Huvitav kui vana sa oled? Nagu 20 aastane raiub oma teadmisi ilma et oleks elu veel ise elamagi hakanud.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:27Tegelikult on küll läbikukkumine. Aga see tuleb lihtsalt alla neelata. Ja kui on halb suhe tuleb kindlasti lahutada. Kõigile osapooltele on see parim. Samas pole mõtet pead liiva alla peita ja öelda, et “pole läbikukkumine”. Lubasid koos surmani, aga ei olnud. On läbikukkumine igaljuhul. Vahel ikka lähevad mõned projektid pekki, seda ei pea nägema maailmalõpuna.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 15:34Ei või kõik midagi panna, näha ju, et sa midagi teooriatest ega psühholoogiast ei tea. Psühholoogias on tõenduspõhisust küll ja küll, aga paraku pole sina nende asjadega kursis. Et inimene lahutab, ei ole ometi mingi läbikukkumine. Kui suhe teeb õnnetuks, tulebki lahutada.Tarku teooriaid stiilis, et "vot mehed on nii- ja naised on naasugused, mehed mõtlevad ratsionaalselt aga naised emotsionaalselt"
Mida arvate inimestest, kes õpetavad elama?
-
Külaline
-
Külaline
Ta on lihtsalt tiba imelik. Laseb oma klišeesid ja teeb lapsikuid teemasid.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:29Huvitav kui vana sa oled? Nagu 20 aastane raiub oma teadmisi ilma et oleks elu veel ise elamagi hakanud.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:27Tegelikult on küll läbikukkumine. Aga see tuleb lihtsalt alla neelata. Ja kui on halb suhe tuleb kindlasti lahutada. Kõigile osapooltele on see parim. Samas pole mõtet pead liiva alla peita ja öelda, et “pole läbikukkumine”. Lubasid koos surmani, aga ei olnud. On läbikukkumine igaljuhul. Vahel ikka lähevad mõned projektid pekki, seda ei pea nägema maailmalõpuna.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 15:34
Ei või kõik midagi panna, näha ju, et sa midagi teooriatest ega psühholoogiast ei tea. Psühholoogias on tõenduspõhisust küll ja küll, aga paraku pole sina nende asjadega kursis. Et inimene lahutab, ei ole ometi mingi läbikukkumine. Kui suhe teeb õnnetuks, tulebki lahutada.
-
Külaline
Kas te tahate väita, et lahutus ei ole abielu läbikukkumine?
-
Külaline
Abielu? Oled sa juba abielus olnud?Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:44 Kas te tahate väita, et lahutus ei ole abielu läbikukkumine?
-
Külaline
See, kas mina olen või ei ole abielus, ei muuda mitte kuidagi fakti, et lahutus on abielu läbikukkumine
Mis see lahutus on siis? Abielu normaalne ja eeldatav jätk või?
-
Külaline
Abielu lõppemine ei ole ometi terve elu läbikukkumine. Veel vähem on rumal väita, et selline psühholoog on oma ametis halb, kes on lahutanud. Elus tuleb igasuguseid asju ette, kui näiteks su mees osutub mölakaks, kes mingi teise naisega jalga laseb, siis läks tõesti valesti see valik, aga see ei tähenda, et kogu elu oleks nässus või valesti elatud. Veel vähem on sel midagi pistmist erialaste oskustega.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:52
See, kas mina olen või ei ole abielus, ei muuda mitte kuidagi fakti, et lahutus on abielu läbikukkumine
Mis see lahutus on siis? Abielu normaalne ja eeldatav jätk või?
-
Külaline
Seda ma pole küll väitnud, et elu läbikukkumine. Mina ütlesin, et lahutus on abielu läbikukkumine. Ei rohkem ega vähem.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:57Abielu lõppemine ei ole ometi terve elu läbikukkumine. Veel vähem on rumal väita, et selline psühholoog on oma ametis halb, kes on lahutanud. Elus tuleb igasuguseid asju ette, kui näiteks su mees osutub mölakaks, kes mingi teise naisega jalga laseb, siis läks tõesti valesti see valik, aga see ei tähenda, et kogu elu oleks nässus või valesti elatud. Veel vähem on sel midagi pistmist erialaste oskustega.
Ausalt öeldes ei saa ma siiamaani aru, kuidas selle väitega on võimalik vaielda. Kui see on täpselt sõna sõnalt see, mida lahutus tähendab.
Kõikide sinu öeldud väidetega siin postituses, olen täiesti nõus.
-
Külaline
Paljude naistega sa üldse sel teemal vestelnud oled?
Sa tunned ilmselt väheseid naisi või õrritad niisama. Sa tegelikult ei tea üldse, kuidas paljud naised oma peret ja maja ehitavad. Või arvad, et kõigil, kes on 20+ aastat abielus olnud, on see libedalt kulgenud ja õnn lihtsalt õuele maandunud?
See ei ole nii. Mõlemad on tööd teinud ja suhet ehitanud.
Su jutt on klišeelik üldistus, mis põhineb kuskilt loetud artiklikestel, ei midagi tõsiseltvõetavat.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt küsid, aga ei, mitte alati. Kui sellest midagi õpitakse ja keegi hullult ei kannata, siis pole lahutus kindlasti mitte läbikukkumine.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:44 Kas te tahate väita, et lahutus ei ole abielu läbikukkumine?
-
Külaline
Sinuga vestlen. Sa ei räägi ise midagi tõsiselt võetavat. Lihtsalt targutad. Sa pole nii vanagi, sul polegi elukogemusi.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:38Paljude naistega sa üldse sel teemal vestelnud oled?
Sa tunned ilmselt väheseid naisi või õrritad niisama. Sa tegelikult ei tea üldse, kuidas paljud naised oma peret ja maja ehitavad. Või arvad, et kõigil, kes on 20+ aastat abielus olnud, on see libedalt kulgenud ja õnn lihtsalt õuele maandunud?
Su jutt on klišeelik üldistus, mis põhineb kuskilt loetud artiklikestel, ei midagi tõsiseltvõetavat.
-
Külaline
Sa ei saanud minuga vestelda, kirjutasin vaid selle su poolt tsiteeritud kommentaari. 35 aastat abielu seljataga ja samuti väga paljud mu töökaaslased ja sõbrad on oma pika abieluga vaeva näinud. Pole ükski naine lahutada tahtnud lihtsalt lambist.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:52Sinuga vestlen. Sa ei räägi ise midagi tõsiselt võetavat. Lihtsalt targutad. Sa pole nii vanagi, sul polegi elukogemusi.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:38Paljude naistega sa üldse sel teemal vestelnud oled?
Ära tuututa, kui sa tegelikult midagi ei tea, ainult ajad jama ja teed end lolliks.
-
Külaline
Selles mõttes on sul õigus, et näiteks olukord, kus abiellutakse mehega raha pärast. Paari aasta pärast on lahutus ja naine saab poole endale. Sellise stsenaariumi kohaselt ei ole tõesti läbi kukkumine. Aga minu väite eeldus on, et abiellutakse sellepärast, et koos abielu elada.
Ja sellisel juhul on lahutus ikkagi läbikukkumine. Ehk = plaan läks pekki.
Kui algusest peale oli plaan lahutada, siis ei ole läbikukkumine.
-
Külaline
Ma ju ütlesin et 14 aastat abielus ja kaks imearmast last. Troll oled.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 20:03Sa ei saanud minuga vestelda, kirjutasin vaid selle su poolt tsiteeritud kommentaari. 35 aastat abielu seljataga ja samuti väga paljud mu töökaaslased ja sõbrad on oma pika abieluga vaeva näinud. Pole ükski naine lahutada tahtnud lihtsalt lambist.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:52Sinuga vestlen. Sa ei räägi ise midagi tõsiselt võetavat. Lihtsalt targutad. Sa pole nii vanagi, sul polegi elukogemusi.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:38
Paljude naistega sa üldse sel teemal vestelnud oled?
