Mehe ja naise töötasu
-
Külaline
Mehe ja naise töötasu
Mul on reaalselt kopp ees sellest, et mees pidevalt viskab mulle nina peale, et kõik reisid ja toidud on tema maksta. Mina hoolitsen erinevate kuluarvete maksmise eest, kommud jne. Mehe palk 7000, minul 2500. Arusaadavalt ma ei saa temaga võrdselt panustada, sest minu palk on 3x väiksem kui tema oma, aga vaikselt hakkab juba ärritama selline suhtumine mehe poolt....infoks juurde, et oleme abielus.
Kellel on head argumenti, kui mees peaks jälle sama jutuga välja tulema?
-
Külaline
2500-eurosest palgast peaks ju saama toitu ja reise osta küll ja küll, see on suur palk. Aga mis eriala mees see abikaasa siis on, et teenib 7000 kuus? Peaminister?
Aga kui on lahutus, siis tahad ikka pool varast...
-
Külaline
Mees võtab madalama palgaga töökoha?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:32 Mul on reaalselt kopp ees sellest, et mees pidevalt viskab mulle nina peale, et kõik reisid ja toidud on tema maksta. Mina hoolitsen erinevate kuluarvete maksmise eest, kommud jne. Mehe palk 7000, minul 2500. Arusaadavalt ma ei saa temaga võrdselt panustada, sest minu palk on 3x väiksem kui tema oma, aga vaikselt hakkab juba ärritama selline suhtumine mehe poolt....infoks juurde, et oleme abielus.
-
Külaline
HeleLiis sul neid suhteprobleeme siis rohkem kui üks.
-
Külaline
Meil on vara jagatud
Tore, kivi langes südamelt, vaata mõni odavam reis ka siis omale, selline mille oma palga eest saad.
-
Külaline
Argumendid on sellised.
Kui mees tahab oma palga järgi elatustardit, peab ta sulle osa asju välja tegema.sest sina ei teeni nagu tema. Seda ei saa muuta. Tahab elada kooselus hästi, peab olema lahke.
Kui ta ei taha välja teha, see pole kohustus, peab ta elama ühise elu sinu elustandari ja palga järgi. Panustate mõlemad 2500. Reisite nagu inimesed kes teenivad 2500, jne jne.
Oma ükejäänud rahaga tehku mis tahab, aga ühise laua taga, kooselu sees sellega kekata ei tohi. Kogugu eraldi kontole.
Kui mees tahab oma palga järgi elatustardit, peab ta sulle osa asju välja tegema.sest sina ei teeni nagu tema. Seda ei saa muuta. Tahab elada kooselus hästi, peab olema lahke.
Kui ta ei taha välja teha, see pole kohustus, peab ta elama ühise elu sinu elustandari ja palga järgi. Panustate mõlemad 2500. Reisite nagu inimesed kes teenivad 2500, jne jne.
Oma ükejäänud rahaga tehku mis tahab, aga ühise laua taga, kooselu sees sellega kekata ei tohi. Kogugu eraldi kontole.
-
Külaline
Arvad tõesti nagu keegi vajaks sellist nõu? Sul on lasteaiakasvataja mentaliteet päris tugev.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:42 Argumendid on sellised.
Ja miks muuta ei saa?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:42 Argumendid on sellised.
Reisida võib ka eri kohtadesse.
-
Külaline
Kes on HeleLiis?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 16:53 HeleLiis sul neid suhteprobleeme siis rohkem kui üks.
Kas TA on ka HeleLiis?
Kaks küsimust.
-
Külaline
Mhmh
-
Külaline
Argumenti pole muud, kui et kooselus peavad mõlemad partnerid saada samasugust elu elada. Mitte et üks sööb samas lauas vorstiga ja teine kalamarja.
Ma läksin sarnasest mehest lahku. Mainin ette, olen hea palgaga, teenisin rohkem kui ükskõik milline mehe sõber. Aga mees teenis veel rohkem.
Probleemne muster oli selline. Ta tahtis reisida. Ükski sõber endale sarnaseid reise lubada ei saanud, mina ka ei saanud. Üksi ta ei tahtnud reisida. Nuias mind kaasa. Selgitasin ilusti, ma saaks minna odavamale reisile kui ta just välja ei taha teha. Lõpuks viimases hädas maksis reisi eest rohkem kui mina. St ei teinud välja, aga maksis rohkem minust. Ja siis reisi ajal hakkas tulema kommentaare stiilis 'mis sul viga, sa ei maksa selle eest'. Samuti võeti tülide ajal aöato üles millise reisi eest mees rohkem maksis ja kui palju.
Ja nii juhtus korduvalt. Raha oli tüli teema siin ja seal. Teenisin hästi, maksin oma kulud, aga üle võlli asjadest keeldusin ja siis need tegi mees välja. Ja talle ei mahtunud see hinge.
Niimoodi viskas üle. Pole võimalik koos elada inimesega kes survestab kulutama raha mida mul pole.
Ma läksin sarnasest mehest lahku. Mainin ette, olen hea palgaga, teenisin rohkem kui ükskõik milline mehe sõber. Aga mees teenis veel rohkem.
Probleemne muster oli selline. Ta tahtis reisida. Ükski sõber endale sarnaseid reise lubada ei saanud, mina ka ei saanud. Üksi ta ei tahtnud reisida. Nuias mind kaasa. Selgitasin ilusti, ma saaks minna odavamale reisile kui ta just välja ei taha teha. Lõpuks viimases hädas maksis reisi eest rohkem kui mina. St ei teinud välja, aga maksis rohkem minust. Ja siis reisi ajal hakkas tulema kommentaare stiilis 'mis sul viga, sa ei maksa selle eest'. Samuti võeti tülide ajal aöato üles millise reisi eest mees rohkem maksis ja kui palju.
Ja nii juhtus korduvalt. Raha oli tüli teema siin ja seal. Teenisin hästi, maksin oma kulud, aga üle võlli asjadest keeldusin ja siis need tegi mees välja. Ja talle ei mahtunud see hinge.
Niimoodi viskas üle. Pole võimalik koos elada inimesega kes survestab kulutama raha mida mul pole.
-
Külaline
See on vägagi asjalik soovitus. Kooselus ei tohi inimest sundida elama üle oma võimete. Ongi kaks varianti - kas pere elab madalama sissetuleku elustandardi järgi või kõrgemapalgaline panustab rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:46Arvad tõesti nagu keegi vajaks sellist nõu? Sul on lasteaiakasvataja mentaliteet päris tugev.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:42 Argumendid on sellised.
Kristi Saare annab ka sarnase nõu:
https://feministeerium.ee/kristi-saare- ... arisuhtes/
-
Külaline
Pere teenib kokku 10 000 kuus ja ikka veel jagelevad raha pärast, kes mida maksab? No see on nüüd küll selge näide, et raha õnnelikuks ei tee. Meil siin oma 3000 juures pere peale pole iial selliseid probleeme olnud.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 19:54See on vägagi asjalik soovitus. Kooselus ei tohi inimest sundida elama üle oma võimete. Ongi kaks varianti - kas pere elab madalama sissetuleku elustandardi järgi või kõrgemapalgaline panustab rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:46Arvad tõesti nagu keegi vajaks sellist nõu? Sul on lasteaiakasvataja mentaliteet päris tugev.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:42 Argumendid on sellised.
-
Külaline
TA pere probleemiks on liiga ebavõrdne sissetulek. See tekitab väga tihti probleeme suhtes, vahet pole kui suured või väikesed need sissetulekud on.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 20:50Pere teenib kokku 10 000 kuus ja ikka veel jagelevad raha pärast, kes mida maksab? No see on nüüd küll selge näide, et raha õnnelikuks ei tee. Meil siin oma 3000 juures pere peale pole iial selliseid probleeme olnud.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 19:54See on vägagi asjalik soovitus. Kooselus ei tohi inimest sundida elama üle oma võimete. Ongi kaks varianti - kas pere elab madalama sissetuleku elustandardi järgi või kõrgemapalgaline panustab rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:46
Arvad tõesti nagu keegi vajaks sellist nõu? Sul on lasteaiakasvataja mentaliteet päris tugev.
Minu jaoks on ka 10000 kuus ulme (meil on 4000 pere peale), aga ma ei tahaks elu sees TA nahas olla. Raha on võim ja TA mees kasutab oma võimupositsiooni 100% ära. Väga masendav olukord ausalt öeldes.
-
Külaline
Nagu näha, siis alati õnn ei peitugi rahas.
-
Külaline
Kehtib ju siis kui mees teenib rohkem ja ei kehti siis kui naine teenib rohkem. Kristi Saare on kloun, ta ju hävis samuti selle Planet 24 aktsiatega.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 19:54See on vägagi asjalik soovitus. Kooselus ei tohi inimest sundida elama üle oma võimete. Ongi kaks varianti - kas pere elab madalama sissetuleku elustandardi järgi või kõrgemapalgaline panustab rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:46Arvad tõesti nagu keegi vajaks sellist nõu? Sul on lasteaiakasvataja mentaliteet päris tugev.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:42 Argumendid on sellised.
-
Külaline
Minu sissetulek on ka sinna 7000 kanti. Minu mees on kodune. Hoiab kõik korras, teeb süüa, hoolitseb minu ja laste eest, aga sissetulek on null. Ma ei ole MITTE ÜHTEGI korda seda mehele ette heitnud, et kõik minu raha eest käib. Mulle pole see isegi pähe tulnud. Minu meelest on mul pööraselt mehega vedanud, sest mul on seda hoidmist palju rohkem vaja kui misiganes raha, mida ta saaks. Raha on mul niigi..
Nii et minu meelest teemaalgataja juhtumis on täiesti haige suhtumine mehe poolt.
Kas mehel on suhtes midagi väga väga puudu. Või on mees lihtsalt tropp. Muud varianti ei ole.
Nii et minu meelest teemaalgataja juhtumis on täiesti haige suhtumine mehe poolt.
Kas mehel on suhtes midagi väga väga puudu. Või on mees lihtsalt tropp. Muud varianti ei ole.
No mees tahaks ka kodus olla ja KÕIK korras hoida ilma palgata. Sinu eest hoolitseda, mida iganes see tähendab ilma väljaminekutetaKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 00:17 Minu sissetulek on ka sinna 7000 kanti. Minu mees on kodune. Hoiab kõik korras, teeb süüa, hoolitseb minu ja laste eest, aga sissetulek on null. Ma ei ole MITTE ÜHTEGI korda seda mehele ette heitnud, et kõik minu raha eest käib. Mulle pole see isegi pähe tulnud. Minu meelest on mul pööraselt mehega vedanud, sest mul on seda hoidmist palju rohkem vaja kui misiganes raha, mida ta saaks. Raha on mul niigi..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Metskits ja 3 külalist