Kas mõni imešampoon (palsam, mask) on ka olemas?
-
Külaline
Kasutage profitooteid, eriti need, kelle juuksed blondeeritud.
Jep, Balmaini mask (eriti hea tulemus, kui raatsid palsami ja šampooni ka osta). On kallid, aga kulub vähe. https://en.balmainhair.ee/toode/balmain ... ask-200ml/
-
Külaline
Keegi soovitas siin ühte iHerbi niisutavat juuksemaski, mille ma siis endale ka ostsin. Endal kahused ja kuivad, aga too mask tegi küll mega pehmeks ja mõnusaks juuksed.
-
Külaline
Olaplex ikka. Päris imeasi ei ole, aga hea on kyll.
-
Külaline
Minu meelest on see ka Garnier juuksevärvide pisike lapik pudel on väga hea palsam (kes peale värvimist ekstrahooldav ka). Nutrisse pakis ntKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 18:51 Parim imepalsam on ühes juuksevärvikarbis, nimi hetkel ei meenu. Selle pudeli eest oleksin nõus maksma väga väga palju, kui olemas oleks.

-
Külaline
Olaplex on lihtsalt üks suur müügitrikk. Täiesti mõttetu toode tegelt, lihtsal nii kõvasti üles haibitud.
-
Külaline
Eks mõnel kindlasti toimib ka, sõltub juuksetüübist ja probleemidest. Minu juustele ei teinud see midagi - ei paremaks, ei halvemaks.Külaline kirjutas: ↑19 Dets 2024 17:51 Olaplex on lihtsalt üks suur müügitrikk. Täiesti mõttetu toode tegelt, lihtsal nii kõvasti üles haibitud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist