kuusk

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 20:39Kui oleks veel alles kõik need nõukaaegsed klassist kuuseehted, siis igal aastal tooks kuuse tuppa.
Neid ju müüakse päris palju ostas ja turgudel.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 22:15
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 20:39Kui oleks veel alles kõik need nõukaaegsed klassist kuuseehted, siis igal aastal tooks kuuse tuppa.
Ei kavatse ostma hakata, nende eest küsitakse liiga palju raha.
Külaline

Kõik puruks pildunud, jube kraam.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 23:21Kõik puruks pildunud, jube kraam.
Kas sul on mingid hirmsad mälestused seotud vanaaegsete kuuseehetega? Miks neid puruks peab pilduma?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 20:10
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 23:21Kõik puruks pildunud, jube kraam.
Kas sul on mingid hirmsad mälestused seotud vanaaegsete kuuseehetega? Miks neid puruks peab pilduma?
Klaasehted purunevad, kui nad koos muu prügi-pudelite ja purkidega koos suurde konteinerisse kallad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:13 [
Kunstkuusk on keskkonnasõbralikum, kui seda kasutada aastaid ja miks mitte aastakümneid, kui vastu peab. Igal aastal uue soetamine kindlasti keskkonnasõbralik ei ole.
Tegelikult IKKAGi ei ole keskkonnasõbralikum. PVCt ei lagune ja kunstkuuse materjal pole enam ümbertöödeldav (isegi kui see on tehtud ümbertöödeldud plastist). Kuusk on oma jalajälje juba kasvades ammu tasa teinud, isegi selle põletamine või komposteerimine ei mõjuta jalajälge oluliselt.
https://www.nature.org/en-us/what-we-do ... tmas-tree/

See, kes vanad jõuluehted klaasikonteinerisse pillub, on eriline tola- esiteks neid otsitakse taga ja ostetakse kalli hinnaga, teiseks ei sobi need ümbertöödeldava klaasi hulka!
Külaline

on kuuseoksad vaasis, sugulaste hekist lõigatud.
Väikseid lapsi pole, seega kuuske ei hakka tuppa tooma. Ruumi ka pole piisavalt.
Olen küll mõelnud konstkuuske osta rõdule panekuks. Ilus on, kui rõdukuused oma valgusega (mitte plinkiv!!!) rõõmustavad kõiki möödakäijaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 11:18
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:13 [
Kunstkuusk on keskkonnasõbralikum, kui seda kasutada aastaid ja miks mitte aastakümneid, kui vastu peab. Igal aastal uue soetamine kindlasti keskkonnasõbralik ei ole.
Tegelikult IKKAGi ei ole keskkonnasõbralikum. PVCt ei lagune ja kunstkuuse materjal pole enam ümbertöödeldav (isegi kui see on tehtud ümbertöödeldud plastist). Kuusk on oma jalajälje juba kasvades ammu tasa teinud, isegi selle põletamine või komposteerimine ei mõjuta jalajälge oluliselt.
https://www.nature.org/en-us/what-we-do ... tmas-tree/

See, kes vanad jõuluehted klaasikonteinerisse pillub, on eriline tola- esiteks neid otsitakse taga ja ostetakse kalli hinnaga, teiseks ei sobi need ümbertöödeldava klaasi hulka!
Ma ei pillu klaasikonteinerisse vaid segaolmesse. See veel puudub, et peaksin oma kinnistul ka klaasikonteinerit pidama.
Osadele meeldib ka Tarbeklaas, minu jaoks tühi prügi. Ei hakka mina mingeid müüke korraldama, kõik prükkarisse.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 12:09Ma ei pillu klaasikonteinerisse vaid segaolmesse. See veel puudub, et peaksin oma kinnistul ka klaasikonteinerit pidama.
Osadele meeldib ka Tarbeklaas, minu jaoks tühi prügi. Ei hakka mina mingeid müüke korraldama, kõik prükkarisse.
Ja veel uhke ka oma idiootse käitumise pärast.
Külaline

Kuuse võib võtta igast riigimetsast, tuleb vastav äpp alla laadida, pilt teha ja siis pikkuselt teha makse.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 19:42
Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 12:09Ma ei pillu klaasikonteinerisse vaid segaolmesse. See veel puudub, et peaksin oma kinnistul ka klaasikonteinerit pidama.
Ja veel uhke ka oma idiootse käitumise pärast.
Inimene, kes oma risu ei müü, on idioot? :D Ahah siis.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 23:21
Kõik puruks pildunud, jube kraam.
See oli kõik käsitöö. Klaasist puhutud kuuseehted hiljem käsitsi värviti ja kaeti lund meenutavad krobelise kihiga.
Külaline

Ma juba mitu aastat mõtlen, et peaks oma liiga kõrgeks kasvanud kuuseheki maha saagima detsembris (või siis hilissügisel, et okstest peenardele katete saaks või siis kuuseoksi vaasi). Aga see jagamine tasuta, et tule ja võta tasuta kuusk (ilmselt hõredam kui platsil müüdavad) tundub liiga raske ülesanne, ma pole ju kogu aeg kohapeal ka. Nii see kuusehekk aina kasvab ja kui lõpuks saagimiseks lähebki, siis pean ilmselt ise ka leidma võimaluse põletamiseks. Huvitav kas loomaaed ka sooviks, mäletan et sinna on müümata kuuski viidud varasemalt?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 22:27
Umbes 2 eur/tk. Tänapäevased ehted, mida olen ostnud, maksavad 6 eur/tk.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 13:00

Tegelikult on see päris jube, mis need kehva kvaliteediga plastjullad maksavad.
Külaline

Nätakas kirjutas: 20 Dets 2024 13:53
Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 13:00
Tegelikult on see päris jube, mis need kehva kvaliteediga plastjullad maksavad.
Ei oska kommenteerida, need, mida ostan, on klaasist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 12 külalist