Brasiilia bikiinivahatus

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:21
Aga kui kõvaks läheb, kas siis tuli kustutatakse?
Selle tegevuse juures on mees üsna hale ja abitu, seal ei ole absoluutselt mitte midagi seksikat ning see on ka piisavalt valus, et sul mingeid lollakaid mõtteid ei teki. Vahataja ei paku selliseid teenuseid nagu sul vaja tundub olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:30
Selle tegevuse juures on mees üsna hale ja abitu, seal ei ole absoluutselt mitte midagi seksikat ning see on ka piisavalt valus, et sul mingeid lollakaid mõtteid ei teki. Vahataja ei paku selliseid teenuseid nagu sul vaja tundub olevat.
Hahaaaaa, meestel ikka juhtub kui juhitamatult läheb kõvaks. Kui naine kätega mehe suguelundeid näpib, siis on erutav piisavalt. :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:32
Hahaaaaa, meestel ikka juhtub kui juhitamatult läheb kõvaks. Kui naine kätega mehe suguelundeid näpib, siis on erutav piisavalt. :lol: :lol: :lol:
Meesvahataja valida on ka alati võimalus. Sa ilmselgelt ei ole vahatamisega kunagi kokku puutunud. See kui keegi kummikinnastega su kotid ühele või teisele poole liigutab ning raksaki, kõik karvad koos juurega sealt, suhteliselt tundlikust piirkonnast ära tõmbab, ei ole päris kindlati kohe erutav. Sa võid mida iganes ette kujutada, reaalselt selles situatsioonis on asi hoopis teine. Minu ca 10a kogemuse juures ei ole sellist asja juhtunud mitte ühtegi(!) korda.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:38
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:32

Meesvahataja valida on ka alati võimalus. Sa ilmselgelt ei ole vahatamisega kunagi kokku puutunud. See kui keegi kummikinnastega su kotid ühele või teisele poole liigutab ning raksaki, kõik karvad koos juurega sealt, suhteliselt tundlikust piirkonnast ära tõmbab, ei ole päris kindlati kohe erutav. Sa võid mida iganes ette kujutada, reaalselt selles situatsioonis on asi hoopis teine. Minu ca 10a kogemuse juures ei ole sellist asja juhtunud mitte ühtegi(!) korda.
Ei ole jah, kui tahan saan raseerimisega ise hakkama. Ei vaja selleks mingit teenust kusagil konnapoosis :lol: :lol: :lol:
Jään ikka meheks eks. 10 aastat võid tegelenud olla, palju sul seal neid mehi siis on olnud kes veel jalgevahelt karvu eemaldavad, nats gayd nad ju on?
Külaline

Kui tahaks vahatada, ma ostaks mingi kodukomplekti netist ja teeks ise ära, milleks maksta teenuse eest?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:40
Ei ole jah, kui tahan saan raseerimisega ise hakkama. Ei vaja selleks mingit teenust kusagil konnapoosis :lol: :lol: :lol:
Jään ikka meheks eks. 10 aastat võid tegelenud olla, palju sul seal neid mehi siis on olnud kes veel jalgevahelt karvu eemaldavad, nats gayd nad ju on?
Kusjuures on ikka piisavalt, enamuses sportlased. Geisid on ka aga ka täiesti tavalisi mehi. Nii umbes kümnest kliendist kaks on mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:43 Kui tahaks vahatada, ma ostaks mingi kodukomplekti netist ja teeks ise ära, milleks maksta teenuse eest?
Sest igale poole ise ei ulata, puht füüsiliselt nt. brasiilia oma ise teha on ikka väga keeruline.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:46
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:43 Kui tahaks vahatada, ma ostaks mingi kodukomplekti netist ja teeks ise ära, milleks maksta teenuse eest?
Sest igale poole ise ei ulata, puht füüsiliselt nt. brasiilia oma ise teha on ikka väga keeruline.
Ah no ma ei tea, kisub gayks :lol: :lol: :lol: Kui eest ajad karvad ära ja munadelt, aga veel kannikavahelt ka, kelle jaoks?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:50
Ah no ma ei tea, kisub gayks :lol: :lol: :lol: Kui eest ajad karvad ära ja munadelt, aga veel kannikavahelt ka, kelle jaoks?
Vot see, mis põhjusel või millise eesmärgiga keegi mingist piirkonnast vahatamist soovib, ei ole küll minu asi uurida. Geiks kisub siis, kui sulle mehed meeldima hakkavad, kehakarvade või nende puudumisega see kuidagi seotud ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:57
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:50
Vot see, mis põhjusel või millise eesmärgiga keegi mingist piirkonnast vahatamist soovib, ei ole küll minu asi uurida. Geiks kisub siis, kui sulle mehed meeldima hakkavad, kehakarvade või nende puudumisega see kuidagi seotud ei ole.
Oled kindel?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 17:45 Elementaarne meeldetuletus, kuna pühade puhul on ilmselt elu väga kiireks läinud, siis nii mõnelgi kipub ununema:
Kui sa tuled vahatusse või kutsud vahataja enda juurde koju - palun pese end enne korralikult puhtaks ja kasuta avaraid rõivaid.
Tänan
See jutt peaks sul oma salongi kodulehel ja uksel üleval olema. Siia su peened kliendid vaevalt eksivad.
Külaline

Kas ei võiks kõik kliendid suunata enne protseduuri pesema te salongis? Värskendama. Oleks vaja vaid poti kõrval olevat käsidushi ja pesuvahendit.
See on mu arust ikka jube piinlik, kui kuidagi isegi vihjatakse pesematusele. Aga vahel lähevad inimesed salongi otse töölt. Ei võta selleks vaba päeva, või aega ,et kodust pestuna saaks tulla.
snemmmeeesse
Kontakt:

Postitus Postitas snemmmeeesse »

Epilaator - https://hespac.com/epilator.htm
Viimati muutis snemmmeeesse, 06 Juul 2025 11:06, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

snemmmeeesse kirjutas: 16 Juun 2025 12:15 Brasiilia bikiini on bikiinipiirkonna depilatsioon, mille käigus eemaldatakse kõik karvad.
So? Mis on kommentaari mõte?
Külaline

Ja mina veel arvasin, et ma olen kõike näinud.... :lol:
Püha lihtsameelsus, kuidas võib kellelegi tulla idee oma äriga seotult teha siia teema klientide korrale kutsumiseks, lihtsalt sel põhjuse, et keegi klient korraks sirvis lehte. See ja sarnased teenindusvaldkonnad ei nõua küll teatavasti eriti paljude koolide läbimist, aga elementaarset taju, kus mida sobib, võiks ju olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist