Perekonda panustamine
-
Külaline
Mina saadaks sellise sõnumi ka omaenda lapse isale, kellega ma abielus olen, kui too mulle nii napakaid sõnumeid hakkaks saatma. Normaalne on ikka see, et kui sa oled parajast koos lapsega ja talle on midagi vaja, siis sa lähed ja muretsed, mida vaja, mitte ei saada oma mehele/naisele sõnumit, et kle, lapsel on täna seda vaja. Vastasel juhul tekib küsimus, et kes sa ise siis oled, juhuslik möödakäija või?
-
Külaline
Eks naistel ongi sendi pealt kirjas kui palju nad panustavad, selliseid teemasidki loovad ainult naised. Pole näinud sarnaseid meeste loodud teemasid. Siit küsimus, milleks minna kärgperre kui see panustamine tekitab probleemi?Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2024 10:30 Kui palju olete nõus oma sissetulekust panustama perekonda, kus sinu ja minu lapsed? Kas pigem on nii, et oma sissetulek kulub peamiselt oma lastele või siis ikka võrdselt? Vat mul on tunne, et mina panustan kogu oma raha ja aja perekonda (mehe laste emal uus elu ja tema lille ei liiguta). Pidevalt saan näiteks päeval sõnumeid , et al la sellel lapsel täna seda vaja, sellel seda. No eks ma siis ostan ära, aga raha ma tagasi ei saa, piinlik on küsida ka ju. Aga 10 eurot siia, 10 sinna, niimoodi mu rahakott tühjaks jääbAjaga on ju sama - tundub, et kõik läheb perekonna käsutusse, ennast pole olemaski.
Kui sulle on tähtis võrdsus, miks oma mehega seda ei aruta, kas ei julge?
-
Külaline
Päris hull nõuanne, sest kui suhe mehega ei laabu ja minnakse lahku või saab mees surma, siis on uus naine nende laste ametlik vanem ja peab neid terve elu siis üleval pidama. Kui meest enam ei ole, siis mis seob seda naist lastega? Mitte miski. Kuidas ikka nii kiiresti soovitakse lapsendada või siis bioloogiliselt vanemalt võtta ära vanemlikud õigused...käguan kirjutas: ↑07 Dets 2024 12:25 Kui nüüd jätta uue naise/mehe omavaheline kohuste jagamine (kes kui palju ja mida) ja vaadata seda lugu nii, et lastel ongi nüüd kasuema, siis ma mõtlen, et sel juhul, kui eelmisel naisel on uus elu ja oma lapsed teda enam üldse ei huvita ja uus naine kasvatab ja peab üleval mehe lapsi nagu oma lapsi, oleks mõistlik uuel naisel vähemalt taotleda nende laste lapsendamist.
-
Külaline
Ma ei saa ka täpselt aru. Miks ta sulle neid sõnumeid saadab? Kui vaja on ja tema teab seda, miks ta lihtsalt ise ei osta?
-
Külaline
Sama. Kuigi ma olen abielus oma laste isaga, siis ma peaks ka selliseid sõnumeid väga imelikuks.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 20:05Mina saadaks sellise sõnumi ka omaenda lapse isale, kellega ma abielus olen, kui too mulle nii napakaid sõnumeid hakkaks saatma. Normaalne on ikka see, et kui sa oled parajast koos lapsega ja talle on midagi vaja, siis sa lähed ja muretsed, mida vaja, mitte ei saada oma mehele/naisele sõnumit, et kle, lapsel on täna seda vaja. Vastasel juhul tekib küsimus, et kes sa ise siis oled, juhuslik möödakäija või?
No kui üks on parasjagu poes ja teine saadab sõnumi, et kuule too Marile joonlaud ka, siis jah. Aga see pole mingi igapäevane olukord ometi.
-
Külaline
Võimalusi on mitu, miks talle tundub nii ok. Nt sa oled oma töö ajal vabama liikumisega ja saad töö ajast ära käia. Või on see pood, kust midagi saab sul rohkem tee peal. Aga jah, 10 ja 10 võrdub lõpuks 100e. Ma arvan, et ta pole sellele mõelnudki. Võib näida ihne ja kooner, kui sellest rääkida. See vast ongi põhjus, miks sest on raske rääkida. Oleks täiesti võõras, esitaks arve, poleks mingit probleemi. Aga te olete ju pere, ja sa oled emaks ka mehe lastele. Siis võib näida et pole üllas lugeda mehe laste jaoks kulunud raha.
-
Külaline
Ta pole emaks, ta on kasuemaks, kasuvanemal on vähem kohustusi kui pärisvanemal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], kaegu, Kõuts ja 10 külalist