Mees kutsub sind aega viitma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 15:44
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 14:53
WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 13:24
Kui oleks kahe soti eest välja teinud, oleks võinud ka käperdada, eks :D
Olen mitmel korral käinud esimesel kohtingul restos. Mingi 150 ikka läheb. Ega ma seepärast temaga magama pea. Nagunii ei maga mitte kellegagi esimesel kohtumisel, see on ju loogiline.
Postitus on kustutatud
??? Ise said aru, mida öelda tahtsid?
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 14:53Olen mitmel korral käinud esimesel kohtingul restos. Mingi 150 ikka läheb. Ega ma seepärast temaga magama pea. Nagunii ei maga mitte kellegagi esimesel kohtumisel, see on ju loogiline.
Õige suhtumine, voodisse minnakse peale kolmandat kohtingut.
Külaline

Rissel kirjutas: 14 Dets 2024 16:05 See ei ole ju nii keeruline teema. Ma ei lähekski välja mehega, kelle vastu mul huvi pole või kes pole piisavalt huvitv isiksus.
Kui on huvitav isiksus, kellesse suhtun algusest peale sõbrana, maksan oma osa alati. Või teeme korda-mööda välja, kui sagedamini kohtume.
Kui mees pakub huvi mehena ja tema kutsub, siis ma raha ei paku. Eeldan, et see väike summa ei käi mehel üle jõu. Kui käiks, siis ilmselgelt pole meil kuigi palju ühist. Ja isegi, kui suhet ei sünni, saab ju mees meeldiva õhtu, ma olen laia silmaringiga ja vaimukas. Kui aga suhtlemine ja mõlemapoolne huvi kestab, kutsuksin ise ka (ja maksaksin) mingitele südmustele. Kokkuvõttes oleks aja -ja rahakulu tasakaalus, kui see kellelegi oluline on.
Aga miks ise esimesena ei kutsu meest välja ja ei maksa tema eest kui mees sulle meeldib? Võiks ju eeldada samuti, selline summa ei käi sulle üle jõu.
Miks naine tahab olla võrdõiguslik, aga samas elada reeglite järgi kus mees kutsub, mees maksab... Killa kolla värk eks
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:52
WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 13:24
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:22

Mul oli üks kohting selline, et kutsuti kohvikusse, võtsin ainult ühe kohvi. Kui arve toodi, siis mees kohe võttis arve enda kätte ja maksis ära. Pakkusin pärast, et maksan selle kinni, 3.50 võeti tänuga vastu. Ja siis kukkus mind veel käperdama, ma ütlesin, et ei soovi esimesel kohtumisel seksida. Selle peale veel mossitas ka. Loomulikult jäi see viimaseks kohtumiseks, kuigi ta proovis mind korduvalt uuesti välja kutsuda ja ei saanud aru, mis viltu läks.
Kui oleks kahe soti eest välja teinud, oleks võinud ka käperdada, eks :D
Postitus on kustutatud
Sul seksivajadused puuduvad? Kuna tõesti naine midagi mehele võlgneb, asjad on ikka vastupidised. Miks üldse toonitad mida sa teed või ei tee... ebakindel oled?
Külaline

Sul seksivajadused puuduvad?
Mul sellist seksivajadust tõesti ei ole, et nõmedalt käituva mehega peaks voodisse ronima. On ka normaalseid valida.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 18:08
Sul seksivajadused puuduvad?
Mul sellist seksivajadust tõesti ei ole, et nõmedalt käituva mehega peaks voodisse ronima. On ka normaalseid valida.
Miks koguaeg mehi nõmedatena näed, seksipuudusest? Ega kõik mehed sinuga ka voodisse minna ei taha, nii ära hinda end üle oma valimistega.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 18:12Ega kõik mehed sinuga ka voodisse minna ei taha, nii ära hinda end üle oma valimistega.
Tahavad tahavad. Kes kordki on minuga seda asja teinud, see teisest korrast juba ära ei ütle...
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:55
Rissel kirjutas: 14 Dets 2024 16:05 See ei ole ju nii keeruline teema. Ma ei lähekski välja mehega, kelle vastu mul huvi pole või kes pole piisavalt huvitv isiksus.
Kui on huvitav isiksus, kellesse suhtun algusest peale sõbrana, maksan oma osa alati. Või teeme korda-mööda välja, kui sagedamini kohtume.
Kui mees pakub huvi mehena ja tema kutsub, siis ma raha ei paku. Eeldan, et see väike summa ei käi mehel üle jõu. Kui käiks, siis ilmselgelt pole meil kuigi palju ühist. Ja isegi, kui suhet ei sünni, saab ju mees meeldiva õhtu, ma olen laia silmaringiga ja vaimukas. Kui aga suhtlemine ja mõlemapoolne huvi kestab, kutsuksin ise ka (ja maksaksin) mingitele südmustele. Kokkuvõttes oleks aja -ja rahakulu tasakaalus, kui see kellelegi oluline on.
Aga miks ise esimesena ei kutsu meest välja ja ei maksa tema eest kui mees sulle meeldib? Võiks ju eeldada samuti, selline summa ei käi sulle üle jõu.
Miks naine tahab olla võrdõiguslik, aga samas elada reeglite järgi kus mees kutsub, mees maksab... Killa kolla värk eks
Killa-kolla on sul kahe kõrva vahel.
Külaline

WD40 kirjutas: 13 Dets 2024 09:04
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 21:50 Tuttav mees kutsub sind kinno. Ostab piletid ja saadab need sulle. Enne ja peale kino lobisete kohvikus. Kuidas käitud maksmise mõttes sina, kas lubad mehele rõõmu välja teha?
Miks sa seda lobisemise käigus ei küsi? Miks sa mulle välja teed, kas loodad seksivärki või mis su pikem eesmärk on?
Ma ei öelnud, et mees soovis välja teha. Mees saadab ostetud piletid mulle, järelikult soovib pileti eest tasumist, ja seda ma ka teen. Küsimus oli, kuidas oleks viisakas seda teha.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 06:19
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 21:50 Tuttav mees kutsub sind kinno. Ostab piletid ja saadab need sulle. Enne ja peale kino lobisete kohvikus. Kuidas käitud maksmise mõttes sina, kas lubad mehele rõõmu välja teha?
Miks sa seda lobisemise käigus ei küsi? Miks sa mulle välja teed, kas loodad seksivärki või mis su pikem eesmärk on?
Ma ei öelnud, et mees soovis välja teha. Mees saadab ostetud piletid mulle, järelikult soovib pileti eest tasumist, ja seda ma ka teen. Küsimus oli, kuidas oleks viisakas seda teha.
Küsilausega.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 06:19
Ma ei näe, et piletite meilile saatmine tähendab, et oodatakse tasumist.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

[Aga miks ise esimesena ei kutsu meest välja ja ei maksa tema eest kui mees sulle meeldib? Võiks ju eeldada samuti, selline summa ei käi sulle üle jõu.
Miks naine tahab olla võrdõiguslik, aga samas elada reeglite järgi kus mees kutsub, mees maksab... Killa kolla värk eks[/i]

Kas ma olen midagi rääkinud võrdõiguslikkusest? Mul pole midagi selle vastu, et mees maksab ja sageli seda on tehtudki, ilma et keegi oleks nurisenud. Ausalt õeldes pole sellise mehega veel kokku puutunudki ja arusaadavalt ei kohusta see millekski. Just kitsidele või rahatutele meestele endile meeldib see võrdõiguslikkus teema, sest nendel on kõik taandatud rahaks: mida ma maksan ja mida ma selle eest käegakatsutavat saan. Vean kihla, et teatrist neid just tihti ei leia.
Külaline

Rissel kirjutas: 15 Dets 2024 21:47 [Aga miks ise esimesena ei kutsu meest välja ja ei maksa tema eest kui mees sulle meeldib? Võiks ju eeldada samuti, selline summa ei käi sulle üle jõu.
Miks naine tahab olla võrdõiguslik, aga samas elada reeglite järgi kus mees kutsub, mees maksab... Killa kolla värk eks[/i]

Kas ma olen midagi rääkinud võrdõiguslikkusest? Mul pole midagi selle vastu, et mees maksab ja sageli seda on tehtudki, ilma et keegi oleks nurisenud. Ausalt õeldes pole sellise mehega veel kokku puutunudki ja arusaadavalt ei kohusta see millekski. Just kitsidele või rahatutele meestele endile meeldib see võrdõiguslikkus teema, sest nendel on kõik taandatud rahaks: mida ma maksan ja mida ma selle eest käegakatsutavat saan. Vean kihla, et teatrist neid just tihti ei leia.
Tänuvõlg jääb.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 22:50
Rissel kirjutas: 15 Dets 2024 21:47 [Aga miks ise esimesena ei kutsu meest välja ja ei maksa tema eest kui mees sulle meeldib? Võiks ju eeldada samuti, selline summa ei käi sulle üle jõu.

Tänuvõlg jääb.
Sellel mehel, et naine soostus temaga välja tulema-jah, võib jääda küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:20
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 10:51
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 09:32

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vali siis teinekord oma rumalaid sõnu. Ühelgi naisel ei pea jääma mingit tänuvõlga. Ob selge?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:24
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:20
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 10:51
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vali siis teinekord oma rumalaid sõnu. Ühelgi naisel ei pea jääma mingit tänuvõlga. Ob selge?
Siis käitu nii et ei jääks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:34
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:30
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:24
Postitus on kustutatud
Maailm ei pöörle ümber sinu.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:51
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:34
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:30

Postitus on kustutatud
Maailm ei pöörle ümber sinu.
Õnneks sul minu ilisasse maailma asja pole :D
Külaline

Järjest jaburamaks läheb see lugemine siin.
Tänuvõlg :D ? Mille eest küll ja kellele?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 13:35 Järjest jaburamaks läheb see lugemine siin.
Tänuvõlg :D ? Mille eest küll ja kellele?
Sinu jaoks tundmatu asi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist