kui töötasu hilineb
-
Külaline
kui töötasu hilineb
mida te teeks olukorras, kus töötasu hilineb? riigiasutustes ja suuremates erakates seda ilmselt ei juhtu, raamatupidajad vms süsteemid olemas, aga väikefirmades ikka juhtub. ma näiteks pean iga kord ikka ise mainima, et nädsa, täna palgapäev mul, kanna üle. kantakse ka, aga nii vastik see küsimine. või ilma asjata närvitsen, teie jaoks oleks ok meelde tuletada? nüüd täna jälle pidin ise meelde tuletama, kuidagi kihvatas kohe sees 
-
Külaline
Jah kuni 5 korda aastas, üle selle kaaluks töökoha vahetust.
-
Külaline
Pead saama ka intressi, kui hilineb.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:39 mida te teeks olukorras, kus töötasu hilineb? riigiasutustes ja suuremates erakates seda ilmselt ei juhtu, raamatupidajad vms süsteemid olemas, aga väikefirmades ikka juhtub. ma näiteks pean iga kord ikka ise mainima, et nädsa, täna palgapäev mul, kanna üle. kantakse ka, aga nii vastik see küsimine. või ilma asjata närvitsen, teie jaoks oleks ok meelde tuletada? nüüd täna jälle pidin ise meelde tuletama, kuidagi kihvatas kohe sees![]()
-
Külaline
Esimesel korral saadaks raamatupidajale viisaka meeldetuletuse. Kui juba mitmendat korda juhtuks, saadaks raamatupidajale meili, paneks direktori (või erafirma puhul omaniku või ettevõtte juhi) CC-sse ja kirjutaks, et "Tere! Juhin tähelepanu, et juba teist korda jääb palk lepingus kokku lepitud palgapäeval saamata. Palun infot, milles on asi. Lugupidamisega XXX. "Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:39 mida te teeks olukorras, kus töötasu hilineb? riigiasutustes ja suuremates erakates seda ilmselt ei juhtu, raamatupidajad vms süsteemid olemas, aga väikefirmades ikka juhtub. ma näiteks pean iga kord ikka ise mainima, et nädsa, täna palgapäev mul, kanna üle. kantakse ka, aga nii vastik see küsimine. või ilma asjata närvitsen, teie jaoks oleks ok meelde tuletada? nüüd täna jälle pidin ise meelde tuletama, kuidagi kihvatas kohe sees![]()
-
Külaline
Miks sa raamatupidajat süüdistad kui ettevõtte pangaülekandeid pangas saab ainult juhatuse liige kinnitada? Kui palk hilineb, siis ikkagi juhatuse või pisiettevõtte juhi enda teadmisel.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:15Esimesel korral saadaks raamatupidajale viisaka meeldetuletuse. Kui juba mitmendat korda juhtuks, saadaks raamatupidajale meili, paneks direktori (või erafirma puhul omaniku või ettevõtte juhi) CC-sse ja kirjutaks, et "Tere! Juhin tähelepanu, et juba teist korda jääb palk lepingus kokku lepitud palgapäeval saamata. Palun infot, milles on asi. Lugupidamisega XXX. "Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:39 mida te teeks olukorras, kus töötasu hilineb? riigiasutustes ja suuremates erakates seda ilmselt ei juhtu, raamatupidajad vms süsteemid olemas, aga väikefirmades ikka juhtub. ma näiteks pean iga kord ikka ise mainima, et nädsa, täna palgapäev mul, kanna üle. kantakse ka, aga nii vastik see küsimine. või ilma asjata närvitsen, teie jaoks oleks ok meelde tuletada? nüüd täna jälle pidin ise meelde tuletama, kuidagi kihvatas kohe sees![]()
-
Külaline
Tänan kirja eest, asi on selles, et meie väikefirmal ei lähe praegu kõige paremini, tuleb veidi kannatada ja küll siis palk ka laekub. Kui selline asi ei sobi, siis võime kaaluda ka töösuhte lõpetamist. Lugupidamisega YYY
-
Külaline
Koondada saab iga kell, siis tuleb veel palgale lisaks maksta. Muul viisil töösuhet lõpetada ei saa.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 20:32Tänan kirja eest, asi on selles, et meie väikefirmal ei lähe praegu kõige paremini, tuleb veidi kannatada ja küll siis palk ka laekub. Kui selline asi ei sobi, siis võime kaaluda ka töösuhte lõpetamist. Lugupidamisega YYY
-
Külaline
See intress on nii tühine, et pole mõtet nõudma hakataki.
-
Külaline
Sõna palk tühistati juba ammu ära, aga palgapäev võib öelda
jaburad need meie ametnikud
ümbrikupalk võib ka öelda, ei ole ümbrikutöötasu
ümbrikupalk võib ka öelda, ei ole ümbrikutöötasu
-
Külaline
Maksuameti eest peitu pugenute väliskontodele laseb pank ainult tootasu kanda.
-
Külaline
Kus sa süüdistust näed? Kiri ütleb ju selgelt, et juhitakse tähelepanu ja palutakse selle kohta infot.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:18Miks sa raamatupidajat süüdistad kui ettevõtte pangaülekandeid pangas saab ainult juhatuse liige kinnitada? Kui palk hilineb, siis ikkagi juhatuse või pisiettevõtte juhi enda teadmisel.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 19:15Esimesel korral saadaks raamatupidajale viisaka meeldetuletuse. Kui juba mitmendat korda juhtuks, saadaks raamatupidajale meili, paneks direktori (või erafirma puhul omaniku või ettevõtte juhi) CC-sse ja kirjutaks, et "Tere! Juhin tähelepanu, et juba teist korda jääb palk lepingus kokku lepitud palgapäeval saamata. Palun infot, milles on asi. Lugupidamisega XXX. "Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:39 mida te teeks olukorras, kus töötasu hilineb? riigiasutustes ja suuremates erakates seda ilmselt ei juhtu, raamatupidajad vms süsteemid olemas, aga väikefirmades ikka juhtub. ma näiteks pean iga kord ikka ise mainima, et nädsa, täna palgapäev mul, kanna üle. kantakse ka, aga nii vastik see küsimine. või ilma asjata närvitsen, teie jaoks oleks ok meelde tuletada? nüüd täna jälle pidin ise meelde tuletama, kuidagi kihvatas kohe sees![]()
-
Külaline
Mis infot raamatupidaja jagama peaks? Et pankrot paistab ja põgene või?
-
Külaline
Raamatupidaja peaks andma vastuse, miks ta ei täida lepinguga ettenähtud kohustust.
-
Külaline
Eespool juba seletati, et ega raamatupidaja ülekandeid kinnita. Ei saanud loetust aru?
-
Külaline
Siis seda raamatupidaja vastabki. Normaalne töötaja annab teada, kui lepinguliste kohustuste täitmisel tekib tõrge ja ta näeb, et tal ei ole võimalik ülesannet tähtajaks täita.
-
Külaline
See ei ole töötajate mure, kes neid kinnitab või kes teeb ülekandeid. Maksetega tegeleb raamatupidamine ja kui töötajatele ei saa ettenähtud ajaks väljamakseid teha, siis tuleb sellest teada anda.
-
Külaline
Milline seadus sellist teatamist kohustab? Anna link!
-
Külaline
Raamatupidaja pole üldjuhul ettevõtte töötaja ja pole tema asi võõrana mingit infot jagada.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 13:00Siis seda raamatupidaja vastabki. Normaalne töötaja annab teada, kui lepinguliste kohustuste täitmisel tekib tõrge ja ta näeb, et tal ei ole võimalik ülesannet tähtajaks täita.
-
Külaline
Lihtsalt viisakus ehk? Kõik on ju võrdselt inimesed, mis sest, et mõni on ülemus ja teine liinitööline.
-
Külaline
Selle viisakuse tulemusel võib raamatupidaja oma töö kaotada. Kust tema peaks oskama ette ennustada millal ülemus ülekanded kinnitab või millal selleks firmal piisavalt raha saab olema?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist