Millised mehed automaatselt välistate?
-
Külaline
nimekiri 90% mahus, leiaks juurde vajadusel.
Mõnel mehel on 10 negatiivset omadust, kogemuse järgi tegu on pakettdiiliga. Üht negatiivset omadust omades on tõenäosus ka rohkemate negatiivsete omaduste olemasoluks.
Mõnel mehel on 10 negatiivset omadust, kogemuse järgi tegu on pakettdiiliga. Üht negatiivset omadust omades on tõenäosus ka rohkemate negatiivsete omaduste olemasoluks.
-
Külaline
Välistaksin automaatselt mehed, kes oma eelmiste suhete kohta pidevalt halvasti räägivad. Samuti sellised, kes ei suuda kellaaegadest kinni pidada. Minu jaoks näitab see vaid seda, et inimene ei austa teisi ja nende aega ja sellisega pole pikemas perspektiivis meeldiv suhelda. Heade kommete puudumine saaks kindlasti suhtes komistuskiviks.
Välistaks ka liigselt salatsejad. Elu on näidanud, et neil on mida varjata ja ilmselt on tegemist topeltelu harrastajaga. Kindlasti välistaksin ka radikaalsete vaadetaga (NRM vöi Proud boys) mehed. Üleliigne tätoveeritus on samuti big no.
Vähene haridus ei ole positiivne asi, aga kui inimene on muidu meeldiv, suure silmaringiga ja maailmas toimuva vastu huvi üles näitab, siis ma suhtlemata kindlasti ei jätaks.
Välistaks ka liigselt salatsejad. Elu on näidanud, et neil on mida varjata ja ilmselt on tegemist topeltelu harrastajaga. Kindlasti välistaksin ka radikaalsete vaadetaga (NRM vöi Proud boys) mehed. Üleliigne tätoveeritus on samuti big no.
Vähene haridus ei ole positiivne asi, aga kui inimene on muidu meeldiv, suure silmaringiga ja maailmas toimuva vastu huvi üles näitab, siis ma suhtlemata kindlasti ei jätaks.
-
Külaline
Pole ühtki sellist harimatut meest näinud.Vähene haridus ei ole positiivne asi, aga kui inimene on muidu meeldiv, suure silmaringiga ja maailmas toimuva vastu huvi üles näitab, siis ma suhtlemata kindlasti ei jätaks.
-
Külaline
Jason Statham on alla 175 cm. Arvad, et tal on naiste leidmisega raskusi?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:29 Olete tutvumisfaasis, suhtlemis-kohtingurakenduses.
Mis on omadused mille puudumise korral mehe välistate?
Pole kõrgharidust, pole tasuvat tööd-haridust (õpetaja, loomeinimene), on lühike (alla 175 cm), tahab lapsi, ei taha lapsi, on juba lapsed
https://www.celebheights.com/s/Jason-Statham-365.html
-
Külaline
Jh keskmine mees on sama andekas, nägus, rikas nagu jason stathamKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 18:23Jason Statham on alla 175 cm. Arvad, et tal on naiste leidmisega raskusi?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:29 Olete tutvumisfaasis, suhtlemis-kohtingurakenduses.
Pole kõrgharidust, pole tasuvat tööd-haridust (õpetaja, loomeinimene), on lühike (alla 175 cm), tahab lapsi, ei taha lapsi, on juba lapsed![]()
-
Külaline
Ta on abielus oma naisega 2010 aastast, sind ta kindlasti ei vaata.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 18:23Jason Statham on alla 175 cm. Arvad, et tal on naiste leidmisega raskusi?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 12:29 Olete tutvumisfaasis, suhtlemis-kohtingurakenduses.
Pole kõrgharidust, pole tasuvat tööd-haridust (õpetaja, loomeinimene), on lühike (alla 175 cm), tahab lapsi, ei taha lapsi, on juba lapsed![]()
Välistaksin kurjad ja rumalad.
Huumorimeeleta.
Ja huumorimeel ei ole elu eest ossinaljade rebimine, vaid see, et inimene mõistab irooniat, suudab vastavalt oludele tabavalt ja teravmeelselt väljenduda ning iseenda üle ka muiata.
Huumorimeeleta.
Ja huumorimeel ei ole elu eest ossinaljade rebimine, vaid see, et inimene mõistab irooniat, suudab vastavalt oludele tabavalt ja teravmeelselt väljenduda ning iseenda üle ka muiata.
-
Külaline
Mis teema selle huumorimeelega ikkagi on, kas sul see üldse puudub ja oled sa kunagi enda üle muianud või miks see nii märkimisväärne omadus on?
Siin foorumis olevatel naistel ei paista mingit huumorimeelt olevat. Kuidas te huumorist üldse arugi saate, solvute ju kohe.
-
Külaline
Inimene, kellel huumorimeel puudub, on äärmiselt konfliktne ja võtab kõiki ainuisiklikult, solvub kergesti, ega andesta iialgi.
Siin pole ühtegi huumorimeelega naist, olen selles täiesti kindel.
Siin pole ühtegi huumorimeelega naist, olen selles täiesti kindel.
-
Külaline
Mina pole elus mitte kunagi solvunud.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:09Mis teema selle huumorimeelega ikkagi on, kas sul see üldse puudub ja oled sa kunagi enda üle muianud või miks see nii märkimisväärne omadus on?
Siin foorumis olevatel naistel ei paista mingit huumorimeelt olevat. Kuidas te huumorist üldse arugi saate, solvute ju kohe.
-
Külaline
Teisi oma lõbuks ja rahulduseks ülesärgitamine ja üleskütmine ei kvalifitseeru huumori alla, hea huumori peale ei solvuta. Võtab nõutuks, kui seda huumoriks peetakse.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:09Mis teema selle huumorimeelega ikkagi on, kas sul see üldse puudub ja oled sa kunagi enda üle muianud või miks see nii märkimisväärne omadus on?
Sellise spetsiifilise teiste ärritamist naljakaks pidavad inimesed ei ole huumorimeelega, in my opinion.
-
Külaline
Miks sa siis kordagi head huumorit pole teinud? Ei ole naljasoont? Kõik mida lugeda on, on üks jagelemine.
-
Juustup
Enesekesksed, huumorimeeleta, ükskõiksed, hügieeniprobleemidega.
Haridus või töökoht ei huvita, sest ülikool matsi ei riku ning töö on töö ja raha on minu elus teisejärguline.
/Juustup
Haridus või töökoht ei huvita, sest ülikool matsi ei riku ning töö on töö ja raha on minu elus teisejärguline.
/Juustup
-
Külaline
Ega ma võlur poleKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:01 Miks sa siis kordagi head huumorit pole teinud? Ei ole naljasoont? Kõik mida lugeda on, on üks jagelemine.
-
Külaline
Oled siis ise ka oss? Või kuidas saab töö ja raha teisejärguline olla?
-
Juustup
Ei, ma ei ole oss. Töö ja raha on minu hinnangul inimese silmaringi, käitumise ja üldise ellusuhtumise kõrval tõesti tühised.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 19:36Oled siis ise ka oss? Või kuidas saab töö ja raha teisejärguline olla?
Raha on vahend, et elada. Töö on selleks, et seda raha teenida. Jah, otseloomulikult on neid mõlemat vaja aga need ei saa olla kaaslase leidmisel prioriteediks. Priofiteet on isikuomadused ja kokkusobivus
PS. Mul on oma isiklik korter, laene pole, sissetulek on olemas. Muidugi ma ei ela Eestis, seega minu kulutused on ka oluliselt väiksemad.
/Juustup
-
Külaline
Respect Juustup. Ma poleks uskunudki, et mõni keskealine naine sellist jttu ajab.
Et elimneerida ekskägude räuskamised siis ma ei ole rott, vaene ja impotent.
Et elimneerida ekskägude räuskamised siis ma ei ole rott, vaene ja impotent.
-
Külaline
Kileviinerid, jõusaalihundid jms, eluülikooli vilistlased, tätoveeritud, liiga paksud ja neid on valdav enamus kahjuks.
Valikut on ühest küljest palju, aga valida pole suurt midagi.
-
Külaline
Jõusaalihunt ei tohi olla, aga samas kurdad, et kõik on paksud? Paksuse osas natuke nõustun, keskeas on suur osa inimestest paksud, meeste osas on kahjuks veel hullem seis kui naistel. Isegi selline mees, kes ennast saledaks nimetab, ikka on päris kole kõht ees ja kukub iga liigutuse peale ähkima.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:32 Kileviinerid, jõusaalihundid jms, eluülikooli vilistlased, tätoveeritud, liiga paksud ja neid on valdav enamus kahjuks.
-
Külaline
Lävi siis nende meestega kellel ei ole kõhtu ees. See ei anna sulle mingit õigust mehi halvustada kui neil sinu arvamusest savi ja elavad kuidas ise soovivad.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 15:01Jõusaalihunt ei tohi olla, aga samas kurdad, et kõik on paksud? Paksuse osas natuke nõustun, keskeas on suur osa inimestest paksud, meeste osas on kahjuks veel hullem seis kui naistel. Isegi selline mees, kes ennast saledaks nimetab, ikka on päris kole kõht ees ja kukub iga liigutuse peale ähkima.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:32 Kileviinerid, jõusaalihundid jms, eluülikooli vilistlased, tätoveeritud, liiga paksud ja neid on valdav enamus kahjuks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline