Mees kutsub sind aega viitma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 17:05
Tihane kirjutas: 13 Dets 2024 16:55
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:47
On nad siis öelnud, et miks solvusid?
Et ei lasta olla mehed, peavate neid vaesteks?
Jah, ongi läbi nalja öeldud, et see isegi natuke solvav. Mingit juurpõhjust ei ole hakanud välja peilima. Ma ei usu, et mõni mees arvab, et naine nüüd teada vaeseks peab, pigem mulle tundub, et see selline auasi meestele.
Nagu ikka, mis naist ei solvaks?
Loe uuesti
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 17:50
Tihane kirjutas: 13 Dets 2024 16:55

Jah, ongi läbi nalja öeldud, et see isegi natuke solvav. Mingit juurpõhjust ei ole hakanud välja peilima. Ma ei usu, et mõni mees arvab, et naine nüüd teada vaeseks peab, pigem mulle tundub, et see selline auasi meestele.
Loe uuesti
Aga räägi mis sind ei solvaks? Kõik solvab sind. Sa oled solvujate kultuuri esindaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:47
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:35
WD40 kirjutas: 13 Dets 2024 15:05

Kuidas see solvumine siis käis? Pani mütsi pähe ja läks sõna lausumata minema või?
Sõna lausumata ära pole keegi jalutanud. Suud on peas, need tehakse lahti ja öeldakse.
On nad siis öelnud, et miks solvusid?
Et ei lasta olla mehed, peavate neid vaesteks?
No üks nähvas päris teravalt feministidest ja et “võiks lasta mehel mees olla”.
Üks ütles otse välja, et temaga koos mingit naise poolset maksmist ei toimu, sest temale käib see au pihta.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 17:59
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 17:50
Loe uuesti
Aga räägi mis sind ei solvaks? Kõik solvab sind. Sa oled solvujate kultuuri esindaja.
Issand kui loll inimene :)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 08:48
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 06:55
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 21:50 Tuttav mees kutsub sind kinno. Ostab piletid ja saadab need sulle. Enne ja peale kino lobisete kohvikus. Kuidas käitud maksmise mõttes sina, kas lubad mehele rõõmu välja teha?
Mis see tähendab, luban rõõmu välja teha? Et peaks mingi kohvi eest kohe voodisse ronima või? See teatri- ja kinopiletite pärast kurtja vist mõtles samamoodi ja kui voodisse ei tuldud, siis kohe vihane.
Aga osta oma kohv siis ise, ei teki valesid ootusi
Mina ostan nagunii endale kohvi ise, lihtsalt kui keegi hakkab juba ette tuututama, et mina kohvi eest ei maksa, ära siin ootagi või maksan ainult siis, kui voodisse kohe tuled, siis see on lihtsalt väga nõme käitumine ja sellist meest ei soovi nagunii.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:01 Sa ju ei vasta küsimusele. Sa oledki solvuja ja teiste halvustaja.
Mida siin vastata on, peale selle, et sa lugeda ei oska? Mehed ütlesid, et see on solvav, kui naine maksmist pakub.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:05
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:01 Sa ju ei vasta küsimusele. Sa oledki solvuja ja teiste halvustaja.
Mida siin vastata on, peale selle, et sa lugeda ei oska? Mehed ütlesid, et see on solvav, kui naine maksmist pakub.
Sest see on vale, naine ei paku ise maksmist, ta valetab kuidas ta pakkus ja siis mees solvus. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:08
Sest see on vale, naine ei paku ise maksmist, ta valetab kuidas ta pakkus ja siis mees solvus. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Null vajadust kuskil foorumis valetada. Kui sul selline nägemus asjast siis on ainult kaks varianti- kas sa oled mees, kellele ükski naine pole kunagi pakkunud ise maksmist (tee paremaid valikuid) või naisena paku siis teinekord mehele ise maksta.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 13:54
Tihane kirjutas: 13 Dets 2024 13:13 Kui mees kutsub kinno ja ostab piletid, siis kohvikus pakuks ma ise arve tasumist ning analoogsetes situatsioonides olengi nii käitunud. Seni pole ükski mees nõus olnud, praegune kaaslane isegi vist natuke solvus selle peale esimestel kohtingutel.
Miks peab kohvikus käima? Mina näiteks ei hakka küll teatris vaheajal end sinna kohvikusse pressima, ma pole laps ja kohe on kõht tühi ja peab midagi sööma.
Mina küll lähen-konjak või vein, vesi ja kartulisalat või kook.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:08
Kui mees kutsub, siis maksab. Kui ma ütlen, et lähme sinna loungesse, siis maksan mina. Sellises kohas maksab kokteil 2 korda rohkem kui mingi krdi kinopilet. Üldiselt on mul nagunii rohkem raha, kui enamikel meestel, seega kellegi kaelal elamine on nonsens.
Külaline

Minu nägemuse järgi, kui mees saadab ostetud piletid meilile, annab ta teada soovist mitte olla igakülgselt hoolitsev saatja sellele naisele. Siinkohal on õigustatud küsimus selle kohta, millised variandid sobiksid piletite eest tasumiseks. Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Pean ise enda kulude eest maksmist elementaarseks. Kui mees väljendab kindlat soovi ise meie ühise ajaviitmise eest hoolitseda, ei jää see mul märkamata. Samavõrra korduvate olukordadega, kui maksan või pakun mehele üle, aga ta jätab selle positiivse tähelepanuta. Teema pole rahas, vaid suhtumises.
Päris kindlalt julgen sellist käitumist laiendada ka seksile. Mees, kes ei märka tänada naist, kes märkab pisidetaile väljaminekutes (st hoolitsust koosveedetud aja eest), pole nn voodikõlbulik.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:29 Minu nägemuse järgi, kui mees saadab ostetud piletid meilile, annab ta teada soovist mitte olla igakülgselt hoolitsev saatja sellele naisele. Siinkohal on õigustatud küsimus selle kohta, millised variandid sobiksid piletite eest tasumiseks. Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Pean ise enda kulude eest maksmist elementaarseks. Kui mees väljendab kindlat soovi ise meie ühise ajaviitmise eest hoolitseda, ei jää see mul märkamata. Samavõrra korduvate olukordadega, kui maksan või pakun mehele üle, aga ta jätab selle positiivse tähelepanuta. Teema pole rahas, vaid suhtumises.
Päris kindlalt julgen sellist käitumist laiendada ka seksile. Mees, kes ei märka tänada naist, kes märkab pisidetaile väljaminekutes (st hoolitsust koosveedetud aja eest), pole nn voodikõlbulik.
Lugesin su seosetu jutu kahel korral läbi ning ikka aru ei saanud. Kolmandat enam ei suuda, tunnen, et jään koguaeg lollimaks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 20:29Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Nt SEBi äpis saad teha makse nii SEBi kui ka teiste pankade klientidele, sisestades nende mobiiltelefoni numbri.
V-o pakuvad kõik äpid sama varianti, ei tea. Ei pea teadma nende a/a numbrit.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:44
Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 20:29Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Nt SEBi äpis saad teha makse nii SEBi kui ka teiste pankade klientidele, sisestades nende mobiiltelefoni numbri.
V-o pakuvad kõik äpid sama varianti, ei tea. Ei pea teadma nende a/a numbrit.
Oma tuttavatega jah, kohtingule kutsujale ju ei maksa. Päris naljakas,
Külaline

Kui mees teeb välja teatripileti, hiljem kostitab veel kohvikus hea ja paremaga, siis viisakas naine kutsub ta peale seda enda juurde nö jätkule....
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:49 Kui mees teeb välja teatripileti, hiljem kostitab veel kohvikus hea ja paremaga, siis viisakas naine kutsub ta peale seda enda juurde nö jätkule....
Aga kui mees pole huvitatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:51
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:49 Kui mees teeb välja teatripileti, hiljem kostitab veel kohvikus hea ja paremaga, siis viisakas naine kutsub ta peale seda enda juurde nö jätkule....
Ma pole sellist meest veel kohanud, kes ütleks ära ...teate küll millest jutt käib. :P
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 21:02
Ma pole sellist meest veel kohanud, kes ütleks ära ...teate küll millest jutt käib. :P
Tõesti siis oled vähe mehi kohanud, pead rohkem kohtama.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:34
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:29 Minu nägemuse järgi, kui mees saadab ostetud piletid meilile, annab ta teada soovist mitte olla igakülgselt hoolitsev saatja sellele naisele. Siinkohal on õigustatud küsimus selle kohta, millised variandid sobiksid piletite eest tasumiseks. Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Lugesin su seosetu jutu kahel korral läbi ning ikka aru ei saanud. Kolmandat enam ei suuda, tunnen, et jään koguaeg lollimaks.
Järelikult olen hoopis mina loll, et omaosaluse eest üle pakun.
Külaline

Tõeline härrasmees ei ütle daamile kunagi ei. Kui kõlbas daamiga teatris ja kohvikus käia, siis kõlbab daamiga ka koos linade vahele minna.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist