Soodsaid lennukipileteid, kurdan

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 08 Dets 2024 20:16Miks sa siis ometi mingit sellist korterit ei üüri, kus on köök koos kõige vajalikuga olemas? Iga kord vead Eestist kohvi, suhkrut ja kohvipiima kaasa?
Ma ei ole tsiteeritud kommenteerija, aga siinsed lood meenutavad mu hiinlasest tuttavat. Hiinas on teadagi suur teekultuur. See naine reisib nii, et ta pakib kõik kaasa - oma elektriline teekann, teelehed, teeserviis. Viimased kaks võtab ta lausa lennukisse kaasa, küsib stjuuardessilt ainult kuuma vett ja siis joob lennu ajal oma teed.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 23:51
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 22:03
Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 00:01 Meil on alati äraantav pagas kah. No lihtsalt tunnen end mugavalt, kui on mitmeid riideid ja muu vajalik kaasas. Näiteks kohv, suhkur ja kohvipiim esimeseks hommikuks, kann ja spiraal. Paljudes maades on kohv nii maitsetu, et parem teeme ise. No see selleks.
Enamasti on minnes kaasas 2 tühja spordikotti. Tulles on need täis asju, mida äraantavasse pagasisse panna ei raatsi.
Paljud ostavad ka lennujaamast enne äralendu päris suure koguse kraami kaasa, kas siis maiustusi või alkoholi või muid kingitusi, need lähevad ikka käsipagasisse. Saavadki käsipagasi panipaigad täis.
Mida mu silmad loevad, kann ja spiraal :D kas see on nali?
Mis selles naljakat on? Mine mõnda suvalisse musta Aafrika riiki reisile ja ürita seal hommikuti harjumuspärast head kohvi saada.
Või noh, piisab ka Pariisist - hotelli kohv võib ikka täiesti jama olla. Ja kui uni läheb ära kella 6 paiku, pole ka tänavakohvikud läheduses veel avatud.
Mehhikost ja Vietnamist ei räägigi, täiesti jube kohv nii hotellides kui kohvikutes.
Rhodosel tegime ka alati ise.
Väga paljudes riikides samuti - no ei ole neis kõigis head kohvi võimalik saada. Mingit imelikku kohvijooki vaid.
Julgesingi sõna võtta kuna reisin palju ja lisaks olen ka suur kohvisõber. Sessuhtes, et jah, ma saan aru, et igalühel on omad kiiksud, aga foorumis küsida, et mida on naljakat selles, et sa spiraali, kannu ja kohvipiima(kas see halvaks ei lähe???) kaasa kohvris vead.. sa vist ei saa aru, et see on ikka väga naljakas.
Külaline

minu jaoks on kohvikannust oluliselt mõtetum kraam soojamaa-reisi kohvris näiteks kontsakingad ja juuksesirgendaja...
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Dets 2024 20:35
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 23:51
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 22:03
Mida mu silmad loevad, kann ja spiraal :D kas see on nali?
Mis selles naljakat on? Mine mõnda suvalisse musta Aafrika riiki reisile ja ürita seal hommikuti harjumuspärast head kohvi saada.
Või noh, piisab ka Pariisist - hotelli kohv võib ikka täiesti jama olla. Ja kui uni läheb ära kella 6 paiku, pole ka tänavakohvikud läheduses veel avatud.
Mehhikost ja Vietnamist ei räägigi, täiesti jube kohv nii hotellides kui kohvikutes.
Rhodosel tegime ka alati ise.
Väga paljudes riikides samuti - no ei ole neis kõigis head kohvi võimalik saada. Mingit imelikku kohvijooki vaid.
Julgesingi sõna võtta kuna reisin palju ja lisaks olen ka suur kohvisõber. Sessuhtes, et jah, ma saan aru, et igalühel on omad kiiksud, aga foorumis küsida, et mida on naljakat selles, et sa spiraali, kannu ja kohvipiima(kas see halvaks ei lähe???) kaasa kohvris vead.. sa vist ei saa aru, et see on ikka väga naljakas.
Ma pole kunagi spiraali kaasa vedanud, aga ma ei saa ka aru, mis siin naljakat on. Tundub täiesti ok idee.
Külaline

Mina ka ei mõista kus see nali. Selle peale naerab ainult mingi eriliselt eluvõõras tibi naine, punase küünega sõrmega õieli.

Mul on ka väike keeduspiraal olemas. Olenevalt reisist võtan minagi selle vahel kaasa. Väike asjake ja palju ruumi ei võta, aga suurepärane abiline, kui hotellitoas ei peaks olema keedukannu. Ja seda tuleb ikka piisavalt tihti ette, et ei ole. Viimati sai käitud pikemal autoreisil, kus öösel peatusime hotellides. Üheks ööks ei vaja kõige luksimat majutust voodis magamiseks ja väiksemates linnades valikut polegi. Vahel aga on nii, et odavamas on kann olemas, aga selles kallimas ei ole. Parem ei hakka nuputama ja kohvipaksult ennustama, keeduspiraal kotti. Mina igatahes naudin küll õhtul hotellis voodis tassikest teed, kakaod jne. Kus see nali on, ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 22:11
Anonymous kirjutas: 06 Dets 2024 22:03Mida mu silmad loevad, kann ja spiraal
Üheksakümnendad on tagasi. "Turisti eine" konservid võiksid samuti reisil kaasas olla.
Mingid kompleksid? Mul on palju välismaised tuttavaid ja üllatus-üllatus nad on meist palju rohkem nõuaaegsemad ja võtavad igatsugu asju reisile kaasa. Seal hulgas toitu.
See on täiesti ok mitte laristada ja mõelda, kuidas reisides kokku hoida. Laia joonega paremale ja vasakule laristamine on Ida-Euroopa stiil, samal ajal endal osa hambaid suus puudu. Lääne-Euroopas on inimesed palju ratsionaalsed ja kokkuhoidlikumad.
Mul on palju lääne tuttavaid, kes ei reisi üleüldse lennukiga, vaid ainult rongi, bussi, laevaga. Ei, mitte et rahakott ei kannataks, vaid neil on selline roheline mõtteviis. Eestlased, oh need nõuavad aina suuremat luksust. Lausa võistlevad, kes kõige rohkem reisides raiskab. Oh ma ei võta üldse riideid kaasa, ma lähen ja ostan omale tonni eest uued riided. Päh mis konservid ja keedukannud, ma ikka restos söön kola korda päevas. Pärast kodus näritakse saiakanne.
Reisida saab ka väga mõistliku eelarvega, kui olla praktiline ja soetada omale praktiline reisivarustus.
Külaline

Flightscanner ja skyscanner on sellised lehed, mida ise kasutan. Odavalt saabki ainult siis kui on vaba graafik e. reisi kestus pole ajaraamidega ja oled nõus ka ümberistumistega reisima. Mina käsin hiljuti 420euriga Lõuna-Aafrikas, kes otsib see leiab :D

Ps ja otsida tasub tõesti vaid incognito/private browsinguga (ja kustutada cache pärast otsingut)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 19:07
Anonymous kirjutas: 06 Dets 2024 22:03Mida mu silmad loevad, kann ja spiraal
Üheksakümnendad on tagasi. "Turisti eine" konservid võiksid samuti reisil kaasas olla.
Mingid kompleksid? Mul on palju välismaised tuttavaid ja üllatus-üllatus nad on meist palju rohkem nõuaaegsemad ja võtavad igatsugu asju reisile kaasa. Seal hulgas toitu.
See on täiesti ok mitte laristada ja mõelda, kuidas reisides kokku hoida. Laia joonega paremale ja vasakule laristamine on Ida-Euroopa stiil, samal ajal endal osa hambaid suus puudu. Lääne-Euroopas on inimesed palju ratsionaalsed ja kokkuhoidlikumad.
Mul on palju lääne tuttavaid, kes ei reisi üleüldse lennukiga, vaid ainult rongi, bussi, laevaga. Ei, mitte et rahakott ei kannataks, vaid neil on selline roheline mõtteviis. Eestlased, oh need nõuavad aina suuremat luksust. Lausa võistlevad, kes kõige rohkem reisides raiskab. Oh ma ei võta üldse riideid kaasa, ma lähen ja ostan omale tonni eest uued riided. Päh mis konservid ja keedukannud, ma ikka restos söön kola korda päevas. Pärast kodus näritakse saiakanne.
Reisida saab ka väga mõistliku eelarvega, kui olla praktiline ja soetada omale praktiline reisivarustus.
Ma arvan, et tuttavad on sinu järgi, seega mitte rikkad, vaid kokkuhoidlikud, kes on rahul igasuguste ebameeldivustega. PS: Ma ei tunne kedagi, kel on hambaid suus puudu. See on kolmas Eesti. Ja kui su sõbrad on seal, siis pole sul reisimisega asja. Rõvekad küüned ja suured ripsmed ruulivad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 18:56 Mina igatahes naudin küll õhtul hotellis voodis tassikest teed, kakaod jne.
Mina naudin samal ajal hotellis voodis hoopis teisi mõnusid :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 19:07
Minna välismaale reisile oma lihakonservide ja purgisupiga? Nii muidugi võib, aga see on nii üheksakümnendad. Normaalne inimene käib välismaal väljas söömas ja naudib kohalikku toitu, see on reisi üks osa. Mitte ei söö majutusasutuses toas purgisuppi ja konservi "turisti eine".
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:55
Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 19:07
Minna välismaale reisile oma lihakonservide ja purgisupiga? Nii muidugi võib, aga see on nii üheksakümnendad. Normaalne inimene käib välismaal väljas söömas ja naudib kohalikku toitu, see on reisi üks osa. Mitte ei söö majutusasutuses toas purgisuppi ja konservi "turisti eine".
Ära nüüd oma kommentaariga liiale ka mine ja ise asju välja mõtlema hakka kellegi sarkastilise Turisti Eine peale ometi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Dets 2024 20:16Miks sa siis ometi mingit sellist korterit ei üüri, kus on köök koos kõige vajalikuga olemas? Iga kord vead Eestist kohvi, suhkrut ja kohvipiima kaasa?
Käin aeg-ajalt kultuurireisidel, väga huvitavad on olnud. Aasias ja Aafrikas eelistan just giididega reise, ööbimisi ma ise ei vali, sõidame nädalaid mööda riiki ringi, ööbime kord mägimajades, kord mõnes looduspargi onnis. Kõik on tore, aga hommikuti tahaks ikka head kohvi! Kuskilt pole võtta, ikka ise teen. Selleks ka oma kindel kohvisort ja keeduvahendid kaasas.
Sama ka autotrippidel - maandume teel olles suvalisse voodi ja duširuumiga paika, kui enam sõita ei viitsi. Enamasti on sellistes kohtades veekeetja, paar pakki teed ja 3in1 kohvivärvilist lahustuvat pulbrit.

Muuseas - tänapäeval on vägagi palju just kohvisõpradele mõeldud - müüakse kümneid variante portatiivseid espressomasinaid. Üliväikesed. Nii auto vooluvõrgust kui ka akudel kasutatavad. Ilmselt soovivad paljud inimesed enda harjumuspärast kohvi saada just siis, kui tahtmine tuleb.
Mul on neid ka kaks erinevat, aga tegelikult kumbki ei sobi. Kann ja reisispiraal ajavad asja paremini ära. Ei võta ka mingit ruumi kohvris.
Külaline

Normaalne inimene annab endale aru, et inimesed ongi erinevad ja eelistavad ka reisida erinevalt, ning tema isiklikud eelistused söögi või ajaveetmise osas, ei huvita peale tema enda mitte kedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 10:45
Normaalne inimene annab endale aru, et inimesed ongi erinevad ja eelistavad ka reisida erinevalt, ning tema isiklikud eelistused söögi või ajaveetmise osas, ei huvita peale tema enda mitte kedagi.
Kui jätame mägimatkad kõrvale, siis üks põhjus, miks "turisti eine" konserv reisile kaasa võetakse, on lihtsalt raha puudus. Raha ei ole, aga reisida tahaks. Siis ongi konservid kaasas. Aga jah mis ütleja mina olen, tehke nagu tahate.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:18 Aga jah mis ütleja mina olen, tehke nagu tahate.
Teevad nagunii. Selle geniaalse mõttetera peale oleksid võinudki mõelda ENNE kui teisi arvustama hakkasid. Edaspidi tuleta meelde kui tunned vastupandamatut tahtmist kõiki teavitada, et NORMAALSED inimesed käituvad ikka ainult nii nagu sina.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:38Selle geniaalse mõttetera peale oleksid võinudki mõelda ENNE kui teisi arvustama hakkasid.
Foorumi nimi on arutle ja väheke arvustada ju ikka võib. Turisti eine teemal näituseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 17:30 Lõpetage see roti kombel ainult käsipagasiga reisimine, kolme inimese peale jõuab ühe äraantava kohvri ikka ju osta?

Minu käsipagasiks on ainult käekott, väiksem või suurem olenevalt vajadusest. Mahub pea kohale teiste kohvrite peale kui ka eesoleva istme alla. Ei pea esimeste seas lennukisse pressima ega teiste reisijatega pagasiruumi pärast võitlema.
Oi küll mõni prouake on meil nii suureks paisunud. Temal lendab raha paremale ja vasakule. Ehe Ida-Euroopa babulja.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:38
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 19:07

Ma arvan, et tuttavad on sinu järgi, seega mitte rikkad, vaid kokkuhoidlikud, kes on rahul igasuguste ebameeldivustega. PS: Ma ei tunne kedagi, kel on hambaid suus puudu. See on kolmas Eesti. Ja kui su sõbrad on seal, siis pole sul reisimisega asja. Rõvekad küüned ja suured ripsmed ruulivad.
Minu tuttavad on eranditult kõrgharitud inimesed, minu välismaa tuttavate hulgas on õppejõude, suurte asutuste juhte jne. Asi pole sissetulekus. Läänes mõtlevad haritud inimesed roheliselt. Ida-Euroopa Marid raiskavad nagu homset poleks. Küll nüüd on ennast jube peeneks ja rikkaks üks sovjeti pilika mõelnud. Keedukann uihh ja issand-issand odav hotell.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 00:59
Käin aeg-ajalt kultuurireisidel, väga huvitavad on olnud. Aasias ja Aafrikas eelistan just giididega reise, ööbimisi ma ise ei vali, sõidame nädalaid mööda riiki ringi, ööbime kord mägimajades, kord mõnes looduspargi onnis. Kõik on tore, aga hommikuti tahaks ikka head kohvi! Kuskilt pole võtta, ikka ise teen. Selleks ka oma kindel kohvisort ja keeduvahendid kaasas.
Sama ka autotrippidel - maandume teel olles suvalisse voodi ja duširuumiga paika, kui enam sõita ei viitsi. Enamasti on sellistes kohtades veekeetja, paar pakki teed ja 3in1 kohvivärvilist lahustuvat pulbrit.

Muuseas - tänapäeval on vägagi palju just kohvisõpradele mõeldud - müüakse kümneid variante portatiivseid espressomasinaid. Üliväikesed. Nii auto vooluvõrgust kui ka akudel kasutatavad. Ilmselt soovivad paljud inimesed enda harjumuspärast kohvi saada just siis, kui tahtmine tuleb.
Mul on neid ka kaks erinevat, aga tegelikult kumbki ei sobi. Kann ja reisispiraal ajavad asja paremini ära. Ei võta ka mingit ruumi kohvris.
Talle pole mingitest loodusmatkadest ja hüttidest rääkida. Prouake minestab. Tema käib ainult udddubeenes linna hotellis ja tee joomiseks toas tal aega pole, sest mees ootab proualt intiimteenuseid.
Külaline

Igaüks reisib nagu tahab ja nagu rahakott lubab. Pole kuskil seaduses kirjas, et reisile minnes peab kindlasti väljas söömas käima. Mina isiklikult ei suudagi rohkem kui ühe korra päevas suurt einet enda sisse mahutada. Tavaliselt on ju portsud väga suured. Reisil võivad tekkida kõhuhädad, inimestel on erinevad talumatused, allergiad ja seetõttu reisivad oma söögiga. Õhtul tahan midagi niisama kerget näkitseda ja samal ajal end lõdvaks lasta. Ei mina ei jõua terve päeva jalgel ringi trampida. Mina tahan alati veidi aega ka hotellis molutada ja väsimust välja puhata. Väike jook, amps ja pikutamine.

Miks siis alati kõige uhkemat apartamenti ja luksimat hotelli ei võta? Päriselt ka meil on inimesed, kes reaalsusest nii kaugele juba eraldunud? Elavad kuskil kuldtornikeses. Kui leiba pole, siis sööge kooki!

Raske on omale tee kujutada, et ka kasinama eelarvega inimesed reisivad? Ei tea kellele need odavamad hostelid ja majutused küll mõeldud? Näpp suus... eeeei tea... peas ulub tuul... ääääki need aafrika põgenikud äää. Äh ärgu nood siis üldse reisigu, kes ei saa kolm korda päevas väljas süüa ja Hiltonis numbrit võtta?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline