Suhe annab juurde

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Suhe annab juurde

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kas suhe peab teile palju juurde andma, või lepite vähemaga? Kas siin kehtib tõde parem varblane pihus, kui tuvi katusel? Mina arvan, et printsi pole, kes kõik tähed ja kuu taevast alla tooks, seega, kui suhe annab natuke elule juurde, on ka hästi. Või te vähemaga ei lepi? Miks? Loodate kobedamat kaaslast? Äkki nii jäätegi valima?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 15:55Kas suhe peab teile palju juurde andma, või lepite vähemaga? Kas siin kehtib tõde parem varblane pihus, kui tuvi katusel? Mina arvan, et printsi pole, kes kõik tähed ja kuu taevast alla tooks, seega, kui suhe annab natuke elule juurde, on ka hästi. Või te vähemaga ei lepi? Miks? Loodate kobedamat kaaslast? Äkki nii jäätegi valima?
Äkki tõesti jään.
Külaline

Siin kehtib see, et iga inimene ise otsustab enda lati kõrguse ja punased jooned, mis peab suhtes kindlasti olema ja millega ta võib vabalt leppida. Kui sinule sobib varblane peos, siis see ongi sinu jaoks õige. Kellegi teise otsus valida tuvi katusel või kotkas kaljunukil, ei ole ei halvem ega parem, vaid ainult isiklike eelistuste küsimus.
Külaline

Varblasest jääb sulle ainult varblase kaka pihku.
Külaline

Ei leppinud vähemaga ja õigesti tegin. Nüüd on kõrval mees, kelle osas ei teki hetkekski küsimust kas olen õigesti valinud ja mis oleks kui...
Külaline

No ei lepi ka vähemaga. Mul ei pea mehe lõhn majas olema. Ma saan nüüd peale seda "leppimist" üksi(lastega) kordades paremini hakkama. Palju palju vähem stressi. Ja üle pika aja olen ma õnnelik.
Hetkel juba 2+aastat üksi(suhe kestis 11a) ja hetkel veel ei taha kohe üldse mitte igapäevaselt meespoolega koos elada.
Ma enda arust noor ka veel. Küll vb kunagi leian kellegi. Aga kui ei leia siis ära ei kibestu ja elan üksi edasi. Hetkel keegi nagu on aga midagi tõsist ma temaga ei taha(teab tema ka seda ja nõus sellise asjaga).
Külaline

Mida juurde andma?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 15:55Või te vähemaga ei lepi? Miks? Loodate kobedamat kaaslast?
Päris põnev teema, ootaks inimeste lugusid. Mul on selline lugu. Ülikoolis tutvusin kena neiuga ja pidasime pulmaplaane. Sobisime inimestena ja ka voodis. Panime kuupäevagi paika. Siis umbes pool aastat enne seda pulma tutvusin veel ühe teise kena neiuga, me sobisime samuti hästi (voodisee tõsi küll ei jõudnud). See neiu kutsus mind veel kaasa ühele üritusele (tema sõbranna pulm). Kaks kuud enne minu enda pulma. Käisin ära. Pruudile ei rääkinud. Siis kodus ikka tükk aega mõtlesin, et kumba neiut nüüd valida. Pagan, nad mõlemad olid võrdselt head. Tead nagu kits kahe heinakuhja vahel. Liisk langes ikkagi esimesele neiule ja pulm sai peetud. Kooselu kestis umbes seitse aastat, siis ikkagi lahutasime. Selle teise neiu unustasin, vist mingid aastad aastad hiljem kohtusime juhuslikult linnas, ajasime paar sõna juttu, oli ka tema mehele saanud. Siis veel mingi 20 aastat hiljem lugesin mingit naisteajakirja ja sellest teisest neiust oli seal mingi tema tööga seotud lugu. Tal oli suht haruldane nimi, seepärast tundsin ära. Leidsin internetist tema meiliaadressi ja kirjutasin talle. Vahetasime mõned kirjad, aga ei midagi erilist rohkem.

Vaat selline asi meenus, nagu mingi Nelli Teataja lugu :D Minu pärast muretseda pole vaja, minu eluga on kõik korras, ma ei ole mingi üksik vanapoiss tänagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 20:51
Tolmukübe kirjutas: 05 Dets 2024 15:55Või te vähemaga ei lepi? Miks? Loodate kobedamat kaaslast?
Päris põnev teema, ootaks inimeste lugusid. Mul on selline lugu. Ülikoolis tutvusin kena neiuga ja pidasime pulmaplaane. Sobisime inimestena ja ka voodis. Panime kuupäevagi paika. Siis umbes pool aastat enne seda pulma tutvusin veel ühe teise kena neiuga, me sobisime samuti hästi (voodisee tõsi küll ei jõudnud). See neiu kutsus mind veel kaasa ühele üritusele (tema sõbranna pulm). Kaks kuud enne minu enda pulma. Käisin ära. Pruudile ei rääkinud. Siis kodus ikka tükk aega mõtlesin, et kumba neiut nüüd valida. Pagan, nad mõlemad olid võrdselt head. Tead nagu kits kahe heinakuhja vahel. Liisk langes ikkagi esimesele neiule ja pulm sai peetud. Kooselu kestis umbes seitse aastat, siis ikkagi lahutasime. Selle teise neiu unustasin, vist mingid aastad aastad hiljem kohtusime juhuslikult linnas, ajasime paar sõna juttu, oli ka tema mehele saanud. Siis veel mingi 20 aastat hiljem lugesin mingit naisteajakirja ja sellest teisest neiust oli seal mingi tema tööga seotud lugu. Tal oli suht haruldane nimi, seepärast tundsin ära. Leidsin internetist tema meiliaadressi ja kirjutasin talle. Vahetasime mõned kirjad, aga ei midagi erilist rohkem.

Vaat selline asi meenus, nagu mingi Nelli Teataja lugu :D Minu pärast muretseda pole vaja, minu eluga on kõik korras, ma ei ole mingi üksik vanapoiss tänagi.
Ja järjekordne tõestus, et mehed hoiavad mitu rauda tules.
Miks küll?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 21:30
Ja järjekordne tõestus, et mehed hoiavad mitu rauda tules.
Miks küll?
Ei usu, et kõik ju nii teevad.
Samas arvan, et naistel võib ka nii juhtuda.
Külaline

päris nii pole osanudki mõelda kunagi (et kas suhe peaks midagi juurde andma vms). aga hetkel olen abielus ja suhe on tõesti teistsugune kui näiteks eelmine. eelmises suhtes mul oli minust 15a vanem mees, kes abielluda ei soovinud, vara jagada ei soovinud, elas suht endale, hiljem tuli välja, et pettis ka. eks võib ju öelda, et ju ta ei armastanud mind. ilmselt, aga ikkagi kalts ju - kui ma leidsin uue mehe, siis oli sigasolvunud, et kuidas talle nii tehti :P oleks võinud uuel mehel kätt suruda, et mõttetu naise ära vedas :P
Külaline

47a mehena pole ma kunagi suhtes olnud, sest ma ei tea siiani seda, mida üks väärikas naine mehele pakub, mida ka mehel reaalselt vaja läheb.
Nii, et minu puhul naine/kaaslane oleks takistuseks, ja suhe ei anna mitte midagi juurde, vb kunagi kui hakkan 60 saama mõtlen teisiti.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 11:24 47a mehena pole ma kunagi suhtes olnud, sest ma ei tea siiani seda, mida üks väärikas naine mehele pakub, mida ka mehel reaalselt vaja läheb.
Nii, et minu puhul naine/kaaslane oleks takistuseks, ja suhe ei anna mitte midagi juurde, vb kunagi kui hakkan 60 saama mõtlen teisiti.
Sa ei kõlbagi enam suhteks. Aga milleks kellegi selline 60 aastane egoistlik vanamees, kellel pole elus pikemat suhet olnud. Sina jäädki üksi ja kui oled sellega rahul, siis ju kõik korras.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 11:24 47a mehena pole ma kunagi suhtes olnud, sest ma ei tea siiani seda, mida üks väärikas naine mehele pakub, mida ka mehel reaalselt vaja läheb.
Nii valedel eesmärkidel ei saagi toimivat suhet luua ning inimesed, kes suhtest ainult saada soovivad, jäävadki igavesti otsijateks. Samuti on sellise mõtteviisiga juba suhtes olevad isikud tõenäoliselt ebausaldusväärsed, sest alati on kuskil keegi, kellest saab rohkem kasu saada. Suhe ei ole millegi saamiseks, vaid andmiseks nind toimivas suhtes on mõlemad andja rollis ning jah, seeläbi ka saaja rollis, kuid see ei tohiks olla suhtesse astumise eesmärk.
Külaline

Kui 80 saad, alles siis hakkab naisega suhe midagi pakkuma- kes vetsust püsti aitaks ja voodit kohendaks, näiteks. Aga kuna ühelegi naisele ei anna siis see suhe enam midagi juurde, tuleb ka need teenused sul sisse osta.
Külaline

Loomulikult peab suhe olema selline, et kahekesi on parem olla kui üksinda- lõbusam, seltsim, seksiga, lapsevanemana. Muidu polekski suhetel absoluutselt mingit mõtet.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 20:27Mida juurde andma?
Ükskõik, mida juurde andma. Et oleks, kellega oma päevast vestelda, rõõme/muresid jagada, koos kulusid katta ja/või lapsi kasvatada, väljas käia, seksida, mida iganes.. Ei pea palju juurde andma, et suurt osa tegevusi saaks, aga midagi peab suhe ikka andma ka juurde, mis seal muidu olla. Kasvõi, et oleks seltsiks, inimene, kellega rääkidagi päeva jooksul midagi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Dets 2024 13:05
Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 20:27Mida juurde andma?
Ükskõik, mida juurde andma. Et oleks, kellega oma päevast vestelda, rõõme/muresid jagada, koos kulusid katta ja/või lapsi kasvatada, väljas käia, seksida, mida iganes.. Ei pea palju juurde andma, et suurt osa tegevusi saaks, aga midagi peab suhe ikka andma ka juurde, mis seal muidu olla. Kasvõi, et oleks seltsiks, inimene, kellega rääkidagi päeva jooksul midagi.
Tubli tolmukübe. Täpselt nii ongi, nagu sa kirjutad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist