Voodipesu kappides
-
Külaline
Voodipesu kappides
Kuidas te organiseerite kappides voodipesu? Mul on linu kolmes suuruses, tekikotte kahes ja padjapüüre.. ma ei teagi neljas või viies vist... Kuidas kapis neid organiseerida, et vajadusel osata õiges suuruses lina või padjapüür võtta ilma neid lahti lappamata ja mõõtmata?
-
Külaline
-
Külaline
Mul ongi sorteeritud aluslinad ühes virnas, tekikotid teises, padjapüürid kolmandas. Kuna mul on kasutusel kahes suuruses padjapüürid, siis tean juba peale vaadates milline on.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 22:17 Kuidas te organiseerite kappides voodipesu? Mul on linu kolmes suuruses, tekikotte kahes ja padjapüüre.. ma ei teagi neljas või viies vist... Kuidas kapis neid organiseerida, et vajadusel osata õiges suuruses lina või padjapüür võtta ilma neid lahti lappamata ja mõõtmata?
Kui hirmsasti sorteerida tahad, siis võid ju teibiga riiulile nimetuse ja mõõdu kirjutada.
Minul on organiseeritud komplektide kaupa. Ühes pundis siis tekikott, aluslina, 2 suurt ja 2 väikest padjapüüri. Ühe liigutusega saan võtta soovitava komplekti. Ühes eraldi virnas on mõned tekikotid, linad ja padjapüürid, need juhuks kui on vajadus kedagi diivanil majutada.
-
Külaline
Äkki siis osta ühes mõõdus padjad ja tekid, kui see nii suur tuumafüüsika on. Mulle näiteks jäävad meelde, mis tekile või padjale mingi komplekt on.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 22:17 Kuidas te organiseerite kappides voodipesu? Mul on linu kolmes suuruses, tekikotte kahes ja padjapüüre.. ma ei teagi neljas või viies vist... Kuidas kapis neid organiseerida, et vajadusel osata õiges suuruses lina või padjapüür võtta ilma neid lahti lappamata ja mõõtmata?
-
Külaline
Tuletaks meelde, et see foorum siin on viisakaks arutlemiseks. Ei pea avama teemat, mis sinu jaoks tumafüüsika tundub...Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 11:33 Äkki siis osta ühes mõõdus padjad ja tekid, kui see nii suur tuumafüüsika on. Mulle näiteks jäävad meelde, mis tekile või padjale mingi komplekt on.
-
Külaline
Minu lai voodipesu on minu kapis, lapse tavamõõdus voodipesu tema kapis. Mingit eraldi pesukappi pole.
-
Külaline
Mul on riiulil kõik üksteise otsas, linad, tekikotid, padjapüürid. Kui vahetan, siis tuulan sealt õiged asjad välja, teised panen tagasi. Ma pole eriti organiseeritud perenaine, aga kõik on muidu puhas ja mõnus.
-
Külaline
Erinevad suurused on erinevates virnades, padjapüüridel 2 suurust oma riiulis eraldi, linadel 2 suurust omaette virnades ja tekikottide 2 suurust omaette.
-
Külaline
Kes selle pildi pani- ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi perenaist, kes viitsiks selliste kotikestes-pütikestega jännata! Sellesse õmbriskotti panemine on eraldi tüütus. KAstidest ja riiulijagajatest saan aru küll, see on mugav ka lihtsustab ülevaadet. Kohe näha, et googledasid lihtsalt ja mingit reaalset kogemust ei oma, ammugi pole isiklik pesukapp selline 
-
Külaline
Mul on kõik komplektides - lina, tekikott ja padjapüürid. Kui vahetamiseks läheb, siis võtan uue komplekti. Iga pereliikme voodile on 3 komplekti. Padjad ja tekid on ainult kahes suuruses, niimoodi on elu lihtsam.
-
Külaline
Mul jälle valmiskomplektide variant ei töötaks, sest vahetan nt lapsel padjapüüre tihedamini (akne pärast näiteks).
-
Külaline
Minul on päriselt midagi sellist. Mitte küll pooltki nii ilus nagu sellel pildilKülaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 13:21 Kes selle pildi pani- ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi perenaist, kes viitsiks selliste kotikestes-pütikestega jännata! Sellesse õmbriskotti panemine on eraldi tüütus. KAstidest ja riiulijagajatest saan aru küll, see on mugav ka lihtsustab ülevaadet. Kohe näha, et googledasid lihtsalt ja mingit reaalset kogemust ei oma, ammugi pole isiklik pesukapp selline![]()
Aga erinevates kastites on vastavalt suuruse järgi. Ja kastidel on tõesti sildid peal.
Mind nii häirib kui ma ei leia asju üles lihtsalt.
-
Külaline
Mul on samuti sarnaselt sorteeritud nagu pildil. Pilt on guugeldatud nende kriteeriumite järgi, mis minu jaoks olulised olid. Riiulitel on kirjas tekikottide/linade suurused ja padjapüürid on tekstiilist kastides. IKEAst ostetud.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 17:45Minul on päriselt midagi sellist. Mitte küll pooltki nii ilus nagu sellel pildilKülaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 13:21 Kes selle pildi pani- ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi perenaist, kes viitsiks selliste kotikestes-pütikestega jännata! Sellesse õmbriskotti panemine on eraldi tüütus. KAstidest ja riiulijagajatest saan aru küll, see on mugav ka lihtsustab ülevaadet. Kohe näha, et googledasid lihtsalt ja mingit reaalset kogemust ei oma, ammugi pole isiklik pesukapp selline![]()
Aga erinevates kastites on vastavalt suuruse järgi. Ja kastidel on tõesti sildid peal.
Mind nii häirib kui ma ei leia asju üles lihtsalt.
-
Külaline
Täitsa lõpp, kui head perenaised te olete. Kõik pesud siledad ja karpides-kottides. Müts maha, päriselt! Ma ei triigi isegi neid linu-kotte-püüre, enam (15a tagasi veel tegin). Nööril sirgelt pandud, hea värske lõhn, voldin kokku ja riiulisse. Seal vajuvad ise sirgu.
-
Külaline
Ma triigin padjapüüre ja linu kahelt pooltKülaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:49 Täitsa lõpp, kui head perenaised te olete. Kõik pesud siledad ja karpides-kottides. Müts maha, päriselt! Ma ei triigi isegi neid linu-kotte-püüre, enam (15a tagasi veel tegin). Nööril sirgelt pandud, hea värske lõhn, voldin kokku ja riiulisse. Seal vajuvad ise sirgu.
-
Külaline
Mõistan sind täiesti, olin ise pikki aastaid samasugune. Vahel triigin siiani, aga mitte sama palju nagu enne. Varem triikisin tõesti kogu voodipesu ja T-särgid ja põdesin, kui lapsele sai kortsus särk selga. Praegu enam ei põe, triigin niisama, mõnu pärast.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:58Ma triigin padjapüüre ja linu kahelt pooltKülaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:49 Täitsa lõpp, kui head perenaised te olete. Kõik pesud siledad ja karpides-kottides. Müts maha, päriselt! Ma ei triigi isegi neid linu-kotte-püüre, enam (15a tagasi veel tegin). Nööril sirgelt pandud, hea värske lõhn, voldin kokku ja riiulisse. Seal vajuvad ise sirgu.Isegi aluspükse triigin. See on mul selline stressileevendus. Tegelt ka. Mingid lapsepõlvetraumad vist, aga ma lausa ootan pühapäeva keskpäeva. Vsevjov räägib raadios Müstilisest Venemaast ja mina triigin pesu
Parim aeg nädalas!
ennast ajab ka naerma kui järgi mõelda..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist