Kas mõni imešampoon (palsam, mask) on ka olemas?
-
Külaline
Kas mõni imešampoon (palsam, mask) on ka olemas?
Kas olete enda jaoks avastanud mõne nö imešampooni (palsam, maski), mis on teie jaoks olnud tõelise vau-efektiga? Ma ise ei ole... Sellepärast küsin teistelt ja prooviks hea meelega ise ka järele.
-
Külaline
Mulle sobis väga üks venelaste toode, nimi oli midagi seoses Siberiga. Sain need juuksehooldustooted kingituseks ja väga meeldisid. Nüüd vist enam Vene toodetele reklaami teha ei soovitata, aga minu jaoks oli see sari üks parimaid.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 19:12 Kas olete enda jaoks avastanud mõne nö imešampooni (palsam, maski), mis on teie jaoks olnud tõelise vau-efektiga? Ma ise ei ole... Sellepärast küsin teistelt ja prooviks hea meelega ise ka järele.
-
Külaline
Jah, need: https://world.davines.com/products/nour ... racle-mask
https://www.mactabeauty.com/catalog/pro ... oz6awl2dyk
Kasutan aastaid, teevad juuksed väga pehmeks ja mõnusaks siledaks. Olaplexi aastaringselt ei kasuta, pigem sügis-talvisel perioodil kui juuksed kipuvad elektrit täis minema.
https://www.mactabeauty.com/catalog/pro ... oz6awl2dyk
Kasutan aastaid, teevad juuksed väga pehmeks ja mõnusaks siledaks. Olaplexi aastaringselt ei kasuta, pigem sügis-talvisel perioodil kui juuksed kipuvad elektrit täis minema.
Ma avastasin tänu sõbrannale V.O.H tahke šampooni ja palsami. Olen siiani väääga skeptiline olnud tahkete juustehooldustoodete osas, aga olime koos reisil ja ta andis proovida. Täiesti vau! Ta ise ka ostis need prooviks reisile kaasa, kuna vedelikele ju käsipagasis piirangud ja villida ei viitsinud oma tavapäraseid tooteid. Igatahes soetasin endale ka, megarahul!
-
Külaline
Ei ole. Mul on muidugi 9% vesinikuga blondeeritud juuksed ja paar autoimmuunhaigust. Selle olaplex 6 viskasin üldse ära, kasutu. Nrc3 muidugi kasutan. Ise peaks muidugi ka järjepidevam olema ja ega rahakott kah lõputu ole. Igasugu HA ja glütseriiniga asjad eriti ei aita. Kuivõlid töötavad paremini.
-
Külaline
Olaplexi olen kasutand, minu jaoks täiesti mõttetu toode ja raha raiskamine. Supermarketi 2-3 eurone ühekorra mask on kah paremaid tulemusi andnud. Proovinud nii kalleid kui odavaid, suuremad hitid on odavamate seast…. Konkreetseid tooteid nimetamata, no ei ole mõtet maksta toote eest mille kvaliteet võib olla odavamaga üks ühele, kuid turundustiimi suunamudijate eelarve rahastus nõuab müügihinnast oma.
Seda mula ma ei usu, et vaikselt ja pikapeale tervendab juuksekarva, ainult oota ja kasuta! Kui esimese 2-3 korraga tulemust ei ole, ei juhtu ka hiljem suurt midagi.
Seda mula ma ei usu, et vaikselt ja pikapeale tervendab juuksekarva, ainult oota ja kasuta! Kui esimese 2-3 korraga tulemust ei ole, ei juhtu ka hiljem suurt midagi.
-
Külaline
Olaplexi on üle kümne toote. Kui sa võrdled lihtsalt "olaplexi" paarieurose maskiga, siis ma võin 99%kindlusega öelda, et sa kasutad /arvatavasti/ nr 3 valesti. Sest esiteks, nr 3 ei olegi mask ja seda ei kasutata maskina.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:44 Olaplexi olen kasutand, minu jaoks täiesti mõttetu toode ja raha raiskamine. Supermarketi 2-3 eurone ühekorra mask on kah paremaid tulemusi andnud. Proovinud nii kalleid kui odavaid, suuremad hitid on odavamate seast…. Konkreetseid tooteid nimetamata, no ei ole mõtet maksta toote eest mille kvaliteet võib olla odavamaga üks ühele, kuid turundustiimi suunamudijate eelarve rahastus nõuab müügihinnast oma.
-
Külaline
Kõike olen kasutanud, šampooni, palsanit, nr 3, õli, nr 6teKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:00Olaplexi on üle kümne toote. Kui sa võrdled lihtsalt "olaplexi" paarieurose maskiga, siis ma võin 99%kindlusega öelda, et sa kasutad /arvatavasti/ nr 3 valesti. Sest esiteks, nr 3 ei olegi mask ja seda ei kasutata maskina.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:44 Olaplexi olen kasutand, minu jaoks täiesti mõttetu toode ja raha raiskamine. Supermarketi 2-3 eurone ühekorra mask on kah paremaid tulemusi andnud. Proovinud nii kalleid kui odavaid, suuremad hitid on odavamate seast…. Konkreetseid tooteid nimetamata, no ei ole mõtet maksta toote eest mille kvaliteet võib olla odavamaga üks ühele, kuid turundustiimi suunamudijate eelarve rahastus nõuab müügihinnast oma.
Šampoon oli tihke ja kleepub, liimjas, sellise šampoonu eest üle 5 euro ei maksaks, kui kõrval oleks valikus syoss, garnier siis osutuks valituks viimased kaks. Number kolme kasutasin täpselt nii nagu nr 3 pakendi juhend ütles ja kontrollisin ametlikult kodulehelt veel üle. Lisaks ostsin tunnustatud edasimüüjalt. Juuksehooldustooted ei ole rasketehnika, seda ei saa väga “valesti” kasutada
-
Külaline
Juuksurid ajavad tagasi, et ei ei megahea superhüper toode on, üldse ei kuivata, nii kvaliteetne!! Sest nad ise müüvad seda oma salongides…
-
Külaline
Juuksetüübid on erinevad ning ei olegi sellist toodet, mis 100% kõigile kasutajatele sobiks paraku. Juuste eest hoolitsemine peab ka olema järjepidev. Olen kohanud selliseid, kes 10 aastat oma juukseid igakuiselt karmilt täispikkuses blondeerinud, kuumakaitset ei kasuta, igapäevane föönitamine-sirgendamine, lõigatakse hädapärast neid nirakaid 1cm kord aastas jne ja siis loodavad, et mõni kallim palsam/mask selle tuusti siis paari korraga kasutamisel läikima lööks ja korda teeks. Seda ei juhtu.
-
Külaline
Suurema olaplexi haibi ajal, mõningad aastad tagasi, sai mitmedki tutvusringkonnast proovida. Kõnekas fakt, et keegi toodet kasutama ei jäänud ja oma raha sinna alla ei pannud peale esmakordseid proovimisi. Müüdi maha. Ei olnud kellelgi tuusti, mõnel triibutatud, teised naturaalsed, kolmandal kergvärviga, neljandal blondid triibud. Keegi vau efekti sealt ei saanud. Minul tegi olaplex juuksed kuivaka, kleepivaks. Ei mäletagi toodet mis sellise pettumuse oleks valmistanud.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:11 Juuksetüübid on erinevad ning ei olegi sellist toodet, mis 100% kõigile kasutajatele sobiks paraku. Juuste eest hoolitsemine peab ka olema järjepidev. Olen kohanud selliseid, kes 10 aastat oma juukseid igakuiselt karmilt täispikkuses blondeerinud, kuumakaitset ei kasuta, igapäevane föönitamine-sirgendamine, lõigatakse hädapärast neid nirakaid 1cm kord aastas jne ja siis loodavad, et mõni kallim palsam/mask selle tuusti siis paari korraga kasutamisel läikima lööks ja korda teeks. Seda ei juhtu.
-
Külaline
Saab ikka. On kasutad maski asemel, ehk shampoon, olaplex, hoitakse peas 2 minutit, uhatakse vee või shampooniga maha ja kõik, ei mingit maski otsa.. Või isegi ei pesta maha, kasutakse kui juustejäetavat palsamit. Mõni kasutab kuivadel juustel. Mõni kasutab vaid šampoonina, et "peseb", loputab ja kõik. Või et hoitakse vaid 2 min peas, sest rohkem pole aega. Ja seda kõike kuuled kõrgharitud naiste suustKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:05Kõike olen kasutanud, šampooni, palsanit, nr 3, õli, nr 6teKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:00Olaplexi on üle kümne toote. Kui sa võrdled lihtsalt "olaplexi" paarieurose maskiga, siis ma võin 99%kindlusega öelda, et sa kasutad /arvatavasti/ nr 3 valesti. Sest esiteks, nr 3 ei olegi mask ja seda ei kasutata maskina.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:44 Olaplexi olen kasutand, minu jaoks täiesti mõttetu toode ja raha raiskamine. Supermarketi 2-3 eurone ühekorra mask on kah paremaid tulemusi andnud. Proovinud nii kalleid kui odavaid, suuremad hitid on odavamate seast…. Konkreetseid tooteid nimetamata, no ei ole mõtet maksta toote eest mille kvaliteet võib olla odavamaga üks ühele, kuid turundustiimi suunamudijate eelarve rahastus nõuab müügihinnast oma.
Šampoon oli tihke ja kleepub, liimjas, sellise šampoonu eest üle 5 euro ei maksaks, kui kõrval oleks valikus syoss, garnier siis osutuks valituks viimased kaks. Number kolme kasutasin täpselt nii nagu nr 3 pakendi juhend ütles ja kontrollisin ametlikult kodulehelt veel üle. Lisaks ostsin tunnustatud edasimüüjalt. Juuksehooldustooted ei ole rasketehnika, seda ei saa väga “valesti” kasutada. Vahepeal tuleb aktsepteerida et toode on jama.
Ma isegi ei kujuta ette, kuidas see saab jätta kleepuvaks, kui just ei viitsita korralikult ära loputada ja maski kasutada.
N6ng ei, ma ei ole juuksur ega ole juuksuri käest kunagi ostnud. Kolleeg soovitas, mingi 6-7 a tagasi. Mu juuksur võttis minu järgi tooted salongi, sest ta nägi ja tundis vahet. Aastaid oligi eestis vaid üks tunnustatud edasimüüja, kõik muu oli fake.
-
Külaline
Olaplex 3 kasutusjuhend
1. Pesed juuksed sügavpuhastava šampooniga.Sellega avad maksimaalselt juuksesoomused
2. Kergelt tupsutad vee välja, aga juuksed peavad jääma märjaks. Olaplex ei toimi kuivadel juustel. Ehk ei kasuta kuivadel või kergelt pritsiga niisutatud juustel. Märjad juuksed.
3. Jaga juuksed sektoriteks, jaga ühtlaselt juustele. Ei piisa, kui korra pealaelt käega üle lased.
4. Pane pähe kilemüts. Nagu öeldud, ei toimi kuivadel juustel, kui juuksed õhu käes kuivavad, lakkab olaplex töötamast.
5. Mina hoian peas min 3 tundi. Pakun, et 1 tund oleks miinimumaeg.
6. Olaplex pestakse maha šampooniga, mitte ei loputata lihtsalt veega.
7. Seejärel kasuta endale sobivat palsamit või maski.
1. Pesed juuksed sügavpuhastava šampooniga.Sellega avad maksimaalselt juuksesoomused
2. Kergelt tupsutad vee välja, aga juuksed peavad jääma märjaks. Olaplex ei toimi kuivadel juustel. Ehk ei kasuta kuivadel või kergelt pritsiga niisutatud juustel. Märjad juuksed.
3. Jaga juuksed sektoriteks, jaga ühtlaselt juustele. Ei piisa, kui korra pealaelt käega üle lased.
4. Pane pähe kilemüts. Nagu öeldud, ei toimi kuivadel juustel, kui juuksed õhu käes kuivavad, lakkab olaplex töötamast.
5. Mina hoian peas min 3 tundi. Pakun, et 1 tund oleks miinimumaeg.
6. Olaplex pestakse maha šampooniga, mitte ei loputata lihtsalt veega.
7. Seejärel kasuta endale sobivat palsamit või maski.
-
Külaline
Parim imepalsam on ühes juuksevärvikarbis, nimi hetkel ei meenu. Selle pudeli eest oleksin nõus maksma väga väga palju, kui olemas oleks.
Ma ei tea, kas sa seda mõtled, aga minu meelest oli Garnier see, mille palsam mulle hullult meeldib.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 18:51 Parim imepalsam on ühes juuksevärvikarbis, nimi hetkel ei meenu. Selle pudeli eest oleksin nõus maksma väga väga palju, kui olemas oleks.
-
Külaline
Kui ma veel juukseid värvisin siis ma ka fännasin täiega neid värvipakkides olevaid maske/palsameid. Jube head olid.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 18:51 Parim imepalsam on ühes juuksevärvikarbis, nimi hetkel ei meenu. Selle pudeli eest oleksin nõus maksma väga väga palju, kui olemas oleks.
Ikka mõnusalt siidiseks tegid juuksed. Osad olid korgiga pisikeses pudelis ja neid sai veel paar korda peale värvimist kasutada. Kraapisin iga tilga kokku.
Ka mina oleks selle palsami eest nõus krõbedat hinda maksma
-
Külaline
Miks need värvipakkides olevad palsamid nii head tunduvad on kombinatsioon mitmest asjast:
Esiteks täidab juuksevärv juuksekarvas olevad augukesed ja praod, mille tõttu tunduvad juuksed tihedamad ja tervemad. Teiseks nõrgestab aluseline juuksevärv juukseid, muutes need pehmemaks. Kolmandaks on kaasapandud juuksepalsamis silikoonid ja vahad, mis katavad juuksepinda ja tekitavad ühekordse vau-efekti, juuksed tunduvad siidised, kuigi nende tegelik konditisioon on sama või halvem (juuksevärvimine teatavasti kahjustab). Lisaks on nad tavapalsamitest happelisemad (et neutraliseerida aluselist juuksevärvi), seega igapäevaselt kasutades sa tegelikult kahjustaksid oma juukseid veel rohkem.
Esiteks täidab juuksevärv juuksekarvas olevad augukesed ja praod, mille tõttu tunduvad juuksed tihedamad ja tervemad. Teiseks nõrgestab aluseline juuksevärv juukseid, muutes need pehmemaks. Kolmandaks on kaasapandud juuksepalsamis silikoonid ja vahad, mis katavad juuksepinda ja tekitavad ühekordse vau-efekti, juuksed tunduvad siidised, kuigi nende tegelik konditisioon on sama või halvem (juuksevärvimine teatavasti kahjustab). Lisaks on nad tavapalsamitest happelisemad (et neutraliseerida aluselist juuksevärvi), seega igapäevaselt kasutades sa tegelikult kahjustaksid oma juukseid veel rohkem.
-
Külaline
No nad on ju hea efektiga ka mitte üldse värvides, vaid niisama kasutades. Mul küll. Nii et ehk see 3. punkt ainult loeb?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:56 Miks need värvipakkides olevad palsamid nii head tunduvad on kombinatsioon mitmest asjast:
Jaa, tüdrukud, see on tõeline gamechanger https://lanza.ee/juuste-ravi/ .Kui otsite midagi, mis annaks päriselt vau-efekti, siis soovitan seda proovida – juuksed saavad nii hooldust kui ka taastamist. 
-
Külaline
Kas päriselt toimib või lihtsalt oma toote reklaam? Olen mitmes teemas tähele pannud just selle firma ja ühe teise soovitusi koos, mis on registreeritud Tallinnas samal aadressil, juhus?Kiku kirjutas: ↑18 Dets 2024 12:18 Jaa, tüdrukud, see on tõeline gamechanger https://lanza.ee/juuste-ravi/ .Kui otsite midagi, mis annaks päriselt vau-efekti, siis soovitan seda proovida – juuksed saavad nii hooldust kui ka taastamist.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist