Ebameeldivad kliendid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 20:06Miks välja mõtled seda?
Aga miks sina kogu aeg samu kommentaare pillud?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 20:11 Sest sa pole elus olnud ettevõtja, sa lihtsalt valetad kõike seda kokku, sest sa tahad ka keegi olla, olla keegi kes sa ei ole. Solgid kõik teemad ära oma luiskelugudega.
... räägib Suur Solkija ... ehh
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 17:42
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 16:50
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 10:00Mina töötan asutuses, mis valib ise omale kliente. See tähendab, et kliendiks võivad tulla kõik, aga kui selgub, et ettevõttele see klient mingil põhjusel ei meeldi, siis lõpetatakse temaga kliendisuhe.

Kõlab ehk ülbelt, aga tegelikult nii on. Ja ilma põhjuseta ei arvata mitte kedagi kliendi staatusest välja. Miskipärast arvatakse, et iga asutuse unistus on omada võimalikult palju kliente ja hoida neid iga hinnaga, ette-taha koogutades.
Nii normaalne suhtumine firma poolt. Ei hakata mingite ülbikutega maid jagama ja neisse pugema, vaid kustutatakse nimekirjast. Tehku omad järeldused ja käitugu normaalselt. Ei ole klient alati kuningas.
Ja kui oled kõik kliendid ära kustutanud, kellele siis müüd?
Head teenust-toodet pakkuval firmal ei ole vaja karta oma sissetuleku pärast, kui mõni mölakast klient vähem on. Nagu öeldud, võib teatud juhtudel klient kasu asemel hoopis kahju tekitada. Milleks peaks firma selliseid pilpa peal hoidma?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 22:10
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 16:50

Nii normaalne suhtumine firma poolt. Ei hakata mingite ülbikutega maid jagama ja neisse pugema, vaid kustutatakse nimekirjast. Tehku omad järeldused ja käitugu normaalselt. Ei ole klient alati kuningas.
Head teenust-toodet pakkuval firmal ei ole vaja karta oma sissetuleku pärast, kui mõni mölakast klient vähem on. Nagu öeldud, võib teatud juhtudel klient kasu asemel hoopis kahju tekitada. Milleks peaks firma selliseid pilpa peal hoidma?
Kõva Eesti ärimees. Kliendid toovad kahju. Tubli, pane edasi. Nõnda rikkaks saamegi.
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:28Kõva Eesti ärimees. Kliendid toovad kahju. Tubli, pane edasi. Nõnda rikkaks saamegi.
Oled kuulnud-Pareto printsiip. 80-20 printsiip. 20% klientidest toovad 80% käibest (põhimõtteliselt ka tulust). Klient ei ole alati kuningas. Kui klient on väike, ostab vähe, aga kogu aeg vingub, siis on ta lõpuks sinu jaoks kulu. Tõstad hinna kõrgeks, ta enam ei osta, vabane temast. Mingit otsest kahju firma ei saa. Vabanenud ajalise resursi pöörad teiste tulemuslike klientide haldamiseks.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 22:33
WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:28Kõva Eesti ärimees. Kliendid toovad kahju. Tubli, pane edasi. Nõnda rikkaks saamegi.
Oled kuulnud-Pareto printsiip. 80-20 printsiip. 20% klientidest toovad 80% käibest (põhimõtteliselt ka tulust). Klient ei ole alati kuningas. Kui klient on väike, ostab vähe, aga kogu aeg vingub, siis on ta lõpuks sinu jaoks kulu. Tõstad hinna kõrgeks, ta enam ei osta, vabane temast. Mingit otsest kahju firma ei saa. Vabanenud ajalise resursi pöörad teiste tulemuslike klientide haldamiseks.
Aga ta on selle mehe sõber, kes toob 90% kasumist. Ja ühel päeval märkad, et oled vabanenud ka "kasulikest" klientidest. Klient on kuningas. Kliendil on alati õigus.
Vastasel juhul ta ei ole klient.
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:28
Kõva Eesti ärimees. Kliendid toovad kahju. Tubli, pane edasi. Nõnda rikkaks saamegi.
Mille või kelle peale sa nii vihane oled? Ei saa enam suvalistes kohtades mölakana käituda, asi selles? Minu jaoks on mu ettevõte nagu kolmas laps ja sellele loodud poeke nagu oma kodu. Ei ole huvitatud, et iga "kuningaks" pidav jobu sinna sisse marsiks. Ja kui seetõttu mõni päev jääb paar asja rohkem müümata, siis mis sul sellest, et ennast nii käima tõmbad?
Külaline

Ta ei ole sellest kuulnud. Ilmselt teda enam kuskil teenindada ei viitsitagi ja nüüd üritab siin selgeks teha, et tegelt on kõik teised lollid, sest tema on maailma suurim, tähtsaim ja rikkaim klient😀
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:39
Aga ta on selle mehe sõber, kes toob 90% kasumist. Ja ühel päeval märkad, et oled vabanenud ka "kasulikest" klientidest. Klient on kuningas. Kliendil on alati õigus.
Unista edasi
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 22:41

Mille või kelle peale sa nii vihane oled? Ei saa enam suvalistes kohtades mölakana käituda, asi selles? Minu jaoks on mu ettevõte nagu kolmas laps ja sellele loodud poeke nagu oma kodu. Ei ole huvitatud, et iga "kuningaks" pidav jobu sinna sisse marsiks. Ja kui seetõttu mõni päev jääb paar asja rohkem müümata, siis mis sul sellest, et ennast nii käima tõmbad?
Jajah, nagu Blackadderi sarja poemüüja: go away! Don't touch my precious things!
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:46
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 22:41

Jajah, nagu Blackadderi sarja poemüüja: go away! Don't touch my precious things!
Mind päriselt huvitab muidu- mida sa siinse aruteluga saavutada või tõestada üritad? Sa ei jää ju vaesemaks, kui mõni ettevõte sind oma kliendiks ei soovi. Pane oma putka püsti ja tegutse seal oma äranägemise järgi, teised las toimetavad nii nagu nemad heaks arvavad. Mulle tundub selline meeleheitlik surumine, kuidas kõik sind kuningaks pidama peavad ja sind teenindama, audaltöeldes naeruväärne.
Külaline

Mina ei ole üldse ärimees. Mina räägin ettevõttest, kus mina töötan. Ja selline on juhtkonna otsus ja firma strateegia. Klientide puudust meil ei ole. Ja päris julmalt lõpetatakse koostöö nende klientidega, kes ei sobi meie kliendiks. Reeglina ei sobi need inimesed ka meie konkurentide klientideks.
Külaline

Ei, sihuke ei ole selle mehe sõber, kes 90% kasumist toob, sihukwst ei pea keegi normaalne oma sõbraks :lol: . Rääkimata sellest, et mitte kunagi ei too (normaalses äris) üks klient 90% kasumust.
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Dets 2024 22:46Jajah, nagu Blackadderi sarja poemüüja: go away! Don't touch my precious things!
Nüüd mõtleme juba Blackadderi tsitaate välja?
Külaline

Ükski eraettevõttest kaupleja ei ole kohustatud WD40-le ega ühelegi nõmedale kliendile midagi müüma. Teeb paar korda oma nõmedat kärutrikki ja saab kaupluselt bänni peale. Läänes on see väga levinud, eks jõuab peagi siia kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 20:08
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 18:33
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 18:24 Miks ta peaks kõik ära kustutama? Ainult ebanormaalse enesekuvandiga ("mina = maailmavalitseja") kliendid jäetakse omapäi. Teised loomulikult jäävad.
Tõeline ettevõtja :lol: :lol: :lol: :lol:
Ettevõtja on sinu arust keegi, kes peab ostja kõikvõimalikud soovid tingimusteta rahuldama? :D Sa vist eriti palju ei tea ettevõtlusest. Vähemalt mitte sellisest ettevõtlusest, kus kliendid ei käi ennast rahuldamas, vaid väärt teenust/kaupa saamas. Loomulikult on ka ettevõtjal väärikus ja kui klient mängib lolli, siis tõmmaku minema. See on su märg unistus, et mõni ettevõtja sihukest perversset klienti taga nutma jääb, kes mingit jama pidevalt korraldab.
Ausalt öeldes, mina, normaalse kliendina, kes kunagi kusagil ei tülitse, tervitan ka sellist suhtumist. Poemüüjatel ka närvid tervemad ja nii on minul nendega mõnusam suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 00:36 Ükski eraettevõttest kaupleja ei ole kohustatud WD40-le ega ühelegi nõmedale kliendile midagi müüma. Teeb paar korda oma nõmedat kärutrikki ja saab kaupluselt bänni peale. Läänes on see väga levinud, eks jõuab peagi siia kah.
WD40 on mingi mootoriõli või midagi sarnast kui ma õigesti mäletan, mis te tast ikka tahate. Samas kui ma õigesti mäletan, siis ma kontrolliks üle, kas mul võiks olla mingit sellise mootoriga tööriista, mis nii agressiivset õli kasutab.
Meil on väga levinud see, et kes mis iganes teenust vajab on klient (enda arvates veel kunungas ka) ja kes iganes talle seda teenust pakub (arst, õpetaja, politseinik või tuletõrjuja, müüjatest rääkimata) on klienditeenindajad rõhuga sõna viimasel poolel. Tegelikult on ta haige, õpilane, kurjategija, voodis suitsetada armastav joodik, ostja jne. Loogiline oleks vähemalt ostja ja müüja puhul vaadata seda kui võrdsete partnerite tehingut, sinul on mingit kaupa vaja, temal on vaja midagi müüa, olgu siis omanikuna kui töötajana. Kui üks pool pole võrdne partner (teeb nõmedat kärutrikki või petab mingil muul moel), siis temaga lihtsalt ei suhelda.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:36
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 00:36 Ükski eraettevõttest kaupleja ei ole kohustatud WD40-le ega ühelegi nõmedale kliendile midagi müüma. Teeb paar korda oma nõmedat kärutrikki ja saab kaupluselt bänni peale. Läänes on see väga levinud, eks jõuab peagi siia kah.
WD40 on mingi mootoriõli või midagi sarnast kui ma õigesti mäletan, mis te tast ikka tahate. Samas kui ma õigesti mäletan, siis ma kontrolliks üle, kas mul võiks olla mingit sellise mootoriga tööriista, mis nii agressiivset õli kasutab.
Meil on väga levinud see, et kes mis iganes teenust vajab on klient (enda arvates veel kunungas ka) ja kes iganes talle seda teenust pakub (arst, õpetaja, politseinik või tuletõrjuja, müüjatest rääkimata) on klienditeenindajad rõhuga sõna viimasel poolel. Tegelikult on ta haige, õpilane, kurjategija, voodis suitsetada armastav joodik, ostja jne. Loogiline oleks vähemalt ostja ja müüja puhul vaadata seda kui võrdsete partnerite tehingut, sinul on mingit kaupa vaja, temal on vaja midagi müüa, olgu siis omanikuna kui töötajana. Kui üks pool pole võrdne partner (teeb nõmedat kärutrikki või petab mingil muul moel), siis temaga lihtsalt ei suhelda.
Paljud poed teevad nõmedaid trikke ostjatega kogu aeg. See ei ole võrdne ja aus suhe. Kord on hind erinev eri ostjatele, kord jäetakse valelik mulje hinnalangusest, kord on hind väiksem hinnasildil ja hoopis suurem maksmisel. Shopjamming on just paras karistus sellistele poodidele ja oma olemuselt väga tõhus kuigi äärmuslik võte.
Muidugi ei keela keegi ka lambana käituda.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 00:24
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:39
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:36
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei olnud mina, nagu 2 pöidla järgi aru saad.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

WD40-l on oma 20+ kasutusvaldkonda peale rooste eemaldamise ja poltide lahti keeramise.
Aga kuidas see teemasse puutub?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Kirile, taivopalm, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist