Millest ta maksab, oma 200-st eurost? Õpitud abitus. Tuleb vette visata, las õpib elama.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 13:15Ma jälle ei mõista seda, miks ei võiks raha laenata kui maksab tagasi ja kui on sõbranna? Milleks tunda siis sõbrannale kaasa kui tema heaks midagi teha ei taha, sest tõesti kui inimene pole elus tööl käinud, tal pole töökogemust ja on 30 eluaastane, siis vajab ta tugevat putitamist.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 13:20 Mu sõbranna on 30ndate eluaastate alguses. Pole kunagi tööl käinud. Elas senimaani vanavanemate juures. Samas on kasvatada tal 2 alaealist last. On üksikema.
Vanavanemad surid ära ja vanemad elavad mõlemad eri linnades. Nüüd on sõbranna justkui " vette visatud " . Peab ise hakkama saama. Elab lastega üksi vanavanemate majas. Söögiraha ei ole. Soovib aeg ajalt laenu. Kirjutasin talle pikema kirja üks päev, et ta peab tööle minema. Teistmoodi kahjuks ei saa. Tal on vaja suureks kasvatada 2 last. Ta solvus selle peale. Ei vastanud mulle. Ma ei saagi aru kas on hirm tööle minna kuna pole kunagi käinud ? Kuidas saab nii et elada pole millestki ? Saab tööturaha mõnisada eurot kuus. Samas on vaja osta majja puud millega kütta. Arved vaja maksta.
Leidis endale mehe ka kes töötab Soomes. Mehe käest küsib ka tihti raha. Mees on ka juba ümber nurga maininud et peab tööle minema. Täiesti arusaadav. Mehel endal lapsed keda vaja aidata. Siis end ise ülevalt pidada ja nüüd siis uut naist ja tema lapsi ka üleval pidada. Sõbranna aga sellest aru ei saa. Solvub kui mees teda rahadega väga ei aita.
Olen saatnud töökuuulutusi sõbrannale, et sinna otsitakse jne. Alati leiab vabandusi. Bensuraha pole ja pikad päevad.
No lõpuks ajab marru. Miks pean mina aitama inimest kes end ise ei aita..
Mida Teie arvate?
Miks see sind marru ajab, sa ju tahad teda kontrollida ja tema elu juhtida, aga tema vajab mõistmist.
Kas aitaksite sõbrannat kes end ise aidata ei taha?
-
Külaline
-
Külaline
Vaata, et see kõik sulle endale tagasi ei tule.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 18:11
Millest ta maksab, oma 200-st eurost? Õpitud abitus. Tuleb vette visata, las õpib elama.
-
Külaline
Kuidas see võimalik on? Mul on alates 14.a. olnud oma sissetulek ning pole elus olnud kordagi, kui raha pole, üle 35 aasta. Miks mulle peaks midagi tagasi tulema, kui olen teinud kõik, et hästi elada?
-
Külaline
Ah mis sa lobajuttu kuulad, sõbranna võiks hakata ise raha teenima. Kuidas seda teha, see on miljoni dollari küsimus
-
Külaline
Ära ole kindel. Liiklusõnnetus, raske haigus, stress, sõda jms, ei pea sinu kogutud raha ka lõputult heaks eluks vastu.
-
Külaline
Kiitle kiitleKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 19:00Kuidas see võimalik on? Mul on alates 14.a. olnud oma sissetulek ning pole elus olnud kordagi, kui raha pole, üle 35 aasta. Miks mulle peaks midagi tagasi tulema, kui olen teinud kõik, et hästi elada?
-
Külaline
Kui kõik nii hästi, miks siis siin igas teemas mürki pritsid?
-
Külaline
Ära aja rumalat juttu.
Miks sõbranna pärandiks saadud maja maha ei müü ja midagi soodsamat ja võimetekohast ei soeta? Kui raha pole ja tööl käia ei viitsi, laguneb maja üsna kiirelt.
Aga ma olen suht samas olukorras olnud ja ühel hetkel hakkasin aitama ainult toiduga, mitte ei andnud raha vms. Veidi aega võttis, aga tööle ta läks ja on nüüd normaalselt hakkamasaav täiskasvanud inimene.
Aga ma olen suht samas olukorras olnud ja ühel hetkel hakkasin aitama ainult toiduga, mitte ei andnud raha vms. Veidi aega võttis, aga tööle ta läks ja on nüüd normaalselt hakkamasaav täiskasvanud inimene.
Sõbranna tahab majas laiutada ja prouat mängida, kuidas siis kõik tema ümber keerlevad ja talle kaasa tunnevad ja teda abistavad jne. Ja kui leidub inimesi, kes tema "vajadusi" rahuldavad, niikaua saab ta ka vanaviisi edasi lasta..triin112 kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:54 Miks sõbranna pärandiks saadud maja maha ei müü ja midagi soodsamat ja võimetekohast ei soeta? Kui raha pole ja tööl käia ei viitsi, laguneb maja üsna kiirelt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, käguan, taivopalm, xqwerty ja 9 külalist