Ebameeldivad kliendid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

WD40 kirjutas: 11 Dets 2024 14:49
Peggy Bundy kirjutas: 11 Dets 2024 14:15
WD40 kirjutas: 11 Dets 2024 09:13
See on tõsi, et kaup tuleb pakendada ikka müüja kulul. Isegi vene ajal pandi 100 grammi kommi pabertuutusse. Kellelegi ei tulnud meelde, et pakend peaks olema ostja kulul.

Ma olen eriti ülbeid kauplusi karistanud niiviisi, et laon suure käru täis erinevaid kaupu, lasen kõik kassast läbi lüüa ning enne maksmist "avastan", et mul polegi raha :D

Kui on paar sõpra, kellega seda koos teha, siis see on palju tõhusam kui räuskamine.
Nõme suhtumine. Sellise käitumisega "karistad" sa ainult madalapalgalist kauplusetöötajat, kes sinu täiskuhjatud kärust asjad oma kohale tagasi peab viima.
Üldse mitte. Sellega ma karistan kaupluse omanikku ja mitte töötajat. Töötajal ükstapuha millega tööaega täita. Pole jääb kasum saamata.
Meetodeid sitakeeramiseks on veelgi. Sellest kõigest võib lugeda muide eelmainitud autori raamatust Adbusting
Mis poel jääb kasum saamata? Sa ei ole ju mingi arvestatav ja ostuvõimeline klientki. Sul poleks nagunii raha kärutäie kraami tasumiseks.

Paistab, et Revolver on uue nimega siia tagasi siginenud.
Külaline

WD40 kirjutas: 12 Dets 2024 10:05
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 09:52 töötan väikeettevõttes, meil käib veebimüük ja kohapealt saab ka osta. eks kliente küll igasuguseid, aga ausalt öeldes see on üks mu töö mõnusam pool - u 90% klientidest on hästi lahedad. mul jooksutab mõtte kokku see, kui korraga on vaja teha 10 asja ja siis klient ka teenindada ja siis (no kui ma näen, et ega klient päris rahul pole) ma olen küll vahel öelnud, et palun, kaevake juhatajale/omanikule jaa, ma ise ka ei tea, mida teha, et paremini kukuks välja ja ülemust/omanikku ei huvita nn argipäev. töö kaotamist väga karta pole mõningate kaebuste tõttu kui juba ntx aasta tööl oldud - ega väikefirma omanik ei viitsi töötajaid otsida ja konkurrse korraldada, st kui pole parasjagu vaba tuttavat tööle võtta, siis kõlbab vana olija küll, mis siis, et teeb hindele 4, mitte 5. see ei ole nii lihtne, et võtan esimese vastujuhtuva ja kõlbab teenindama küll - väikefirmas see inimene istub sul vb päevi üksi tööl, st ta peab olema inimene, kes ntx köha tõttu haiguslehte ei võta - väikefirma juhile ikka väga ebameeldiv asi, kui tuleb kl 8 hommikul sms, et viibin ise (või lapsega) haiguslehel, nädal-kaks nüüd ei ilmu.
Nii on jah. Enamik ettevõtjaid ei tea midagi heast teenindusest ja teada ei taha.
Ja sinu näitel on näha, et mõni klient ei tea elementaarsest viisakusest ja headest kommetest mitte midagi. Klient on kuningas vaid siis, kui ta käitub kuningana. Ehk siis klient ei ole mitte alati kuningas.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 15:03
WD40 kirjutas: 12 Dets 2024 10:20 #eesti teenindus

Seda ma kuulen jah palju Eesti teenindussektori kohta arenenud riikide inimestelt.
Ministri prouaks ma ju hästi passiks, mu mees mind hellitaks ja kutsuks kassiks ... Tundub, et frau Pardifilee on siin reinkarneerunud :D Niisugust ärplevat teksti toodab keegi ikka kord sajandis :)
Revolver ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 10:16
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 09:52 töötan väikeettevõttes, meil käib veebimüük ja kohapealt saab ka osta. eks kliente küll igasuguseid, aga ausalt öeldes see on üks mu töö mõnusam pool - u 90% klientidest on hästi lahedad. mul jooksutab mõtte kokku see, kui korraga on vaja teha 10 asja ja siis klient ka teenindada ja siis (no kui ma näen, et ega klient päris rahul pole) ma olen küll vahel öelnud, et palun, kaevake juhatajale/omanikule jaa, ma ise ka ei tea, mida teha, et paremini kukuks välja ja ülemust/omanikku ei huvita nn argipäev. töö kaotamist väga karta pole mõningate kaebuste tõttu kui juba ntx aasta tööl oldud - ega väikefirma omanik ei viitsi töötajaid otsida ja konkurrse korraldada, st kui pole parasjagu vaba tuttavat tööle võtta, siis kõlbab vana olija küll, mis siis, et teeb hindele 4, mitte 5. see ei ole nii lihtne, et võtan esimese vastujuhtuva ja kõlbab teenindama küll - väikefirmas see inimene istub sul vb päevi üksi tööl, st ta peab olema inimene, kes ntx köha tõttu haiguslehte ei võta - väikefirma juhile ikka väga ebameeldiv asi, kui tuleb kl 8 hommikul sms, et viibin ise (või lapsega) haiguslehel, nädal-kaks nüüd ei ilmu.
Nii on jah. Enamik ettevõtjaid ei tea midagi heast teenindusest ja teada ei taha.
Ja sinu näitel on näha, et mõni klient ei tea elementaarsest viisakusest ja headest kommetest mitte midagi. Klient on kuningas vaid siis, kui ta käitub kuningana. Ehk siis klient ei ole mitte alati kuningas.
Mis see kuningana käitumine siis sinu meelest sisaldab? Kuningas teeb just nii nagu tahab ja alluval lüüakse pea maha, kui möliseb, see ongi kuninga viis.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:41
Mis see kuningana käitumine siis sinu meelest sisaldab? Kuningas teeb just nii nagu tahab ja alluval lüüakse pea maha, kui möliseb, see ongi kuninga viis.
Kas saab nii eluvõõras olla? Selles kontekstis ju antud väljend seda ei tähenda. Kui sa mõtled "kuningliku käitumise" peale, siis saad ju aru, et see ei tähenda seda, et inimene käib kirves peos ringi ja lööb päid maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:46
Kas saab nii eluvõõras olla? Selles kontekstis ju antud väljend seda ei tähenda. Kui sa mõtled "kuningliku käitumise" peale, siis saad ju aru, et see ei tähenda seda, et inimene käib kirves peos ringi ja lööb päid maha.
Sa käitud ise siin foorumis väga ebaviisakalt ja ei tea midagi elementaarsest viisakusest. Mingi enesekriitika võiks sul ju olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:48

Sa käitud ise siin foorumis väga ebaviisakalt ja ei tea midagi elementaarsest viisakusest. Mingi enesekriitika võiks sul ju olla.
Ausaltöeldes pigem olen ebaviisakas kui rumal, kuigi ma ei saa hetkel aru milles see ebaviisakus küll seisnes.
Külaline

Just seda tähendabki, et kuningas teeb täpselt seda mis tahab ja mis pähe tuleb. Teised peavad sellega leppima.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:59

Just seda tähendabki, et kuningas teeb täpselt seda mis tahab ja mis pähe tuleb. Teised peavad sellega leppima.
Suht pointless vaielda inimesega, kes ilmselt pole päevagi üheski haridusasutuses veetnud. Jää oma arvamuse juurde, minul ükskõik, paned ennast lihtsalt piinlikku olukorda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 13:16

Suht pointless vaielda inimesega, kes ilmselt pole päevagi üheski haridusasutuses veetnud. Jää oma arvamuse juurde, minul ükskõik, paned ennast lihtsalt piinlikku olukorda.
Puhka foorumist, siis saavad teised ka arvamust avaldada, üks lõputu vaidleja vähem.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 10:00Mina töötan asutuses, mis valib ise omale kliente. See tähendab, et kliendiks võivad tulla kõik, aga kui selgub, et ettevõttele see klient mingil põhjusel ei meeldi, siis lõpetatakse temaga kliendisuhe.

Kõlab ehk ülbelt, aga tegelikult nii on. Ja ilma põhjuseta ei arvata mitte kedagi kliendi staatusest välja. Miskipärast arvatakse, et iga asutuse unistus on omada võimalikult palju kliente ja hoida neid iga hinnaga, ette-taha koogutades.
Nii normaalne suhtumine firma poolt. Ei hakata mingite ülbikutega maid jagama ja neisse pugema, vaid kustutatakse nimekirjast. Tehku omad järeldused ja käitugu normaalselt. Ei ole klient alati kuningas.
Külaline

Kui klient ei ole kuningas siis ta oma raha ei kuluta ja töötaja võib uue töö otsida. Kes maksab, see tellib muusika.
Külaline

Üldiselt kõikide teiste riikide inimesed kui nad on Eestis ostlemas käinud jne on pidanud Eesti klienditeenindajad ülbeteks, ebaviisakateks, ei öelda tere, nägemist, ei suhtuta klienti rõõmsameelse käitumisega. Kultuuride vahe eks.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 16:50
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 10:00Mina töötan asutuses, mis valib ise omale kliente. See tähendab, et kliendiks võivad tulla kõik, aga kui selgub, et ettevõttele see klient mingil põhjusel ei meeldi, siis lõpetatakse temaga kliendisuhe.

Kõlab ehk ülbelt, aga tegelikult nii on. Ja ilma põhjuseta ei arvata mitte kedagi kliendi staatusest välja. Miskipärast arvatakse, et iga asutuse unistus on omada võimalikult palju kliente ja hoida neid iga hinnaga, ette-taha koogutades.
Nii normaalne suhtumine firma poolt. Ei hakata mingite ülbikutega maid jagama ja neisse pugema, vaid kustutatakse nimekirjast. Tehku omad järeldused ja käitugu normaalselt. Ei ole klient alati kuningas.
Ja kui oled kõik kliendid ära kustutanud, kellele siis müüd?
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 17:42 Ja kui oled kõik kliendid ära kustutanud, kellele siis müüd?
Miks ta peaks kõik ära kustutama? Ainult ebanormaalse enesekuvandiga ("mina = maailmavalitseja") kliendid jäetakse omapäi. Teised loomulikult jäävad.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 18:24
WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 17:42 Ja kui oled kõik kliendid ära kustutanud, kellele siis müüd?
Miks ta peaks kõik ära kustutama? Ainult ebanormaalse enesekuvandiga ("mina = maailmavalitseja") kliendid jäetakse omapäi. Teised loomulikult jäävad.
Miks peaks? Ostjad võivad ka mujalt osta, oma selektsiooni võid omale sisse istuda. Müüja pole positsioonis, kus ta saaks kliente valida ja need kirtsus ninaga valijad jäävad lihtsalt üksi.
Külaline

Tõeline ettevõtja :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Toon sellise näite. Pean kohvik-söökla moodi toitlustusasutust. Igapäevaselt käib meil söömas umbes 300 inimest. Ja nende hulgas on nii 3-4 inimest, kes igapäevaselt vinguvad toitude üle. Küll ei sobi üks asi küll teine. Ja nii näiteks mitu nädalat jutti e-r. No siis ma tõesti ei ole hakanud neid naeratusega moosima, et ehk ikka midagi sobib ja proovige teist toitu, või teinud allahindlust, sest nende arust on jälle miskit viga. Ma lihtsalt rahulikult soovitan minu kohvikusse rohkem mitte sööma tulla, sest nagunii ei ole ükski toit, mis minu kohvikus müügil on, nende jaoks sobiv. Ärgu tulgu mu tuju rikkuma oma vingumisega. Ja ma ei tunne süümekaid, et need 3-4 vingatsit nüüd enam ei tule.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 20:05 Toon sellise näite. Pean kohvik-söökla moodi toitlustusasutust. Igapäevaselt käib meil söömas umbes 300 inimest. Ja nende hulgas on nii 3-4 inimest, kes igapäevaselt vinguvad toitude üle. Küll ei sobi üks asi küll teine. Ja nii näiteks mitu nädalat jutti e-r. No siis ma tõesti ei ole hakanud neid naeratusega moosima, et ehk ikka midagi sobib ja proovige teist toitu, või teinud allahindlust, sest nende arust on jälle miskit viga. Ma lihtsalt rahulikult soovitan minu kohvikusse rohkem mitte sööma tulla, sest nagunii ei ole ükski toit, mis minu kohvikus müügil on, nende jaoks sobiv. Ärgu tulgu mu tuju rikkuma oma vingumisega. Ja ma ei tunne süümekaid, et need 3-4 vingatsit nüüd enam ei tule.
Miks välja mõtled seda?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 18:33
Tõeline ettevõtja :lol: :lol: :lol: :lol:
Ettevõtja on sinu arust keegi, kes peab ostja kõikvõimalikud soovid tingimusteta rahuldama? :D Sa vist eriti palju ei tea ettevõtlusest. Vähemalt mitte sellisest ettevõtlusest, kus kliendid ei käi ennast rahuldamas, vaid väärt teenust/kaupa saamas. Loomulikult on ka ettevõtjal väärikus ja kui klient mängib lolli, siis tõmmaku minema. See on su märg unistus, et mõni ettevõtja sihukest perversset klienti taga nutma jääb, kes mingit jama pidevalt korraldab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Tigger ja 5 külalist