Ebameeldivad kliendid
-
Külaline
Firmas, kus mina töötan, on kahjuks nii, et paar megatüütut klienti peedistavad teenindajate ajusid, kuust kuusse, aga tööandja oma töötajaid ei kaitse ja peame neid kliente siiski rõõmsalt edasi teenindama. Vahepeal tunnen, et lähen nende tõttu hulluks. Teiste sadade või tuhandete klientidega saan ilusti hakkama, saan kiita nii klientidelt kui ülemuselt ja tean, et tegelikult olen vägagi pädev oma töös.
-
Külaline
Ma ei hakka uut teemat tegema, aga mina kliendina olen viimasel ajal kokku puutunud just ebameeldivate teenindajatega. Piirkond on siis Tallinn ja jutt käib peamiselt neist vigast jeesti keelt rääkivatest teenindajatest, kes teeksid oma tööd justkui relva ähvardusel. Toidupoodides on küll kohutav tase, õnn kui üldse moka otsast "tere" ja "aitäh" kostub. Või noh, hea, kui eesti keeltki osatakse. Hiljuti sain nähvata iseteeninduskassas slaavi noormehelt, kui too oli sunnitud mulle appi tulema, kuna süsteem tõrkus. Eile ostsin ühes kaubanduskeskuses suurema koguse kinkekaarte. Peale mõningast ootamist, kui julgesin viisakalt küsida, kui kaua umbes aega läheb, vastati jälle üleoleval toonil. Näoilme oli ka tsikil selline, et üleüldse olen ma liiga ilus, et siin töötada ja sulle vastata 
Nii on jah, täiesti koomiliseks läheb see poodide teema. Tohutud paleed on ehitatud, aga pole piisavalt orjasid, keda odava raha eest tööle palgata. Need kes tööl on, on sellise näoga, et tegelikult minu töö sai tehtud sellega, et ma kohale tulin hommikul, olge selle üle rõõmsad.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:22 Ma ei hakka uut teemat tegema, aga mina kliendina olen viimasel ajal kokku puutunud just ebameeldivate teenindajatega. Piirkond on siis Tallinn ja jutt käib peamiselt neist vigast jeesti keelt rääkivatest teenindajatest, kes teeksid oma tööd justkui relva ähvardusel. Toidupoodides on küll kohutav tase, õnn kui üldse moka otsast "tere" ja "aitäh" kostub. Või noh, hea, kui eesti keeltki osatakse. Hiljuti sain nähvata iseteeninduskassas slaavi noormehelt, kui too oli sunnitud mulle appi tulema, kuna süsteem tõrkus. Eile ostsin ühes kaubanduskeskuses suurema koguse kinkekaarte. Peale mõningast ootamist, kui julgesin viisakalt küsida, kui kaua umbes aega läheb, vastati jälle üleoleval toonil. Näoilme oli ka tsikil selline, et üleüldse olen ma liiga ilus, et siin töötada ja sulle vastata![]()
Ei tea millal Prisma personali jõulupidu on? Ma olen nende kassas aasta jooksul päris palju rühmanud
-
Külaline
Miks te arvate, et miski eriline jõulupidu kuskil Primas on? Täitsa võimalik, et pole. 30 min tee ja kommipakkide ülendmisega ja vsjoo.
Aga ok, ega mul ka pole. Riigiasutustes töötavatel tuttavatel ja pankades vms peenemas kohas töötajaili kuuldub midagi olevat, aga nt riigiametites tuleb mitmel ise maksta osalustasu . Ka naljakas ju. Miks üldse teha? Puudumist ei peeta heaks tooniks.
Ja siis lapsed, vat neil on igasugu asju. Küll klassiga kinno (pilet + näks, 20 eur), loosipakk min 15 eurot jne, ekskursioon 100a jooksul korra vahetuva ekspositsiooniga muuseumi, ca 15 eur, KapaKohila isehakanud teater koolimaja saalis, 10+ eurot
Aga ok, ega mul ka pole. Riigiasutustes töötavatel tuttavatel ja pankades vms peenemas kohas töötajaili kuuldub midagi olevat, aga nt riigiametites tuleb mitmel ise maksta osalustasu . Ka naljakas ju. Miks üldse teha? Puudumist ei peeta heaks tooniks.
Ja siis lapsed, vat neil on igasugu asju. Küll klassiga kinno (pilet + näks, 20 eur), loosipakk min 15 eurot jne, ekskursioon 100a jooksul korra vahetuva ekspositsiooniga muuseumi, ca 15 eur, KapaKohila isehakanud teater koolimaja saalis, 10+ eurot
-
Külaline
Teema ei ole jõulupidudest.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 10:41 Miks te arvate, et miski eriline jõulupidu kuskil Primas on? Täitsa võimalik, et pole. 30 min tee ja kommipakkide ülendmisega ja vsjoo.
Ja siis lapsed, vat neil on igasugu asju. Küll klassiga kinno (pilet + näks, 20 eur), loosipakk min 15 eurot jne, ekskursioon 100a jooksul korra vahetuva ekspositsiooniga muuseumi, ca 15 eur, KapaKohila isehakanud teater koolimaja saalis, 10+ eurot![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 7 külalist