Kas usute, et karma toimib?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tekkis see mõte jah lugedes https://www.ohtuleht.ee/sport/1120140/f ... sanolvadel
Külaline

Borabora kirjutas: 04 Dets 2024 13:25 Toon ka ühe näite mu perest.

Aastakümneid tagasi sõitis veoautojuht purjus peaga mu isa venna surnuks. Isa vend oli vaid 17.
Veoautojuht karistada ei saanud. Nüüd mõni aasta tagasi hukkus roolijoodiku süül selle sama veoautojuhi 15.aastane tütar samamoodi avariis.

Karma, mis muud.
Vend hukkus, sest tegi pätti ja surm oli tema karma. Tütar hukkus, sest ei kuulanud ema sõna ja surm oli tema karma, sedasi?
Kui karma, peaks kõik sündmused olema põhjustatud karmast.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 23:24

Aastakümneid tagasi sõitis veoautojuht purjus peaga mu isa venna surnuks. Isa vend oli vaid 17.
Veoautojuht karistada ei saanud. Nüüd mõni aasta tagasi hukkus roolijoodiku süül selle sama veoautojuhi 15.aastane tütar samamoodi avariis.

Karma, mis muud.
Vend hukkus, sest tegi pätti ja surm oli tema karma. Tütar hukkus, sest ei kuulanud ema sõna ja surm oli tema karma, sedasi?
Kui karma, peaks kõik sündmused olema põhjustatud karmast.
Mis pätti see vend su arust tegi?
Külaline

Äkki siis ütled ka, mis teie pere valesti tegi, et sellise karma enda kaela sai, nagu see 17a lapse surm?

Karma, mis muud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Dets 2024 18:58 Äkki siis ütled ka, mis teie pere valesti tegi, et sellise karma enda kaela sai, nagu see 17a lapse surm?

Karma, mis muud.
Vot ei tea. Mind ei olnud olemas kui vanavanemad sündisid ja veel noored olid :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy ja 3 külalist