Mees arvab, et temal on alati õigus

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Mees arvab, et temal on alati õigus

Postitus Postitas Külaline »

Hakkasin mõtlema, mis on sellise käitumise diagnoos, kui mees arvab, et temal on koguaeg õigus, ta ei saa aru, et ta käitub valesti, et tema teod ja väljaütlemised solvavad teist inimest. Ta ei saa aru et üldse midagi valesti teeb. Kõik teised süüdi peale tema enda.
Külaline

Diagnoos on "minu eks."
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 14:43 Diagnoos on "minu eks."
Seda kindlasti ja mulle tundub, et juba suht varsti :) aga selle kohta oli olemas meditsiiniline diagnoos ja ma ei suuda meenutada :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 14:39 Hakkasin mõtlema, mis on sellise käitumise diagnoos, kui mees arvab, et temal on koguaeg õigus, ta ei saa aru, et ta käitub valesti, et tema teod ja väljaütlemised solvavad teist inimest. Ta ei saa aru et üldse midagi valesti teeb. Kõik teised süüdi peale tema enda.
Egoism, empaatiavõimetus. Hullematel juhtudel ka nartsissism
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Diagnoos on mania grandiosa. Alati kõige õigem, jne jne.
Külaline

Enesekindlus. Ta on enda mõtetes ja tegudes kindel. Aus ja otsekohene. Ei keeruta, ei ilusta, ei häma.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 16:38 Enesekindlus. Ta on enda mõtetes ja tegudes kindel. Aus ja otsekohene. Ei keeruta, ei ilusta, ei häma.
Enesekindlus ja ebavisakalt teistest ülesõitmine on kaks erinevat asja. Enesekindel inimene võib küll olla endas kindel, aga ta ei pea ennast sellepärast teistest paremaks ega halvusta teisi. Siin on väga suur vahe.
Külaline

A tema julgeb olla selline nagu ta on. Kindlalt saab ta oma käitumisele vastukaja. Mõni ikka julgeb talle öelda seda. A see teda ei hirmura ega pane muutma
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 17:23 A tema julgeb olla selline nagu ta on. Kindlalt saab ta oma käitumisele vastukaja. Mõni ikka julgeb talle öelda seda. A see teda ei hirmura ega pane muutma
Ilmselt siis mühakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 15:50
Seda kindlasti ja mulle tundub, et juba suht varsti :) aga selle kohta oli olemas meditsiiniline diagnoos ja ma ei suuda meenutada :D
Miks ütled, et ta saab olema sinu eks suht varsti? Miks mitte täna?
Selles pole midagi halba kui ta leiab, et tal on õigus. Probleem on, kui ta leiab, et sinul pole õigus(i). Ega ta ometi ütle sulle, et peaksid oma käitumise üle järele mõtlema, õigemini käituma?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 16:38 Enesekindlus. Ta on enda mõtetes ja tegudes kindel. Aus ja otsekohene. Ei keeruta, ei ilusta, ei häma.
Tegelikult täpselt vastupidi. Just ebakindel ja arg inimene ei julge tunnistada, et tal ei ole õigus. Enesekindel inimene julgeb seda vabalt tunnistada.
Õis
Kontakt:

Postitus Postitas Õis »

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 18:01
Selles pole midagi halba kui ta leiab, et tal on õigus. Probleem on, kui ta leiab, et sinul pole õigus(i). Ega ta ometi ütle sulle, et peaksid oma käitumise üle järele mõtlema, õigemini käituma?
Kui ühe arust mõtleb või käitub teine valesti, siis vajab ta ju nõustamist, kuni ta võtab omaks need seisukohad, millega ta nõus polnud. On ju nii?
Ma polnud tööl nt ühe asjaga nõus. Mind kutsuti nõustamisele. Küll viisakalt. Nii kaua räägiti, kui ma midagi enam vastu öelda ei osanud. Lihtsam oleks olnud küll peesse saata juba alguses. Aga "nõustamise tulemusel "jäi ikka töö alles.
Külaline

Õis kirjutas: 23 Dets 2024 18:23
Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 18:01
Kui ühe arust mõtleb või käitub teine valesti, siis vajab ta ju nõustamist, kuni ta võtab omaks need seisukohad, millega ta nõus polnud. On ju nii?
Ma polnud tööl nt ühe asjaga nõus. Mind kutsuti nõustamisele. Küll viisakalt. Nii kaua räägiti, kui ma midagi enam vastu öelda ei osanud. Lihtsam oleks olnud küll peesse saata juba alguses. Aga "nõustamise tulemusel "jäi ikka töö alles.
Selle nõustamise tulemusena jäi tunne sulle milline? Kui algsest parem ja vabanenuim olemine, siis asjad töötavad...
Külaline

Mühakas, egoist, s****ea. Peenemate sõnadega nartsissist(aga seda ei tasu ka igaühele loopida. Sinna lisandub veel nii mõndagi juurde).
On ka selline mees nüüdseks õnneks eks. Alguses tundus lihtsalt egoist ja lõpuks ikkagi oli nartssisist.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 23:17 Mühakas, egoist, s****ea. Peenemate sõnadega nartsissist(aga seda ei tasu ka igaühele loopida. Sinna lisandub veel nii mõndagi juurde).
On ka selline mees nüüdseks õnneks eks. Alguses tundus lihtsalt egoist ja lõpuks ikkagi oli nartssisist.
Jälle üks õnnetuke kelle kehvalt elatud elus, kehvades valikutes on süüdi meesterahvas kellele saab panna nagu kõikidele meestele peene diagnoosi NARTSISSIST
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 02:28
Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 23:17 Mühakas, egoist, s****ea. Peenemate sõnadega nartsissist(aga seda ei tasu ka igaühele loopida. Sinna lisandub veel nii mõndagi juurde).
Jälle üks õnnetuke kelle kehvalt elatud elus, kehvades valikutes on süüdi meesterahvas kellele saab panna nagu kõikidele meestele peene diagnoosi NARTSISSIST
Mitte üks naine kôigile meestele, vaid kôik naised ühele mehele.
Külaline

Diagnoos on ilmselt madal enesehinnang ja ebakindlus.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Enamasti meestel ongi õigus. Aga naised ei hooli faktidest, neil ei ole kategooriat õige-vale, neil on ainult hea-halb.
Ja kui siis veel naine on loll ja pole faktidega kursis, siis ta solvub "halva" vastuse peale.

Toon näite:
N: kas see miniseelik teeb mu tagumiku suuremaks?
M: jah (sest iga asi, milles see välja paistab TEEB selle suuremaks, see on tõsiasi)
Kuid naise jaoks on see "vale" vastus. Põhjus solvuda.
Külaline

WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 09:22 Enamasti meestel ongi õigus. Aga naised ei hooli faktidest, neil ei ole kategooriat õige-vale, neil on ainult hea-halb.
Ja kui siis veel naine on loll ja pole faktidega kursis, siis ta solvub "halva" vastuse peale.

Toon näite:
M: jah (sest iga asi, milles see välja paistab TEEB selle suuremaks, see on tõsiasi)
Koomik 😄
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 10:10
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 09:22 Enamasti meestel ongi õigus. Aga naised ei hooli faktidest, neil ei ole kategooriat õige-vale, neil on ainult hea-halb.

Toon näite:
Koomik 😄
Tore kui nalja teeb, kuid nii see on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist