Kõige parema maitsega toit, mida olete söönud?
-
Külaline
Mitukümmend aastat tagasi ühes pulmas tort. Unustamatu maitse. Pole rohkem kohanud.
-
Külaline
Puhtalt emotsiooni pealt - täiesti õige maitsega must leib suvalises Vietnami hotellis pärast pea kolme nädalat igasugu saiu. No oli ikka üllatus.
Aga ka muidu tuleb parim toiduelamus Vietnamist - pho bo. Ükskõik, kus seda sõin, oli väga hea. Ja parim ilmselt Saigoni lennujaamas. Ülimaitsev.
Tempura tainas erinevad salatilehed ja juurikaviilud oleks ilmselt järgmine valik.
Aga ka muidu tuleb parim toiduelamus Vietnamist - pho bo. Ükskõik, kus seda sõin, oli väga hea. Ja parim ilmselt Saigoni lennujaamas. Ülimaitsev.
Tempura tainas erinevad salatilehed ja juurikaviilud oleks ilmselt järgmine valik.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Pole küll otseselt toit, aga mulle tohutult maitseb ise kodus keedetud kondenspiim. Luban seda endale harva, aga kui söön, siis naudin täiega.
Parima maitsega toitu ei oskagi hetkel nimetada, aga asi, mida alati hea meelega söön on mu enda tehtud kukeseenekaste.
Parima maitsega toitu ei oskagi hetkel nimetada, aga asi, mida alati hea meelega söön on mu enda tehtud kukeseenekaste.
-
Külaline
Igasugused koorepastad meeldivad mulle, on meelde jäänud miski restoran Saksamaal, kus sai ülimaitsvat tiigerkreveti pastat. aga ilmselt rolli mängis ka tühi kõht. Päris hea krevetipasta on ka Haapsalus Hermannuses (vb eksin veidi nimega, aga midagi Hermaniga ta on, kohe linnuse lähedal).
Täiuslikult küps virsik on jumalik asi
Sügise hakul Prismast sattusin paar korda ostma ja mõeldes suu tilgub vett.
Täiuslikult küps virsik on jumalik asi
-
Külaline
Elan välismaal ja reisin palju, olen mitmeid maitseelamusi saanud erinevates maailma nurkades.
Aga pean ütlema, et parim oli ikka Eestis ema tehtud lõuna - keedetud varajane värske kartul, kukeseenekaste ja kotletid. Sõin kahe suupoolega ja tõstsin endale veel teise ja kolmanda portsu.
Aga pean ütlema, et parim oli ikka Eestis ema tehtud lõuna - keedetud varajane värske kartul, kukeseenekaste ja kotletid. Sõin kahe suupoolega ja tõstsin endale veel teise ja kolmanda portsu.
-
Külaline
Huvitav on see, poes pole ammu näinud enam praetud maksa müügil. Vanasti seda müüdi pea igas poes.
-
Külaline
Vanasti oli see alati ülepraetud nagu tallanahk.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 23:14 Huvitav on see, poes pole ammu näinud enam praetud maksa müügil. Vanasti seda müüdi pea igas poes.
-
Külaline
Tea kas nad olid ülepraetud, aga maks kaua ei püsi, läheb kuivaks.
-
Külaline
Nõukaajal sai seda kissellipuru lusikaga söödud, väikestes pakkides, oi olid head. Üks tüüp sõi veel mingeid laste piimapulbertoite ka lusikaga.
-
Külaline
Grossi poest ostame, enamuses on olemas.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 23:14 Huvitav on see, poes pole ammu näinud enam praetud maksa müügil. Vanasti seda müüdi pea igas poes.
-
Külaline
Grossipoest, hahaaaaaa
-
Külaline
Ma ka sõin seda kuivkisselli pakist ja Malõši pulbrit sõin ka lusikaga pakist. Nii head olid.
-
Külaline
Malõši pulbrist tehti komme, pärast veeretati kakaos, mul ei saanud isu kunagi täis.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:49Ma ka sõin seda kuivkisselli pakist ja Malõši pulbrit sõin ka lusikaga pakist. Nii head olid.
-
Külaline
Kõige parem toit minu jaoks on vanaisa praetud soolaliha kamaraga. Olen ise ka teinud, hea küll aga mul ei ole puupliiti ja seda õiget panni.
Samuti olid tema marineeritud seened üle prahi head
.
Aga kui ma nüüd mõtlen, et mis parimat toitu oma lähielus maitsenud olen, on ilmselt oma elukoha kohalik värske sushi ja tom kha supp.
Samuti olid tema marineeritud seened üle prahi head
Aga kui ma nüüd mõtlen, et mis parimat toitu oma lähielus maitsenud olen, on ilmselt oma elukoha kohalik värske sushi ja tom kha supp.
-
Külaline
Sellest oli pikk teema Perekoolis.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:40 Nõukaajal sai seda kissellipuru lusikaga söödud, väikestes pakkides, oi olid head. Üks tüüp sõi veel mingeid laste piimapulbertoite ka lusikaga.
Olen ise ka lapsepõlves seda kissellipulbrit magusa asemel söönud, nii nagu ka seda Malõsh piimapulbrit. Lisaks sai vahel harva apteegist Pertussiini nimelist köharohtu ostetud ja niisama limpsitud, kuigi seda mingil juhul teha ei tohtinud. Narkarid jõid seda suuremas koguses, et kaifi saada. Veel tuleb meelde, et mulle tohutult maitses diabeetikutele mõeldud valge šokolaad (oli vist Sorbiin), muda müüdi ainult apteegis.
-
Külaline
Nõus, see toit on ka minu lemmik.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 22:05 Kartulipuder ja hakklihakaste
Ja magustoiduks sefiirikorvikesed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Ell, Google [Bot], kaegu ja 0 külalist