Mina kohtu otsuseid ei langeta ja kuidagi ei mõjuta. Ja teie ilmselt ka. Tühja kriiskamisega midagi ei saavuta
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
Minu kallal võib möliseda küll, kui rõõmu teeb. Aga nagu Genka laulab: isegi kui sa oled minu vennast kõvem mees, oled ikka kuses, sest mul on teine vend veel
Mina kohtu otsuseid ei langeta ja kuidagi ei mõjuta. Ja teie ilmselt ka. Tühja kriiskamisega midagi ei saavuta
-
Külaline
See on küll puhas sinu veider "obsession", et laps peab terve lapsepõlve ühes ja samas kohas elama. Vanema ei lahutanud alles hiljuti, vaid piisavalt kaua aega tagasi ja laps on alati olnud koos emaga. Laps on korduvalt ja selgelt väljendanud oma tahtmist. Mingi võõras onku siin tuleb tänitama, et tema teab paremini ja jääb selline mulje, et kui saaks, siis teeks lapsele püksirihmaga selgeks, kuidas tema tahtmine on talle kahjulik, vale ja üleüldse rääkigu siis kui kana pissib.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 16:13No Ekspress lahkas kogu loo põhjalikult ära, sinu jutt ei klapi üldse artikliga. Inimesed võivad elada tõesti kus tahavad, aga lastel peab olema kodu seal kus ta enne elas ja lapsed pole asjad mida vedada kuhugi kus ainult lapsevanemal tuju on. Kuidas minu väide sind solvas? Keda see naine üldse huvitab nii et kui keegi kedagi nokib, siis nokid sina end ise. Julges mehest lahku minna? Ta ju paljudest meestest lahku läinud...Hawthoriacooperi kirjutas: ↑12 Dets 2024 15:56Isa tegi valesti seda, et ei kohelnud oma laste ema lugupidavalt ja lahutas lapse vastu tahtmist emast. Need on kaks asja, mida ta kindlasti valesti tegi, lisaks on palju muud, mis tundub olevat üldsusele teada, aga kuna tegu on "jutu tasemel" asjadega, jätan need siin mainimata.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 13:38
Kui ema tahab elada iseseisvalt siis ikka tuleb süüd otsida isas? Äkki isa ikka tegi midagi valesti? Miks ema üldse lapse Portugali vedas, kas kergem poleks olnud ise seal uue mehe ja tema perega elada, lastele Eesti külla tulla? Lapse roll Portugalis oleks olnud nagu nipsasi kusagil kapil. Tüdruk oleks saanud Eesti kooli, koos oma sõprade ja vendadega olla. Lapsed kasvavad kiiresti ja kogu tüli oleks ära jäänud. Nüüd on kõigil paha maik elulõpuni suus, eriti lastel.
Ja mis tähendab "vedas lapse Portugali "? Inimesed elavadki erinevates riikides, kolivad koos lastega, lapsed vahetavad koole, selline ongi elu. Pole midagi vaja ise vedada, lennuk lennutab kõik suht kerge vaevaga sinna ja tagasi. Kas ema võitlus oma lapse tagasisaamiseks kinnitab kuidagi sinu solvavat väidet, et laps on tema jaoks nipsasi kapil?
Aga nii kangesti on vaja ikka naise kallal nokkida, et julges mehest lahku minna, endale uue mehe leida ja veel välismaalase, milline häbitus! Appi, võõrad geenid!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 18:56
Mingi võõras täduke siin tuleb tänitama, et tema teab paremini ja jääb selline mulje, et kui saaks, siis teeks lapsele püksirihmaga selgeks, kuidas tema tahtmine on talle kahjulik, vale ja üleüldse rääkigu siis kui kana pissib.
-
Külaline
Püüa siiski rahuneda ja võõraste inimeste eraelu pole vaja teha enda eluks ja siis tulla sedasi lihtsalt teiste arutlejatele sõnu suhu panema. Jää siiski viisakaks eks.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 18:56
See on küll puhas sinu veider "obsession", et laps peab terve lapsepõlve ühes ja samas kohas elama. Vanema ei lahutanud alles hiljuti, vaid piisavalt kaua aega tagasi ja laps on alati olnud koos emaga. Laps on korduvalt ja selgelt väljendanud oma tahtmist. Mingi võõras onku siin tuleb tänitama, et tema teab paremini ja jääb selline mulje, et kui saaks, siis teeks lapsele püksirihmaga selgeks, kuidas tema tahtmine on talle kahjulik, vale ja üleüldse rääkigu siis kui kana pissib.
-
Külaline
Ei jaksa enam su isehakanud juristi väljamõeldud juttu kuulata.WD40 kirjutas: ↑12 Dets 2024 12:09Mitte keegi pole kuskil kirjutanud, et emalt peaks lapse "ära võtma". Lapsel oli õigus isa ja vendadega korrapäraselt kohtuda ja seda lapse õigust rikkus ema räigelt Käesoleval ajal on emal õigus piiratud aja olla lapsega koos ja lapse peamine elukoht on isa ja vendade juuresKülaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 11:20 Nooh, nips-nips, ninatargad, ema rikkus seadust, ema rikkus seadust, uuu-uuuu, võtame tal karistuseks lapse ära, isa on hooliv korralik lapsevanem, isa pole midagi valesti teinud, kõik on õige, kohus ju otsustas. 97 lehekülje ajasite oma joru, kuigi igale mõtlevale inimesele oli selge, mis tegelikult toimub.
Juhul kui ema käitub edaspidi vastutustundlikult ja ei riku kohtu otsuseid, siis langetab kohus peagi otsuse lapse tuleva elupaiga suhtes, isa nõuab hetkel võrdselt jagatud vanemlust. Kõik muutub muidugi otsekohe, kui ema rikub ajutiselt kehtivat kohtumiskorda.
Sa oled täna korrapidaja või?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:16Ei jaksa enam su isehakanud juristi väljamõeldud juttu kuulata.WD40 kirjutas: ↑12 Dets 2024 12:09Mitte keegi pole kuskil kirjutanud, et emalt peaks lapse "ära võtma". Lapsel oli õigus isa ja vendadega korrapäraselt kohtuda ja seda lapse õigust rikkus ema räigelt Käesoleval ajal on emal õigus piiratud aja olla lapsega koos ja lapse peamine elukoht on isa ja vendade juuresKülaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 11:20 Nooh, nips-nips, ninatargad, ema rikkus seadust, ema rikkus seadust, uuu-uuuu, võtame tal karistuseks lapse ära, isa on hooliv korralik lapsevanem, isa pole midagi valesti teinud, kõik on õige, kohus ju otsustas. 97 lehekülje ajasite oma joru, kuigi igale mõtlevale inimesele oli selge, mis tegelikult toimub.
Juhul kui ema käitub edaspidi vastutustundlikult ja ei riku kohtu otsuseid, siis langetab kohus peagi otsuse lapse tuleva elupaiga suhtes, isa nõuab hetkel võrdselt jagatud vanemlust. Kõik muutub muidugi otsekohe, kui ema rikub ajutiselt kehtivat kohtumiskorda.
Ma armastan sind ka.
-
Külaline
Üsna kurb seis, kuhu riik on oma korruptsiooniga jõudnud, kõik ongi äraostetav.
Ema õnneks sai küll lapse tagasi, aga lapsel polnud isegi talvesaapaid jalas, käis potastega.
Isa oma pimedas vihas kättemaksuga ema vastu, unustab ära, et ta peaks ka laste eest hoolitsema, kui neid endale "ostab".
Ema õnneks sai küll lapse tagasi, aga lapsel polnud isegi talvesaapaid jalas, käis potastega.
Isa oma pimedas vihas kättemaksuga ema vastu, unustab ära, et ta peaks ka laste eest hoolitsema, kui neid endale "ostab".
-
Külaline
Potased? Hahaaa, pensionär oled?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 09:30 Üsna kurb seis, kuhu riik on oma korruptsiooniga jõudnud, kõik ongi äraostetav.
-
Külaline
No Heinmets on ka ju margi täis teinud. Huilgab ikka edasi, kuigi sai ju, mis tahtis, võiks siis nüüd vait olla ja tütrele pühendada. Aga ei, esimene asi koju tulles on kohe peldikus filmi tegemine ja selle igale poole postitamine. Siis tuli isa lapsele kooli kooliasju tooma, Heinmets kutsus politsei. Kas see on normaalne käitumine? Ja samahästi võiks öelda, et hoopis Heinmets oma kriiskamisega saavutas endale sobiva tulemuse. Ongi paar parajaid, üks vehib rahaga, teine kriiskab sotsiaalmeedias. Kumbki ei mõtle laste peale mitte üks raas. Ja kui ma oleks Heinmetsa poegadest üks, ma oleks väga solvunud. Neist ei näi nagu sooja ega külma olevat, ainult tütre eest käib mingi suur võitlus.
-
Külaline
Kus kohas see film ja jutt isale politsei kutsumisest on? Tema FB ma seda igal juhul ei näe ja see ju põhiline kanal, kus ta kõike jagab?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:06 No Heinmets on ka ju margi täis teinud. Huilgab ikka edasi, kuigi sai ju, mis tahtis, võiks siis nüüd vait olla ja tütrele pühendada. Aga ei, esimene asi koju tulles on kohe peldikus filmi tegemine ja selle igale poole postitamine. Siis tuli isa lapsele kooli kooliasju tooma, Heinmets kutsus politsei. Kas see on normaalne käitumine? Ja samahästi võiks öelda, et hoopis Heinmets oma kriiskamisega saavutas endale sobiva tulemuse. Ongi paar parajaid, üks vehib rahaga, teine kriiskab sotsiaalmeedias. Kumbki ei mõtle laste peale mitte üks raas. Ja kui ma oleks Heinmetsa poegadest üks, ma oleks väga solvunud. Neist ei näi nagu sooja ega külma olevat, ainult tütre eest käib mingi suur võitlus.
-
Külaline
Sulle ei tunduks kergelt imelik kui terve Eesti on tagajalgadele aetud ja siis ei anta teada, et tüdruk sai ema juurde tagasi? Ja Heinmets saigi omale sobiva tulemuse. Selle üle me siin ju rõõmustamegi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:06 No Heinmets on ka ju margi täis teinud. Huilgab ikka edasi, kuigi sai ju, mis tahtis, võiks siis nüüd vait olla ja tütrele pühendada. Aga ei, esimene asi koju tulles on kohe peldikus filmi tegemine ja selle igale poole postitamine. Siis tuli isa lapsele kooli kooliasju tooma, Heinmets kutsus politsei. Kas see on normaalne käitumine? Ja samahästi võiks öelda, et hoopis Heinmets oma kriiskamisega saavutas endale sobiva tulemuse. Ongi paar parajaid, üks vehib rahaga, teine kriiskab sotsiaalmeedias. Kumbki ei mõtle laste peale mitte üks raas. Ja kui ma oleks Heinmetsa poegadest üks, ma oleks väga solvunud. Neist ei näi nagu sooja ega külma olevat, ainult tütre eest käib mingi suur võitlus.
-
Külaline
Siis võikski vait jääda, mitte edasi mõnitada lastekaitsjaid, kohtunikku ja käituda äärmiselt tobedalt. Mulle jääb ka mulje, et asi pole lapses vaid tema egos. See kõne, kui laps oli üksi turvamajas, oli minu jaoks õudne kuulata. Ei lohuta oma last, vaid pinnib, kes ütles seda, kes teist, laps üritab teda rahustada. Muidugi kajastab ta selles loos ainult neid asju, mida vastaspool valesti teeb, aga enda tobedad teod jätab kajastamata.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:54Sulle ei tunduks kergelt imelik kui terve Eesti on tagajalgadele aetud ja siis ei anta teada, et tüdruk sai ema juurde tagasi? Ja Heinmets saigi omale sobiva tulemuse. Selle üle me siin ju rõõmustamegi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:06 No Heinmets on ka ju margi täis teinud. Huilgab ikka edasi, kuigi sai ju, mis tahtis, võiks siis nüüd vait olla ja tütrele pühendada. Aga ei, esimene asi koju tulles on kohe peldikus filmi tegemine ja selle igale poole postitamine. Siis tuli isa lapsele kooli kooliasju tooma, Heinmets kutsus politsei. Kas see on normaalne käitumine? Ja samahästi võiks öelda, et hoopis Heinmets oma kriiskamisega saavutas endale sobiva tulemuse. Ongi paar parajaid, üks vehib rahaga, teine kriiskab sotsiaalmeedias. Kumbki ei mõtle laste peale mitte üks raas. Ja kui ma oleks Heinmetsa poegadest üks, ma oleks väga solvunud. Neist ei näi nagu sooja ega külma olevat, ainult tütre eest käib mingi suur võitlus.
-
Külaline
Tegelikult ma olen sellega nõus. Minu meelest on ka KH käitunud väga imelikult. Ja analoogses olukorras minu kõne minu lapsele oleks kindlasti väga teistsugune. Aga esiteks ongi see ema aetud hullumise äärele.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 10:06Siis võikski vait jääda, mitte edasi mõnitada lastekaitsjaid, kohtunikku ja käituda äärmiselt tobedalt. Mulle jääb ka mulje, et asi pole lapses vaid tema egos. See kõne, kui laps oli üksi turvamajas, oli minu jaoks õudne kuulata. Ei lohuta oma last, vaid pinnib, kes ütles seda, kes teist, laps üritab teda rahustada. Muidugi kajastab ta selles loos ainult neid asju, mida vastaspool valesti teeb, aga enda tobedad teod jätab kajastamata.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 02:54Sulle ei tunduks kergelt imelik kui terve Eesti on tagajalgadele aetud ja siis ei anta teada, et tüdruk sai ema juurde tagasi? Ja Heinmets saigi omale sobiva tulemuse. Selle üle me siin ju rõõmustamegi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:06 No Heinmets on ka ju margi täis teinud. Huilgab ikka edasi, kuigi sai ju, mis tahtis, võiks siis nüüd vait olla ja tütrele pühendada. Aga ei, esimene asi koju tulles on kohe peldikus filmi tegemine ja selle igale poole postitamine. Siis tuli isa lapsele kooli kooliasju tooma, Heinmets kutsus politsei. Kas see on normaalne käitumine? Ja samahästi võiks öelda, et hoopis Heinmets oma kriiskamisega saavutas endale sobiva tulemuse. Ongi paar parajaid, üks vehib rahaga, teine kriiskab sotsiaalmeedias. Kumbki ei mõtle laste peale mitte üks raas. Ja kui ma oleks Heinmetsa poegadest üks, ma oleks väga solvunud. Neist ei näi nagu sooja ega külma olevat, ainult tütre eest käib mingi suur võitlus.
Ja teine point on kogu aeg olnud see, et kui on kaks teineteist pimesi vihkavat lapsevanemat siis peaks riik ehk ametnikud seisma lapse heaolu eest, mida nad aga - väga väga kaugeltki mitte ei ole teinud.
-
Külaline
Heinmets on egoist ja on kasutanud seda last raha väljapumpamiseks ja ei ole üldse oma laste huvide eest seisnud. Ma ei ütle, et ta mees oleks parem. Ja ei ütle ka seda, et need ametnikud pole eksinud, aga see jutt, et kõik on ära ostetud ja mida iganes, on ka üle võlli. Ei ole see Aigro ka mingi imeinimene, et suudaks kõik kohtud nii Eestis kui Portugalis ära osta. Aga miks ametnikud pole olnud Heinmetsa poolt, siis siin on ilmselt asi selles, et see Heinmets käib igal pool lõugamas ja kriiskamas, käitub äärmiselt ülbelt ja ebameeldivalt, valetab ka ise päris palju, et ainult oma tahtmist saada.On teinud väga küsitavaid asju ja arvanud, et tema jaoks seadused ei kehti. Muidugi pole õige, et ametnikud peaksid ennast lihtsalt neile ebameeldivast isikust laskma ennast mõjutada, aga eks kõik on inimesed. Ja kindlasti on ka see üleriigiline kampaania nüüd neid otsuseid mõjutanud. Ja see tegelikult on sama halb kui rahaga mõjutamine. Nii et mina ei näe siin mingit põhjust rõõmustamiseks ükskõik kuidas seda lugu vaadelda. Heinmetasa enda kätes oleks olnud kogu see palagan ära hoida ja poleks keegi seda last ära võtnudki. Aga oma süüd see inimene ei näe mitte milleski, tema on märter, kellele kogu aega liiga tehakse.Tegelikult ma olen sellega nõus. Minu meelest on ka KH käitunud väga imelikult. Ja analoogses olukorras minu kõne minu lapsele oleks kindlasti väga teistsugune. Aga esiteks ongi see ema aetud hullumise äärele.
Ja teine point on kogu aeg olnud see, et kui on kaks teineteist pimesi vihkavat lapsevanemat siis peaks riik ehk ametnikud seisma lapse heaolu eest, mida nad aga - väga väga kaugeltki mitte ei ole teinud.
-
Külaline
Millisest rahast jutt? Inimene on pannud üle 100 tuhande selle alla, et lapsega koos olla. See on rahaline häving, mitte kasu saamine.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 11:17Heinmets on egoist ja on kasutanud seda last raha väljapumpamiseks ja ei ole üldse oma laste huvide eest seisnud. Ma ei ütle, et ta mees oleks parem. Ja ei ütle ka seda, et need ametnikud pole eksinud, aga see jutt, et kõik on ära ostetud ja mida iganes, on ka üle võlli. Ei ole see Aigro ka mingi imeinimene, et suudaks kõik kohtud nii Eestis kui Portugalis ära osta. Aga miks ametnikud pole olnud Heinmetsa poolt, siis siin on ilmselt asi selles, et see Heinmets käib igal pool lõugamas ja kriiskamas, käitub äärmiselt ülbelt ja ebameeldivalt, valetab ka ise päris palju, et ainult oma tahtmist saada.On teinud väga küsitavaid asju ja arvanud, et tema jaoks seadused ei kehti. Muidugi pole õige, et ametnikud peaksid ennast lihtsalt neile ebameeldivast isikust laskma ennast mõjutada, aga eks kõik on inimesed. Ja kindlasti on ka see üleriigiline kampaania nüüd neid otsuseid mõjutanud. Ja see tegelikult on sama halb kui rahaga mõjutamine. Nii et mina ei näe siin mingit põhjust rõõmustamiseks ükskõik kuidas seda lugu vaadelda. Heinmetasa enda kätes oleks olnud kogu see palagan ära hoida ja poleks keegi seda last ära võtnudki. Aga oma süüd see inimene ei näe mitte milleski, tema on märter, kellele kogu aega liiga tehakse.Tegelikult ma olen sellega nõus. Minu meelest on ka KH käitunud väga imelikult. Ja analoogses olukorras minu kõne minu lapsele oleks kindlasti väga teistsugune. Aga esiteks ongi see ema aetud hullumise äärele.
-
Külaline
Oleks ta neid kohtumäärusi tõsiselt võtnud, ei oleks praegu mingit võitlust ka. Aga tema arvas, et tema kohta mingid kohtuotsused absoluutselt ei käi. Raha on ta välja pressinud varem.Millisest rahast jutt? Inimene on pannud üle 100 tuhande selle alla, et lapsega koos olla. See on rahaline häving, mitte kasu saamine.
Rääkis sellest videos, mille postitas story-sse (need kustuvad ära üsna kiiresti).
Miks peaks kutsuma politsei? Miks üldse peaks politsei selliste asjadega tegelema? Lapse huvides on ju ainult see, kui vanemad saavad normaalselt omavahel asju aetud. Minu meelest on normaalne, kui teine vanem toob kooliasjad järgi ära. Kohus lahendab vaidluse selle kohta, kuidas nad edaspidi oma vanemlust jagavad, aga ükski kohtulahend ei saa detailideni ära lahendada inimeste igapäevaelu küsimusi. See teeb ju lapsele ainult kahju, kui vanemad ei suuda kooliasjade kotti ka ilma draamata üle anda. Minu jaoks on see täiesti mõistusevastane.
-
Külaline
See on 5000 eurot kuus cashflowKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 12:01Millisest rahast jutt? Inimene on pannud üle 100 tuhande selle alla, et lapsega koos olla. See on rahaline häving, mitte kasu saamine.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 11:17Heinmets on egoist ja on kasutanud seda last raha väljapumpamiseks ja ei ole üldse oma laste huvide eest seisnud. Ma ei ütle, et ta mees oleks parem. Ja ei ütle ka seda, et need ametnikud pole eksinud, aga see jutt, et kõik on ära ostetud ja mida iganes, on ka üle võlli. Ei ole see Aigro ka mingi imeinimene, et suudaks kõik kohtud nii Eestis kui Portugalis ära osta. Aga miks ametnikud pole olnud Heinmetsa poolt, siis siin on ilmselt asi selles, et see Heinmets käib igal pool lõugamas ja kriiskamas, käitub äärmiselt ülbelt ja ebameeldivalt, valetab ka ise päris palju, et ainult oma tahtmist saada.On teinud väga küsitavaid asju ja arvanud, et tema jaoks seadused ei kehti. Muidugi pole õige, et ametnikud peaksid ennast lihtsalt neile ebameeldivast isikust laskma ennast mõjutada, aga eks kõik on inimesed. Ja kindlasti on ka see üleriigiline kampaania nüüd neid otsuseid mõjutanud. Ja see tegelikult on sama halb kui rahaga mõjutamine. Nii et mina ei näe siin mingit põhjust rõõmustamiseks ükskõik kuidas seda lugu vaadelda. Heinmetasa enda kätes oleks olnud kogu see palagan ära hoida ja poleks keegi seda last ära võtnudki. Aga oma süüd see inimene ei näe mitte milleski, tema on märter, kellele kogu aega liiga tehakse.Tegelikult ma olen sellega nõus. Minu meelest on ka KH käitunud väga imelikult. Ja analoogses olukorras minu kõne minu lapsele oleks kindlasti väga teistsugune. Aga esiteks ongi see ema aetud hullumise äärele.
-
Külaline
Lapse huvides on jah, kui vanemad saavad rahulikult suheldud. Aga kui ikka teemaks on juba vägivald, siis mina ka ei soovitaks isal-emal üldse kohtuda. saab neid kooliasju üle anda ka nii, et füüsiliselt kokku ei puutu. Või tehtagu seda lastekaitse abil.Saarmas_ kirjutas: ↑14 Dets 2024 13:20Rääkis sellest videos, mille postitas story-sse (need kustuvad ära üsna kiiresti).
Miks peaks kutsuma politsei? Miks üldse peaks politsei selliste asjadega tegelema? Lapse huvides on ju ainult see, kui vanemad saavad normaalselt omavahel asju aetud. Minu meelest on normaalne, kui teine vanem toob kooliasjad järgi ära. Kohus lahendab vaidluse selle kohta, kuidas nad edaspidi oma vanemlust jagavad, aga ükski kohtulahend ei saa detailideni ära lahendada inimeste igapäevaelu küsimusi. See teeb ju lapsele ainult kahju, kui vanemad ei suuda kooliasjade kotti ka ilma draamata üle anda. Minu jaoks on see täiesti mõistusevastane.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist