Tänuvõlg kinopileti ja tassi kohvi eest?? MA sellisele inimesele maksan need kinni ja kasvõi peale, et niisugusele mitte midagi võlgu jääda! Selliste pärast naised ei tahagi kunagi kellelegi "tänu" võlgu jääda. Maksan ise, siis ei teki kellelegi ettekujutust, et tal on mingi õigus midagi sisse nõudma hakata, natuuras nt.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 22:50 Tänuvõlg jääb.
Mees kutsub sind aega viitma
-
Külaline
-
Külaline
See mees peab ikka ahvi kannatusega olema kui viitsib nii palju jageleva naisega oma aega veeta. Nii palju saab ühte teemat nämmutada.
-
Külaline
Teistele ei maksa või?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 14:05Tänuvõlg kinopileti ja tassi kohvi eest?? MA sellisele inimesele maksan need kinni ja kasvõi peale, et niisugusele mitte midagi võlgu jääda! Selliste pärast naised ei tahagi kunagi kellelegi "tänu" võlgu jääda. Maksan ise, siis ei teki kellelegi ettekujutust, et tal on mingi õigus midagi sisse nõudma hakata, natuuras nt.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 22:50 Tänuvõlg jääb.
-
Külaline
Roti mentaliteet. Seepärast üksi passibki, kes sellist tahaks?
-
Külaline
Teistele maksan nagunii, see on selge ju. Ei kavatse kellelegi võlgu jääda ega ära kasutada. Teema oled ära unustanud või kõlbab haukumiseks iga sõna? Just sellepärast maksangi, et äkki on mees sinusugune. Probleeme vähem, kui enam teist korda näha ei taha.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:14 Teistele ei maksa või?
-
Külaline
Ma kirjutasin esimest korda. Hämmastav on lugeda, et enda eest maksmine on sulle nagu mingi vastutulek.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:22Teistele maksan nagunii, see on selge ju. Ei kavatse kellelegi võlgu jääda ega ära kasutada. Teema oled ära unustanud või kõlbab haukumiseks iga sõna? Just sellepärast maksangi, et äkki on mees sinusugune. Probleeme vähem, kui enam teist korda näha ei taha.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:14 Teistele ei maksa või?
-
Külaline
Enda eest maksmisega probleemi pole. Küll aga, kui on esimene kohtumine ja mees kutsub, siis elementaarne, et mees ka maksab. Ja mitte midagi selle eest võlgu ei olda. Nii lihtsalt on.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:40Ma kirjutasin esimest korda. Hämmastav on lugeda, et enda eest maksmine on sulle nagu mingi vastutulek.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:22Teistele maksan nagunii, see on selge ju. Ei kavatse kellelegi võlgu jääda ega ära kasutada. Teema oled ära unustanud või kõlbab haukumiseks iga sõna? Just sellepärast maksangi, et äkki on mees sinusugune. Probleeme vähem, kui enam teist korda näha ei taha.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 15:14 Teistele ei maksa või?
-
Külaline
Teemaalgataja olen, eestlane olen, naine olen.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 14:12Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 14:05Tänuvõlg kinopileti ja tassi kohvi eest?? MA sellisele inimesele maksan need kinni ja kasvõi peale, et niisugusele mitte midagi võlgu jääda! Selliste pärast naised ei tahagi kunagi kellelegi "tänu" võlgu jääda. Maksan ise, siis ei teki kellelegi ettekujutust, et tal on mingi õigus midagi sisse nõudma hakata, natuuras nt.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 22:50 Tänuvõlg jääb.
Ja sihuke kaval uss, et tahan oma kinopileti kinni maksta. Igasuguste tagamõteteta sealjuures.
-
Külaline
Mu app saaks vist shoki-alla 10 eur ju pole miskit.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 21:56Teemaalgataja olen, eestlane olen, naine olen.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 14:12Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 14:05
Tänuvõlg kinopileti ja tassi kohvi eest?? MA sellisele inimesele maksan need kinni ja kasvõi peale, et niisugusele mitte midagi võlgu jääda! Selliste pärast naised ei tahagi kunagi kellelegi "tänu" võlgu jääda. Maksan ise, siis ei teki kellelegi ettekujutust, et tal on mingi õigus midagi sisse nõudma hakata, natuuras nt.
Ja sihuke kaval uss, et tahan oma kinopileti kinni maksta. Igasuguste tagamõteteta sealjuures.
-
Külaline
Seal on siis nii, et kui kutsud naise kinno ja teed pileti välja, siis pärast on lootust jätkule?
-
Külaline
Kuidas sul endal, on lootust jätkule?
-
Külaline
See on see lihtsalt suht räige solvang.
-
Külaline
Kuidas nemad siis suhteid loovad kui kõik on räige solvang?
-
Külaline
Minu ajal oli nii, et tegid naisele restoranis terve õhtu välja ja tantsitasid teda, siis oli lootust ka jätkule. Siinsamas Eestis.
-
Külaline
Kujutad ette, kõik maksavad oma arve ise! Poisil on ka kindlus, et tüdruk on huvitatud temast ja mitte tasuta restoranilõunast.
Muide, täitsa tavaline, et kutsujaks on hoopis tüdruk.
-
Külaline
Põhimõtteliselt nagu prostitutsiooni alaliik.
-
Külaline
Kuidas siis vabad inimesed seda vanainimeste värki teha saavad kui enne tuleb arved eraldi maksta...
-
Külaline
"Sinu ajast" saadik on paljud asjad muutunud, ürita ajaga kaasas käia, taadike. Restoranilõuna ei pane kedagi sinuga magama enam ammu.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 22:52 Minu ajal oli nii, et tegid naisele restoranis terve õhtu välja ja tantsitasid teda, siis oli lootust ka jätkule. Siinsamas Eestis.
-
Külaline
Selle sama taadikese vanused naised äkki magavad siiani restoranilõuna eest? Sest nii tehti kunagi ja tehakse edasi.
-
Külaline
Kes tegi, kes mitte. Kõik naised polnud vanasti ometi ühesugused. Nagu pole ka praegu.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:18Selle sama taadikese vanused naised äkki magavad siiani restoranilõuna eest? Sest nii tehti kunagi ja tehakse edasi.
Tõesti tunnete mõnd naist, kes ainult seepärast mehega voodisse läheb, et tunneb ühe restoskäigu tõttu suurt tänuvõlga?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, kiisu, Triibu ja 6 külalist