Ära tuututa, kui sa tegelikult midagi ei tea, ainult ajad jama ja teed end lolliks.
-
Külaline
Naine ei saa sellest varast midagi, mis mehel enne oli. Pool saab sellest, mis selle kahe aasta jooksul juurde osteti. Ja tänapäeval suuremal osal varalahusus nagunii. Sa oled ikka seal nõuka ajas kinni.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 20:27Selles mõttes on sul õigus, et näiteks olukord, kus abiellutakse mehega raha pärast. Paari aasta pärast on lahutus ja naine saab poole endale. Sellise stsenaariumi kohaselt ei ole tõesti läbi kukkumine. Aga minu väite eeldus on, et abiellutakse sellepärast, et koos abielu elada.
-
Külaline
Võib-olla mees kingib talle poole oma varast lahutusega.. Võib-olla kantis poole minema abielu ajal. Ja nüüd lahutab rikka naisena. Vahet pole. See oli NÄIDE, jumal küll. Kui plaan oligi algusest, et varsti lahutus, siis pole läbikukkumine.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 20:36Naine ei saa sellest varast midagi, mis mehel enne oli. Pool saab sellest, mis selle kahe aasta jooksul juurde osteti. Ja tänapäeval suuremal osal varalahusus nagunii. Sa oled ikka seal nõuka ajas kinni.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 20:27Selles mõttes on sul õigus, et näiteks olukord, kus abiellutakse mehega raha pärast. Paari aasta pärast on lahutus ja naine saab poole endale. Sellise stsenaariumi kohaselt ei ole tõesti läbi kukkumine. Aga minu väite eeldus on, et abiellutakse sellepärast, et koos abielu elada.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 19:48
Pole küll see, kellelt küsid, aga ei, mitte alati. Kui sellest midagi õpitakse ja keegi hullult ei kannata, siis pole lahutus kindlasti mitte läbikukkumine.
Mis sinusugustel viga on?
-
Külaline
Mulle meeldivad ameeriklased. Jäin täna ajaviiteks Twitcis vaatama ühe ameeriklased kalastamise striimi, ühesõnaga tüüp on konteiner majaga jää peal, sees kõik mugavused ja isegi mingi soojapuhur. Põrandas on auk ja püüab. Küsisin kus sa siis asud, kas kusagil alaskal? Oh ei, tema asub Minnesotas, tegin guugle mapsi lahti ja vaatasin, Prantsusmaa ja Austriaga samal joonel. Küsisin palju sul jääpaksus siin on, oh 10 tolli (26 cm). Krt me elame palju kõrgemal põhjas ja meil on 3 kraadi sooja. Aga ameeriklased on nii vabad ja lahedad inimesed. Aga nad on ikka jube paksud ka, ma pole elus olnud nii paks kui on sale ameeriklane

Psühholoogid on ise oma probleeme täis, seepärast nad psühholoogiat õpivadki, et loodavad oma probleemidele lahendust leida. Kui ta on abielu lahutanud, siis pole see õnnestunud tema enese probleemide tõttu (nt vale valik on ka tingitud mingitest lahendamata probleemidest). Seega, kuna ta on nii palju probleeme täis, siis ei ole sealt mingit kvaliteetset õpetust ka oodata, inimene seletab ikka läbi enda.
Võimalik, et mõnel juhul tõesti nii on. Vähemalt ühel juhul ma tean kindlalt, et inimene läks psühholoogiat õppima eelkõige selle pärast, et ennast tundma õppida.
Muide, mul on olnud kogemus psühholoogiga kes hakkas mulle oma muresid kaebama.
-
Külaline
Ma olen täiega retardid, sa ei kujuta ette ka. Aga lahutus on sellegipoolest abielu läbikukkumine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist