Elisabeth Holmes, Amber Heard, Meghan Markle jms

vana hea klassika
Külaline

Elisabeth Holmes, Amber Heard, Meghan Markle jms

Postitus Postitas Külaline »

Olen viimasel ajal vaadanud dokfilme kuulsate petisnaiste kohta. Või, ma ei tea, kas "petis" on õige sõna.. ütleme nii, et naiste kohta, kes üritavad näida keegi, kes nad pole.
Kindlasti paljusid üldse ei huvita, aga neid, keda huvitab, mis on teie arvamus? Kas meedia on nende vastu ülekohtune või just liiga leebe? On nad kõik nartsissistid nagu väidetakse? Mis üldse võiks olla nende kummaliste käitumiste eesmärk? Raha oli neil ju ennegi piisavalt.
Arutleme kui keegi viitsib..
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 23:10 Olen viimasel ajal vaadanud dokfilme kuulsate petisnaiste kohta. Või, ma ei tea, kas "petis" on õige sõna.. ütleme nii, et naiste kohta, kes üritavad näida keegi, kes nad pole.
Kindlasti paljusid üldse ei huvita, aga neid, keda huvitab, mis on teie arvamus? Kas meedia on nende vastu ülekohtune või just liiga leebe? On nad kõik nartsissistid nagu väidetakse? Mis üldse võiks olla nende kummaliste käitumiste eesmärk? Raha oli neil ju ennegi piisavalt.
See esimene nimi ei ütle mulle midagi.

Amber Heardist ma aga midagi head ei arva. Vastasin tükati neid kohtuprotsessi ülekandeid ja kui ma alguses olin tema poolel, siis mida edasi, seda tülgastavamaks see naine mulle muutus. Arvan, et tegemist on skandaalitariga, kes tegi oma kalkulatsioonides väikese valearvestuse. Ilmselt lootis ta, et saab valede abil kena kopika kokku kraapida.

Markle on minu arvates pesueht nartsissist. Ta üritab seda küll erinevate vahendite ja maneeridega maskeerida, aga usutavaks see teda ei tee. Nii palju kui ma sellest perest lugenud olen, siis jääb mulje, et lisaks üritab ta laste abil oma mehe ja selle perega manipuleerida. Ka tema meeldis mulle alguses väga, ta tundus nii siiras ja armas. Praegu olen üsna veendunud, et kogu tema elu, käitumine ja maneerid on üks suur näitemäng. Raha ja võimu nimel üritab ta kogu hingest olla keegi kes ta pole ja ma arvan, et inimesed tema ümber on sellest aru saanud.
Külaline

Esimesest kahest ei tea ega oska suurt arvata kah, Markle kohta neutraalsel positsioonil. Inimeste rassiviha tema vastu on muutnud ta mulle sümpaatseks. Kuidas Harry julges mustanahalise päritolu naisega naituda? Kuulujuttude räigus ja intensiivsus liikus halenaljakale territooriumile. Harry saaks millise naise tahes, ülehinnatakse ühe naise võimu. Tahetakse Harry enda jaoks “süüst” puhtana hoida tuues absurdseid vabandusi “ta on petetud, nõiutud, manipuleeritud. K*rat täiemõistuslik täisealine mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:28 Esimesest kahest ei tea ega oska suurt arvata kah, Markle kohta neutraalsel positsioonil. Inimeste rassiviha tema vastu on muutnud ta mulle sümpaatseks. Kuidas Harry julges mustanahalise päritolu naisega naituda? Kuulujuttude räigus ja intensiivsus liikus halenaljakale territooriumile. Harry saaks millise naise tahes, ülehinnatakse ühe naise võimu. Tahetakse Harry enda jaoks “süüst” puhtana hoida tuues absurdseid vabandusi “ta on petetud, nõiutud, manipuleeritud. K*rat täiemõistuslik täisealine mees.
Alguses võeti ta ju ülihästi vastu, aga kui ving ja hala pihta hakkas, siis pöördus rahvas tema vastu.
Aga seda ma olen alati imelikuks pidanud kui Markle’it mustanahaliseks nimetatakse. Ta ema on jah must, aga ta ise on küll täiesti valge.. No mitte kuidagi ei anna rassikaarti välja punnida sealt. Nii palju on populaarseid mustanahalisi, et no mitte kuidagi ei anna sinna taha varjuda. Ise ta on oma maine tekitanud, ei usu seda rassiteooriat.
Aga sellega olen nõus, et Harry on oma hädades ise süüdi. Ilmselgelt ainult avaliku mulje järgi ja seda mis ta päriselt on muidugi ei tea, aga ta tundub nii mõttetu mees. Meghan on vähemalt ilus, Harry pole sedagi :)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:05
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 23:10 Olen viimasel ajal vaadanud dokfilme kuulsate petisnaiste kohta. Või, ma ei tea, kas "petis" on õige sõna.. ütleme nii, et naiste kohta, kes üritavad näida keegi, kes nad pole.

Amber Heardist ma aga midagi head ei arva. Vastasin tükati neid kohtuprotsessi ülekandeid ja kui ma alguses olin tema poolel, siis mida edasi, seda tülgastavamaks see naine mulle muutus. Arvan, et tegemist on skandaalitariga, kes tegi oma kalkulatsioonides väikese valearvestuse. Ilmselt lootis ta, et saab valede abil kena kopika kokku kraapida.

Markle on minu arvates pesueht nartsissist. Ta üritab seda küll erinevate vahendite ja maneeridega maskeerida, aga usutavaks see teda ei tee. Nii palju kui ma sellest perest lugenud olen, siis jääb mulje, et lisaks üritab ta laste abil oma mehe ja selle perega manipuleerida. Ka tema meeldis mulle alguses väga, ta tundus nii siiras ja armas. Praegu olen üsna veendunud, et kogu tema elu, käitumine ja maneerid on üks suur näitemäng. Raha ja võimu nimel üritab ta kogu hingest olla keegi kes ta pole ja ma arvan, et inimesed tema ümber on sellest aru saanud.
Holmes oli kõige noorem isetehtud naismiljardär, aga siis tuli välja, et terve tema ettevõte oli valede peale üles ehitatud.
Theranos. Tahtsid toota koduskasutatavat vereanalüüsi masinat. Aga ta selle arenduses “fake it till you make it” põhimõtet. Paraku pole terviseanalüüs siiski päris sama, mis iphone, nii et see ei lõppenud tal hästi.
Minuteada on ta praeguseks 11 aastaks vangi mõistetud.
Neist kolmest on Holmes kindlasti kõige võimekam. Ta jõudis ikka väga kaugele. Ei tea kui tal oleks lastud edasi tegutseda, kas ta kunagi oleks oma masina tööle saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:45
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:05

Holmes oli kõige noorem isetehtud naismiljardär, aga siis tuli välja, et terve tema ettevõte oli valede peale üles ehitatud.
Theranos. Tahtsid toota koduskasutatavat vereanalüüsi masinat. Aga ta selle arenduses “fake it till you make it” põhimõtet. Paraku pole terviseanalüüs siiski päris sama, mis iphone, nii et see ei lõppenud tal hästi.
Minuteada on ta praeguseks 11 aastaks vangi mõistetud.
Neist kolmest on Holmes kindlasti kõige võimekam. Ta jõudis ikka väga kaugele. Ei tea kui tal oleks lastud edasi tegutseda, kas ta kunagi oleks oma masina tööle saanud.
Olseni ees tuleb jah peaaegu müts maha võtta. Meil kõigil võib ideid olla, aga ta ikka rääkis täiesti tarkadelt ja überrikastelt miljardeid väja. See on oskus.
Külaline

Anna Delvey võiks ka siin nimekirjas olla. Kah üliasjalik tegelane kuigi psühhopaat ja kriminaal.. Markle ja Amber tunduvad mõlemad üsna mõttetud oportunistid. Kuigi jah, mõlemad on üliilusad, ei saa salata. Amberi välimuse võtaks küll kohe kui pakutaks :)
Hmmh

Postitus Postitas Hmmh »

Päris huvitav, et Elizabeth Holmesist polegi paljud midagi kuulnud ja veelgi veidram, et TA on ta Heardi ja Markle'iga ühte patta pannud. :?:
Kaks viimast pole ju petturid, vaid lihtsalt ebapopulaarsed kuulsad inimesed.
Holmesi võiks paremal juhul võrrelda ehk Anna Delveyga, kuigi viimane muidugi ei tegutsenud samades mastaapides mis Holmes.
Holmes on minu jaoks oma päritolu ja perekonna ohver, kellele söödeti ette ja suruti peale ootusi, mida ta täita ei suutnud. Tema suguvõsa oli kunagi prestiižne ja rikas, kodus olevat valitsenud kahjutunne allakäigu üle ja vanemad kandnud selle tunde lapsele edasi. Ilmselt oli ta sellele vastuvõtlik ja tekitas endale mingi luulu, et tema taastab pere kunagise hiilguse. Ülikoolis langes ta vägistamise ohvriks, abi ei saanud ega vist ka otsinud, lõpuks jättis õpingud pooleli ja hakkas kokku elama selle pakistani vanamehega, kes väidetavalt teda samuti psühholoogiliselt peedistas. Ilmselgelt lapsepõlvest pärit mustrid ja tegelikult täiesti katkine inimene. Ma pole viitsinud täpsemalt tuhnida kui tookord meedias avaldati, aga söön oma mütsi ära kui seal peres ei olnud taustal ohtralt vähemalt vaimset vägivalda.
Et ta oma "masina" tööle oleks saanud, seda ma ei usu. Ta küll õppis vist biokeemiat vms, aga juba ülikoolis olla õppejõud talle öelnud, et sõrmeotsast proovi võttes ikka selliseid analüüse pole teha võimalik nagu sina ette kujutad. Ja ta ei saanud ju tegelikult kõrgharidust, st tal endal polnud piisavalt teadmisi, et selline asi valmis leiutada, firmasse võttis ka tööle inimesi, kes polnud tegelikult kvalifitseeritud jne.
Ühesõnaga, minu jaoks segopää, kes keeras sassi, sest temalt oodati üle oma varju hüppamist. Ise ta mingi perioodi vähemalt kindlasti uskus, et kõik ongi nii nagu tema oma peas luulutas. Ja miks me küll ei imesta, et taustal on jälle manipuleerivad vägivaldsed mehed.
Nartsisisstideks tembeldatakse tänapäeval inimesi väga kergesti, aga see on ikkagi diagnoos, mille paneb spetsialist mitte kommentaator sotsmeedias.
Külaline

Hmmh kirjutas: 22 Juun 2024 09:43 Päris huvitav, et Elizabeth Holmesist polegi paljud midagi kuulnud ja veelgi veidram, et TA on ta Heardi ja Markle'iga ühte patta pannud. :?:
Holmesi võiks paremal juhul võrrelda ehk Anna Delveyga, kuigi viimane muidugi ei tegutsenud samades mastaapides mis Holmes.
Holmes on minu jaoks oma päritolu ja perekonna ohver, kellele söödeti ette ja suruti peale ootusi, mida ta täita ei suutnud. Tema suguvõsa oli kunagi prestiižne ja rikas, kodus olevat valitsenud kahjutunne allakäigu üle ja vanemad kandnud selle tunde lapsele edasi. Ilmselt oli ta sellele vastuvõtlik ja tekitas endale mingi luulu, et tema taastab pere kunagise hiilguse. Ülikoolis langes ta vägistamise ohvriks, abi ei saanud ega vist ka otsinud, lõpuks jättis õpingud pooleli ja hakkas kokku elama selle pakistani vanamehega, kes väidetavalt teda samuti psühholoogiliselt peedistas. Ilmselgelt lapsepõlvest pärit mustrid ja tegelikult täiesti katkine inimene. Ma pole viitsinud täpsemalt tuhnida kui tookord meedias avaldati, aga söön oma mütsi ära kui seal peres ei olnud taustal ohtralt vähemalt vaimset vägivalda.
Et ta oma "masina" tööle oleks saanud, seda ma ei usu. Ta küll õppis vist biokeemiat vms, aga juba ülikoolis olla õppejõud talle öelnud, et sõrmeotsast proovi võttes ikka selliseid analüüse pole teha võimalik nagu sina ette kujutad. Ja ta ei saanud ju tegelikult kõrgharidust, st tal endal polnud piisavalt teadmisi, et selline asi valmis leiutada, firmasse võttis ka tööle inimesi, kes polnud tegelikult kvalifitseeritud jne.
Ühesõnaga, minu jaoks segopää, kes keeras sassi, sest temalt oodati üle oma varju hüppamist. Ise ta mingi perioodi vähemalt kindlasti uskus, et kõik ongi nii nagu tema oma peas luulutas. Ja miks me küll ei imesta, et taustal on jälle manipuleerivad vägivaldsed mehed.
Nartsisisstideks tembeldatakse tänapäeval inimesi väga kergesti, aga see on ikkagi diagnoos, mille paneb spetsialist mitte kommentaator sotsmeedias.
Olen teemaalgataja. Jah, täiesti nõus sinuga. Holmes tõesti ei sobi nende teistega ritta.
Mina pean ka teda tegelikult äärmiselt võimekaks, missest et hävis. Aga selline asi püsti panna ja nii noorelt. Ja saada sellised nimed oma seljataha, ükskõik mis meetoditega. No kõva sõna, pole midagi öelda.
Aga manipuleerimist ja suuri traumasid ei usu. St, need on tal küll ilmselt, aga ma arvan, et ta on ise ikkagi see mastermind oma asjade taga.
Sellega ka nõus, et Anna Delvey sobiks võrdlusesse paremini.
Külaline

Harri tegelikult ei saa iga naist, keda tahab, kõik ta eelmised pruudid on ta maha jätnud.
Ja kust otsas MM ilus on? Vaevu keskpärane, kohutavad jalad, nüüd ka ozempicusõltlane. Lihtsalt keegi, kes õigel ajal oskas õigeid nuppe vajutada-Harri on vaene ohver, kõik teised on süüdi ja talle võlgu ja miks keegi aru ei saa, kuidas ta tegelikult maailma päästab.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 10:14 Harri tegelikult ei saa iga naist, keda tahab, kõik ta eelmised pruudid on ta maha jätnud.
Ja kust otsas MM ilus on? Vaevu keskpärane, kohutavad jalad, nüüd ka ozempicusõltlane. Lihtsalt keegi, kes õigel ajal oskas õigeid nuppe vajutada-Harri on vaene ohver, kõik teised on süüdi ja talle võlgu ja miks keegi aru ei saa, kuidas ta tegelikult maailma päästab.
Mis see ozempic on?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 10:10
Hmmh kirjutas: 22 Juun 2024 09:43 Päris huvitav, et Elizabeth Holmesist polegi paljud midagi kuulnud ja veelgi veidram, et TA on ta Heardi ja Markle'iga ühte patta pannud. :?:
Olen teemaalgataja. Jah, täiesti nõus sinuga. Holmes tõesti ei sobi nende teistega ritta.
Mina pean ka teda tegelikult äärmiselt võimekaks, missest et hävis. Aga selline asi püsti panna ja nii noorelt. Ja saada sellised nimed oma seljataha, ükskõik mis meetoditega. No kõva sõna, pole midagi öelda.
Aga manipuleerimist ja suuri traumasid ei usu. St, need on tal küll ilmselt, aga ma arvan, et ta on ise ikkagi see mastermind oma asjade taga.
Sellega ka nõus, et Anna Delvey sobiks võrdlusesse paremini.
No Holmes sai protsesside ajal kiirelt 2 last, et protsesse kas edasi lükata või üldse vanglakaritusest pääseda. Ikka tema kasutab mehi ära, mitte vastupidi.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 10:14 Harri tegelikult ei saa iga naist, keda tahab, kõik ta eelmised pruudid on ta maha jätnud.
Ja kohe täpselt tead, et ozempicusõltlane? Milles see sõltuvus üldse seisneb, tarvitab kõvasti rohkem kui võib?
@_@

Postitus Postitas @_@ »

Mind huvitab hoopis, kuidas teil on aega nii põhjalikult teiste inimeste eludega kursis olla? Natuke kade hakkab isegi.
Külaline

@_@ kirjutas: 22 Juun 2024 10:47 Mind huvitab hoopis, kuidas teil on aega nii põhjalikult teiste inimeste eludega kursis olla? Natuke kade hakkab isegi.
Eks sama loogikaga nagu sul on aega ajaviitefoorumis olla.
Külaline

MM on minu arvates väga ilus. Palju ilusam kui Kate. Maitse asi. Nooruslik näeb välja
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 11:17 Mida prints Harry üldse Meghanis nägi? Oli ju ta juba mitu korda enne abielus olnud, palju suhteid, skandaalitar. Tõesti oli mehel nii vähe valikut võtta naist, sest Meghan ajas tal ka suhted venna ja perega nässu, kõik seda mingi naise pärast? Pole rikaste ja ilusate elu midagi parem kui küla paarikese tegemised. Sama klounaad kõik.
Sa suur spetsialist tead muidugi, et enne naist seal suhted sassis polnud? Minu arvates on seal suhted sassis juba Diana surmast ja isa kõrvalsuhetest (kui see tõele vastab) saadik. Seda naise süüks ajada oleks päris hale.
Normaalne mees ei hinda naisi incelite kriteerumite järgi, kus on ettekirjutused, kuidas naine peab olema 10/10 supermodell, ilma ühegi eelneva suhte ja abieluta, 18 aastane neitsike.
Miks ta peaks suvalist ilmetut näitsikut tahtma? Täitsa saan aru miks tal Meghani vastu tunded tekkisid, teleekraanil oli ta üsnagi sarmikas.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:09
MM on minu arvates väga ilus. Palju ilusam kui Kate. Maitse asi. Nooruslik näeb välja
Minu meelest on Markle ilus küll, aga Kate on ilusam ja Amber on neist mõlemist veel tükk maad ilusam. Amber on tõesti üks ilusamaid naisi maailmas, kahju, et tal iseloom välimusega eriti kokku ei lähe.
kukuu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kukuu »

Ega nartsissistil mingit erilist valikut ei ole mitte nartsissist olla, nagu hunt ei saa valida mitte olla hunt. Kuna nartsissist täiesti süstemaatiliselt on veendunud, et viga on alati kõigis teistes, mitte temas, siis ei saa ta ka abi otsida, ükstapuhaks kui viletsaks tema valikud ka tema enda elu teevad, teistest rääkimata, ja kui teda sunnitakse abi otsima, siis ta 99% ei ole võimeline seda vastu võtma. Nartsissisti on üliraske kuidagi aidata, teiste isiksusehäiretega on lihtsam, sest enamjaolt tajutakse ikka endas ka mingit probleemi ja saadakse aru, et oleks vaja kuidagi paremini ja teistmoodi. Ainus, mida teha saab, on aidata nartsissisti ohvrit. Ja saab nartsissisti ära tunda, tõrjuda, blokeerida, neutraliseerida, temast eemale hoida, kui teisiti ei saa, siis hävitada, maatasa teha. Aga selliseks enesekaitseks ei ole keskmisel inimesel kogemust, tarkust, oskuseid, vahendeid. Johnny Deppil lõpuks oli, aga kõik nägid, kui kolossaalset lahingut see nõudis.

PS: See tähendab, et meedia ei kohtle kahtlemata neid inimesi kuidagi liiga karmilt. Pigem vastupidi. Neid tuleb maksimaalselt paljastada ja nähtavaks teha. Aga mitte sellepärast, et nad "väärivad" seda või et nad "õpivad" sellest kuidagi ja kahetsevad ja parandavad ennast. Vaid selleks, et muuta nende edasine tegutsemine võimatuks ja järgmiseid potentsiaalseid ohvreid nende eest hoiatada. Et nad saaks aru et tegid midagi valesti ja kahetseks ja muudaks ennast - seda ei juhtu. Ja "väärivad" nad seda peksu sama vähe nagu hunt väärib kaikaga saamist selle eest, et lambaid murrab.
Viimati muutis kukuu, 22 Juun 2024 14:08, muudetud 4 korda kokku.
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 13:20
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:12
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 11:17 Mida prints Harry üldse Meghanis nägi? Oli ju ta juba mitu korda enne abielus olnud, palju suhteid, skandaalitar. Tõesti oli mehel nii vähe valikut võtta naist, sest Meghan ajas tal ka suhted venna ja perega nässu, kõik seda mingi naise pärast? Pole rikaste ja ilusate elu midagi parem kui küla paarikese tegemised. Sama klounaad kõik.
Sa suur spetsialist tead muidugi, et enne naist seal suhted sassis polnud? Minu arvates on seal suhted sassis juba Diana surmast ja isa kõrvalsuhetest (kui see tõele vastab) saadik. Seda naise süüks ajada oleks päris hale.
Normaalne mees ei hinda naisi incelite kriteerumite järgi, kus on ettekirjutused, kuidas naine peab olema 10/10 supermodell, ilma ühegi eelneva suhte ja abieluta, 18 aastane neitsike.
Miks ta peaks suvalist ilmetut näitsikut tahtma? Täitsa saan aru miks tal Meghani vastu tunded tekkisid, teleekraanil oli ta üsnagi sarmikas.
Jälle see normaalse mehe jutt ja miks naine peab modell olema? Miks ei võiks naine ollagi ilma eelneva abieluta? Polnud ka Harryl eelnevaid abielusid. Ja see ilmetud näitsikud... sinu enda jutt ongi puhas inceli jutt, kas sulle ei tundu? Sa näed inimesi hästi tehniliselt ja südametult.

Sul on see inceli definitsioon ka mingi omalooming? Harry on alles 39 aastane, pole isegi veel keskealine.

Incel (lühend sõnadest involuntary celibate; tõlkes tahtmatult tsölibaatne) on isik, enamasti mees ja heteroseksuaal, kes defineerib end inimesena, kes ei suuda pika aja jooksul endale kaaslast leida. Inceliks olemine võib viia masenduseni, isegi enesetapuni. Tuntud incelid on ka mõned massimõrvarid, nt Elliot Rodger (kelle väljakuulutatud eesmärgiks oli karistada naisi talle seksist keeldumise eest) ja mõned teised.

edit:

nende abielu on nagunii läbi ja see vähihaiguski ehk osaliselt väljamõeldud, siis jääks Meghan paremasse positsiooni ja Harry halvemasse, lahutab vähihaigest naisest. Nende abielu ongi algusest peale olnud suur suur intriig, mitte mingi armastusel baseeruv suhe.
Mis vahe on abielul ja suhtel? Harryl oli samuti palju eelnevaid suhteid.
Kui kohtad endale meeldivat ja sobivat inimest siis ei hakka ütlema, et sorry sa olid aastal 2011 abielus, ei saa sinuga naituda :(

39 on keskiga. KESKiga, tead mida see tähendab ikka? Inimese eluea keskel olev vanus. 39+39= 78
Mis maalt sinu jaoks keskiga hakkab? 50 aastaselt? Elad jaapani väikesaarel kus 100ni välja punnitakse?

Kle ja selle diagnoosiga oled sa jumala metsas, selle sai Kate mitte Meghan, suur ekspert IRW. Mis ma ikka 70 aastastega vaidlen
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 4 külalist