Multikas: Näidati nõukajal kinodes
-
Külaline
Multikas: Näidati nõukajal kinodes
Multikas oli, ma ei teagi, kas oli usa oma või oli sovjeti bloki poolt- aga sisu oli ümber maailma reis kus siis oravad ehk Chip 'n Dale sarnased olendid reisis ümber maailma. Kurjad hundid ajasid neid taga, kui keegi teab öelda pealkirja, siis tänud ette.
Äkki oli 1977a Disney multikas The Rescuers (Päästesalk), kuigi ma ei tea kas ameerikamaa asju siis ikka näidati…
-
Külaline
Kui te juhtumisi Tallinnas elasite, siis võib vabalt olla Soome TV-s nähtud multikas. Minu lapsepõlv (olen 70.ndate väljalase) möödus Tomi ja Jerry ning Smurfide ja Disney Piilupart Donaldi seltsis.
-
Seebitükike
- Teerajaja
- Kontakt:
ikka näidati, küll mitu aastat hiljem ja valikuliselt, aga selliseid kirjeldatud asju küll.
-
Külaline
Seda multikat ei ole võimalik leida. See oli olemas, see oli 80ndatel isegi VHS kassettidel, aga netis ja imdb ei suuda leida. See multikas oli 80 päevaga ümber maailma või ümbermaailma reis, aga need mida netist leiab, need ei ole need ja Rescue ka ei ole see. Äkki see oligi ida-bloki multikas ja seepärast seda pole nagu enam olemas.
Äkki see? Приключения полевого мышонка.. ehkki see on vist liiga uus.
Viimati muutis Mauno, 10 Dets 2024 11:26, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Äkki "Around the World with Willy Fog"?
https://en.wikipedia.org/wiki/Around_th ... _Willy_Fog
Hispaania multikas aastast 1984. Jooksis ka Soome televisioonis.
Adaptsioon Jules Verne'i romaanist "80 päevaga ümber maailma".
Tegelased on küll kaslased, aga neid ajasid taga tõepoolest koerlased.
https://en.wikipedia.org/wiki/Around_th ... _Willy_Fog
Hispaania multikas aastast 1984. Jooksis ka Soome televisioonis.
Adaptsioon Jules Verne'i romaanist "80 päevaga ümber maailma".
Tegelased on küll kaslased, aga neid ajasid taga tõepoolest koerlased.
-
Külaline
Kahjuks olen kõik need juba läbi lapanud ja need ei ole need. Kirjeldan uuesti, multikas oli mingi ümbermaailma reis kus olid oravad, karu jne ja kurjad hundid ajasid neid taga. See oli joonismultikas. Hanna Barbera multikas see ei ole. Kõik klapib nagu nende chipen tales tegelastega kus sõidukid jne olid isetehtud, aga seda multikat kusagil ei ole. See oli täispikk multikas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist