Andke palun kingiideid

vana hea klassika
Külaline

Andke palun kingiideid

Postitus Postitas Külaline »

Mis oleks head, huvitavat kinkida perele kellel kõik olemas? Midagi söödavat? Aga mitte igapäevast. Mida?
Külaline

Kui oled kena kehaga, siis kingi endast alasti pilt.
Külaline

Kas sul on mõni valdkond, millest sa tead keskmisest enam? Näiteks oled suur lauamängude fänn, siis kingi perele lauamäng, mida nad ise ei valiks. Oled käsitöös tugev, leia mõni käsitööese, mis on kõrge kvaliteediga. Söök on muidugi ka võimalus, aga mina seda esikohale ei paneks. Näiteks mingi Clean Kitcheni ühekordne proovipakett? Midagi kuskilt maaturult, sink, suitsuvorst, suitsukala ... Aga ikkagi ma eelistaks midagi muud.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Minu arvates just on sellises olukorras söödav kink hea lahendus - kui on tegemist juustusópradega, siis Juustukuningad pakuvad toredaid kinkekomplekte (samuti Andre farm jm, aga enda lemmik on Juustukuningad), hea šokolaadiassortii, vein, šampanja, (must) kalamari :) mulle meeldiksid need kõik.
Külaline

Toit on jah parem valik, tabab see vähem või rohkem märki, aga vähemalt ei pea aastaid mingit karpi/korvi/linikut säilitama.
Külaline

Erinevad juustud (+juustukastmed/moosid) teeksid minu küll väga rõõmsaks :)
Külaline

Telli terve kuumsuitsu lõhe, tsellofaanis, lipsuga kinni. Tuuramari. Shampanja ja kaaviar.
Külaline

Teema vastused kinnitavad jälle vana tõde - inimesed on väga erinevad. Mina tunneks toidu üle rõõmu vaid juhul, kui see toit pole mulle mingil põhjusel ise kättesaadav, näiteks oskab seda vaid kinkija eriti hästi küpsetada või müüakse seda ainult kinkija kodukandis või on see midagi täiesti uut, mida ma pole kunagi varem kohanud ega söönud. Neid Juustukuningate juuste võin ma ometi ise osta just nii palju kui tahan. Okei, kui tuuakse selle mõttega, et kohe lauale panna ja ühiselt ära süüs, siis muidugi, aga siis pole see kingitus.
Mina küsiks hoopis, et kas üldse siis peab ilmtingimata midagi kinkima alati?
Külaline

Mul on kootud labakindad, paar imeliku kujuga nimelist kruusi, kruus+alus, kullatud liblikad, ei teagi mis need olema peavad. Seisavad juba aastaid kasutamata. No on sõbraks käsitöö kinkija.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:20 Mul on kootud labakindad, paar imeliku kujuga nimelist kruusi, kruus+alus, kullatud liblikad, ei teagi mis need olema peavad. Seisavad juba aastaid kasutamata. No on sõbraks käsitöö kinkija.
Miks demonstreerid oma nõmedust?
Külaline

Tellisin paarile sugulaste perele, kellega jõulude ajal kokku saan, Nopri kinkepakid. Neil on valikus päris erineva sisuga pakke ja maitseid nii täiskasvanutele kui ka lastele.
Meie oleme ka suured juustusõbrad, aga no ei suuda küll ära süüa 5 kilo juustu, kui eri tuttavad neid pakke kingivad.
Aga oleks õnnelik nt igasugu ägedate jookide üle, mida Eestis toodetakse - alkovabad shotid näiteks. Kallid singid, vinnutatud liha, mulle meeldiks kingiks saada küll. Iga päev ikka ise ei osta.
Külaline

Kuulge megamittelaikijad, minge ära siit teemast ometi. Mis mõttega te panete mingeid tobedaid eimeeldi-pöidlaid vastustele, kus lihtsalt avaldatakse oma vaatenurka? Teie arust on mingi õige vastus olemas sellele küsimusele, mida küsiti, ja nemad vastavad kõik valesti? Tulge mõistusele.
Külaline

Eks see õnnetuke tahabki teisi häirida.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Dets 2024 22:22
Mul on kootud labakindad, paar imeliku kujuga nimelist kruusi, kruus+alus, kullatud liblikad, ei teagi mis need olema peavad. Seisavad juba aastaid kasutamata. No on sõbraks käsitöö kinkija.
Kas ta peaks selle laopidamise üle õnnelik olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 23:07
Anonymous kirjutas: 12 Dets 2024 22:22
Kas ta peaks selle laopidamise üle õnnelik olema?
Küsiti häid ideid, mida kinkida.
Kui kellelegi ta oma sõbranna kingitused üldse ei meeldi, kahju küll. Suht imelik halvustada siin teemas omaenda sõbrannat.
Külaline

See oli näiteks, et võõra inimese korterit sisustada ei ole hea mõte.
Külaline

Juust on hea küll. Maitse poolest. Aga kas see ei tõsta kolesterooli? Annab liigseid kaloreid? On sellest rõõmu?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:08 Teema vastused kinnitavad jälle vana tõde - inimesed on väga erinevad. Mina tunneks toidu üle rõõmu vaid juhul, kui see toit pole mulle mingil põhjusel ise kättesaadav, näiteks oskab seda vaid kinkija eriti hästi küpsetada või müüakse seda ainult kinkija kodukandis või on see midagi täiesti uut, mida ma pole kunagi varem kohanud ega söönud. Neid Juustukuningate juuste võin ma ometi ise osta just nii palju kui tahan. Okei, kui tuuakse selle mõttega, et kohe lauale panna ja ühiselt ära süüs, siis muidugi, aga siis pole see kingitus.
Sisuliselt on ju iga asjaga nii, et "võin ju ma ometi ise ka osta", kui sa just ei oota kingiks just Lamborghinit või helikopterit.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Mauno kirjutas: 13 Dets 2024 11:15
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:08 Teema vastused kinnitavad jälle vana tõde - inimesed on väga erinevad. Mina tunneks toidu üle rõõmu vaid juhul, kui see toit pole mulle mingil põhjusel ise kättesaadav, näiteks oskab seda vaid kinkija eriti hästi küpsetada või müüakse seda ainult kinkija kodukandis või on see midagi täiesti uut, mida ma pole kunagi varem kohanud ega söönud. Neid Juustukuningate juuste võin ma ometi ise osta just nii palju kui tahan. Okei, kui tuuakse selle mõttega, et kohe lauale panna ja ühiselt ära süüs, siis muidugi, aga siis pole see kingitus.
Sisuliselt on ju iga asjaga nii, et "võin ju ma ometi ise ka osta", kui sa just ei oota kingiks just Lamborghinit või helikopterit.
Nõus. Ma olen küll juustupoodide sage külastaja aga ikka on hea meel, kui külakostiks/kingiks juustu tuuakse. Lähedased inimesed teavad, et olen fänn ja sellise kingiga tulles ma ei mõtle kunagi, et oeh, oleks saanud ju ise ka osta selle.
Külaline

Mauno kirjutas: 13 Dets 2024 11:15 Sisuliselt on ju iga asjaga nii, et "võin ju ma ometi ise ka osta", kui sa just ei oota kingiks just Lamborghinit või helikopterit.
Täpselt selles mu mõte oligi. Et miks üldse kinke teha, kui kingisaajal on endal raha piisavalt. Kui teha, siis ainult midagi unikaalset, mida kingisaaja ise hankida/teha ei suuda/oska. Muidugi peab see miski ikka kingisaaja jaoks otstarvet ja väärtust ka omama, kuldseid liblikaid (nagu keegi näiteks tõi) muidugi ei ole hea mõte kinkida. Ise kootud korralik müts või kindad või sokid, ise vanaema retsepti järgi marineeritud seened või keedetud moos jne jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist