, mäletan kui lapsed olid veel väikesed (praegu on nad teismelised) otsisin end supermarketites ja riidepoodides lihtsalt lolliks, et leida värvilisi rõivaid, mitte aga nii, et poisile tumesinine ja plikale roosa. Kui kollast või rohelist tahtsid, siis võisid otsima jäädagi. Nii et tegelikult on see näiline suur kaubavalik petlik ja suur osa asju on endiselt defitsiit.
-
Külaline
Mulle ka ei meeldi šopata. Poes käin korra nädalas ja ostan kõik vajaliku toidukraami ning hügieenitarbed korraga ära. Olen juba aastaid nii teinud ja tean, et sellega hoian kokku palju raha ning emotsioonostud jäävad tegemata.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Dets 2024 12:54 Mulle ei meeldi. Poed on küll kaupa täis, aga seda, mida vaja, või mis meeldiks, eriti nagu ei ole. Ema ütleb, et mida välismaal ei osteta, see veetakse siia. Toidupood on paratamatus, aga seal see käimine lihtsam, tead kus mis riiulil miskit asub, piim on ikka piim jne.
Pole kunagi mõistnud seda ostukeskustes aja veetmise kommet. On tuttavaid, kes oma sõnul naudivad suuri poode ja seal ringi kolamist. Minu jaoks täiesti välistatud tegevus- kõmpida letist letini ja lihtsalt vaadata mida pakutakse, aga eks inimesed ongi erinevad.
See jutt, et Eestis müüakse kaupa, mis mujal ei lähe, ei päde enam. See oli niimoodi kunagi ammu, 90ndate lõpus. Mu tuttaval oli pudipadi pood, kus müüdi nii toidukraami kui hügieenitarbeid ja tema kauba hulgas oli tõesti selliseid imelikke tooteid, mis ilmselgelt polnud mingi müügihitt ja ilmselt kusagilt tasuta saadud. Pakendid olid tihti mustad ja oli näha, et need olid kusagil laos kaua seisnud.
-
Külaline
Toidupood on okei(Prisma vms). Aga suuri kaubanduskeskusi pigem väldin.
Lähen vaid siis, kui konkreetselt midagi vaja on. Aga ka siis otsi nagu loll. Nagu keegi siin ennemalt kirjeldas, et näiliselt valikut on lademetes aga osta ikka pole midagi.
Lähen vaid siis, kui konkreetselt midagi vaja on. Aga ka siis otsi nagu loll. Nagu keegi siin ennemalt kirjeldas, et näiliselt valikut on lademetes aga osta ikka pole midagi.
-
Külaline
Üldiselt ei meeldi ning seetõttu käin vähe, eelistan osta veebis. Toidupoodides käin valdavalt kohapeal, kuna soovin ise valida toidukaupa (kui ostukorvi lähevad puu-ja juurviljad, kala jm värske kraam). Ei meeldi suured toidupoed kus on palju rahvast (nt Prisma, suured Maximad) või poed, kus puudub iseteenindus ja/või peab kaupa kaaluma kassas. Tavaliselt käin kodulähedases keskmise suurusega Selveris või Rimis.
Muude kaupade osas kui otsin midagi kindlat, siis tellin alati veebist, kuna ei viitsi poode läbi kammida. Kui otsin inspiratsiooni, kellelegi kinki vms siis käin erinevates poodides ja vaatan mida huvitavat leidub.
Muude kaupade osas kui otsin midagi kindlat, siis tellin alati veebist, kuna ei viitsi poode läbi kammida. Kui otsin inspiratsiooni, kellelegi kinki vms siis käin erinevates poodides ja vaatan mida huvitavat leidub.
Enamasti ei meeldi, aga vahel tekib kohe tahtmine minna ja siis ostangi enamasti üsna korraliku varu endale ja pereliikmetele korraga ära. Mulle meeldib poes käia üksinda ja nii, et ma tean, et on palju aega ega ole vaja kuhugi kiirustada. Sõbrannade, mehe või lastega šoppamine on minu jaoks totaalne piin.
huvitav, et siin osadele toidupood meeldib
mu arust just see on tüütu osa. riideid veel käiks vaatamas, lihtsalt huvitav vaadata, mis müüakse ja mis moes. aga proovimine (eriti talvel) on tüütu. viimased ca 5 aastat tellin riideid enamasti veebist. tagastamine ju ka nii lihtne vajadusel - automaati ja korras.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 8 külalist