Mehe-tütre "oma punt"
Mehe-tütre "oma punt"
See on mind juba pikka aega häirinud. Siiamaale olen selle kõik alla neelanud ja ignoreerinud. Kuid nüüd ma tunnen, et see kõik läheb juba üle pea ja tekitab minus masendust ja viha mehe ja tütre vastu.
Nimelt kui tütar (24a) külla tuleb, siis tekib mehe-tütre vahel mingi kummaline "punt", nagu nende mull. Kui nad koos on, siis hakkavad nad mind nö naljaga halvustama, mõnitama jne. Väidavad, et see on kõik nali ja lõõpimine, aga mina ei tunne, et mul sel hetkel väga naljakas oleks olla. Lihtsalt näide olukorrast - Laua ääres ikka arutleme erinevatel teemadel, siis minu laused on nagu tõhi hõige kõrbes, mind lihtsalt ei ole laua ääres olemas. Ma tunnen ennast tõsiselt viienda rattana, kui tütar külas on. Täna sai mul sellest viimane piisk karikasse, sest otsustasin, et ma ei lase endaga enam nii käituda. Tütar, mees ja meie pisem laps läksid koos suusatama, ma tundsin, et ma ei nendega kaasa minna, lihtsalt selleks, et neil tummalt sabas jõlkuda. Peaaegu iga kord sel ajal me lähme mehega riidu, ma ei tea, kas tal on kohe mingi vajadus minuga riidu kiskuda, kui tütar külas on...vabandust väga, aga mina ei suuda niimoodi minna välja lõbutsedes suusatama, kui mind on riidu provotseeritud. Kui seda hiljem olen mehe käest küsinud, et miks ta minuga nii käitub, kui tütar külas on, vastab, näen kolle....
Ma ei oska seda ahelat katki teha, et ma ei oleks viies ratas...
Nimelt kui tütar (24a) külla tuleb, siis tekib mehe-tütre vahel mingi kummaline "punt", nagu nende mull. Kui nad koos on, siis hakkavad nad mind nö naljaga halvustama, mõnitama jne. Väidavad, et see on kõik nali ja lõõpimine, aga mina ei tunne, et mul sel hetkel väga naljakas oleks olla. Lihtsalt näide olukorrast - Laua ääres ikka arutleme erinevatel teemadel, siis minu laused on nagu tõhi hõige kõrbes, mind lihtsalt ei ole laua ääres olemas. Ma tunnen ennast tõsiselt viienda rattana, kui tütar külas on. Täna sai mul sellest viimane piisk karikasse, sest otsustasin, et ma ei lase endaga enam nii käituda. Tütar, mees ja meie pisem laps läksid koos suusatama, ma tundsin, et ma ei nendega kaasa minna, lihtsalt selleks, et neil tummalt sabas jõlkuda. Peaaegu iga kord sel ajal me lähme mehega riidu, ma ei tea, kas tal on kohe mingi vajadus minuga riidu kiskuda, kui tütar külas on...vabandust väga, aga mina ei suuda niimoodi minna välja lõbutsedes suusatama, kui mind on riidu provotseeritud. Kui seda hiljem olen mehe käest küsinud, et miks ta minuga nii käitub, kui tütar külas on, vastab, näen kolle....
Ma ei oska seda ahelat katki teha, et ma ei oleks viies ratas...
-
Külaline
Ei, mul ei ole armukadedust. Ma lihtsalt sooviks normaalsel viisil ka nende vestluses osaleda, nagu kolm inimest arutlevad erinevatel teemadel. Hetkel näeb see välja selline, et nemad kahekesi arutlevad, mina istun lihtsalt nagu tühi koht. Ma võin ka mõne lause vahele poetada, aga see läheb nagu hüüdja häl kõrbes. Tihti ma olen siis tõesti loobunud vestluses osalemast, ja lähen diivanile istuma ja omi asju tegema... mida ma passin seal kui arutelu ei ole kolme inimese vahel, vaid mehe ja tütre vahel. Nad ausalt ei tee minust üldse väljagi sel hetkel....
-
Külaline
Njah, sa ei klapi punti. Mehega muidu nalja ka teete või ainult argijutud kes nõud peseb, tolmu võtab?
Jah, sellest unustasin kirjutada, et kui tütart kodus ei ole, siis me teeme kõike koos, trenni, jalutame, jne. Räägime erinevatel teenadel. ta on siis nagu teine inimene, võrreldes sellega, kui tütar külla tuleb.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 15:55 Njah, sa ei klapi punti. Mehega muidu nalja ka teete või ainult argijutud kes nõud peseb, tolmu võtab?
Aga.... see on hea point sul... kas see võib näidata mehe nö varjatud tüdimust minu vastu? Ta ise seda ei saa aru, ta ei tee seda teadlikult....
-
Külaline
Tüdimust? Pigem ehk piiratust rääkida vabalt mida ta saab teha tütrega kuna tütar ei solvu. Sinuga suheldes mees peab mõtlema mida ütleb, aga samas kõigi inimestega ei saagi ühte moodi suhelda. Osadega on suhtlemine intrigeerivam. Kuna nende suhtlemine sind häirib ja nad on selle ära tabanud ja nöögivadki sind.
-
Külaline
Mina olen seda kogenud ja kedagi teist kogema pannud lapsena. Kahekesi saime sõbrannaga hästi läbi. Tuli kolmas. Kaks võtsid punti. Ma olen ise ka nii teinud. Tegelikult ma ei mõista miks. Nagu tore oli seda üleolekut tunda ja teist kiusata. Aga miks see tunne mulle meeldis?
-
Külaline
Ma arvan, et seal midagi ei muutu. Mehel ja tütrel ei ole sinu suhtes lugupidamist. Mina prooviks mingi aeg lahus elamist, eks paistab, kas mees võtab aru pähe või ei. Kui nemad hakkavad sinu üle nalja viskama või sind mõnitama, siis ütle halvasti vastu. Mis sa siis ootad?
-
Külaline
Minu arust oled küll armukade. Palju see tütar siis ikka teil külas käib, las olla siis mehega, Kui tahad tütrega suhelda, tee midagi temaga koos. Mul saab mees hästi läbi meie pojaga, Nad ajavad äri koos, käivad koos motikaga sõitmas. Kui kolmekesi oleme, nad ka peamiselt omavahel räägivad. Minul on selle üle ainult hea meel, tore, kui neil on lähedane side. Kui tahan pojaga ise rääkida, lähme kohvikusse või teeme midagi kahekesi.
-
Külaline
Et siis hakata oma mehe ja tütre vastu sõdima? Äkki kohe lahutaks?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:27 Ma arvan, et seal midagi ei muutu. Mehel ja tütrel ei ole sinu suhtes lugupidamist. Mina prooviks mingi aeg lahus elamist, eks paistab, kas mees võtab aru pähe või ei. Kui nemad hakkavad sinu üle nalja viskama või sind mõnitama, siis ütle halvasti vastu. Mis sa siis ootad?
-
Külaline
Küsi endalt, miks sul üldse on selline tugev vajadus sinna suhtlusesse sekkuda ja sellesse "punti" kuuluda. Minu meelest - las olla. Ma tegeleks pigem hea meelega oma asjadega samal ajal.
Jah, täna näiteks ma ei läinud nendega koos suusatamaKülaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:38 Küsi endalt, miks sul üldse on selline tugev vajadus sinna suhtlusesse sekkuda ja sellesse "punti" kuuluda. Minu meelest - las olla. Ma tegeleks pigem hea meelega oma asjadega samal ajal.
Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:38 Küsi endalt, miks sul üldse on selline tugev vajadus sinna suhtlusesse sekkuda ja sellesse "punti" kuuluda. Minu meelest - las olla. Ma tegeleks pigem hea meelega oma asjadega samal ajal.
Mõnikord teeb raskemaks ka see, et pisem ütleb, et ma tahan et emme ka ikka tuleb.... need korrad on veidi keerulisem mulle endale... mõnikord jälle pisem on rahul, et saab issi ja suure õega koos välja minna põnevaid asju tegema
-
Külaline
-
Külaline
Mis see suur probleem siis on. Sina jutusta pisemaga, las mees jutustab täiskasvanud tütrega. Minu arust on siin tegemist puhtalt sinu egoprobleemiga, mingit muud häda pole.HeleLiis kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:43Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:38 Küsi endalt, miks sul üldse on selline tugev vajadus sinna suhtlusesse sekkuda ja sellesse "punti" kuuluda. Minu meelest - las olla. Ma tegeleks pigem hea meelega oma asjadega samal ajal.
Mõnikord teeb raskemaks ka see, et pisem ütleb, et ma tahan et emme ka ikka tuleb.... need korrad on veidi keerulisem mulle endale... mõnikord jälle pisem on rahul, et saab issi ja suure õega koos välja minna põnevaid asju tegema
-
Külaline
Imelik lugu, et teemaalgatajale näib muret tegevat see, et ei saa mehe tähelepanu, mitte pole probleemiks, et tütar temaga ei suhtle. Minu arust ei tasuks tütre peale mehe tähelepanu pärast kade olla, kui mehega saad ju suhelda igal muul ajal. Paljudel naistel on sama, et kui täiskasvanud laps üle hulga aja külla tuleb, jätkub silmi ainult lapse jaoks, see ongi ju loomulik. Imelik, kui mõni mees hakkaks selle pärast jonnima, et näe, naine ei pööra mulle tähelepanu, ainult lapsega jutustab.
-
Külaline
Kuidas suhtud inimesse kui ta on osade pereliikmetega tavalist moodi ja siis oma lapsekesele nagu armuke?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:02 Imelik lugu, et teemaalgatajale näib muret tegevat see, et ei saa mehe tähelepanu, mitte pole probleemiks, et tütar temaga ei suhtle. Minu arust ei tasuks tütre peale mehe tähelepanu pärast kade olla, kui mehega saad ju suhelda igal muul ajal. Paljudel naistel on sama, et kui täiskasvanud laps üle hulga aja külla tuleb, jätkub silmi ainult lapse jaoks, see ongi ju loomulik. Imelik, kui mõni mees hakkaks selle pärast jonnima, et näe, naine ei pööra mulle tähelepanu, ainult lapsega jutustab.
Idee hea, aga tal on poiss-sõber olemas juba paar aastatKülaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:50 Pead tütre mehele panema, siis pole tal isa jaoks enam aega.
Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:02 Imelik lugu, et teemaalgatajale näib muret tegevat see, et ei saa mehe tähelepanu, mitte pole probleemiks, et tütar temaga ei suhtle. Minu arust ei tasuks tütre peale mehe tähelepanu pärast kade olla, kui mehega saad ju suhelda igal muul ajal. Paljudel naistel on sama, et kui täiskasvanud laps üle hulga aja külla tuleb, jätkub silmi ainult lapse jaoks, see ongi ju loomulik. Imelik, kui mõni mees hakkaks selle pärast jonnima, et näe, naine ei pööra mulle tähelepanu, ainult lapsega jutustab.
Ma püüdsin seletada ka, et mind ei häiri, et mehel jagub silmi vaid tütre jaoks, kui ta kodus käimas on, vaid häirib see, et ma olen nende vahel nagu viies ratas.... ma tahaks ka nendega koos vestelda, kuid neil jagub juttu ainult oma vahel
-
Külaline
Kui mingid kahtlased suhted on, siis on muidugi imelik lugu küll, äkki politseisse siis pöörduda. Aga kui ema on lihtsalt sellepärast tütre peale kade, et ta mees räägib tütrega, siis on minu arust probleem inimese egos. Sul on mehe tähelepanu muul ajal, äkki mõne tunni elaks üle ilma maailma keskpunkt olemata.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:06Kuidas suhtud inimesse kui ta on osade pereliikmetega tavalist moodi ja siis oma lapsekesele nagu armuke?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:02 Imelik lugu, et teemaalgatajale näib muret tegevat see, et ei saa mehe tähelepanu, mitte pole probleemiks, et tütar temaga ei suhtle. Minu arust ei tasuks tütre peale mehe tähelepanu pärast kade olla, kui mehega saad ju suhelda igal muul ajal. Paljudel naistel on sama, et kui täiskasvanud laps üle hulga aja külla tuleb, jätkub silmi ainult lapse jaoks, see ongi ju loomulik. Imelik, kui mõni mees hakkaks selle pärast jonnima, et näe, naine ei pööra mulle tähelepanu, ainult lapsega jutustab.![]()
Lapseke siin ja lapseke seal, lapseke on A ja O.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist