Kui meest pole silmapiiril
Kui meest pole silmapiiril
Kas te siis teeksite lapse, et mitte üksi jääda? Mina ei teeks, sünnitus ebameeldiv tegevus ja kassi on mugavam pidada, ta ikkagi ka seltsiks. Pealegi, laps kolib teise riiki/linna elama, tuleb tast joodik või luuser - ühesõnaga, ei pruugi tast vanas eas ka mingit kasu olla. Või veel hullem, invaliid, pead teda ise hooldama, ei mingit teenitud puhkust, kui lapsed suured, et saaks ka lõpuks ometi endale elada. On naisi, kes nii teevad. Tean meest, kes ütles, et tal veel üks poeg peale ametliku, et see oli nn tellimustöö. Selle pojaga ta ei suhtle ja kui ema pole öelnud (ja arvatavasti polegi), siis poiss ei teagi, kes ta isa on. Kas oleksite nõus "tellimustööd" vastu võtma, kui mingil põhjusel sobivat kaaslast silmapiiril ei paistaks (ja bioloogiline kell tiksuks)?
-
Külaline
Tore kuulda, et sa meeste kinnihoidmiseks vähemalt lapsi ei tee, sest kassi on mugavam pidada. Sajandi mõte.Tolmukübe kirjutas: ↑06 Dets 2024 13:02 Kas te siis teeksite lapse, et mitte üksi jääda? Mina ei teeks, sünnitus ebameeldiv tegevus ja kassi on mugavam pidada, ta ikkagi ka seltsiks. Pealegi, laps kolib teise riiki/linna elama, tuleb tast joodik või luuser - ühesõnaga, ei pruugi tast vanas eas ka mingit kasu olla. Või veel hullem, invaliid, pead teda ise hooldama, ei mingit teenitud puhkust, kui lapsed suured, et saaks ka lõpuks ometi endale elada. On naisi, kes nii teevad. Tean meest, kes ütles, et tal veel üks poeg peale ametliku, et see oli nn tellimustöö. Selle pojaga ta ei suhtle ja kui ema pole öelnud (ja arvatavasti polegi), siis poiss ei teagi, kes ta isa on. Kas oleksite nõus "tellimustööd" vastu võtma, kui mingil põhjusel sobivat kaaslast silmapiiril ei paistaks (ja bioloogiline kell tiksuks)?
-
Külaline
Tolmukübe, oled sa palgaline teemadetreial või vabatahtlik?
Eks on nii ja naa. Mõnel naisel on põhimõte, mees võib olla, aga laps peab olema. Selline naine siis "muretseb" omale lapse.
-
Külaline
Kes varjamisest on rääkinud?
-
Külaline
On ju küllalt naisi, kes on asja läbi mõelnud ja kunstlikuviljastamise teel üksi lapse saanud. Ma arvan, et seal oli peamine põhjus ikka selles, et naine väga tahtis last. Mõtles enne läbi, et on võimeline üksi last kasvatama.
-
Külaline
Et kõik mehed on kriminaalidena andmebaasis või?
-
Külaline
(kriminaalide andmebaas ei ole nagunii avalikult kasutatav, vrd mingi sugupuu-lehega
)
Juba enne spermadoonoreid tehti osa lapsi ema projektina, teadlikult üksikvanemaks hakates. Või siis nagu Regina filmis.
Juba enne spermadoonoreid tehti osa lapsi ema projektina, teadlikult üksikvanemaks hakates. Või siis nagu Regina filmis.
Geeni kindel osa kannab spetsiifilist informatsiooni. Juba täna võib isa profiili üsna täpselt välja joonistada ainult lapse ja ema geenide alusel.
Tulevikus, pole mingit kahtlust, ai leiab täpse positsiooni ka ainult kaugete kokkulangevuse alusel.
USAs on leitud väga palju vanu kurjategijaid kaudse geeniskriiningu alusel. Praegu see on käsitöö, varsti lihtsalt paari sekundi teema.
Ma vist olen pigem seda sorti naine, kes enda elu nii, et üldse lapsi poleks, ette ei kujuta. Mulle tõesti lapsed ja nende kasvatamine meeldib (suures plaanis ja igapäevastes kümnetes pisiasjades, ehkki mitte just tingimata magamata ööd või haigustejadad ja see, et pole aega oma mõtteid lõpuni mõelda jne jne). Ehk siis mina vist võimalusel oleksin endale mõne lapse organiseerinud jah ka siis, kui oleksin üksikuks jäänud.
-
Külaline
Eesti on pisike riik, need kunstviljastatud lapsed kõik ühe mehe lapsed ja naisedki võivad teist naist enda sarnase lapsega kohata. Palju neid spermat andvaid mehi Eestis ikka on. Käputäis.Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2024 14:30 On ju küllalt naisi, kes on asja läbi mõelnud ja kunstlikuviljastamise teel üksi lapse saanud. Ma arvan, et seal oli peamine põhjus ikka selles, et naine väga tahtis last. Mõtles enne läbi, et on võimeline üksi last kasvatama.
-
Külaline
Sel juhul võib ka tekkida olukord, kus paari võivad sattuda ühe isa lapsed.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 11:51 Eesti on pisike riik, need kunstviljastatud lapsed kõik ühe mehe lapsed ja naisedki võivad teist naist enda sarnase lapsega kohata. Palju neid spermat andvaid mehi Eestis ikka on. Käputäis.
Tasub teha geenitest enne laste hankimist.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 12:12Sel juhul võib ka tekkida olukord, kus paari võivad sattuda ühe isa lapsed.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 11:51 Eesti on pisike riik, need kunstviljastatud lapsed kõik ühe mehe lapsed ja naisedki võivad teist naist enda sarnase lapsega kohata. Palju neid spermat andvaid mehi Eestis ikka on. Käputäis.
-
Külaline
Raske on kujutada ette meest kui ta läheb sinna kliinikusse onaneerima, sest kuidas muidu see sperma sinna saab. Mingid mehed käivad seda tegemas, saavad mingit raha. Mingid otud siis. Veel vähem kujutan ette naist, kui ta valib oma laste isaks mehe keda ta pole isegi näinud, ainult mingi kirjelduse baasil. Kogu see protseduur ei ole ka mingi meeldiv asi. Mõistlikum on siiski looduslikult lapsi saada.
Mehe jaoks see pole mõistlik. Algul ütled küll, et ma ei taha midagi, tule tee mulle lihtsalt laps ära (või ei ütle, lihtsalt valetad et sul on tabletid ja spiraal ja pärast, UPS, juhtus, ise ka ei tea kuidas) aga pärast hakkad alimente pressima.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:29 Raske on kujutada ette meest kui ta läheb sinna kliinikusse onaneerima, sest kuidas muidu see sperma sinna saab. Mingid mehed käivad seda tegemas, saavad mingit raha. Mingid otud siis. Veel vähem kujutan ette naist, kui ta valib oma laste isaks mehe keda ta pole isegi näinud, ainult mingi kirjelduse baasil. Kogu see protseduur ei ole ka mingi meeldiv asi. Mõistlikum on siiski looduslikult lapsi saada.
-
Külaline
Kas sina mehena ei tahagi lapsi? Olgu suhe naisega milline ta on, aga lapsed on ka sinu omad.WD40 kirjutas: ↑09 Dets 2024 17:09Mehe jaoks see pole mõistlik. Algul ütled küll, et ma ei taha midagi, tule tee mulle lihtsalt laps ära (või ei ütle, lihtsalt valetad et sul on tabletid ja spiraal ja pärast, UPS, juhtus, ise ka ei tea kuidas) aga pärast hakkad alimente pressima.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:29 Raske on kujutada ette meest kui ta läheb sinna kliinikusse onaneerima, sest kuidas muidu see sperma sinna saab. Mingid mehed käivad seda tegemas, saavad mingit raha. Mingid otud siis. Veel vähem kujutan ette naist, kui ta valib oma laste isaks mehe keda ta pole isegi näinud, ainult mingi kirjelduse baasil. Kogu see protseduur ei ole ka mingi meeldiv asi. Mõistlikum on siiski looduslikult lapsi saada.
-
Külaline
Siin arutatakse päris võimsalt Paltsi ideed teha lastetusmaks just meestele https://www.reddit.com/r/Eesti/comments ... astastele/
Milleks peaks tahtma lapsi suvakaga?Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 17:15Kas sina mehena ei tahagi lapsi? Olgu suhe naisega milline ta on, aga lapsed on ka sinu omad.WD40 kirjutas: ↑09 Dets 2024 17:09Mehe jaoks see pole mõistlik. Algul ütled küll, et ma ei taha midagi, tule tee mulle lihtsalt laps ära (või ei ütle, lihtsalt valetad et sul on tabletid ja spiraal ja pärast, UPS, juhtus, ise ka ei tea kuidas) aga pärast hakkad alimente pressima.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:29 Raske on kujutada ette meest kui ta läheb sinna kliinikusse onaneerima, sest kuidas muidu see sperma sinna saab. Mingid mehed käivad seda tegemas, saavad mingit raha. Mingid otud siis. Veel vähem kujutan ette naist, kui ta valib oma laste isaks mehe keda ta pole isegi näinud, ainult mingi kirjelduse baasil. Kogu see protseduur ei ole ka mingi meeldiv asi. Mõistlikum on siiski looduslikult lapsi saada.
-
Külaline
Naisi maailmas nii palju, kindlasti leiad selle õige ja miks peaks suhe halvasti minema? Need mehed kellel on lapsed, nad on erilisemad mehed, neil on nagu eesmärk elus. Lastetud mehed on sellised elukunstnikud pigem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline