Kui sul pole mõistust, miks sa postitad?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 20:53Mis ajast mõni tööandja maksab 3 kuu koondamistasu?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 19:48Ta oma pandud lingil pole vaja isegi mingit konteksti mõista, kõik on lihtsate sõnadega kirjas. Vaja ainult kõik laused läbi lugeda!Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 19:28
See imelik inimene ei oska lugeda, ega saa seadustest aru. Kusiganes võimalik, jaurab mingit oma jama. Ilmselt on haridus puudulik, sestap konteksti ei mõista.
Tööandja tahab lepingut muuta
-
Külaline
-
Külaline
Ma saan aru et sa trollid igas teemas, aga loe seda artiklit https://majandus.postimees.ee/7481783/l ... n-huvitist
Toon sulle lõigu välja: Koondamise puhul maksab tööandja kõigile tähtajatu lepinguga töötajatele olenemata tööstaažist hüvitist ühe kuu keskmise töötasu ulatuses.
-
Külaline
Ja lisaks maksab Töötukassa koondamishüvitist kas ühe või kahe kuu keskmise palga ulatuses olenevalt tööstaažist samas firmas. Ka pensionäridele. Ja olenemata sellest, kui kiiresti sa uuesti tööle saad. Ikka maksab. See ei ole töötuskindlustushüvitis, ei tasu segamini ajada.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 00:12Ma saan aru et sa trollid igas teemas, aga loe seda artiklit https://majandus.postimees.ee/7481783/l ... n-huvitist
Toon sulle lõigu välja: Koondamise puhul maksab tööandja kõigile tähtajatu lepinguga töötajatele olenemata tööstaažist hüvitist ühe kuu keskmise töötasu ulatuses.
-
Külaline
Ainult siis kui inimene võtab end töötuks. Kui ta seda ei tee, siis ei pea midagi maksma.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 00:29Ja lisaks maksab Töötukassa koondamishüvitist kas ühe või kahe kuu keskmise palga ulatuses olenevalt tööstaažist samas firmas. Ka pensionäridele. Ja olenemata sellest, kui kiiresti sa uuesti tööle saad. Ikka maksab. See ei ole töötuskindlustushüvitis, ei tasu segamini ajada.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 00:12Ma saan aru et sa trollid igas teemas, aga loe seda artiklit https://majandus.postimees.ee/7481783/l ... n-huvitist
-
Külaline
Ära aja jama ometi!
Tekib küsimus, et miks sina valetad?
Koondamishüvitist maksab Töötukassa kõigile inimestele, kes on firmas töötanud üle 5 aasta! Ka pensionäridele (kes ei saa end töötuna arvele võtta). Ka neile, kes leiavad kohe uue töökoha.
Ava ometi lingid või mine ise Töötukassa lehele ja loe tingimusi, kui sa arvad, et siia kopitud lingid viivad mingitele "võltslehtedele", mida uskuda ei tasu
-
Külaline
Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:11Ära aja jama ometi!
Koondamishüvitist maksab Töötukassa kõigile inimestele, kes on firmas töötanud üle 5 aasta! Ka pensionäridele (kes ei saa end töötuna arvele võtta). Ka neile, kes leiavad kohe uue töökoha.
Ava ometi lingid või mine ise Töötukassa lehele ja loe tingimusi, kui sa arvad, et siia kopitud lingid viivad mingitele "võltslehtedele", mida uskuda ei tasu![]()
-
Külaline
Ära tuututa niisama. Ava siin teemas toodud viimane link ja loe. Töötukassa maksab kahte täiesti erinevat hüvitist.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:21Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:11Ära aja jama ometi!
Ava ometi lingid või mine ise Töötukassa lehele ja loe tingimusi, kui sa arvad, et siia kopitud lingid viivad mingitele "võltslehtedele", mida uskuda ei tasu![]()
KOONDAMISHÜVITIST kõigile koondatutele, kes on samas asutuses töötanud üle 5 aasta.
TÖÖTUSKINDLUSTUSHÜVITIST kõigile koondatutele, kes vastavad tingimustele.
Miks sa ei viitsi lugeda, mida Töötukassa ise kirjutab? Tahad niisama trollida? No hea küll siis, aja oma jama edasi, polegi vaja vastata.
-
Külaline
Ikka sa ei saa aru et selleks peab end inimene töötuks vormistama, ilma selleta ei maksa töötukassa mingit senti.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:32Ära tuututa niisama. Ava siin teemas toodud viimane link ja loe. Töötukassa maksab kahte täiesti erinevat hüvitist.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:21Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:11
Ära aja jama ometi!
KOONDAMISHÜVITIST kõigile koondatutele, kes on samas asutuses töötanud üle 5 aasta.
TÖÖTUSKINDLUSTUSHÜVITIST kõigile koondatutele, kes vastavad tingimustele.
Miks sa ei viitsi lugeda, mida Töötukassa ise kirjutab? Tahad niisama trollida? No hea küll siis, aja oma jama edasi, polegi vaja vastata.
-
Külaline
Kas sul on väga raske Töötukassa lehte lugeda või miks sa seda jama kirjutad?
Töötukassa maksab KOONDAMISHÜVITIST kõigile koondatutele, kes on ühes firmas töötanud üle 5 aasta.
EI PEA keegi neist end töötuks vormistama.
-
Külaline
Miks toodad seda jama? Millal Eesti riik on kellelegi niisama raha maksnud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:19Kas sul on väga raske Töötukassa lehte lugeda või miks sa seda jama kirjutad?
Töötukassa maksab KOONDAMISHÜVITIST kõigile koondatutele, kes on ühes firmas töötanud üle 5 aasta.
-
Külaline
Koondamise puhul vastavalt seadusele alati, kulla troll.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:32Miks toodad seda jama? Millal Eesti riik on kellelegi niisama raha maksnud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:19Kas sul on väga raske Töötukassa lehte lugeda või miks sa seda jama kirjutad?
-
Külaline
Appi, kui haige inimene. Ja mõni on võtnud oma vaba aega ja sulle veel viisakalt seletanud. Loll nagu lauajalg.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:32Miks toodad seda jama? Millal Eesti riik on kellelegi niisama raha maksnud?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:19Kas sul on väga raske Töötukassa lehte lugeda või miks sa seda jama kirjutad?
-
Külaline
see müstiline viis, kuidas TK inimese koondamisest teada saab ja koondamishüvitist maksab, on seotud TÖR-is tehtava töötamise lõpetamse kandega.
Kujuta ette, süsteemid suhtlevad omavahel ja inimene ei peagi alati ise kohale vudima...
Kujuta ette, süsteemid suhtlevad omavahel ja inimene ei peagi alati ise kohale vudima...
-
Külaline
Tegelikult peab tööandja esitama 5 klp jooksul pärast TLi lõppemist avalduse. Kui tööandja seda ei tee, saab selle esitada koondatu ise. Kohale vudima ei pea tõesti, meil e-riik ikka toimib.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 11:38 see müstiline viis, kuidas TK inimese koondamisest teada saab ja koondamishüvitist maksab, on seotud TÖR-is tehtava töötamise lõpetamse kandega.
https://www.tootukassa.ee/et/teenused/t ... mishuvitis
-
Külaline
Inimene ei tee vahet koondatul ja töötul... Oled normintellektiga või??Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:32 Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.
Koondamishüvitist makstakse KOONDAMISE fakti eest põhimõtteliselt, ka siis, kui lähed järgmisel päeval uuele tööle. Töötuskindlustus on töötuks registreerunutele.
-
Külaline
Kuule isehakanud jurist, puhka veits jalga kaKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:24Inimene ei tee vahet koondatul ja töötul... Oled normintellektiga või??Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:32 Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.
Koondamishüvitist makstakse KOONDAMISE fakti eest põhimõtteliselt, ka siis, kui lähed järgmisel päeval uuele tööle. Töötuskindlustus on töötuks registreerunutele.
-
Külaline
Kõik, kelle pea on veidi parem kui sinul, ei ole juristid. Miks sa seda teemast teemasse korrutad. Et sinu pea ei võta lihtsamatki seadusandlust, ei tähenda see seda, et see mingi tuumateadus oleks.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:29Kuule isehakanud jurist, puhka veits jalga kaKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:24Inimene ei tee vahet koondatul ja töötul... Oled normintellektiga või??Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 01:32 Kuidas ta siis maksab kui inimene end töötuks ei võta ja läheb sujuvalt edasi teisele töökohale? Mine konda oma töötute lehel edasi kui tahad.
-
Külaline
Mul oli kunagi sarnane seis ühes ministeeriumis. Naasesin lapsehoolduspuhkuselt ja kõik mu kolleegid olid ära läinud, ainult ülemus oli sama. No jah, enne seda muidugi oli osakonna juht ära läinud ja siis kõikidel jamaks läkski... See ülemus hakkas mulle pinda käima, et teeksin ATS lepingu ümber töölepinguks. Kui ma ütlesin, et pole nõus, teatas, et küll ma mingi mooduse siis leian sinust lahti saada. Mul polnud vähimatki soovi olla iga päev 8h sellises ussipesas ja kirjutasin lahkumisavalduse. Kordagi pole kahetsenud.Angela200 kirjutas: ↑12 Dets 2024 00:36 Olen samas ettevõttes töötanud tähtajatu lepingu ja täiskoormusega 30+ aastat.
Üleeile tuli tööandja minu juurde ja ütles, et uuel aastal pole samas mahus tööd anda, aga no teeme töövõtulepingud edaspidi 6 kuuks ja tasu hakkab olema keskmiselt 400 eur brutto. Et jooksvalt teen mingeid asju, mida parasjagu vaja, kõike siis edaspidi käigu pealt lepime kokku. Kui jään haigeks, siis saame kokkuleppel tööde tähtaega edasi lükata jne.
Ma küsisin, et kas see on koondamine, tema ütles, et ei, koondada ta küll ei taha.
Mina jälle ei saa mitte kuidagi uute tingimustega nõus olla. Tegmist linnale kuuluva asutusega. Ma nüüd istun ja ootan, et mida ta järgmiseks pakub. Koondamist ma ju ise küsida ei saa.
Väga halb tunne on sellest kõigest, sest ma saan ju aru, kui tõesti rahaline seis halb ja ei saa tööd pakkuda, aga selline pakkumine on küll kuidagi väga halb.
Mida ma siis nüüd teen edasi? Andsin praegu teada, et mulle ei sobi see uus ettepanek. Kas peaksin mingit kirjavahetust uue kokkuleppe osas küsima ja säilitama? Kas saab üldse seaduslikult niimoodi koondamata mind töölt kõrvale jätta, sest tunne on küll selline, et tegelikult on plaanis minust efektiivselt vabaneda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist