Ei tea, mis häda pärast siis inimesed sinna SOLidesse ja STELidesse ja mujale koristusfirmadesse 700 eurose palgaga tööle lähevad, kui ise tehes saaks 1700 kätte?! Head kelbast ajad siin.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 00:37 Sellega ma olen nõus. Aga hea koristaja saab siiski oma 1700 kätte küll. Kasvõi mustalt või oma yhemehe firma alt, sest talle on lihtsalt nii palju nõudlust.
Palk koristusfirmas
-
Külaline
-
Külaline
Ma mõtlen, et kui mul oleks mingi kontor, mis vajaks 5 päeva nädalas koristamist, siis ma ei võtaks eales mingit ühemehefirmat sinna peale. Mis siis, kui ta haigeks jääb? Või laps haigestub? Või misiganes muul põhjusel ei saa mõni päev koristada? Või läheb puhkusele? Mis siis saab? Nii kaua ongi koristamata kõik, kuni koristaja tagasi tuleb? Seetõttu võtakski need SOL-d ja muud firmad, et pole minu asi, kes koristab, Juuli või Maali, see on nende asi organiseerida. Minul on vaja, et hommikuks koristatud on.
-
Külaline
Oma raha eest siis sõidab või? Kui seda hakata ametlikult kompenseerima, on kulu suur, eriti kui ta oma kodust sõidab. Kõik sinu arvutused on eeldusel, et makse ei maksta, koristaja ise sõidab, ise teeb. Vahendid võtab ka kodust ja tööriided peseb ise? No äkki nii annaks jah kuidagi seda palka suurendada, aga see pole firma pidamine. Sinu toodud numbrid on reaalsed, kui mingit firmat pole, makse ei maksa ja kõik käibki kuidagi põlve otsas. Et keegi koduperenaine helistab, tule tee homme mu maja puhtaks, siis sõidan oma autoga, oma bensiiniga, oma vahenditega kohale ja saan selle eest 100 eurot. Ja mina loen kõik selle enda sissetulekuks, kulusid ega makse ei arvesta. Mõni päev jääb vahele ka ja siis saad kokku 1500-1700 eurot kätte jah. Aga kuskil firmas niimoodi ei saa.iga töötaja sõidab kodunt objektile, oma sõidukiga.
-
Külaline
Kämalajura on väga äge sõna.
-
Külaline
See on õige. Firma kontoreid on parem kui koristab suurem firma. Ja on giraske leida kvaliteetset teenust.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 06:07 Ma mõtlen, et kui mul oleks mingi kontor, mis vajaks 5 päeva nädalas koristamist, siis ma ei võtaks eales mingit ühemehefirmat sinna peale. Mis siis, kui ta haigeks jääb? Või laps haigestub? Või misiganes muul põhjusel ei saa mõni päev koristada? Või läheb puhkusele? Mis siis saab? Nii kaua ongi koristamata kõik, kuni koristaja tagasi tuleb? Seetõttu võtakski need SOL-d ja muud firmad, et pole minu asi, kes koristab, Juuli või Maali, see on nende asi organiseerida. Minul on vaja, et hommikuks koristatud on.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 05:52Ei tea, mis häda pärast siis inimesed sinna SOLidesse ja STELidesse ja mujale koristusfirmadesse 700 eurose palgaga tööle lähevad, kui ise tehes saaks 1700 kätte?! Head kelbast ajad siin.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 00:37 Sellega ma olen nõus. Aga hea koristaja saab siiski oma 1700 kätte küll. Kasvõi mustalt või oma yhemehe firma alt, sest talle on lihtsalt nii palju nõudlust.
Sest enamus ei ole selles töös head. Kohe väga väga kaugel sellest.
-
Külaline
Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot. See on küll väga marginaalne kulu. Vahendid on otseloomulikult enda käes, autos olemas. Vahendid on ostetud muidugi tööandja poolt. Nagu öeldi, on 1700 eurot ametlik netopalk saavutatav 100 töötunniga. Kuna ühes kuus on töötunde kõvasti rohkem, siis jääb tööandjal töötaja kohta pärast kulude mahaarvamist ikkagi umbes 1000 eurot üle.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 06:56Oma raha eest siis sõidab või? Kui seda hakata ametlikult kompenseerima, on kulu suur, eriti kui ta oma kodust sõidab. Kõik sinu arvutused on eeldusel, et makse ei maksta, koristaja ise sõidab, ise teeb. Vahendid võtab ka kodust ja tööriided peseb ise? No äkki nii annaks jah kuidagi seda palka suurendada, aga see pole firma pidamine. Sinu toodud numbrid on reaalsed, kui mingit firmat pole, makse ei maksa ja kõik käibki kuidagi põlve otsas. Et keegi koduperenaine helistab, tule tee homme mu maja puhtaks, siis sõidan oma autoga, oma bensiiniga, oma vahenditega kohale ja saan selle eest 100 eurot. Ja mina loen kõik selle enda sissetulekuks, kulusid ega makse ei arvesta. Mõni päev jääb vahele ka ja siis saad kokku 1500-1700 eurot kätte jah. Aga kuskil firmas niimoodi ei saa.iga töötaja sõidab kodunt objektile, oma sõidukiga.
-
Külaline
Kas see on mingi koristajate foorum siin? Suur osa foorumi külastajatest tunneb end koduselt koristajate palkadest ning tööst rääkides.
-
Külaline
Paistab küll. Need alampalgaga töötavad koristajad kõik nii tigedad ka, et mikrofirmas paremini makstakse.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 10:24 Kas see on mingi koristajate foorum siin? Suur osa foorumi külastajatest tunneb end koduselt koristajate palkadest ning tööst rääkides.
-
Külaline
Ilmselt jah, seepärast siin intelligentsemaid teemasid kunagi ei olegi.
-
Külaline
Eespool juba kirjutati palju on 1700 neto kohta tööjõumaksud. Loe ja püüa mõelda!Anonymous kirjutas: ↑09 Dets 2024 10:09Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot. See on küll väga marginaalne kulu. Vahendid on otseloomulikult enda käes, autos olemas. Vahendid on ostetud muidugi tööandja poolt. Nagu öeldi, on 1700 eurot ametlik netopalk saavutatav 100 töötunniga. Kuna ühes kuus on töötunde kõvasti rohkem, siis jääb tööandjal töötaja kohta pärast kulude mahaarvamist ikkagi umbes 1000 eurot üle.
-
Külaline
Autokulu pole ainult kütus ja selle kompenseerimine nii ei käi, et lükkad paagi bensiini täis ja kogu lugu.Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot.
-
Külaline
Koristajateenus on kindlasti päris paljudel teemaks jah. Kes koristajana, kes tellijana. Sa ei korista oma kodu? Või elad hotellis?Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 10:24 Kas see on mingi koristajate foorum siin? Suur osa foorumi külastajatest tunneb end koduselt koristajate palkadest ning tööst rääkides.
-
Külaline
Kirjutan siis veelkord hästi aeglaselt, sest sa ei saa ju aru. 1700 neto läheb ettevõttele maksma 3000 eurot, mis on 100 töötundi.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 13:13Eespool juba kirjutati palju on 1700 neto kohta tööjõumaksud. Loe ja püüa mõelda!Anonymous kirjutas: ↑09 Dets 2024 10:09Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot. See on küll väga marginaalne kulu. Vahendid on otseloomulikult enda käes, autos olemas. Vahendid on ostetud muidugi tööandja poolt. Nagu öeldi, on 1700 eurot ametlik netopalk saavutatav 100 töötunniga. Kuna ühes kuus on töötunde kõvasti rohkem, siis jääb tööandjal töötaja kohta pärast kulude mahaarvamist ikkagi umbes 1000 eurot üle.
-
Külaline
Absoluutselt käib, kui kokku lepitud. Kui me räägime ainult ühest objektist päevas, siis poleks vaja isegi kütust kompenseerida, sest töötaja sõidab tööle ning koju ning see on omal kulul.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 14:09Autokulu pole ainult kütus ja selle kompenseerimine nii ei käi, et lükkad paagi bensiini täis ja kogu lugu.Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot.
-
Külaline
Enne jõule on sul koristada 10 maja päevas ja jaanuari lõpus 1 nädalas.
1700 neto om ainuüksi palgafondina 2949.43 +kõik muud kulud.
Aga jah, kui teha arve Leedu vms panka, maksud deklareerimata jätta või deklareerida, aga maksmata jätta, siis töötab küll sinu geniaalne koristajaskeem.
1700 neto om ainuüksi palgafondina 2949.43 +kõik muud kulud.
Aga jah, kui teha arve Leedu vms panka, maksud deklareerimata jätta või deklareerida, aga maksmata jätta, siis töötab küll sinu geniaalne koristajaskeem.
-
Külaline
Eks kokku võid leppida jah mida iganes, las sõidab bussiga, võtab oma tolmuimeja selga jne, jne, aga ära siis tuututa, et tema sissetulek on siin 1700 eruot neto.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 14:40Absoluutselt käib, kui kokku lepitud. Kui me räägime ainult ühest objektist päevas, siis poleks vaja isegi kütust kompenseerida, sest töötaja sõidab tööle ning koju ning see on omal kulul.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 14:09Autokulu pole ainult kütus ja selle kompenseerimine nii ei käi, et lükkad paagi bensiini täis ja kogu lugu.Ühe töötaja kohta paari paagi kütuse kompenseerimiseks kulub 150 eurot.
-
Külaline
nojaa, koristaja elab kindlasti Viimsi rikkuri kõrvalmajas.
-
Külaline
Selgusetuks jääb, miks see mustalt koristav koristaja siis üldse seda firmat vahele võtab, kui see tema eest makse ei maksa, puhkust ei paku, töövahendeid ei anna, kulud on oma taskust, transport on oma taskust. Siis ta teebki ise mustalt tööd ja saadab kukele selle suurepärase "firma".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 3 külalist