Isegi... ja kuipalju on nähtud, et lahutatud naine üürikorterisse visatakse lapsega? Loogiline, et läheb see, kelle oma kinnisvara pole, mis vahet seal on, mees või naine.
Tahan abielu lahutada, kuid rahaliselt lihtsalt ei ole võimalik uuesti alustada kõike.
-
Külaline
Ma just selleks selle näite tõingi, et OP võib ka sedapidi lahenduse leida kui olukord võimaldab. Siiski on küllalt tüüpiline ka see, et mees lahkub kodunt, ja jätab kodu naisele ja lastele.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 18:19Isegi nähtud? Sellist asja on naiste puhul mustmiljon korda nähtud, et mees leiab noorema ja viskab naise koos lastega välja. Siis sellise asja mainimine mingit uudisväärtust ei oma. Aga kui mõni naine käitub nagu tüüpiline mees, siis on sellest vaja lugu teha.Egalitaar kirjutas: ↑17 Dets 2024 14:53 Sellise palgaga saab vabalt ÜKSI hakkama, aga lastega ei ole ju üksi. Pealegi peaks laste isa ju toetama. Jäta lapsed siis isale. Sedagi on nähtud. Lähisugulane viskas mehe koos lapsega kodunt välja ja hakkas nooremaga elama. Üksikisa jäi üürikorterisse. Isegi seda on nähtud.
-
Külaline
Jätab kodu naisele ja lastele?Egalitaar kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:13Ma just selleks selle näite tõingi, et OP võib ka sedapidi lahenduse leida kui olukord võimaldab. Siiski on küllalt tüüpiline ka see, et mees lahkub kodunt, ja jätab kodu naisele ja lastele.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 18:19Isegi nähtud? Sellist asja on naiste puhul mustmiljon korda nähtud, et mees leiab noorema ja viskab naise koos lastega välja. Siis sellise asja mainimine mingit uudisväärtust ei oma. Aga kui mõni naine käitub nagu tüüpiline mees, siis on sellest vaja lugu teha.Egalitaar kirjutas: ↑17 Dets 2024 14:53 Sellise palgaga saab vabalt ÜKSI hakkama, aga lastega ei ole ju üksi. Pealegi peaks laste isa ju toetama. Jäta lapsed siis isale. Sedagi on nähtud. Lähisugulane viskas mehe koos lapsega kodunt välja ja hakkas nooremaga elama. Üksikisa jäi üürikorterisse. Isegi seda on nähtud.
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
-
Külaline
Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:24Jätab kodu naisele ja lastele?Egalitaar kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:13Ma just selleks selle näite tõingi, et OP võib ka sedapidi lahenduse leida kui olukord võimaldab. Siiski on küllalt tüüpiline ka see, et mees lahkub kodunt, ja jätab kodu naisele ja lastele.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 18:19
Isegi nähtud? Sellist asja on naiste puhul mustmiljon korda nähtud, et mees leiab noorema ja viskab naise koos lastega välja. Siis sellise asja mainimine mingit uudisväärtust ei oma. Aga kui mõni naine käitub nagu tüüpiline mees, siis on sellest vaja lugu teha.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
-
Külaline
Nii mõnigi mees mõtleb sama naistestKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:43Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:28Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:24
Jätab kodu naisele ja lastele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Ok, nõus. Aga miks nad oma lapsed ka välja viskavad? Et näidata ikka naisele, sa ei saa ilma minuta hakkama.
-
Külaline
Kuidas mees saab oma lapsi välja visata kui naine võtab nad nagunii endaga, loogika loksub sul.
-
Külaline
Pole mingit naguniid. On nii, nagu kokku lepitakse.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:22Kuidas mees saab oma lapsi välja visata kui naine võtab nad nagunii endaga, loogika loksub sul.
-
Külaline
Nagu Kristiina Heinmetsa loos?
-
Külaline
Just. Poisid jäid isaga, tütar emaga.
-
Külaline
No aga suur probleem ka sellest tekkinud
-
Külaline
Probleem on ammu lahendatud, mida oligi oodata.
-
Külaline
Elame näeme
-
Külaline
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama
-
Külaline
Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda
-
Külaline
Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda![]()
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
-
Külaline
Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 10:59Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öeldaKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 08:35
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama![]()
![]()
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
Isa pole kunagi nõudnud lapse ainuhoolduse õigust ja ei nõua ka praegu.
Vanemad lapsed keelduvad kohtumistest emaga.
Kas see oligi mis ta püüdis saavutada?
-
Külaline
Vabandust, ma ei ole huvitatud naistest.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 11:08Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öeldaKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 08:35
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama![]()
![]()
-
Külaline
Teiste osalejate halvustamine on foorumi reeglitega keelatud
-
Külaline
Järgmised kätsijad https://www.ohtuleht.ee/melu/1120854/ar ... lesid-sonu
Juba seati naise elu ohtu....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline