Kas kõik head mehed on abielus?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mul pole terve elu jooksul olnud hetkegi, et poleks saanud meest, keda tahtsin. Üldtuntud psühholoogiline profiil on see, et kui su armuke pole 6 kuu jooksul sinu juurde tulnud, siis ei tule ka.
Mina ei viitsi kellegi armuke olla ja mingi teine ei viitsi olla ammugi-seega, kui mees pole 2-4 nädalaga lahkunud elukaaslasest, abielust, siis ta ei tule ka. Pole veel näinud meest, kes poleks mu juurde tulnud :D Kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Dets 2024 20:17 Mul pole terve elu jooksul olnud hetkegi, et poleks saanud meest, keda tahtsin. Üldtuntud psühholoogiline profiil on see, et kui su armuke pole 6 kuu jooksul sinu juurde tulnud, siis ei tule ka.
Mina ei viitsi kellegi armuke olla ja mingi teine ei viitsi olla ammugi-seega, kui mees pole 2-4 nädalaga lahkunud elukaaslasest, abielust, siis ta ei tule ka. Pole veel näinud meest, kes poleks mu juurde tulnud :D Kurb.
Päris naeruväärne jutt. Küsiks kohe, et mitu meest sul siis olnud on, et sellise statistika said teha… :?
Külaline

Anonymous kirjutas: 04 Dets 2024 21:19Päris naeruväärne jutt. Küsiks kohe, et mitu meest sul siis olnud on, et sellise statistika said teha…
Ma meeste arvu ei maini, aga praegu on mul 16 aastat noorem mees, "sööb peost" nagu öeldakse. :D
Külaline

Tõmbad jälle siinsed lihtsakesed käima, ära tee nii!!
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Dets 2024 20:17 Mul pole terve elu jooksul olnud hetkegi, et poleks saanud meest, keda tahtsin. Üldtuntud psühholoogiline profiil on see, et kui su armuke pole 6 kuu jooksul sinu juurde tulnud, siis ei tule ka.
Ei kipu nad sul püsima jääma, et pidevalt seda tegema oled sunnitud.
S.tad valikud või on sul endal midagi viga. Kurb.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 04 Dets 2024 18:13
Tal olid nagu klapid peas ja raius aina, et see mees kindlasti tahab tegelikult teda, aga miski või keegi takistab.
Teemaalgataja jutt on ju täpselt samasugune. Et näe, ei julge, lõi põnnama vms. Kuigi midagi pole olnudki. Meie hulgas on palju vaimsete probleemidega inimesi.
Kahjuks on minu jutt hoopis risti vastupidine, mitte täpselt samasugune. See mees ei taha kindlasti ainult mind, vaid vastupidi, hoiab oma naise poole ilusti, vastasel juhul oleks ta ju minuga ühendust võtnud. Mis teda takistab? Ma ei tea, mis teda takistab, vbl käivadki suured tunded peal, mis siis mingi aja pärast ära kaovad (nagu ma eelnevalt kuskil kirjutasin). See siis takistabki, et tunded ja huvi läinud, kui kunagi olid suured tunded, ega nad ei pruugi siis igavesed olla. Mis siin keerulist on? Ma lihtsalt imestan, et nii suured tunded ja näe, ei järgnenudki midagi. Kui lõi põnnama, järelikult huvi nii suur pole, muidu oleks põnnamisest jagu saanud. Järelikult põnnamine on suurem, kui "armastus" minu vastu. Ega sinna ka midagi teha ei ole. Inimesed kardavad suuri tundeid, see on tavaline.
Külaline

Kahjuks on minu jutt hoopis risti vastupidine, mitte täpselt samasugune. See mees ei taha kindlasti ainult mind, vaid vastupidi, hoiab oma naise poole ilusti, vastasel juhul oleks ta ju minuga ühendust võtnud. Mis teda takistab? Ma ei tea, mis teda takistab, vbl käivadki suured tunded peal, mis siis mingi aja pärast ära kaovad (nagu ma eelnevalt kuskil kirjutasin). See siis takistabki, et tunded ja huvi läinud, kui kunagi olid suured tunded, ega nad ei pruugi siis igavesed olla. Mis siin keerulist on? Ma lihtsalt imestan, et nii suured tunded ja näe, ei järgnenudki midagi. Kui lõi põnnama, järelikult huvi nii suur pole, muidu oleks põnnamisest jagu saanud. Järelikult põnnamine on suurem, kui "armastus" minu vastu. Ega sinna ka midagi teha ei ole. Inimesed kardavad suuri tundeid, see on tavaline.
Sul pole ju ühtki tõestust, et mingeid suuri tundeid üldse oli. Sina võtad seda kui fakti, et olid mingid meeletud tunded. Samahästi võib olla, et need on vaid sinupoolsed.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 10:26
Sul pole ju ühtki tõestust, et mingeid suuri tundeid üldse oli. Sina võtad seda kui fakti, et olid mingid meeletud tunded. Samahästi võib olla, et need on vaid sinupoolsed.
Kuidas mul siis ühtegi tõestust pole? Ma nägin oma silmaga ja kuulsin oma kõrvaga, suured tunded paistavad ju välja. See ongi fakt, mis välja paistis. Kuidas paistis, seda ma ei seleta, see on liiga isiklik. Aga fakt on olemas. Ja järgnes tema poolt tööalane hüve (ei täpsusta). Aga kõige selle krooniks isiklikku suhtlust pole. Eks ma olen sellega juba ära harjunud ja leppinud, pole, siis pole.. Midagi teha pole. Mingil põhjusel pole.
Tolmukübe
Kontakt:

Ma saan aru, mis põhjusel pole. Õigemini, põhjuseid võib ju erinevaid olla. Aga siin teemas tuli välja, et see on imelik, kui abielumees teise naisega kirjavahetust peab. Aga see on ju hoopis süütu asi. Mina olen liberaalne (ei poolda liiderdamist) variant, aga ma hakkasin mõtlema, ehk tema ka peab teise naisega isegi vaid kirjutamist imelikuks, muust suhtlemisest rääkimata. Võib ju nii olla. Igasuguseid inimesi on. No ja sellepärast ei suhtle. Eks ma lepin sellega, mis teha. Ja kui tal nii kindlad põhimõtted on, ei neid siis väära. Ja no oma naisega ka tunded, saab vajaliku portsu sealt kätte, mis tal mind vaja. Et see asi paistab siis lõppenud olevat. Ta ju mulle konkreetselt pole ära öelnud, pole midagi vastanud. Konkreetse ei'ga poleks mingit arutlemist enam. Aga noh, kontakti ei võta, aega läinud, järelikult - asi läbi.. Aga mul oli ikkagi mingit loogilist põhjendust vaja, miks asi läbi. Sellepärast selle teema tegin. Et endale asi selge oleks. Vbl tõesti peab imelikuks, mõtted jäävad tunnetele peale, ongi põhjus käes, miks ei suhtle..
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 11:05 Ma saan aru, mis põhjusel pole. Õigemini, põhjuseid võib ju erinevaid olla. Aga siin teemas tuli välja, et see on imelik, kui abielumees teise naisega kirjavahetust peab. Aga see on ju hoopis süütu asi. Mina olen liberaalne (ei poolda liiderdamist) variant, aga ma hakkasin mõtlema, ehk tema ka peab teise naisega isegi vaid kirjutamist imelikuks, muust suhtlemisest rääkimata. Võib ju nii olla. Igasuguseid inimesi on. No ja sellepärast ei suhtle. Eks ma lepin sellega, mis teha. Ja kui tal nii kindlad põhimõtted on, ei neid siis väära. Ja no oma naisega ka tunded, saab vajaliku portsu sealt kätte, mis tal mind vaja. Et see asi paistab siis lõppenud olevat. Ta ju mulle konkreetselt pole ära öelnud, pole midagi vastanud. Konkreetse ei'ga poleks mingit arutlemist enam. Aga noh, kontakti ei võta, aega läinud, järelikult - asi läbi.. Aga mul oli ikkagi mingit loogilist põhjendust vaja, miks asi läbi. Sellepärast selle teema tegin. Et endale asi selge oleks. Vbl tõesti peab imelikuks, mõtted jäävad tunnetele peale, ongi põhjus käes, miks ei suhtle..
Tundub, et sul on mingi suuremat sorti probleem teistest inimestest arusaamisega. No hea, et lõpuks siis endale mingi seletuse leidsid ja jätad selle inimese siis lõpuks rahule. Kui sinu jaoks ei ole piisav see, et inimene sulle aastaid ei vasta, vedu ei võta, vaid ta peab sulle eraldi ütlema, et ei, ma ei ole sinust huvitatud, muidu sa aru ei saa, siis sul on mingi tõsine probleem. Aga vahet pole, ilmselt pole sind mõtet ümber veenda. Jäta ta lõpuks rahule, oleks soovitus.
Külaline

Ja mitu meest oled "saanud", st mitu abielu sinu pärast lõppenud, et lausa üldistada saad? No said, aga ei jäänud vist pidama väga, on nii?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 04 Dets 2024 16:16 Mis siin imelikku on? Abielumees võib ka kirjasõpru pidada, tal võivad hobikaaslased olla, ta võib tööl naissoost kolleegidega suhelda - abielumehele kehtivad samasugused inimõigused, nagu vallalisele mehelegi. Kõik eelpool nimetatud tegevused pole mingid kuriteo liigid või truuduse murdmised, et neid olla ei tohiks. Ma ei näe siin midagi imelikku.
No aga sa ei taha ju kirjasõber olla, sa tahad võimalust regulaarselt külje alla pugeda, et äkki juhtub midagi rohkemat. Miks peaks mees mingit kiibitsejat pidama "kirjasõbrana", kui tal endal huvi pole. Mis need suured tunded siis ikka olid tema poolt, v-a- need, mis su oma peas on?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 11:05 Ta ju mulle konkreetselt pole ära öelnud, pole midagi vastanud. Konkreetse ei'ga poleks mingit arutlemist enam.
Mis konkreetset äraütlemist sulle veel vaja on, kui ta ei viitsi isegi vastata! See ongi kõige otsesem "ei", inimesed ei taha ega julge ütelda ei, see vastamata jätmine ongi ei. Küll jõuavad sulle imelihtsad faktid raskelt kohale, ise juba tükk vanainimest ja peaks elu olema näinud küll!
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 11:05 Ma saan aru, mis põhjusel pole. Õigemini, põhjuseid võib ju erinevaid olla. Aga siin teemas tuli välja, et see on imelik, kui abielumees teise naisega kirjavahetust peab. Aga see on ju hoopis süütu asi. Mina olen liberaalne (ei poolda liiderdamist) variant, aga ma hakkasin mõtlema, ehk tema ka peab teise naisega isegi vaid kirjutamist imelikuks, muust suhtlemisest rääkimata. Võib ju nii olla. Igasuguseid inimesi on. No ja sellepärast ei suhtle. Eks ma lepin sellega, mis teha. Ja kui tal nii kindlad põhimõtted on, ei neid siis väära. Ja no oma naisega ka tunded, saab vajaliku portsu sealt kätte, mis tal mind vaja. Et see asi paistab siis lõppenud olevat. Ta ju mulle konkreetselt pole ära öelnud, pole midagi vastanud. Konkreetse ei'ga poleks mingit arutlemist enam. Aga noh, kontakti ei võta, aega läinud, järelikult - asi läbi.. Aga mul oli ikkagi mingit loogilist põhjendust vaja, miks asi läbi. Sellepärast selle teema tegin. Et endale asi selge oleks. Vbl tõesti peab imelikuks, mõtted jäävad tunnetele peale, ongi põhjus käes, miks ei suhtle..
Mul ei oleks probleemi, tähendab ei olegi, kui mees kirjutab naissoost isikutega. Mul on meessoost pikaaegseid sõpru ja tal naissoost, kõik saame omavahel läbi. Küll aga oleks veider, kui mees oleks kirjavahetuses mulle tundmatu naisterahvaga, kellele on ilmselgelt mees mingisuguseks kinnisideeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 11:34
Ja mitu meest oled "saanud", st mitu abielu sinu pärast lõppenud, et lausa üldistada saad? No said, aga ei jäänud vist pidama väga, on nii?
Päris mitu. Mingil hetkel jätsin nad ka ise muidugi maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 12:16
Seega "sportliku huvi" naine meil siin. Millest skisofreeniline lai naeratus+ "Kurb", kui ise oled probleemi osa?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 12:27
Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 12:16
Seega "sportliku huvi" naine meil siin. Millest skisofreeniline lai naeratus+ "Kurb", kui ise oled probleemi osa?
Mina ei puutu üldse asjasse. Pole ma ei probleemi osa ega pole mul endal minit probleemi. Iga suhe saab mingil põhjusel mimgil hetkel läbi, midagi pole teha. Tavaline elu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 10:40
Kuidas mul siis ühtegi tõestust pole? Ma nägin oma silmaga ja kuulsin oma kõrvaga, suured tunded paistavad ju välja. See ongi fakt, mis välja paistis. Kuidas paistis, seda ma ei seleta, see on liiga isiklik. Aga fakt on olemas. Ja järgnes tema poolt tööalane hüve (ei täpsusta). Aga kõige selle krooniks isiklikku suhtlust pole. Eks ma olen sellega juba ära harjunud ja leppinud, pole, siis pole.. Midagi teha pole. Mingil põhjusel pole.
Selle peale pole tulnud, et äkki olid tööalase hüve oma tööga välja teeninud?
Kogu seda lugu lugedes tuli kohe silme ette seriaal “Baby Reindeer” :lol:
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 10:40suured tunded paistavad ju välja. See ongi fakt, mis välja paistis.
Suured tunded paistaks siis välja kui sina ja see mees oleksite teinud "seda asja". Mehel sinu vastu tundeid pole, sa kujutad seda endale ette.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 14:09
Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 10:40
Selle peale pole tulnud, et äkki olid tööalase hüve oma tööga välja teeninud?
Kogu seda lugu lugedes tuli kohe silme ette seriaal “Baby Reindeer” :lol:
Mul tuleb sellega meelde üks juhtum, kus sõbranna meessoost tuttav jäeti maha ja ta ütles seltskonnas lohutuseks umbes taolise lause, et sa nii tore mees, ma küll sinusugust meest maha ei jätaks ja naise kaotus. Sõbranna oli ise suhtes sellel ajal ja see oli päriselt mõeldud lohutuseks ja tuju parandamiseks ilma igasuguse tagamõtteta aga see mees sai sellest ühest lausest nii hoogu, et muutus samamoodi ahistavaks ja kirjutas veel aastaid hiljemgi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist