Mis me arvame Eesti Laul 2025 lauludest?
-
Külaline
Mis me arvame Eesti Laul 2025 lauludest?
https://jupiter.err.ee/1609542613/eesti ... sikavideod
Mina arvan, et neile piiksuvatele ja inisevatele neiukestele võiks kontserdi korraldamata jätta ja Tommy kohe valituks lugeda.
Mina arvan, et neile piiksuvatele ja inisevatele neiukestele võiks kontserdi korraldamata jätta ja Tommy kohe valituks lugeda.
-
Külaline
Minu arust Räpina Jack ja Stereo Terror on nats paremad. Piiksujaid on tõesti palju.
-
Külaline
Koletis soomlaste lugu algas hästi, aga refrään vajus ära. Mulle igal aastal tundub, et polegi ühtegi norm lugu, aga pärast ikka mõni hakkab meeldima. Euro jaoks peaks muidugi lugu olema kohe esimesel korral meeldejääv. Eks näis.
-
Külaline
Ant, Janek -algus oli ok, aga siis vajus lugu ära, ei läinud käima.
Sahlene-oleks nagu aastaid juba kuulnud.
Sahlene-oleks nagu aastaid juba kuulnud.
-
Külaline
Ei mingit eestikeelset lalu eurovisioonile kui tahta mingit paremat kohta.
Eestikeelne laul sobib eesti siseselt laulda.
Võõrast keelt on teistel isegi paha kuulata ja keegi ei hakka punkte andma.
On mul õigus?
On mul õigus?
-
Külaline
Ma ei kirjutanud üldse praegustest esinejatest. Ma ei teagi kes seal esinevad ja pole neist kedagi kuulnud. Ma üleüldiselt, et kui üldse kohta tahta, siis peaks laul olema inglise keelne eurovisioonil.Hawthoriacooperi kirjutas: ↑07 Dets 2024 16:42Ei ole. Punkte andma ei hakka nagunii keegi, selleks, et Eesti punkte saaks, peaks nt Venemaa meid ründama vms. Pole ju vaja. Tuleb lõpetada see tunnustuse nurumine ja välismaa värgi teesklemine, lükata pea püsti ja teha oma asja lihtsalt. Sellel laulul on väga osavalt kirjutatud alliteratsiooniga, selgelt ja poeetiliselt kõlavad sõnad, mida on kõigil väga hea kuulata.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 16:34 Ei mingit eestikeelset lalu eurovisioonile kui tahta mingit paremat kohta.
On mul õigus?
Mida me siis sinu meelest kuulama peaksime? Soome aktsenti või Tommi Cashi seda italiano-inglišši rosoljet?
Ei ole see ju eesti lauluvõistlus, vaid rahvusvaheline asi, mis peaks meeldima kõikidele euroopa rahvastele.
Mina näiteks isiklikult ei taha küll kuulata läti või leedu keeles laulu. Mind ei huvitaks kui nad teeksid oma asja oma keeles eurovisioonil. Ma ei vaatakski neid, olgu või sirge seljaga. Koht on selleks vale.
Sa lähed rahvusvahelisele võistlusele, mitte tunnustust norima.
Eesti asja tehakse eestis, mitte välismaal.
Olid ajad kui vaatasin iga võistlust, nüüd ei ole palju aastaid jälginud. Ei huvita enam.
-
Külaline
Oli jah oma keeltes ja kes tahab laulgu mistahes keeles. Seda nõuet enam pole.
Aga koht on ka siis vastav.
Jah mulle meeldib kuulata eest keeles laulu ka eurovisioonil, aga ainult mulle ja teistele eestlastele. Ülejäänutele niiväga ei meeldi.
Teistelt tahaks ja kuulata inglise keeles, mitte nende emakeeles laulu eurovisioonil.
Kui keegi soovib kuulata läti rahvalaule, või mistahes teises keeles, siis nad saavad seda teha ilma eurovisioonita ka. Enamus tahab, et meie poolt valitud laul üldse edasi pääseks. Eesti keekes seal on lihtsalt lootust vähem.
Ei minda eurovisioonile, et tehke mis tahate, meil selg sirge, te olete sunnitud ära kuulama meie keeles laulu, äkki hakkab meeldima. Pole hakanud ja ei hakka ka.
Aga eks rahvas valib keda tahab ja mul sellest suva keda valib.
Aga mulle tundub, tegelt ei tundu, vaid tean, et sa ärritusid.
Tulid siis vinguma või arutlema?
-
Külaline
See nimi eesti laul on juba vale asi eurovisiooni laulu valimiste jaoks.
Eesti laulu konkursil tuleb valida eesti keelne laul, nagu nimi ütleb. Rahvas valibki eesti laulu. Ja selleks see jäägu eesti piiresse.
Eurovisiooni võistluse jaoks olgu oma konkurss, kui tahta eurovisioonil ka midagi saavutada.
Kui ei, siis lasku vanaviisi edasi.
Eesti laulu konkursil tuleb valida eesti keelne laul, nagu nimi ütleb. Rahvas valibki eesti laulu. Ja selleks see jäägu eesti piiresse.
Eurovisiooni võistluse jaoks olgu oma konkurss, kui tahta eurovisioonil ka midagi saavutada.
Kui ei, siis lasku vanaviisi edasi.
-
Külaline
Kõiki laule ei viitninud kuulata, aga nendest, mis kõrvj jäid oli huvitavamaid see An Marleni lugu. Elisa ei üllatanud millegagi ka seekord. Või noh, see lugu on tema ainus enam-vähem normaalne lugu. Video on muidugi liigselt dramaatiline ja ei meeldinud üldse. Tema teised lood on olnud täiesti allapoole igasugust arvestust.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 11:49 https://jupiter.err.ee/1609542613/eesti ... sikavideod
An Marlen on tegija. Lugu jättis vbla pisut soovida, aga sisu selles tüdrukus on.
-
Külaline
Kujutle seda nõrka häälekest suurel laval ilma videota üksikuid sõnu piiksumas?
-
Külaline
Mina ei salli Cashi üldse ja mul oli väga tugev eelarvamus tema suhtes. Aga juhtusin lugu kuulama ja mulle meeldis. Oli rütmi, oli vokaali, oli mõte ja oli omapära. Kaisa Lingi lugu pole kuulnud, see võib vast ainus konkurent olla minu jaoks. Ülejäänu on piiksumine.Hawthoriacooperi kirjutas: ↑07 Dets 2024 16:27 Ma väga ootasin, et mis oopusega see Tommy Cash siis lagedale tuleb, täielik pettumus. Nagu... mis? Eesti esineb sel aastal mingi itaalia keele paroodiaga? Ah? Imelik, et selline artist nagu Cash seda on, otsustas lati alt läbi joosta.
-
Külaline
Vaatan praegu järelvaatamisest ja no lihtsalt ei viitsi seda mõttetut mulinat kuulata, mis lauljatega enne esitust aeti.
Laulud on ka viimaste aastate nõrgimad. Zevakin- miks ometi? Sahlene... no tõesti. Elysa- kellele seda halinat vaja? Mine eluga edasi. An Marlen on äge, nagu ma juba enne ütlesin. Ja vastuseks sellele, kes küsis, kas ma kujutaksin teda suurel laval ette, jah, kujutaksin. Hea hääl on.
Üldiselt aga on kogu see valik ikka imelik. Või hakkan mina vanaks jääma, ei teagi.
Laulud on ka viimaste aastate nõrgimad. Zevakin- miks ometi? Sahlene... no tõesti. Elysa- kellele seda halinat vaja? Mine eluga edasi. An Marlen on äge, nagu ma juba enne ütlesin. Ja vastuseks sellele, kes küsis, kas ma kujutaksin teda suurel laval ette, jah, kujutaksin. Hea hääl on.
Üldiselt aga on kogu see valik ikka imelik. Või hakkan mina vanaks jääma, ei teagi.
-
Külaline
Mul jäi ennist küsimata, et kuidas sa tead, et ma proua Eestist olen? Kas nägid võõra inimese pähe?Hawthoriacooperi kirjutas: ↑07 Dets 2024 21:00Hmm. Kui sulle hakkab tunduma, et sa tead, mis toimub võõraste inimeste peas, on aeg arsti poole pöörduda. Sinuga loomulikult rohkem ei arutleta.
Sinu jutust on väga hästi aru saada, et ärritusid ja lisaks halvustad. See sulle teadmiseks.
-
Külaline
Siis sulle teadmiseks, et ma pole proua. Panid mööda.Hawthoriacooperi kirjutas: ↑07 Dets 2024 23:45
Ma juba korra kirjutasin, et sinuga rohkem ei arutleta. Kas proual Eestist on eesti keelest arusaamisega raskusi?
Sulle teadmiseks, et on ka teisi arvamusi peale sinu. Sa ei pea teiste arvamusi halvustama.
-
Külaline
Mis siin nii head on siis, taas mingi piiksumine ja laul on primitiivsuse tippsaavutus. Taustaks mingi küündimatu üheksakümnendate tümakas.An Marlen on äge, nagu ma juba enne ütlesin. Ja vastuseks sellele, kes küsis, kas ma kujutaksin teda suurel laval ette, jah, kujutaksin. Hea hääl on.
-
Külaline
Minu arust ka see An-Marlen oma tümakaga täiesti kohutav.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 00:23Mis siin nii head on siis, taas mingi piiksumine ja laul on primitiivsuse tippsaavutus. Taustaks mingi küündimatu üheksakümnendate tümakas.An Marlen on äge, nagu ma juba enne ütlesin. Ja vastuseks sellele, kes küsis, kas ma kujutaksin teda suurel laval ette, jah, kujutaksin. Hea hääl on.
-
Külaline
Hakkab selles teemas ka kemplemine pihta! Täiskasvanud inimesed, aga käitute nagu tited, ikka peab viimane sõna peale jääma, ei saa lihtsalt vait olla.
-
Külaline
Pigem emotsioonid ja tunded isiklikult elust, kui et laulad kellegi pastakast imetud draamat "pigistan tundeid nii et rebeneb maks".Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 22:28 Vaatan praegu järelvaatamisest ja no lihtsalt ei viitsi seda mõttetut mulinat kuulata, mis lauljatega enne esitust aeti.
-
Külaline
Tommy võiks minna. Laul lauluks, aga mees on karismaatiline artist, kes pälvib kindlasti tähelepanu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Bing [Bot] ja 5 külalist