Kuhu lähevad tööle (eks)kriminaalid?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 22 Dets 2024 16:29Kurjategija tappis joomingu käigus kaks joomakaaslast ja sai eluaegse karistuse.
Kas selle eest mitte tingimisi ei anta, 4 kuud või nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 16:29
Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 14:16
Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 14:10 Mida iganes me arvame - nende kurjategijate karistused saavad ükdkord kantud või siis vabanevad nad ennem tähtaega. Nii lihtsalt on.
Ja tulevad välja ja löövad jälle kedagi maha. Näiteks piinavad sinu alaealise lapse surnuks. Olen kindel, et sel juhul suhtuksid küsimusse mõnevõrra emotsionaalsemalt. Aga need polnud sinu lapsed. Sellel korral
Ja see, et sina siin emotsionaalselt vahutad, muudab mida?? Ma ei arva, et kõik inimesed, kellele kohus on määranud eluaegse vangistuse, peaksid kindlasti elu lõpuni vangi jääma - mitmekümne kinni istutud aasta jooksul inimesed muutuvad tõesti. Kurjategija tappis joomingu käigus kaks joomakaaslast ja sai eluaegse karistuse. Tänaseks on ta üle 70-aastane mees, kelle ohtlikus on ilmselt väiksem kui aktiivsel roolijoodikul. Aga nagu sina, nii arvan ka mina, et leidub kurjategijaid, kes ei peaks kunagi vabanema. Muide seda kurjategijat, kellele siin korduvalt viidatud on, ei ole tänaseni kohus veel vanglast välja lasknud ka.
Jah ta peaks seal püsima ja see ei ole emotsioon.
Külaline

Kurjategija tappis joomingu käigus kaks joomakaaslast ja sai eluaegse karistuse. Tänaseks on ta üle 70-aastane mees, kelle ohtlikus on ilmselt väiksem kui aktiivsel roolijoodikul.
Oot, kas meil on keegi, kes on ainult sellise kuriteo eest eluaegse saanud? Ma väga ei usu. Minu teada on meie eluaegsed ikka kõik väga karmide kuritegude eest eluaegse saanud. Seesama väikeste tüdrukute vägistaja ja tapja, politseiniktapja, sarimõrvar, jne jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 18:59
Kurjategija tappis joomingu käigus kaks joomakaaslast ja sai eluaegse karistuse. Tänaseks on ta üle 70-aastane mees, kelle ohtlikus on ilmselt väiksem kui aktiivsel roolijoodikul.
Oot, kas meil on keegi, kes on ainult sellise kuriteo eest eluaegse saanud? Ma väga ei usu. Minu teada on meie eluaegsed ikka kõik väga karmide kuritegude eest eluaegse saanud. Seesama väikeste tüdrukute vägistaja ja tapja, politseiniktapja, sarimõrvar, jne jne.
Need eluaegsed, kes praegu vabanevad, on saanud oma karistused mitukümmend aastat tagasi, kui asi oluliselt karmim oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 19:57
Need eluaegsed, kes praegu vabanevad, on saanud oma karistused mitukümmend aastat tagasi, kui asi oluliselt karmim oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 19:57
Nõukogude aegseid enam vangis ei ole. Viimane vabanes mõned aastad tagasi ja tema ehk tõesti ei ole enam ohtlik (istus varguse eest ja sai seal surmanuhtluse, mis muudeti eluaegseks kahe kaasvangi tapmise eest.
https://www.postimees.ee/7227029/vabane ... e-poistega

Praegu kinni istuvad on juba Eesti ajal ja suht kamide asjade eest (sarimõrva Ustmineko nt, või seesama lapsi vägistanu ja tapnu):
https://www.delfi.ee/artikkel/65819902/ ... gset-vangi
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tigger ja 5 külalist