Sa oled ju väga jäik. ühtki oma arvamust ei muuda. Et sa vaielda ei viitsi, ei tähenda, et sa partnerile karvavõrdki milleski vastu tuleks või mingeid kompromisse teeks. Sa teed alati nii, nagu sina ise tahad.Järelikult ei tunne sa mind. Muidugi päris suss ma pole ka, mingid põhimõtted mul ikkagi on, aga vaielda ma ei viitsi.
Kas kõik head mehed on abielus?
-
Külaline
On väga suur vahe, kas ma teen koguaeg mida kaaslane tahab või mitte ja samas ma ei sunni ju kaaslast tegema mida mina tahan. See ongi kompromiss. Koos teeme neidasju mis mõlemile sobib.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:20Sa oled ju väga jäik. ühtki oma arvamust ei muuda. Et sa vaielda ei viitsi, ei tähenda, et sa partnerile karvavõrdki milleski vastu tuleks või mingeid kompromisse teeks. Sa teed alati nii, nagu sina ise tahad.Järelikult ei tunne sa mind. Muidugi päris suss ma pole ka, mingid põhimõtted mul ikkagi on, aga vaielda ma ei viitsi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
See ei ole kompromiss. Kompromiss on see, kui ühise eesmärgi nimel tehakse asju, mis ei meeldi.Tõutäkk kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:42On väga suur vahe, kas ma teen koguaeg mida kaaslane tahab või mitte ja samas ma ei sunni ju kaaslast tegema mida mina tahan. See ongi kompromiss. Koos teeme neidasju mis mõlemile sobib.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:20Sa oled ju väga jäik. ühtki oma arvamust ei muuda. Et sa vaielda ei viitsi, ei tähenda, et sa partnerile karvavõrdki milleski vastu tuleks või mingeid kompromisse teeks. Sa teed alati nii, nagu sina ise tahad.Järelikult ei tunne sa mind. Muidugi päris suss ma pole ka, mingid põhimõtted mul ikkagi on, aga vaielda ma ei viitsi.
-
Külaline
Jah, sinu viis on selline, et kui ei maga sinuga iga päev, siis tuleb armuke. See pole kompromiss.Tõutäkk kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:42On väga suur vahe, kas ma teen koguaeg mida kaaslane tahab või mitte ja samas ma ei sunni ju kaaslast tegema mida mina tahan. See ongi kompromiss. Koos teeme neidasju mis mõlemile sobib.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:20Sa oled ju väga jäik. ühtki oma arvamust ei muuda. Et sa vaielda ei viitsi, ei tähenda, et sa partnerile karvavõrdki milleski vastu tuleks või mingeid kompromisse teeks. Sa teed alati nii, nagu sina ise tahad.Järelikult ei tunne sa mind. Muidugi päris suss ma pole ka, mingid põhimõtted mul ikkagi on, aga vaielda ma ei viitsi.
-
Külaline
Minu kogemus näitab, et ei jää. Olen ise ka introvert aga see ju ei tähenda, et ma ainult kodus istuks. Kui mees on nii ekstreemne introvert, et ainult kodus nelja seina vahel istub, siis ma ei kujuta ette kuidas ta suhtes hea kaaslane oleks- automaatselt kõik kinod, teatrid, koos reisimised, sportimised, külaskäigud, kohviku-restoraniõhtud, kontserdid jm võib maha kriipsutada? Endale sellist meest ei tahaks ja ma pakun, et enamus naisi ei tahaks kõrvale inimest, kes mittekuskil käia ei soovi.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 09:54Hea asi võib ripakile jääda, kui istub kodus, ja kuskil ei käi. Introvert näiteks. Ukse taha ju keegi ei tule, keegi ei tea, et sa olemas oled.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 09:50 Mitte vb abielus aga suhtes kindlasti. Head asjad ripakile ei jää. Enda tutvusringkonnast kõik normaalsed mehed on suhtes või abielus, enda mees samuti väga kaua vallalisena ei püsinud enne mind. Need tuttavad mehed, kes on pikalt vallalised või harrastavaid ainult mikrosuhteid, on vähemalt minu vaates ka minu jaoks suhtekõlbmatud mehed.
-
Külaline
Tolmukübe, kas see suu suur armastus töölt, kes ei taha suhelda, on ka abielus?
-
Külaline
Klassika! Hea mees on halva naisega halvas suhtes sunniviisiliselt ja tuleb päästa. Selline lükata-tõmmata ja õnge võetav mees on tõesti hea ja hinnatud ning tuleb ära rabada.
Jah, on abielus. Ma enam tema naiseks saamisest ei unista, sest ta ei võta ju vedu, aga ma mõtlen, et peale selle, et ma olen naisterahvas, olen ma ka inimene. Ta võiks ju kasvõi kirjasõber olla, platooniline, kui juba sellised suured tunded olid ( ja suured tunded ei tähenda tavalist/eriliselt sõbralikku, viisakat suhtlust, vaid ikka tundeid, lihtsalt ei taha täpsustada, kuidas need avaldusid). Venelastel on selline väljend - svoi tselovek (oma inimene). Võiks ju mingi tutvus või sõprus tulla. Ega mina ei ütle, et peaksime iga nädal ninapidi koos olema, aga ma ütlen, et võiks olla keep in touch mingisugune. Abieluinimestel võivad ka sõbrad olla. Kasvõi kirjasõbraks sobiks. Aga no kui pole, siis pole. Mul on nt Sri Lankalt kirjasõber, viisakas inimene, abielus, ütleb, et ta ei näe selles midagi halba, et ta minuga kirjutab. Ega mina ei tea, vbl näitab naisele kõik kirjad veel ette ka, las näitab, selles jälle mina omakorda ei näe midagi imelikku/halba. Las loevad mõlemad koos, see pole probleem. Ma mõtlen, et nii suurte tunnete tagajärjeks võiks mingi sõpruse/tutvuse laadne asi olla, aga näed, ei ole.. No mis sa teed ära..Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 14:48 Tolmukübe, kas see suu suur armastus töölt, kes ei taha suhelda, on ka abielus?
-
Külaline
No sa ise ei arva, et see natuke imelik on? Abielumehest kirjasõber, milleks küll?Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 15:43Jah, on abielus. Ma enam tema naiseks saamisest ei unista, sest ta ei võta ju vedu, aga ma mõtlen, et peale selle, et ma olen naisterahvas, olen ma ka inimene. Ta võiks ju kasvõi kirjasõber olla, platooniline, kui juba sellised suured tunded olid ( ja suured tunded ei tähenda tavalist/eriliselt sõbralikku, viisakat suhtlust, vaid ikka tundeid, lihtsalt ei taha täpsustada, kuidas need avaldusid). Venelastel on selline väljend - svoi tselovek (oma inimene). Võiks ju mingi tutvus või sõprus tulla. Ega mina ei ütle, et peaksime iga nädal ninapidi koos olema, aga ma ütlen, et võiks olla keep in touch mingisugune. Abieluinimestel võivad ka sõbrad olla. Kasvõi kirjasõbraks sobiks. Aga no kui pole, siis pole. Mul on nt Sri Lankalt kirjasõber, viisakas inimene, abielus, ütleb, et ta ei näe selles midagi halba, et ta minuga kirjutab. Ega mina ei tea, vbl näitab naisele kõik kirjad veel ette ka, las näitab, selles jälle mina omakorda ei näe midagi imelikku/halba. Las loevad mõlemad koos, see pole probleem. Ma mõtlen, et nii suurte tunnete tagajärjeks võiks mingi sõpruse/tutvuse laadne asi olla, aga näed, ei ole.. No mis sa teed ära..Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 14:48 Tolmukübe, kas see suu suur armastus töölt, kes ei taha suhelda, on ka abielus?
Mis siin imelikku on? Abielumees võib ka kirjasõpru pidada, tal võivad hobikaaslased olla, ta võib tööl naissoost kolleegidega suhelda - abielumehele kehtivad samasugused inimõigused, nagu vallalisele mehelegi. Kõik eelpool nimetatud tegevused pole mingid kuriteo liigid või truuduse murdmised, et neid olla ei tohiks. Ma ei näe siin midagi imelikku.
Mis teemal need kirjad peaksid olema?Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 16:16 Mis siin imelikku on? Abielumees võib ka kirjasõpru pidada, tal võivad hobikaaslased olla, ta võib tööl naissoost kolleegidega suhelda - abielumehele kehtivad samasugused inimõigused, nagu vallalisele mehelegi. Kõik eelpool nimetatud tegevused pole mingid kuriteo liigid või truuduse murdmised, et neid olla ei tohiks. Ma ei näe siin midagi imelikku.
-
Külaline
Sina ehk näed oma kogemusest sedasi, et naine halb ja hea mees tuleb päästa.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 15:34Klassika! Hea mees on halva naisega halvas suhtes sunniviisiliselt ja tuleb päästa. Selline lükata-tõmmata ja õnge võetav mees on tõesti hea ja hinnatud ning tuleb ära rabada.
Naised tahavad ikka neid mehi, keda teised naised ka tahavad.
-
Külaline
Ikka nendest suurtest tunnetest, mis Tolmukübeme arust nende vahel on, millest siis muust.WD40 kirjutas: ↑04 Dets 2024 16:41Mis teemal need kirjad peaksid olema?Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 16:16 Mis siin imelikku on? Abielumees võib ka kirjasõpru pidada, tal võivad hobikaaslased olla, ta võib tööl naissoost kolleegidega suhelda - abielumehele kehtivad samasugused inimõigused, nagu vallalisele mehelegi. Kõik eelpool nimetatud tegevused pole mingid kuriteo liigid või truuduse murdmised, et neid olla ei tohiks. Ma ei näe siin midagi imelikku.
-
Külaline
Sul jäi iroonia tabamata.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 17:05Sina ehk näed oma kogemusest sedasi, et naine halb ja hea mees tuleb päästa.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 15:34Klassika! Hea mees on halva naisega halvas suhtes sunniviisiliselt ja tuleb päästa. Selline lükata-tõmmata ja õnge võetav mees on tõesti hea ja hinnatud ning tuleb ära rabada.
Naised tahavad ikka neid mehi, keda teised naised ka tahavad.
-
Külaline
Minu arust on see ikkagi imelik, kui sa kleebid aastaid külge abielumehele, kes pole isegi sulle kuidagi märku andnud, et su lähenemiskatsed oleksid teretulnud. Muudkui kirjutad ja kirjutad talle, kutsud välja. Ja teed foorumisse aastaid hiljemgi teemasid, et ei tea, mis ta küll mõtleb, meil on suured tunded, aga imelikul kombel ei võta vedu ja ei taha suhelda. Mis sulle siinjuures nii arusaamatuks jääb, ma ei saa küll aru. Kleebid külge abielumehele, ta ei võta vedu ja siis sa ikka ahistad ja kirjutad pidevalt edasi.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 16:16 Mis siin imelikku on? Abielumees võib ka kirjasõpru pidada, tal võivad hobikaaslased olla, ta võib tööl naissoost kolleegidega suhelda - abielumehele kehtivad samasugused inimõigused, nagu vallalisele mehelegi. Kõik eelpool nimetatud tegevused pole mingid kuriteo liigid või truuduse murdmised, et neid olla ei tohiks. Ma ei näe siin midagi imelikku.
-
Külaline
Perekoolis oli ka mingi tädi, kes muudkui heietas, et tal on minevikust üks mees, kellega väga sõber tahaks olla, kuid mees tema kirjadele ei vasta. Jutu käigus selgus muidugi, et tegelikult huvitab see mees teda ka romantilises mõttes. Pakun, et TA on sama inimene. Oled ilmselgelt hirmuäratavalt pealetükkiv. Jäta see mees rahule ja liigu edasi.
Aga kũsimusele, kas kõik head mehed on abielus, vastaksin, et oleneb kui vana sa oled. Kui alla 30ne, siis võid hea vaba mehe leida. Hiljem on see juba raskem.
Mina tutvusin oma suurepärase abikaasaga kui olin 24 ja tema 28.
Ilmselt oled sina õige aja maha maganud.
Aga kũsimusele, kas kõik head mehed on abielus, vastaksin, et oleneb kui vana sa oled. Kui alla 30ne, siis võid hea vaba mehe leida. Hiljem on see juba raskem.
Mina tutvusin oma suurepärase abikaasaga kui olin 24 ja tema 28.
Ilmselt oled sina õige aja maha maganud.
-
Külaline
Tean oma töökohast olukorda, kus meeskolleeg esitas ahistamissüüdistuse naiskolleegi suunas.Anonymous kirjutas: ↑04 Dets 2024 17:51Perekoolis oli ka mingi tädi, kes muudkui heietas, et tal on minevikust üks mees, kellega väga sõber tahaks olla, kuid mees tema kirjadele ei vasta. Jutu käigus selgus muidugi, et tegelikult huvitab see mees teda ka romantilises mõttes. Pakun, et TA on sama inimene. Oled ilmselgelt hirmuäratavalt pealetükkiv. Jäta see mees rahule ja liigu edasi.
Alguses püüdis viisakas olla ja kirjadele ja jututeemadele vastata. Mingil hetkel, kui kirjad muutusid armuavaldusteks ja kohtingukutseteks, palus end siiski rahule jätta ja enam mitte tööteemadesse mitte puutuvaid kirjasid saata.
Ühel firmaüritusel naiskolleeg ajas juba avalikult sellist juttu nagu neil oleks armuteema. Seda tegelikult polnud.
Kirjad jätkusid.
Järgmisel üritusel püüdis naiskolleeg end sõna otseses mõttes selle mehe hotellituppa smuugeldada. Proovis esmalt holle administraatori abiga lisakaarti saada ja lõpuks koputas ja koputas seal ukse taga. Mitmedki kolleegid käisid teda sealt ära kutsumas. Asjatult.
Ei jäänudki meesterahval muud üle, kui pea aasta pikkuse pideva ahistamise järel pöörduda töökeskkonna spetsialisti poole.
Imelikul kombel ei saanud naiskolleeg aru, et ta oleks midagi valesti teinud. Tema ju ainult kirjutas ja kiitis meest. Hotellitoa intsidendi kohta rääkis kõigile, et tal oli igav ja tahtis juttu ajada. Ta ei saanudki aru, et see kõik on ahistamine.
Selle kõige juures jäi see mees väga viisakaks ja ei rääkinud naiskolleegist halvustavalt taga. Naine ise rääkis ja näitas kirjasid ja kaebuse sisu oma kolleegidele. Tal olid nagu klapid peas ja raius aina, et see mees kindlasti tahab tegelikult teda, aga miski või keegi takistab.
-
Külaline
Teemaalgataja jutt on ju täpselt samasugune. Et näe, ei julge, lõi põnnama vms. Kuigi midagi pole olnudki. Meie hulgas on palju vaimsete probleemidega inimesi.Tal olid nagu klapid peas ja raius aina, et see mees kindlasti tahab tegelikult teda, aga miski või keegi takistab.
-
Külaline
Võib küll olla nii. Kui naine on hirmus ilus mehe jaoks ja kui mehel on hullud armumisetunded naise vastu.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 18:13 Et näe, ei julge, lõi põnnama vms.
-
Külaline
Kui naine niimoodi ennast pähe määrib, siis pole ju mingit julgust vaja. Ainult võta ja nopi üles.
Ja hirmus kauni naise oleks mõni julgem isend ammu endale napsanud.
Pigem on siin tegemist olukorraga, kus see õnnetu mees naisele mingit positiivset tähelepanu jagas, ilmselt lihtsalt lahkusest, ja tädi ei saa enam üle ning ahistab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 4 külalist